Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
Renato Sanches igra zadnjeg veznog a lopta kad pada ne može da procjeni kako da se pozicionira da ga udari u glavu da je izbije 

Al je brat igro za benfiku i za portugal na EP.Jeste ga i syebalicoelho41 je napisao/la:Renato Sanches igra zadnjeg veznog a lopta kad pada ne može da procjeni kako da se pozicionira da ga udari u glavu da je izbije

coelho41 je napisao/la:Renato Sanches igra zadnjeg veznog a lopta kad pada ne može da procjeni kako da se pozicionira da ga udari u glavu da je izbije
ali kad brat spuca dvije dijagonale .....na tribinnu ih poslao

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
sturarocoelho41 je napisao/la:Renato Sanches igra zadnjeg veznog a lopta kad pada ne može da procjeni kako da se pozicionira da ga udari u glavu da je izbije

Zarathustra
- tuzlak1987
- Kontakt:
Reno 2023. potencijalno pojacanje FK Sarajevo.
Ma to je sve ciljano. Ovako se degradirao da mu se potencijal snizi da se ne bi stavka u ugovoru placala koja je obavezna kada se ovoji BdO. U upravi su shvatili da ce ih Benfica opljusiti ako ovaj se nastavi planski razvijati pa su uzeli stvar u svoje rukeMElloo je napisao/la:Al je brat igro za benfiku i za portugal na EP.Jeste ga i syebalicoelho41 je napisao/la:Renato Sanches igra zadnjeg veznog a lopta kad pada ne može da procjeni kako da se pozicionira da ga udari u glavu da je izbije

Spamm
Imao je dobar potez kad je okrenuo Fabinha u 90. minuti dok su Liverpoolovci čekali da se svira kraj pa ga pustili, ali ako ste ljubitelji dobrog smijeha pogledajte ovaj video dok je bio na posudbi u Swanseau:
https://twitter.com/DeludedBrendan/stat ... 2289895424
coelho41 je napisao/la:Imao je dobar potez kad je okrenuo Fabinha u 90. minuti dok su Liverpoolovci čekali da se svira kraj pa ga pustili, ali ako ste ljubitelji dobrog smijeha pogledajte ovaj video dok je bio na posudbi u Swanseau:

coelho41 je napisao/la:Imao je dobar potez kad je okrenuo Fabinha u 90. minuti dok su Liverpoolovci čekali da se svira kraj pa ga pustili, ali ako ste ljubitelji dobrog smijeha pogledajte ovaj video dok je bio na posudbi u Swanseau:

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne krivite Niku već malog Brku, samo je naljutio ManeTa

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Proigravanja haahhah. A meni nije jasno kako je on bio jedan od najboljih igraca na Euru? Stvarno nije los bio covjekOsim13 je napisao/la:coelho41 je napisao/la:Imao je dobar potez kad je okrenuo Fabinha u 90. minuti dok su Liverpoolovci čekali da se svira kraj pa ga pustili, ali ako ste ljubitelji dobrog smijeha pogledajte ovaj video dok je bio na posudbi u Swanseau:
https://twitter.com/DeludedBrendan/stat ... 2289895424![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

27.10.2020
Nacuo sam. I kako je sve zavrsilo?Derdiyok je napisao/la:Pa zadnje kolo u Primeri, Real - Valladolid, poziva se VAR kad u sobi nigdje ziva robaKaunas je napisao/la:Tek vidim snimak penala za Barcu, pa ono je smijesno svega mi. Ima li tog video assistant sudije
Prosli bi oni svakako nije to upitno, al opet
Vidio si to sigurno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Reziser prenosio pogresnu VAR sobu, sudije bile u drugoj.Kaunas je napisao/la:Nacuo sam. I kako je sve zavrsilo?Derdiyok je napisao/la:Pa zadnje kolo u Primeri, Real - Valladolid, poziva se VAR kad u sobi nigdje ziva robaKaunas je napisao/la:Tek vidim snimak penala za Barcu, pa ono je smijesno svega mi. Ima li tog video assistant sudije
Prosli bi oni svakako nije to upitno, al opet
Vidio si to sigurno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Messi je u fudbalu ono što je Burzum, to jest Varg u Black MetaluMoggi je napisao/la:mrsko mi citat nazad, jel opet porede messija sa ronaldom jer je srusio strasni olimpik

Sve ovo u vezi VAR-a je mutna posla. Gol tehnologija koja digitalno prati lopto i u milimetar može odrediti njenu poziciju i elektirčnim impulsima šalje signal sudiji na satu se uvela davnih dana, a obični snimak situacije se navodno ne može implementirati sasvim normalno. N
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
medju ovim klubovima je novi evropski prvak,najvise sanse dajem ovim redosljedom:
city
barsa
juve
liver
a ove ostale zalutale ne vrijedi ni pominjati
city
barsa
juve
liver
a ove ostale zalutale ne vrijedi ni pominjati
Đe Sarma, nije valjda digao ruku na sebe 

Napokon evropa dobiva novog prvaka.Strahovlada zavrsena
Rajaz je napisao/la:Đe Sarma, nije valjda digao ruku na sebe
Ne vjerujem. Nema tu ekonomske računice onda.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Derdiyok je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Đe Sarma, nije valjda digao ruku na sebe
Ne vjerujem. Nema tu ekonomske računice onda.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.