Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
75
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 248

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 25 okt 2010, 15:07

GunnerS je napisao/la:Andres=Paja 8-)
Samo drugi dres isto kao Ronaldo=Messi ili Xavi=Fabregas itd. do u nedogled :mrgreen:
Ali treba ih ingorisat tada si i ti najpametniji
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 25 okt 2010, 16:53

Jedini neporazeni tim u Primeri :)

So proud to be madridista :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 okt 2010, 17:00

Real se moze izivljavat nad ekipama Malage,Sociedada itd.al zato kad dodje Barca,druga prica skroz ;) nisam fan Barce,al tako je.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 25 okt 2010, 17:02

*p!p!t@* je napisao/la:Jedini neporazeni tim u Primeri :)

So proud to be madridista :D
Da da, samo da nastavimo ovako, da se ne dizemo previse. Tek ce se kasnije vidjeti kolika je razlika imati Mourinha umjesto Pellegrinija. Vec se pokazalo u tekmi protiv Milana :)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 25 okt 2010, 17:06

harry_90 je napisao/la:Real se moze izivljavat nad ekipama Malage,Sociedada itd.al zato kad dodje Barca,druga prica skroz ;) nisam fan Barce,al tako je.
Tako je bilo, ne znas nista sta ce biti ove sezone, to je nemoguce znati

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 25 okt 2010, 17:10

harry_90 je napisao/la:Real se moze izivljavat nad ekipama Malage,Sociedada itd.al zato kad dodje Barca,druga prica skroz ;) nisam fan Barce,al tako je.
Jel i Milan (i Ajax) spadaju u tu skupinu?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 okt 2010, 17:12

Možel neko postavit idućih 10 utakmica Reala ?! :oops:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 25 okt 2010, 17:14

Tue 26/10/10 CDR Real Murcia 20 : 00 Real Madrid
Sat 30/10/10 PRD Hércules 20 : 00 Real Madrid
Wed 03/11/10 UCL Milan 20 : 45 Real Madrid
Sun 07/11/10 PRD Real Madrid - Atlético Madrid
Wed 10/11/10 CDR Real Madrid - Real Murcia
Sun 14/11/10 PRD Sporting Gijón - Real Madrid
Sun 21/11/10 PRD Real Madrid - Athletic Bilbao
Tue 23/11/10 UCL Ajax 20 : 45 Real Madrid
Sun 28/11/10 PRD Barcelona - Real Madrid
Sun 05/12/10 PRD Real Madrid - Valencia
Wed 08/12/10 UCL Real Madrid 20 : 45 Auxerre
Sun 12/12/10 PRD Real Zaragoza - Real Madrid
Sun 19/12/10 PRD Real Madrid - Sevilla
Sun 02/01/11 PRD Getafe - Real Madrid
Sun 09/01/11 PRD Real Madrid - Villarreal

I TAKO DALJE :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 okt 2010, 17:15

Brnjoo je napisao/la:
Tako je bilo, ne znas nista sta ce biti ove sezone, to je nemoguce znati
Sad se ne zna,al opet cu prije gotivi Barcu nego Real,jer Real baca pare na igrace,pa na kraju nista ne osvoje,skup zvijezda ispadne od treceligasa Alcorcona,dok Barca se vise oslanja na svoju skolu Krkica,Xavi,Iniesta,Pique,Busqets,Pedro,Valdes itd. dok Real previse baca para,a ne dobiju nista na kraju,i opet ce nadam se Barca im ocitat lekciju,jer ne volim Real zbog tog razbacivanja sa parama,kupuju zvijezde ,a na kraju nista.
Portillo je napisao/la:
Jel i Milan (i Ajax) spadaju u tu skupinu?
Milan i Ajax ne spadaju u tu skupinu,smijesno je poredit ove timove sa Malagom itd.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 25 okt 2010, 17:17

3 puta si rekao, a na kraju nista ;) Predlazem ti da procitas post prije nego ga objavis
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 25 okt 2010, 17:17

harry_90 je napisao/la: Milan i Ajax ne spadaju u tu skupinu,smijesno je poredit ove timove sa Malagom itd.
Pa sto onda govoris da se mozemo izivljavati samo na Erreali, Racingu... ako mene moje oci ne varaju a vjerujem da me nisu varale, vise smo se izivili nad Milanom i Ajaxom nego li nad npr. Osasunom :roll:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 okt 2010, 17:18

Nista Ajax nije jaci od Malage ili Sociedada ! nerviraju me ovi sto pojma nemaju o Spanskom nogometu dodju i pocnu soliti pamet drzite se Bundes lige i onog Shita ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 okt 2010, 17:21

Tue 26/10/10 CDR Real Murcia 20 : 00 Real Madrid 2
Sat 30/10/10 PRD Hércules 20 : 00 Real Madrid 2
Wed 03/11/10 UCL Milan 20 : 45 Real Madrid 2
Sun 07/11/10 PRD Real Madrid - Atlético Madrid 1
Wed 10/11/10 CDR Real Madrid - Real Murcia 1
Sun 14/11/10 PRD Sporting Gijón - Real Madrid 2
Sun 21/11/10 PRD Real Madrid - Athletic Bilbao 1
Tue 23/11/10 UCL Ajax 20 : 45 Real Madrid 2
Sun 28/11/10 PRD Barcelona - Real Madrid 2
Sun 05/12/10 PRD Real Madrid - Valencia 1
Wed 08/12/10 UCL Real Madrid 20 : 45 Auxerre 1
Sun 12/12/10 PRD Real Zaragoza - Real Madrid 2
Sun 19/12/10 PRD Real Madrid - Sevilla 1
Sun 02/01/11 PRD Getafe - Real Madrid x
Sun 09/01/11 PRD Real Madrid - Villarreal 1

I TAKO DALJE :D
Hvala...

Eh ako ovdje Real ostane neporažen onda ste definitivno i osvajaći Primera Ligea ;)

P.S. evo moje prognoze :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 okt 2010, 17:26

Portillo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Milan i Ajax ne spadaju u tu skupinu,smijesno je poredit ove timove sa Malagom itd.
Pa sto onda govoris da se mozemo izivljavati samo na Erreali, Racingu... ako mene moje oci ne varaju a vjerujem da me nisu varale, vise smo se izivili nad Milanom i Ajaxom nego li nad npr. Osasunom :roll:
Ja sam mislio na Primeru,zato sam rekao Malagu i Sociedad,nisam mislio na LP,jer je Real ocitao lekciju Milanu,ali sto se tice Primere,tu mogu svakog dobit,dok im jedino Barca pomrsi racune i to dobre.Sad sam rekao vise gotivim Barcu zbog toga sto se ne razbacuje parama,i ne dovodi razne zvjezde pa poslije ih izbaci Alcorcon,sto je sramota kakve igrace je Real imao u tom mecu.I ako ti nije mrsko koliko igraca Reala iz njegove skole je bilo na terenu u mecu protiv Milana ?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 okt 2010, 17:27

joj Royal Gunera :D
GunnerS je napisao/la:

tek od Atletika počinje liga za Real....ali ni Barcelona nemože reči da je imala toliko teži raspored a ovaj što kaže da če Real izgubiti od Barcelone i da nas mrzi zbog naše politike samo jedan u nizu koji s vremena na vrijeme dođu na ovu temu i ostave uvijek isti komentar iako ih niko ništa nije pitao al hajd..

EDIT:imao je dvojicu pa...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 25 okt 2010, 17:30

harry_90 je napisao/la: Sad se ne zna,al opet cu prije gotivi Barcu nego Real,jer Real baca pare na igrace,pa na kraju nista ne osvoje,skup zvijezda ispadne od treceligasa Alcorcona,dok Barca se vise oslanja na svoju skolu Krkica,Xavi,Iniesta,Pique,Busqets,Pedro,Valdes itd. dok Real previse baca para,a ne dobiju nista na kraju,i opet ce nadam se Barca im ocitat lekciju,jer ne volim Real zbog tog razbacivanja sa parama,kupuju zvijezde ,a na kraju nista.
Pa gotivi tvoje pravo i sta onda ako ispadnu? I to je za svakog pa i za Real. Tu nije bilo mentaliteta, nije tu bilo do toga koliko Real potrosi para, nego je bio problem sto se svake godine mijenjao tim a nije se imalo dobrog trenera kao ove godine.

I jos jednom ponavljam, tvoje cijenjeno misljenje je dobro doslo. Ne znas sta ce biti na kraju, ali ja se nadam pobijedi Reala.

Pitanje je koliko je i Milan imao igraca iz svoje skole protiv Reala? I oni su pokazatelj da nije svaki tim kao Barca. I Chelsea je jaka momcad, koliko je njihovih igraca proizaslo iz njihove skole? Inter je igrao Ligu Prvaka - znas li sa koliko svojih igraca iz skole u prvoj momcadi?

Nije sve u tome

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 okt 2010, 17:41

Raul_64 je napisao/la:joj Royal Gunera :D
GunnerS je napisao/la:

tek od Atletika počinje liga za Real....ali ni Barcelona nemože reči da je imala toliko teži raspored a ovaj što kaže da če Real izgubiti od Barcelone i da nas mrzi zbog naše politike samo jedan u nizu koji s vremena na vrijeme dođu na ovu temu i ostave uvijek isti komentar iako ih niko ništa nije pitao al hajd..

EDIT:imao je dvojicu pa...
Imam neki feeling, vidjet češ ba da če tako bit, a i bolje da odigrate x protiv Getafe-a nego protiv Barce ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 okt 2010, 17:43

@Brnjo

Stoji to sto kazes,Milan,Inter,Chelsea imaju vise igraca iz stranih skola nego svojih,i igraju dobro,ali ne shvatam politiku Pereza oko dovodjenja igraca.. Jedan Kaka vrijedi vise nego Alcorcon,i ispadose.Real je uzeo dosta dobrih igraca i dao goleme pare,ali jesul dosli na kraju rezultati ? Da odmah napomenem da nisam dosao da se svadjam i provociram,svako ima pravo iznijeti svoje misljenje.. Ekipa Reala je dobila vrhunskog strucnjaka,i valjda ce im donijeti neki naslov ne bitno bila to titula prvaka u Spaniji,kupa ili LP ..Ja vise gotivim timove koji stave svoju djecu da igraju,kao sto je Barca,ali ta Barca sa svojom djecom podere Reala 2:6 na Bernabeu,dok Realove zvijezde stoje nemocne.Sada su tu neka nova lica u odnosu na taj mec poput Ozila,Khedira,Alonso,Ronaldo,jer Real svake godine mijenja tim,igraci nikako da se uigraju,i nikako sa trenerima da pogode.. Evo sad imaju Mourinha,pa da vidimo hocel sta biti :?

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 25 okt 2010, 19:24

harry_90 je napisao/la:@Brnjo

Stoji to sto kazes,Milan,Inter,Chelsea imaju vise igraca iz stranih skola nego svojih,i igraju dobro,ali ne shvatam politiku Pereza oko dovodjenja igraca.. Jedan Kaka vrijedi vise nego Alcorcon,i ispadose.Real je uzeo dosta dobrih igraca i dao goleme pare,ali jesul dosli na kraju rezultati ? Da odmah napomenem da nisam dosao da se svadjam i provociram,svako ima pravo iznijeti svoje misljenje.. Ekipa Reala je dobila vrhunskog strucnjaka,i valjda ce im donijeti neki naslov ne bitno bila to titula prvaka u Spaniji,kupa ili LP ..Ja vise gotivim timove koji stave svoju djecu da igraju,kao sto je Barca,ali ta Barca sa svojom djecom podere Reala 2:6 na Bernabeu,dok Realove zvijezde stoje nemocne.Sada su tu neka nova lica u odnosu na taj mec poput Ozila,Khedira,Alonso,Ronaldo,jer Real svake godine mijenja tim,igraci nikako da se uigraju,i nikako sa trenerima da pogode.. Evo sad imaju Mourinha,pa da vidimo hocel sta biti :?
Odmah da ti kazem da se na nekim ljudima da primjetiti kada su dosli provocirati ili pisati postove iz jednostavnog razloga - a to je taj sto nikako ne mogu podnijeti da je Real Madrid dobar pa onda spominju Messija i Barcelonu, ali vidi se da si za diskusiju.

Real Madrid jest prosle sezone doveo Ronalda i Kaku za velike novce, ali nijedan od njih nije igrao protiv Alcorcona u onom stravicnom porazu. Imali smo trenera koji nije mario za taj kup pa je postavio Dudeka primjerice na gol da bi odmorio Casillasa, a sto odmarati golmana koji se uopste ne umara, a i sam Mourinho je danas rekao: Zasto da koristim drugog ili treceg golmana kada imam najboljeg na svijetu, a kasnije je rekao: Onaj ko lose odigra protiv Murcije nece biti pozvan na utakmicu protiv Herculesa.

Imali smo u odbrani Drenthea, Metzeldera i neuigranog Albiola i to dovoljno govori koliko je trener davao pozornosti toj utakmici.

To su za mene najvece greske koje je Pellegrini pravio - zapostavljanje kupa, ne uzimanje u obzir da svatko moze izgubiti, potcijenjivanje protivnika, izostavljanje vaznih igraca, umanjeni treninzi. Pa neka covjek onda bude normalan sa takvim trenerom.

Ljudi stvarno mogu reci sta god hoce, to je svacije pravo, a nekad su i u pravu kad govore o Realu, ali sad svako mora priznati da je ovo novi tim koji je poceo graditi svoju buducnost sa ozbiljnim trenerom koji je spreman iskoristiti svakog igraca i osvojiti svaki kup i ligu, i po tome se razlikuje od Pellegrinijeve momcadi. Sada je Ronaldo vise afirmisan, Alonso takodjer, imamo cvrstinu u odbrani i tu se razlikujemo. Sutra velika pobjeda, a nakon toga gazenje protivnika sve do Lige Prvaka protiv Milana kada im moramo po drugi put ocitati lekciju bez primljenog gola

Hala Madrid

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 25 okt 2010, 20:09

juznjak> je napisao/la:Nista Ajax nije jaci od Malage ili Sociedada ! nerviraju me ovi sto pojma nemaju o Spanskom nogometu dodju i pocnu soliti pamet drzite se Bundes lige i onog Shita ;)
Što me nasmija :mrgreen: :mrgreen:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []