Na klupi?? Nije ti tu problem majstore nego u loži. One guzonje sto nece da potroše euro na pojačanja..e tu ti je problem...sekerbay je napisao/la:PU, pizda mu materina
Neću više pratit bayern dok je ovo **** na klupi
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- bavaraccccc
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Gore je to sto smo se oslonili na "njegovu" Barcu. Jos su mi mrzi veceras. Kazem ja njemu, tebe Barca iznevjeri i pored prolaza, mene Bayern i pored poraza nije. :kafa;:mirgerr je napisao/la:FCBAYERN je napisao/la:Sramota da nemamo ozbiljnije akcije na utakmici. I gol sto smo zabili nisu nasi pucali.
PS.
Saurman na aparatima (Virgil).![]()
Dobro smo mi danas ovo skontali. Ti rece Dijk daje, a ja Mane i dvica.
Onaj kloc doda Hruscova
(vise od 2,5)
Zadnja izmjena: FCBAYERN, dana/u 13 mar 2019, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Spamm
- Bayern@heart
- Kontakt:
Hvala Klopu što je pokazao da više vakat za rekonstrukciju Totalnu od Rukovodstva,Trenera i Igrača. Igramo vcrs kao kod Klinsmana.
Sad će ona dva klauna optužiti Lowa, medije, pritisak, ovo ono, rebilding
- anelbavarac
- Kontakt:
Koja luzercina je ovaj pragmaticar, vidi se da ne zna sta ga je snaslo.
Kad vidim onu dvojicu gofnara na tribinama, ogade mi fudbal.
Kakva lekcija od Kloppa
Kad vidim onu dvojicu gofnara na tribinama, ogade mi fudbal.
Kakva lekcija od Kloppa
Postoje dvije opcije:Bayern@heart je napisao/la:Hvala Klopu što je pokazao da više vakat za rekonstrukciju Totalnu od Rukovodstva,Trenera i Igrača. Igramo vcrs kao kod Klinsmana.
1. Glavonje kluba su svjesne da treba rekonstrukcija ali ne daju pare nego se uzdaju u talente i besplatne transfere
i ona jos gora
2. Morao im je Klopp sad pokazati da je potrebna rekonstrukcija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Nerminovic
- Kontakt:
ali sto je najjace...mi smo stvarno mislili da cemo sa ovakvom igrom proci Liverpoola, hajde da je 'Pool sad neka ekipa ali u qurcu.
James svaki put kad je primio loptu samo je gledao da sto vise uspori igru. Gubimo jos jednom na individualne greske i na gublenje koncentracije.
Lewat moze yebat mater svoju i ovo ostalo je sve nula.
Motaj kablove i daj 400m eura da se napravi ono sto se i ocekuje od Bayerna.
James svaki put kad je primio loptu samo je gledao da sto vise uspori igru. Gubimo jos jednom na individualne greske i na gublenje koncentracije.
Lewat moze yebat mater svoju i ovo ostalo je sve nula.
Motaj kablove i daj 400m eura da se napravi ono sto se i ocekuje od Bayerna.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Renato Sanches najveca prevara u istoriji fudbala. Materijal za neki Holiwood-ski blokbaster naslova "prevara vijeka"
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Hajde sad ti mene Effe uvjeravaj kako nema argumenata protiv Kovaca.
James igracina. I on ga vadi van. Bravo.
Gnabry pokazao da nije igrac za nesto vise, barem zasad.
Lewandowskog prodati za 50 milijuna. Nista od njega vise. Sramota da se u njemu vidi neka ekstra klasa a frajer se ne moze zagraditi jednom Matipu.
Uglavnom igra sramotna i nedostojna ovako velikog kluba.
Lewandowskog prodati za 50 milijuna. Nista od njega vise. Sramota da se u njemu vidi neka ekstra klasa a frajer se ne moze zagraditi jednom Matipu.
Njihov svaki igrač je stijena, nevjerovatno su spremni iako su odigrali 800 tekmi. Naši se odbijaju. Ono došo Robert Kovač da zategne 
Neki dan ja govorim,, Lewat ima odlicno fudbalsko znanje, ali nije "finisher" kakav bi trebao biti "najbolji" napadac svijeta. Gnabry ostro, on po obicaju kasni. Tako je i protiv Barce 2015. kasnio kada je Muller na 0-0 poslao u sesnaest...
Spamm
hoce sad ponovo naci se biseri i govoriti kako je niko dobar strateg ...fujj
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Stefan Effenberg je napisao/la:Hajde sad ti mene Effe uvjeravaj kako nema argumenata protiv Kovaca.![]()
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- FranckRibery
- Kontakt:
sad ce glavesine reci da nam je prioritet Bundesliga hahahaha jaoo pukla bruka. Nismo ni svjesni koliko smo losi. Od Bayerna i Guardiole i onakvih imena do igraca koji prvi put igraju ovu 16tinu LP. Bravo svi od reda, strasan tutorijal kako s.j.ebati jedan klub

- anelbavarac
- Kontakt:
Finansijski expert, i godinama unazad kanta ovog foruma, forumas pod imenom @Saurman, tvrdi da su Allison i Van Dijk pretplaceni 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Lewat choker zivi iako nije imao Mullera uz sebe, nikad od njega igraca u ovakvim utakmicama. Govorio sam da smo ga se morali rijesiti na ljeto i uzeti nekoliko igraca. Trebali su ga uvaljati Realu dok su bili zainteresovani.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 13 mar 2019, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ispali pa šta, nije kraj svijeta. Dosadilo je svake godine očekivati LP, a pogotovo ove ne boli ranije ispadanje.
Samo je ružan način na koji se ispalo.
Očekivao drugo poluvrijeme da dodaju gas, a oni stali i gledali kako liverpul igra, nečuveno.
Nije.mi žao što su ispali, ima ove godine boljih i dosta uigranijih ekipa, šanse su propustili proteklih godina, Pep je imao sve igrače na vrhuncu pa nije uspio, a kako Kovač da uspije sa igračima na odlasku, pola ekipe je na odlasku.
Svejedno Kovač sumnjam da je kalibar trenera, vrlo vjerovatno će uzeti ligu i kup, a onda je pred upravom preteška odluka, evo ne znam ni sam u tom slučaju da li da dobije još jednu sezonu.
Samo je ružan način na koji se ispalo.
Očekivao drugo poluvrijeme da dodaju gas, a oni stali i gledali kako liverpul igra, nečuveno.
Nije.mi žao što su ispali, ima ove godine boljih i dosta uigranijih ekipa, šanse su propustili proteklih godina, Pep je imao sve igrače na vrhuncu pa nije uspio, a kako Kovač da uspije sa igračima na odlasku, pola ekipe je na odlasku.
Svejedno Kovač sumnjam da je kalibar trenera, vrlo vjerovatno će uzeti ligu i kup, a onda je pred upravom preteška odluka, evo ne znam ni sam u tom slučaju da li da dobije još jednu sezonu.
Daj Bože da Dortmund uzme ligu a Bremen kup, da dovedemo trenera dostojnog Bayerna i potrošimo na ljeto 300 mil na remont ekipe.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Treba Tedesca dovesti, sad ce biti dostupan.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.