Omerbavarac je napisao/la:Najbolje bi bilo, kako za Slobodu, tako i za navijace, da ispadnu, ali svi znamo da od toga nema nista.
Kad u prethodnim godinama nisu napustili drustvo najboljih, nece ni u ovoj sigurno.
Kakvo ispadanje djabe pisete o tome zar neznate da Sloboda nece ispasti kako god okrenes a i navijaci (jedino u slucaju bojkota) ali nema bojkota uvijek ce biti jedna Fukara na tribini hahha a to sam ja a za ostale nezz... ..neg dajte kakvu drugu temu...svi znamo kakva nam je liga tako da netrebate se toliko opterecavati pogotov s tim ispadanjem...DOCI CE NEKAD I NASA SEZONA A JA TU NASU SEZONU STRPLJIVO CEKAM....
Omerbavarac je napisao/la:Najbolje bi bilo, kako za Slobodu, tako i za navijace, da ispadnu, ali svi znamo da od toga nema nista.
Kad u prethodnim godinama nisu napustili drustvo najboljih, nece ni u ovoj sigurno.
Kakvo ispadanje djabe pisete o tome zar neznate da Sloboda nece ispasti kako god okrenes a i navijaci (jedino u slucaju bojkota) ali nema bojkota uvijek ce biti jedna Fukara na tribini hahha a to sam ja a za ostale nezz... ..neg dajte kakvu drugu temu...svi znamo kakva nam je liga tako da netrebate se toliko opterecavati pogotov s tim ispadanjem...DOCI CE NEKAD I NASA SEZONA A JA TU NASU SEZONU STRPLJIVO CEKAM....
KAD TAD
Kad Sabovic umre ili kad SBB osvoji vlOst:lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
NEma se para , a svi dobro znamo zbog cega ili zbog koga sloboda nema para da plati smjestaje igracima a da ne spominjem neke druge stvari ..... zato cemo stalno biti u dnu tabele i zato na tusnju ce biti 20-setek ljudi ... Zalosno ali istinito
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
KAD TAD
nemoj mu baksuzirati..mah ja sam samo rekla da cu cekati tu nasu sezonu i to je to a desit ce se (opet) KAD TAD
FKR_ajla_TZ je napisao/la:
KAD TAD
nemoj mu baksuzirati..mah ja sam samo rekla da cu cekati tu nasu sezonu i to je to a desit ce se (opet) KAD TAD
Kantonu il´ Šaboviću
Ma dobro mora se i San Marino jednom plasirat na evropsko za 1000 godina za 1000 godina
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ima logike u tome, mada mi je neobjašnjivo kako Čelik koji je bez konkurencije najzaduženiji i finansijski najlošije stoji uspijeva zadržati tu neku poziciju na sredini. Sloboda je, kad su pare u pitanju, za njih Amerika. A ima još klubova koji od nas stoje puno lošije.
Juniori Slobode izgubili od Zvijezde 1:0,jes da u tom mecu nije igrao Bekic,koji je jucer sa Slobodom igrao u Prijedoru,dok su kadeti remizirali 2:2 sa istim protivnikom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dova protiv tuge i depresije
"Allahumme inni abduke vebnu abdike vebnu emetike nasijeti bijedejke madin fi hukmike adlu fi kadaike es´eluke bikulli ismin huve lekke semmejete bihi nefseke ev enzeltehu fi kitabike ev alemtehu ehaden min halkike ev iste´serte bihi fi ilmil-gajbi indeke en tedzalel-Kur´ane rebi´a kalbi ve nure sadri ve dzellale gammi ve zihabe huzni ve hemmi".
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Dova protiv tuge i depresije
"Allahumme inni abduke vebnu abdike vebnu emetike nasijeti bijedike madin fi hukmike adlun fije kadauke es´eluke bikulli ismin huve leke semmejete bihi nefseke ev enzeltehu fi kitabike ev allemtehu ehaden min halkike ev iste´serte bihi fi ilmil-gajbi indeke en tedžalel-Kur´ane rebi´a kalbi ve nure sadri ve dželae gammi ve zehabe huzni ve hemmi".
Nije ovo dova protiv tuge i depresije, a nije ni riječ o samo jednoj dovi. Malo sam ti ispravio greške ako se ne ljutiš. Inače lijep "splet" dova. Hvala što si ih postavio. Nisi ti toliki probisvjet koliko se čini na prvi pogled!
Eh sad nam dolazi Velez koji je mozda u vecoj krizi nego mi,ali moramo ih dobit da jos vise ne potonemo na tabeli.. sa 1:0 bicu zadovoljan,samo da se dobije,jer ovo sto prikazu je veoma lose.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sad nećemo kiksnuti ABD, pa ne vidim nikakvu mogućnost za to. Velež je meni drag klub ali......... pa oni su izgubili od Drine u Zvorniku. Velež prolazi kroz težak period, nisam siguran da bi dobacio do sredine tabele u Prvoj ligi. Ja sam milijardu posto siguran da uzimamo 3 boda u utakmici protiv Veleža.