kako Stanoje i Adukor dođoše mi počesmo igratskoroalen je napisao/la:Al fakat, najvećim uspjehom smatram što je ekipa za nepune dvije sezone sa veznog reda Rustemović - Ivetić, došla na Stanojević - Crepulja.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ili Ihtijarevic- Hadzic ?skoroalen je napisao/la:Al fakat, najvećim uspjehom smatram što je ekipa za nepune dvije sezone sa veznog reda Rustemović - Ivetić, došla na Stanojević - Crepulja.
Hoce da ga raja onim kablovima od interneta išibaAlfredNobel je napisao/la:Mene niko ne može natjerati da stream i topao ugođaj zamijenim prljavim i neuslovnim stadionom, pogotovo kad je zima. Škoro priča gluposti i ne dozvolite da manipuliše vama.
Vidjecemo hoce li se ovako kurcit kad ne bude mogao na index kupovati godisnju
Ja sam za to da se ne mijenja dobitna kombinacija vidi se da igracima gode praznije tribine, od kad se posjeta smanjila gaze sve redom. Ko god poziva navijace na stadion je dušman il manijak
You are someone else I am still right here
Tek kad pogledaš utakmicu bh lige shvataš koliko je nama potreban stadion. Ono odskakanje lopte - nikad ne znaš hoće li pas biti tačan, pa kad se visoka lopta nepravilno odbije od teren...
Cijelo vrijeme sam više od toga strahov'o nego od Zrinjskog. Da nam je riješit stadion imali bi pola utakmica na vrhunskom travnjaku a tad bi lakše igrali i u Europi i igrači bi se bolje prodavali.
Utakmica za moždani. Posebno zadnjih deset minuta kad je možda i nervoza počela da radi, a imao sam i osjećaj da Husref neće pogodit sa Dupovcem. Njegov ulazak je poslao loš signal vlastitoj a dobar protivničkoj ekipi.
No ajde pobjeda je bitna. Stanojević i Lazić igrači utakmice po meni. Odlični su bili. Sa onim što su pokazali kvalitet za veće stvari.
Cijelo vrijeme sam više od toga strahov'o nego od Zrinjskog. Da nam je riješit stadion imali bi pola utakmica na vrhunskom travnjaku a tad bi lakše igrali i u Europi i igrači bi se bolje prodavali.
Utakmica za moždani. Posebno zadnjih deset minuta kad je možda i nervoza počela da radi, a imao sam i osjećaj da Husref neće pogodit sa Dupovcem. Njegov ulazak je poslao loš signal vlastitoj a dobar protivničkoj ekipi.
No ajde pobjeda je bitna. Stanojević i Lazić igrači utakmice po meni. Odlični su bili. Sa onim što su pokazali kvalitet za veće stvari.
To je, svakako, ključna promjena, al onako gledajući igrački kadar, najveći napredak je u tom veznom redu. Ne smijem ni pomislit šta bi bilo da je Duljević imao ovakve igrače na sredini. On je doslovno sam nosio onu ekipu, kvalitetom, svi su davali 150% al jedini igrač koji bi kvalitetom mogao upast u ovu sadašnju ekipu je on. I naravno Ahmetović koji je i tad bio tu. A i ona generacija je igrala finale kupa, tri boda iza prvog u ligi, oborila rekord pobjeda itd.mirzatele je napisao/la:Ili Ihtijarevic- Hadzic ?skoroalen je napisao/la:Al fakat, najvećim uspjehom smatram što je ekipa za nepune dvije sezone sa veznog reda Rustemović - Ivetić, došla na Stanojević - Crepulja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa tad ću se valjda zaposlit, yebo ga diploma i škola ako ne mognem odvojit 70 maraka od plate da kupim godišnju opet.fera je napisao/la: Hoce da ga raja onim kablovima od interneta išiba
Vidjecemo hoce li se ovako kurcit kad ne bude mogao na index kupovati godisnju![]()
Ja sam za to da se ne mijenja dobitna kombinacija vidi se da igracima gode praznije tribine, od kad se posjeta smanjila gaze sve redom. Ko god poziva navijace na stadion je dušman il manijak
Sto se tice ova tri tima koja su ostala u Kup-u ja imam neko svoje misljenje.
Nikako Siroki u polufinalu. Sa njima treba igrati u finalu kad i matematicki aBd osvojimo titulu i kad budemo rastereceno mogli da se posvetimo tim utakmicama u finalu Kup-a.
Od ove dvije ekipe Toske i Sloga ja to gledam ovako.
Tosk je treci u ligi federacije i nema nikakve ambicije da udje u PL niti to moze i oni su se bas nalozili na ovaj Kup i ne bi bili lagan zalogaj...sjetimo se Rudar Kakanj jedva na penale.
Sloga, druga u ligu RS sa 3 bobe zaostatka iza Borca. Oni jos uvijek gaje ambicije da pokusaju uci u PL i vodit ce borbu sa Borcem.
Mislim, naravno po meni da je Sloga opel laksi protivnik i po meni najbolji moguci u polufinalu.
Nikako Siroki u polufinalu. Sa njima treba igrati u finalu kad i matematicki aBd osvojimo titulu i kad budemo rastereceno mogli da se posvetimo tim utakmicama u finalu Kup-a.
Od ove dvije ekipe Toske i Sloga ja to gledam ovako.
Tosk je treci u ligi federacije i nema nikakve ambicije da udje u PL niti to moze i oni su se bas nalozili na ovaj Kup i ne bi bili lagan zalogaj...sjetimo se Rudar Kakanj jedva na penale.
Sloga, druga u ligu RS sa 3 bobe zaostatka iza Borca. Oni jos uvijek gaje ambicije da pokusaju uci u PL i vodit ce borbu sa Borcem.
Mislim, naravno po meni da je Sloga opel laksi protivnik i po meni najbolji moguci u polufinalu.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mogli bi mu kakvu sačekušu napraviti ako nastavi ovako, pa ga napasti ruterima i napojnim.fera je napisao/la:Hoce da ga raja onim kablovima od interneta išibaAlfredNobel je napisao/la:Mene niko ne može natjerati da stream i topao ugođaj zamijenim prljavim i neuslovnim stadionom, pogotovo kad je zima. Škoro priča gluposti i ne dozvolite da manipuliše vama.
Vidjecemo hoce li se ovako kurcit kad ne bude mogao na index kupovati godisnju![]()
Pa zato ja govorim raji da ostanu kući, bolji su rezultati. Zato i prangijamo ovako, dok eto gurbeti imaju tu cifru, a svako kolo ih ganjaju po terenu. Ne treba nam to.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
@Nobel @fera recite u kojoj nargilhani gledate tekme, i recite u koja doba da dođem da riješimo ovo bez sačekuša. Samo šake, et vi smijete i rutere koristit.

- AlfredNobel
- Kontakt:
moSa Argelini oko. Dođi kad hoćeš, ispresavijamo te fera, ja, Lelić i Radovac za 15 sekundi. Povedi koga hoćeš, ne možeš se oduprijeti šnjuri od shishe.skoroalen je napisao/la:@Nobel @fera recite u kojoj nargilhani gledate tekme, i recite u koja doba da dođem da riješimo ovo bez sačekuša. Samo šake, et vi smijete i rutere koristit.![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zbog rasporeda bi najvise volio Slogu, a onda rastereceno sa Sirokim ili Toskom u finalu, pa jel?
No prije toga, nedjelja koševo, ide mezica ide pice...
No prije toga, nedjelja koševo, ide mezica ide pice...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jel sta Baka izjavio nesto mi je tih?
Gdje ces šakama na snjuru shishe moj skoro, izbusit ce te pipcima i sprzit pa ces mirisat ko okus lose procjene 
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Ako smijem da odem na jedan off topic, gdje nestade ona "starija malo garda" (
) forumaša? Tipa @evolution @pitarbordo @jurišićduška @joker @high @unbx @bordoarmy.... ima ih dosta još al da ne nabrajam. Pratim ovaj forum odavno i znam da su me nasmijavali i uveseljavali dosta u vrijeme kad nam "situacija" i nije bila toliko lijepa. Tu je dosta raje iz tog vremena poput @mortema @ledesme @tottija @beloševića.... i drago mi je pročitat sve što napišu (pročitam i sve ove novije nickove naravno :mrgreen; )
Zanima me jesu li banovani ili su otišli tek tako. Ili ako pišu pod novim nickovima bilo bi lijepo da napišu ko je ko da znamo
Zanima me jesu li banovani ili su otišli tek tako. Ili ako pišu pod novim nickovima bilo bi lijepo da napišu ko je ko da znamo
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Hahaha, joker najviše fali kuknjava pitarbordo otkako poce dresove kupovat nestadekosevskobrdo je napisao/la:Ako smijem da odem na jedan off topic, gdje nestade ona "starija malo garda" () forumaša? Tipa @evolution @pitarbordo @jurišićduška @joker @high @unbx @bordoarmy.... ima ih dosta još al da ne nabrajam. Pratim ovaj forum odavno i znam da su me nasmijavali i uveseljavali dosta u vrijeme kad nam "situacija" i nije bila toliko lijepa. Tu je dosta raje iz tog vremena poput @mortema @ledesme @tottija @beloševića.... i drago mi je pročitat sve što napišu (pročitam i sve ove novije nickove naravno :mrgreen; )
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Fali mi high da siba sa mnom ustasku nejac po raznim temamaledesma je napisao/la:Hahaha, joker najviše fali kuknjava pitarbordo otkako poce dresove kupovat nestadekosevskobrdo je napisao/la:Ako smijem da odem na jedan off topic, gdje nestade ona "starija malo garda" () forumaša? Tipa @evolution @pitarbordo @jurišićduška @joker @high @unbx @bordoarmy.... ima ih dosta još al da ne nabrajam. Pratim ovaj forum odavno i znam da su me nasmijavali i uveseljavali dosta u vrijeme kad nam "situacija" i nije bila toliko lijepa. Tu je dosta raje iz tog vremena poput @mortema @ledesme @tottija @beloševića.... i drago mi je pročitat sve što napišu (pročitam i sve ove novije nickove naravno :mrgreen; )
Zanima me jesu li banovani ili su otišli tek tako. Ili ako pišu pod novim nickovima bilo bi lijepo da napišu ko je ko da znamoBilo je svega, a ista ljubav"
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ti si veceras pao u keš, nismo mi više ista ligaFrancescoTotti je napisao/la:Fali mi high da siba sa mnom ustasku nejac po raznim temamaledesma je napisao/la:Hahaha, joker najviše fali kuknjava pitarbordo otkako poce dresove kupovat nestadekosevskobrdo je napisao/la:Ako smijem da odem na jedan off topic, gdje nestade ona "starija malo garda" () forumaša? Tipa @evolution @pitarbordo @jurišićduška @joker @high @unbx @bordoarmy.... ima ih dosta još al da ne nabrajam. Pratim ovaj forum odavno i znam da su me nasmijavali i uveseljavali dosta u vrijeme kad nam "situacija" i nije bila toliko lijepa. Tu je dosta raje iz tog vremena poput @mortema @ledesme @tottija @beloševića.... i drago mi je pročitat sve što napišu (pročitam i sve ove novije nickove naravno :mrgreen; )
Zanima me jesu li banovani ili su otišli tek tako. Ili ako pišu pod novim nickovima bilo bi lijepo da napišu ko je ko da znamoBilo je svega, a ista ljubav"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ima da se osilim sad ko samir radovac. Mada sam konto prvo stazom velikana, u metropolis na kolace 
Sto me zbuni ovaj prevod pa sad ne znam sta pises toti
Pesimista: ne moze gore od ovoga
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U pravu je onaj semso s nase male klinike, jos malo pa mi i hrvati necemo razumjet jedni drugeShofaII je napisao/la:Sto me zbuni ovaj prevod pa sad ne znam sta pises toti
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], tuitamo, Varijantas8 i 41 gost.