FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Normalan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Normalan » 25 okt 2010, 16:08

Esii TM87 je napisao/la: Za ovo boldirano se slazem :mrgreen: zaboravih i Travnik i njegove promasaje...no to nije teme nase danasnje emisije...za mene on i Lazo se nemogu porediti,ovaj prvi je obicni glumac i alkoholicar,dok ovaj drugi svaki put izgine za plavi dres u tome je finta bar za mene kontas?Izgleda tebi nije to mjerilo...u Mostaru ja bi radije vido Baljica n...ali vidjecemo ne sastavljamo ekipu ni ja ni ti...pa tako uzdravlje :lol:
Ja izuzetno poštujem to što se Popović maksimalno zalaže na terenu. Svaka mu čast. Samo ne želim da ispada da je neki vrh napadač i da nam ne treba niko na toj poziciji, pa ni na klupi. Plačemo za napadačem. Popović može dobiti vrlo visoku ocjenu za "igru u polju". Što se toga tiče, sve je bolji i bolji. Ali ziceri koje promašuje su potencijalno ogromna šteta. Češće nisu bili odlučujući za bodove, ali svejedno molim Boga da dovedemo napadača koji će ono osnovno strpati u gol. Sumnjam da će Baljić početi, kad ga jučer nije nikako uvodio kad smo plakali za visočijim, jačim špicem, da nastavimo igrati kako igramo cijele sezone. Mislim da je to jasan znak nepovijerenja. Ali eto, vidjećemo. Možda sad stavi i dva napadača. E. Čolića i možda i Stanića.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 okt 2010, 16:10

[youtube][/youtube]
Znaci jutros smo raspravljali je li bilo u 16 e pa evo snimak a i dodao je loptu rukom do svog igraca, ne kazem da je sudija siljio za sarajevo ali je definitvno ostetio Zelju uostalom imali smo derbije u kojima su zakazivali navijaci, derbije u kojima su znali zakazati igraci a sad imamo sudiju koji je definitvno nedorastao.Danas se vodila rasprava Lede kaze nisam ni dohvatio Markovica, pa jeb.e.m.u igrac je koji bi trebao da zna pravila nek samo pogleda koliko mu je podignuta noga u startu.
I onako je sve licilo na jedno veliko nista osim manijaka koji su se izdigli iznad ovog jada.Kad poslusam izjave bljakica bude mi srce ko trebevic sto sam manijak danas sam cuo i jako veliki broj pitara koji se bukvalno stide onoga sto je pjevano na kosevu i sto je izrekao bljaki.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 25 okt 2010, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 25 okt 2010, 16:19

Normalan je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la: Za ovo boldirano se slazem :mrgreen: zaboravih i Travnik i njegove promasaje...no to nije teme nase danasnje emisije...za mene on i Lazo se nemogu porediti,ovaj prvi je obicni glumac i alkoholicar,dok ovaj drugi svaki put izgine za plavi dres u tome je finta bar za mene kontas?Izgleda tebi nije to mjerilo...u Mostaru ja bi radije vido Baljica n...ali vidjecemo ne sastavljamo ekipu ni ja ni ti...pa tako uzdravlje :lol:
Ja izuzetno poštujem to što se Popović maksimalno zalaže na terenu. Svaka mu čast. Samo ne želim da ispada da je neki vrh napadač i da nam ne treba niko na toj poziciji, pa ni na klupi. Plačemo za napadačem. Popović može dobiti vrlo visoku ocjenu za "igru u polju". Što se toga tiče, sve je bolji i bolji. Ali ziceri koje promašuje su potencijalno ogromna šteta. Češće nisu bili odlučujući za bodove, ali svejedno molim Boga da dovedemo napadača koji će ono osnovno strpati u gol. Sumnjam da će Baljić početi, kad ga jučer nije nikako uvodio kad smo plakali za visočijim, jačim špicem, da nastavimo igrati kako igramo cijele sezone. Mislim da je to jasan znak nepovijerenja. Ali eto, vidjećemo. Možda sad stavi i dva napadača. E. Čolića i možda i Stanića.
Znaci apsolutno smo se slozili da nam treba jedan golgeter tipa Alen Mesanovic..ali smo otisli u drugom pravcu jer je bilo govora o Lazinim pljuvacima ali dobro necemo vise o tome.Ispade da nam Zajko Zeba fula najvece zicere ispustio 6 bodova ove sezone Tuzla na prazan go i juce ali nije nam se dalo mora se negdje vratiti...ne treba mu sad yebavati sve po spisku jer smo balili da potpise..Znaci i ti si izbacio RoWu iz svojih kombinacija vidim Cola i Stana u napadu :mrgreen: mudro zboris heheh
1921-2011

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 okt 2010, 16:23

videoton1 je napisao/la:ono je sa tm.org-a mandrače :o i za tvoju info, vrh grupe vam je isti kao i taj "kera" a u biti.. svi ste vi go***
Bas ti hvala!
Ja ne opravdavam ni to sto je ovaj momak napisao. Ali ako mislis da treba predsjednik sarajeva da huska da se koljemo onda ne vidim ni smisao da raspravljam sa tobom uostalom i nick ti kaze puno o tebi.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 25 okt 2010, 16:24

Admin bi trebo zakljucat temu pobrisat postove i podijelit banove.

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 25 okt 2010, 16:32

Esii TM87 je napisao/la: Znaci apsolutno smo se slozili da nam treba jedan golgeter tipa Alen Mesanovic..ali smo otisli u drugom pravcu jer je bilo govora o Lazinim pljuvacima ali dobro necemo vise o tome.Ispade da nam Zajko Zeba fula najvece zicere ispustio 6 bodova ove sezone Tuzla na prazan go i juce ali nije nam se dalo mora se negdje vratiti...ne treba mu sad yebavati sve po spisku jer smo balili da potpise..Znaci i ti si izbacio RoWu iz svojih kombinacija vidim Cola i Stana u napadu :mrgreen: mudro zboris heheh
Baš tako. Nešto kao Alen. Samo da zabija osnovne stvari, jer čak ni u našoj ligi se niko ne zadovoljava napadačem koji je samo jak i koji spušta lopte. Mora i zabijati nešto. A definitivno je ispalo tako da su nas Zebini ziceri daleko najviše koštali. Dva prazna gola i oba puta ih prebaci. Mislio sam da je nakon Tuzle nemoguće da mu se to ponovi, a ne još u finišu utakmice u derbiju. Sad je čak i gore promašio. Mogao je i primiti loptu kako je htio. Jedan na jedan sa igračem na gol liniji.
A eto, ako Amaru Rovčanin ne zaslužuje, onda neka kombinuje. Sa dvojicom u napadu, može i Stanić. Rovčanin je po meni jedina alternativa za usamljenog špica, što smo dosad cijelu sezonu igrali. Stanić to nikad nije igrao.

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 25 okt 2010, 16:34

evo samo jedan komentar i ako me ova tema nezanima ... nisma gledao odavno losiju tekmu ........ni jedni ni drugi nisu vrijedni one publike koja ih podrzava slaba do bola tekma razocaran sam na derbi
Zadnja izmjena: bilino polje, dana/u 25 okt 2010, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
samo celik ale samo celik ale

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 25 okt 2010, 16:35

Lazare i videoton ovo vam je posljednje upozorenje.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 okt 2010, 16:38

Nije mi jasno sto ne skidate ove postove u kojima j.. majke i ostalo,nedajte pristup tim kretenima nakon prvog takvog posta.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2010, 16:38

Daj ba Pile, pusti ga vidiš da decko nije normalan sekunde i ti nesto njemu objasnjavas...ne ide nikako, ne moze.
Samo mu dajemo povoda da sere opet.
Ovo treba admin da pocisti ove njihove gluposti.

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 25 okt 2010, 16:39

Ovo je forum. Tu ljudi dođu da razmijenjuju mišljenja. Neki dođu samo da provociraju. Na ovoj temi su to sljedeći paćenici prije svih: UPS, gigant i Neprilagođen.

Je li toliko teško ukloniti ovu trojicu kojima je svaki post neka besmislena provokacija, pa da 99% ostalih posjetilaca ove teme može da na miru, pregledno, uživa u normalnom dijalogu?!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 25 okt 2010, 16:40

@ pile, ne vrijedi buraz ! ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 okt 2010, 16:41

Mandrak je napisao/la:Daj ba Pile, pusti ga vidiš da decko nije normalan sekunde i ti nesto njemu objasnjavas...ne ide nikako, ne moze.
Nek sere, ja znam da bi oni najsretni bili da im mi ovdje kolektivno opsujemo sve sto oni zele.Da mi kao nevaljamo e zao mi je to nije nas nivo.S bljakom na sjever pa pjevajte cetnicke pjesme!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 okt 2010, 16:43

pile87 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Daj ba Pile, pusti ga vidiš da decko nije normalan sekunde i ti nesto njemu objasnjavas...ne ide nikako, ne moze.
Nek sere, ja znam da bi oni najsretni bili da im mi ovdje kolektivno opsujemo sve sto oni zele.Da mi kao nevaljamo e zao mi je to nije nas nivo.S bljakom na sjever pa pjevajte cetnicke pjesme!!!
mah samo ignor decko nije dobar sa glavom,ignorises i zdravo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 25 okt 2010, 16:44

Popović Lazar je napisao/la:
videoton1 je napisao/la:ono je sa tm.org-a mandrače :o i za tvoju info, vrh grupe vam je isti kao i taj "kera" a u biti.. svi ste vi go***
Čobane psovanje vedrana pokojnog i rahmetli admira je bilo na forumu sarajevox .
Kome ti te basne pricas kome se da nek postavi ovdje to sto su pisali,i sa kojeg je foruma ima slika,al nije to od juce imate vi i pjesmicu za Vedrana koju pjevate znaju je vase vodje pitajte ih!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2010, 16:46

pile87 je napisao/la:
Mah, samo ga ignorises i vozdra...nisi njegov nivo niti taj mentalni sklop, ne treba ti to buraz ;) ...bezveze se spustas i pokusavas nesto objasniti kad tokmak to ne konta niti moze skontati...samo covjek bezveze trosi zivce sa bolesnicima.

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 25 okt 2010, 16:47

Ovako, tema će do daljenjg biti zaključana, dok se strasti ne smire.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 25 okt 2010, 19:00

Sad teska dva gostovanja... Zrinjski u opasnoj zoni, pobjeda im neophodna, onda Borac, tesko da cemo nesto izvuc u gostima...
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 25 okt 2010, 19:15

Očekujem najmanje 2 boda iz prestojećih gostovanja ...
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 okt 2010, 19:18

Napokon se tema malo ohladila i pročistila. Protiv Zrinjskog biće teško. Vadit će se na nama, jer u slučaju da podbace, gurnut ćemo ih u borbu za opstanak. S druge strane ni mi nismo u nekoj formi, pogotovu na gostovanjima. Da li će se ovaj derbi odraziti na psihi igrača, vidjet ćemo. Nadam se da će ih Amar moitivisati. Jedino me zanima ko će nam sada u napadu biti? Laze nema, Rovčanina Amar nema u nekom planu, za Baljića juniora i Pehilja ne vjerujem da će ih stavljati od prve minute...Mnogo nepoznanica. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Semper i 34 gosta.