Bogam leorey jači od Pavkovićacoelho41 je napisao/la:Svaka čast Liverpoolu na pobjedi, samo bolje je Monchengladbach igrao na Allianz Areni 0-3 clean sheet, ali eto ovaj put ću progledat kroz prste Liverpoolu na 1-3, ne smije im se više ponavljat da im Gnabry daje golove.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
To je Salah radio i jačim timovima (čitaj Roma).rope11 je napisao/la:goat 2 gola i 2 asista
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- BosniaBoston
- Kontakt:
2 gola i 2 asista.Kako bi fino bilo da je ostvario double hattrick ali i ovako je zasjenio neke.Solidna igra u odbrani takoder,te odlicno odradeno drugo poluvrijeme,petarda.Put putuje barca
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 13 mar 2019, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
LEO10 je napisao/la:Nemoj da ti stizu obavijesti da si citiran do jutraronaldo99 je napisao/la:Livrepool ovo lagano u hendikepu uzima![]()
Leorey zna to najbolje
Cekam....
BosniaBoston je napisao/la:Put putuje barca
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Treba zahvaliti i leoreyu 
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Nemoj tako i ja i on smo pogodili BarcelonuOsim13 je napisao/la:Bogam leorey jači od Pavkovićacoelho41 je napisao/la:Svaka čast Liverpoolu na pobjedi, samo bolje je Monchengladbach igrao na Allianz Areni 0-3 clean sheet, ali eto ovaj put ću progledat kroz prste Liverpoolu na 1-3, ne smije im se više ponavljat da im Gnabry daje golove.
27.10.2020
Sreca za Barcu pa je Roma ispala, sad bi mogli u polufinale
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JohnCleese
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:Veceras hegemonija Barce i Liverpoola
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
poslacu vam njegovu matursku i ima da svi poolovci stavite to ko avatarmirgerr je napisao/la:Treba zahvaliti i leoreyu
kakav jinxer nebo ti ybm
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ronaldo99 je napisao/la:Livrepool ovo lagano u hendikepu uzima
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pogodio pobjednike i rezulate(na poluvremenu doduse)BosniaBoston je napisao/la:Barsa 2:0 Lyon
Bayern 1:1 Liverpool
#Punoljetstvo
Liverpul rutinski, Bajo jedva da je pogledo na gol Alisona,.
kad ima u bcc u tuzli, onda valjda ima i ovde ne znamASD je napisao/la:Jel ima prostorija za klanjace u ovoj Sodomi i Gomori od stadiona?Moggi je napisao/la:ovoje zato sto se alkohol toči na stadionu, kaznio allah
Zarathustra
Nzm koliko si gkedao Bayern ove godine u ligi i sve bi ti bilo jasno, ni sami oni ne znaju kako su uspjeli odigrati na Anfildu da ne prime gol.LEO10 je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:Livrepool ovo lagano u hendikepu uzima![]()
Liverpool je trenutno jedno dvije klase iznad njih
Pogba je napisao/la:City-Barcelonamuha milanez je napisao/la:Juventus vs Barelona u 1/4 finalu
Lpool-United
Juve-Porto
Tottenham-Ajax
Ote mi slova sa tastature
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nema ova Hasanova filharmonija uopste ne izgleda dobro...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ima li gdje Saurmana da ga upitam nešto? 
Daj nam Barselonu.
Daj nam Barselonu.
Kocka je bačena
Najbolji simulator medju stoperima.gigglessmoke je napisao/la:Taj ima samo najjaci nos medju stoperima, nista vise.Pogba je napisao/la:Chiellini dislikes this.bodi123 je napisao/la:Daleko najbolji stoper svijeta
Saruman se vratio matičnom klubu.
Zadnja izmjena: TonySosa, dana/u 13 mar 2019, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Barca-Juventus (da se igramo)
Porto-Man U
Ajax-Tottenham
Liverpool-City
Porto-Man U
Ajax-Tottenham
Liverpool-City
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.