Samo drugi dres isto kao Ronaldo=Messi ili Xavi=Fabregas itd. do u nedogledGunnerS je napisao/la:Andres=Paja![]()
Ali treba ih ingorisat tada si i ti najpametniji
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Samo drugi dres isto kao Ronaldo=Messi ili Xavi=Fabregas itd. do u nedogledGunnerS je napisao/la:Andres=Paja![]()
Da da, samo da nastavimo ovako, da se ne dizemo previse. Tek ce se kasnije vidjeti kolika je razlika imati Mourinha umjesto Pellegrinija. Vec se pokazalo u tekmi protiv Milana*p!p!t@* je napisao/la:Jedini neporazeni tim u Primeri![]()
So proud to be madridista
Tako je bilo, ne znas nista sta ce biti ove sezone, to je nemoguce znatiharry_90 je napisao/la:Real se moze izivljavat nad ekipama Malage,Sociedada itd.al zato kad dodje Barca,druga prica skroznisam fan Barce,al tako je.
Jel i Milan (i Ajax) spadaju u tu skupinu?harry_90 je napisao/la:Real se moze izivljavat nad ekipama Malage,Sociedada itd.al zato kad dodje Barca,druga prica skroznisam fan Barce,al tako je.
Sad se ne zna,al opet cu prije gotivi Barcu nego Real,jer Real baca pare na igrace,pa na kraju nista ne osvoje,skup zvijezda ispadne od treceligasa Alcorcona,dok Barca se vise oslanja na svoju skolu Krkica,Xavi,Iniesta,Pique,Busqets,Pedro,Valdes itd. dok Real previse baca para,a ne dobiju nista na kraju,i opet ce nadam se Barca im ocitat lekciju,jer ne volim Real zbog tog razbacivanja sa parama,kupuju zvijezde ,a na kraju nista.Brnjoo je napisao/la:Tako je bilo, ne znas nista sta ce biti ove sezone, to je nemoguce znatiharry_90 je napisao/la:Real se moze izivljavat nad ekipama Malage,Sociedada itd.al zato kad dodje Barca,druga prica skroznisam fan Barce,al tako je.
Milan i Ajax ne spadaju u tu skupinu,smijesno je poredit ove timove sa Malagom itd.Portillo je napisao/la:Jel i Milan (i Ajax) spadaju u tu skupinu?harry_90 je napisao/la:Real se moze izivljavat nad ekipama Malage,Sociedada itd.al zato kad dodje Barca,druga prica skroznisam fan Barce,al tako je.
Pa sto onda govoris da se mozemo izivljavati samo na Erreali, Racingu... ako mene moje oci ne varaju a vjerujem da me nisu varale, vise smo se izivili nad Milanom i Ajaxom nego li nad npr. Osasunomharry_90 je napisao/la: Milan i Ajax ne spadaju u tu skupinu,smijesno je poredit ove timove sa Malagom itd.
Hvala...Tue 26/10/10 CDR Real Murcia 20 : 00 Real Madrid 2
Sat 30/10/10 PRD Hércules 20 : 00 Real Madrid 2
Wed 03/11/10 UCL Milan 20 : 45 Real Madrid 2
Sun 07/11/10 PRD Real Madrid - Atlético Madrid 1
Wed 10/11/10 CDR Real Madrid - Real Murcia 1
Sun 14/11/10 PRD Sporting Gijón - Real Madrid 2
Sun 21/11/10 PRD Real Madrid - Athletic Bilbao 1
Tue 23/11/10 UCL Ajax 20 : 45 Real Madrid 2
Sun 28/11/10 PRD Barcelona - Real Madrid 2
Sun 05/12/10 PRD Real Madrid - Valencia 1
Wed 08/12/10 UCL Real Madrid 20 : 45 Auxerre 1
Sun 12/12/10 PRD Real Zaragoza - Real Madrid 2
Sun 19/12/10 PRD Real Madrid - Sevilla 1
Sun 02/01/11 PRD Getafe - Real Madrid x
Sun 09/01/11 PRD Real Madrid - Villarreal 1
I TAKO DALJE
Ja sam mislio na Primeru,zato sam rekao Malagu i Sociedad,nisam mislio na LP,jer je Real ocitao lekciju Milanu,ali sto se tice Primere,tu mogu svakog dobit,dok im jedino Barca pomrsi racune i to dobre.Sad sam rekao vise gotivim Barcu zbog toga sto se ne razbacuje parama,i ne dovodi razne zvjezde pa poslije ih izbaci Alcorcon,sto je sramota kakve igrace je Real imao u tom mecu.I ako ti nije mrsko koliko igraca Reala iz njegove skole je bilo na terenu u mecu protiv Milana ?Portillo je napisao/la:Pa sto onda govoris da se mozemo izivljavati samo na Erreali, Racingu... ako mene moje oci ne varaju a vjerujem da me nisu varale, vise smo se izivili nad Milanom i Ajaxom nego li nad npr. Osasunomharry_90 je napisao/la: Milan i Ajax ne spadaju u tu skupinu,smijesno je poredit ove timove sa Malagom itd.
tek od Atletika počinje liga za Real....ali ni Barcelona nemože reči da je imala toliko teži raspored a ovaj što kaže da če Real izgubiti od Barcelone i da nas mrzi zbog naše politike samo jedan u nizu koji s vremena na vrijeme dođu na ovu temu i ostave uvijek isti komentar iako ih niko ništa nije pitao al hajd..GunnerS je napisao/la:
Pa gotivi tvoje pravo i sta onda ako ispadnu? I to je za svakog pa i za Real. Tu nije bilo mentaliteta, nije tu bilo do toga koliko Real potrosi para, nego je bio problem sto se svake godine mijenjao tim a nije se imalo dobrog trenera kao ove godine.harry_90 je napisao/la: Sad se ne zna,al opet cu prije gotivi Barcu nego Real,jer Real baca pare na igrace,pa na kraju nista ne osvoje,skup zvijezda ispadne od treceligasa Alcorcona,dok Barca se vise oslanja na svoju skolu Krkica,Xavi,Iniesta,Pique,Busqets,Pedro,Valdes itd. dok Real previse baca para,a ne dobiju nista na kraju,i opet ce nadam se Barca im ocitat lekciju,jer ne volim Real zbog tog razbacivanja sa parama,kupuju zvijezde ,a na kraju nista.
Imam neki feeling, vidjet češ ba da če tako bit, a i bolje da odigrate x protiv Getafe-a nego protiv BarceRaul_64 je napisao/la:joj Royal Gunera
tek od Atletika počinje liga za Real....ali ni Barcelona nemože reči da je imala toliko teži raspored a ovaj što kaže da če Real izgubiti od Barcelone i da nas mrzi zbog naše politike samo jedan u nizu koji s vremena na vrijeme dođu na ovu temu i ostave uvijek isti komentar iako ih niko ništa nije pitao al hajd..GunnerS je napisao/la:
EDIT:imao je dvojicu pa...
Odmah da ti kazem da se na nekim ljudima da primjetiti kada su dosli provocirati ili pisati postove iz jednostavnog razloga - a to je taj sto nikako ne mogu podnijeti da je Real Madrid dobar pa onda spominju Messija i Barcelonu, ali vidi se da si za diskusiju.harry_90 je napisao/la:@Brnjo
Stoji to sto kazes,Milan,Inter,Chelsea imaju vise igraca iz stranih skola nego svojih,i igraju dobro,ali ne shvatam politiku Pereza oko dovodjenja igraca.. Jedan Kaka vrijedi vise nego Alcorcon,i ispadose.Real je uzeo dosta dobrih igraca i dao goleme pare,ali jesul dosli na kraju rezultati ? Da odmah napomenem da nisam dosao da se svadjam i provociram,svako ima pravo iznijeti svoje misljenje.. Ekipa Reala je dobila vrhunskog strucnjaka,i valjda ce im donijeti neki naslov ne bitno bila to titula prvaka u Spaniji,kupa ili LP ..Ja vise gotivim timove koji stave svoju djecu da igraju,kao sto je Barca,ali ta Barca sa svojom djecom podere Reala 2:6 na Bernabeu,dok Realove zvijezde stoje nemocne.Sada su tu neka nova lica u odnosu na taj mec poput Ozila,Khedira,Alonso,Ronaldo,jer Real svake godine mijenja tim,igraci nikako da se uigraju,i nikako sa trenerima da pogode.. Evo sad imaju Mourinha,pa da vidimo hocel sta biti
Što me nasmijajuznjak> je napisao/la:Nista Ajax nije jaci od Malage ili Sociedada ! nerviraju me ovi sto pojma nemaju o Spanskom nogometu dodju i pocnu soliti pamet drzite se Bundes lige i onog Shita
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.