FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FCBAYERN
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FCBAYERN » 13 mar 2019, 23:05

Klare je napisao/la:Ispali pa šta, nije kraj svijeta. Dosadilo je svake godine očekivati LP, a pogotovo ove ne boli ranije ispadanje.
Samo je ružan način na koji se ispalo.

Očekivao drugo poluvrijeme da dodaju gas, a oni stali i gledali kako liverpul igra, nečuveno.
Nije.mi žao što su ispali, ima ove godine boljih i dosta uigranijih ekipa, šanse su propustili proteklih godina, Pep je imao sve igrače na vrhuncu pa nije uspio, a kako Kovač da uspije sa igračima na odlasku, pola ekipe je na odlasku.
Svejedno Kovač sumnjam da je kalibar trenera, vrlo vjerovatno će uzeti ligu i kup, a onda je pred upravom preteška odluka, evo ne znam ni sam u tom slučaju da li da dobije još jednu sezonu.
Strah me da se dadne njemu rekonstrukcija tima. Za to treba neko ko mozda sistemski bolje organizuje ekipu. Veceras se vidjela nemoc. Kroz veci dio sezone se vidjela nemoc (bar kada je takticka priprema). Ostatak sezone ce vise reci (tj. ima li napretka u SISTEMU I IGRI), ali ne znam, ovo je nezahvalna situacija i za njega i za klub.
Spamm

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 13 mar 2019, 23:06

izaberite sebi trenera kojeg hocete, eto nek Klopp dodje, svi bi ovdje rekli da je to odlican izbor, al shvatite jedno
Igrački kadar koji Bayern trenutno ima i nije za vise od proci grupu u LP

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 13 mar 2019, 23:09

Kad ti je Rafinha u prvih 11 a ne da nije najgori, nego nije ni u top5 najgorih igrača ekipe, znaš da nešto nije uredu. Mislim, znamo mi to odavno, ovo su samo noviji dokazi za presudu koja je davno donešena. Ima Niko svojih mana(i to ne malo), ali nije sve ni do njega. Puno toga mi trebamo promjeniti da bi nam trener bio najveći problem. Prošla sezona je bila posljedni pokušaj zbog Juppa i njegove strasti za Bayernom, sad slijede godine patnje. Na upravi je sada da donese odluku koliko će ta patnja trajati. Na ljeto će biti jasnije. Nisam se ni iznervirao, ovo je "bol" razrijeđena kroz cijelu sezonu, puno teži su porazi proteklih godina.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 13 mar 2019, 23:12

Zato sto je ova ekipa i istrosena ne govorim s punim zarom da ga se otjera. Ali opet, kada pogledas kako je sezona tekla, mozda i nije najbolja ideja da on rekonstrukciju provodi.

Prosle sezone, nakon Seville, pisao sam da je Jupp izvukao maksimum i da ova ekipa nema sta vise ponuditi.

EDIT: Veceras ga opet to ne oslobadja odgovornosti. Sramota je ne napraviti nekoliko smislenih akcija, pa nismo Brighton.
Zadnja izmjena: FCBAYERN, dana/u 13 mar 2019, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Spamm

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 mar 2019, 23:14

Nazalost pedala a sanjalo se mnogo vise, barem ja.
Zivjela je nada da se moze odigrati mec dostojan finala a ne osmine, da ce sve bitne karike biti bas bitne i da ce odbrana Liverpoola pucati sve vise pri svakom Bayernovom napadu.
No, zelje su jedno a mogucnosti su ocito nesto drugo.

Bayern je kroz jedna vrata pokusao proci ali bezuspješno, ostaju jos dvoja vrata koja u ovom momentu djeluju kao da su pravljena od celika.

Ostaje zal zbog neigranja svih igraca, zbog nedostatka najpotentnijeg desnog beka, zbog nedostatka kvalitetnog desnog krila a mozda je ruzno reci, Muller bi ovdje dobro dosao.

Niko nije uspio, nije pokazao da se moze nositi sa najboljim.
Nikini igraci su djecica u odnosu na Kloopove divove.
Spremnost ekipe je pola pobjede.

PS: cestitke Liverpoolu, zasluzena pobjeda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 mar 2019, 23:14

Dotakli smo dno ili će to biti ako i prvenstvo izgube?!
Strašno jalovo, pa za nepovjerovati.
Uvijek se u porazu traži razlog, nekad peh, nekad suci, uvijek nešto novo ili u suštini isto, ali nekako sam gledao da sto manje boli ako do ispadanja dođe. Kad si koliko toliko bio prezentan i imao šta pokazati, naravno da je bolno ispadanje od ATM ili Reala.
Ali, kad se zavaraš da nešto vrijediš i imaš aktivan rezultat iz prvog meča, ovakav udarac zaista zaboli.
Navijam da Dortmund osvoji prvenstvo.
Nebitno iz kojih razloga, da ne shvatite pogrešno, pojačanja me najmanje interesuju.
Vom Jäger zum Gejagten

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 13 mar 2019, 23:14

Saurman je napisao/la:Ja ću biti skroman 4:1.
Zamalo.
Kocka je bačena

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 mar 2019, 23:16

Normalno da je Jupp maksimum izvukao i da ne bi Cakira mozda bi i prosli u finale ali je to bilo prokletstvo za Bayern jer su ovi idioti mislili da Kovac moze sto i Heynckes sa istrosenim napadom.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 mar 2019, 23:18

Mene najviše boli koliko smo srozani. Nije da i igrači nemaju zasluga u tome. Prvo što su zapušteni a drugo što na svake promjene plaču i bune se.

Prestrašno. Nisam ni znao kakvi smo dok nismo odigrali sa jakom ekipom.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 mar 2019, 23:24

Zadnji put u 1/8 smo ispali 2011 od Intera naredne 2 sezone smo bili u finalu jer su se desile promjene valjda bude i sad. Ako befaubee uzme salataru u šta sad više vjerujem, početi od totalne rekonstrukcije tima. Ovaj klub zaslužuje da bude u velikanima Europe a to znaci da nema vise stezanja kasike kad su upitanju kupovina vrhunskih igrača i dovođenje vrsnih trenera

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 13 mar 2019, 23:24

Neznam cemu kukanje, ovo je normalan ciklus.
Zadnjih godina su vazda igrali polufinale, imali su peak sada su u padu.
Kao sto su bili Spanci u vrhu sada su Englezi.
Uvjek su postojali ti ciklusi.
Sada jedno 3-4 godine odmora i onda pokusati opet nesto uraditi ako se skupi sta para za investicije.
Bayern ove godine nije ni ciljao da nesto napravi u Cl jer inace nebi doveo igrace tipa Gnabry, Goretzka i Süle.
Nezaboravite da je u Bl financijski tesko nesto napraviti.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 13 mar 2019, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 13 mar 2019, 23:25

Al ne napravit tri smislene akcije...
Pa jbt, o čemu pričamo :roll:
Pa da smo u engleskoj dobili 3:0, ne bi postavio ovakvu taktiku
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 13 mar 2019, 23:25

Bayern da bi ponovo ustao, mora jos nize da padne (nestanak suvereniteta u Njemackoj). Najbliza lekcija je 2012.
Spamm

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 mar 2019, 23:26

Znate li da su Gnabry i Coman do pic.ke materine potpisali, još i Davis, i ganjaju novog talenta. Neće niko doći. Doći će štoperi.

Klare

Post Postao/la Klare » 13 mar 2019, 23:27

FCBAYERN je napisao/la: ali ne znam, ovo je nezahvalna situacija i za njega i za klub.
Ma skroz teško. Ako ne osvoji duplu krunu onda je lakše.
Ali možda ni hemija u ekipi nije najbolja, pa mu krene sa novim igračima.
A trenera nema, da Nagelsman nije zakazao Lajpcig bio bih za takvu promjenu. Ovako se mora tražiti rješenje van Njemačke i trener da nije Njemac. Pa neka, Wengera sam zaboravio. Odmah potpisujem!
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 13 mar 2019, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 13 mar 2019, 23:28

Nikad me poraz Bayerna nije manje zabolio. Laku noc :zzz:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 mar 2019, 23:30

Godinama unazad su gurali ovaj klub na dno, svojim katastrofalnim odlukama.
Totalno su zapostavili podmladjivanje kadra, dovodivsi polovnjake, koji i u mnogo slabijim ekipama ne bi imali mjesta.

Stvorili su od kluba privatnu prćiju, cak su poceli otjerivati i legende kluba iz svecanih loza stadiona.
Tolika bahatost nije vidjena nigdje.
Nikada nece otici, jer su stvorili sistem da ih ne moze niko otjerati, osim ako oni sami ne odluce da odu.

Dopustili su da im ispred nosa odu; De Bruyne, Mane, Draxler, Keita ...
Sve ovo vcrs, je naplata za grozne poteze koje su vukli godinama.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 13 mar 2019, 23:33

Klare je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la: ali ne znam, ovo je nezahvalna situacija i za njega i za klub.
Ma skroz teško. Ako ne osvoji duplu krunu onda je lakše.
Ali možda ni hemija u ekipi nije najbolja, pa mu krene sa novim igračima.
A trenera nema, da Nagelsman nije zakazao Lajpcig bio bih za takvu promjenu. Ovako se mora tražiti rješenje van Njemačke i trener da nije Njemac. Pa neka, Wengera sam zaboravio. Odmah potpisujem.
Wenger nesto kao LvG :mrgreen: .

Nama upravo treba neki novi Van Gall, neko ko zna sta hoce i koji ce ovoj ekipi ponovo dati ideju kako da igra i u kom pravcu da ide. Neko ko ce posijati sjeme koje ce kasnije drugi njegovati i ubrati plodove. Problem je sto ja takvog ne vidim i ne znam ko bi mogao biti. Wenger ide najvjerovatnije u PSG kao SD, ali svakako je on u padu. Mada, kad se povezivao s nama jesenjas radovao sam se. Opet kad o tom razmisljam, bespogovorno bih uzeo onog nekadasnjeg Wengera, ali ovaj sad djeluje potroseno.
Spamm

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 mar 2019, 23:35

Otpisao sam LP kada su glavesine pocele dizati zdravice nakon one partije protiv Reala. Tada je vec bilo jasno da od nas ove sezone nema nista. Kada su odlucili da ostave Riberya i Robbena jos je bilo jasnije. Kada su nekad pred kraj prosle sezone imemovali Kovaca za trenera. Nakon onog starta gdje smo pobjedjivali ali nam napadacka igra nije licila ninasta. A tek kad smo krenuli gubiti. Lewat se morao prodati na ljeto i raditi rekonstrukcija tima. Grijesi se u svemu, priznajem sada i lijecenju povreda, dovodjenju igraca, sistemu i igri kakvu Bayern nije imao za mog zivota. Ovakav kukavicluk i taktiziranje i igranje na nulu nismo igrali u 21 stoljecu sigurno. Vrijeme je za promjene u svemu, rukovodstvo je izgubilo kompas i vrijeme je za mladje-citaj Kahn, Lahm i Schweinsteiger kad se oprosti. Hvala na svemu Uli i Karl ali vrijeme je da odete. Pragmaticar noga, dovedite Wengera barem da nam igra lici na nesto kad vec ispadamo u osmini
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 mar 2019, 23:41

Kukavice swe do jednog od nike do lewe,kukawicki pristup,swe promaseno,.
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []