FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 14 mar 2019, 10:21

Nemojte ba opet fazone, da nema u ligi ni jednog igraca za nasih prvih 11 :lol:

Ima jih, pogotovo kad bi krpili nase deficitne pozicije.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 14 mar 2019, 10:35

Ima, kako nema. Meni zanimljivi igrači:
Azir Muminović, Frane Ćirjak, Stipo Marković, Petar Bojo, Nana Welbeck, Matthias Fanimo, Djuro Zec.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 14 mar 2019, 10:39

Iz nase lige po meni, za nas su: onaj desni bek slobodanke beganovic il kako vec, peco iz radnika, i iz svìnjskog filipovic. Ovo ostalo sve truba.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 mar 2019, 10:43

ElCartel11 je napisao/la:Nemojte ba opet fazone, da nema u ligi ni jednog igraca za nasih prvih 11 :lol:

Ima jih, pogotovo kad bi krpili nase deficitne pozicije.
Drugo su zelje neko bi volio onog neko ovog igrača,al da
bih odmah uletio u prvih 11
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 14 mar 2019, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 mar 2019, 10:45

Da je klepit onog Rustemovica iz svinjskog :kafa: dobar je bio juce, strasno bi se uklopio kod nas

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 14 mar 2019, 10:48

skoroalen je napisao/la:Ma za njega i Tuzlaci kažu da je taraba. Čitao sam more postova poslije utakmice sa Željom u fazonu "kako ćemo išta uradit kad nam sredinu drže Hadžanović i Pršeš."
@amypitar da li će Kapić ostat, to je pitanje. Ja mislim da bi za narednu sezonu trebalo spremat Đokanovića, nek bude barem alternativa Stanojeviću. Jer nam fali razbijač takav 100%, ne može Miloš sve odigrat. Ne daj Bože kartona nekih prd važan meč, nemamo drugog destruktivca.
Eh sad zamisli kakav je ako se oni zale na njega na osnovu utakmice protiv Zelje i njohovog veznog reda :D
Pa njihov vezni red je jedno tri stepenice ispod naseg realno. Stanojevic, Crepulja, Rahmanovic ( i svaki nas vezni s klupe) su za Sabanadzovica i neznam ni ko im jos igra tu sad, su vanzemaljci za njih. Al bas. Oni u derbiju mogu samo mrtvim bunkerom, extremnom prljavom agresivnoscu i nadljydskim zalaganjem sacuvat nulu. Ako se imalo otvore i krenu da igraju natrpat cemo ih kako nismo u zadnjih 20 godina. Mislim da od rata na ovamo nije bila ovolika razlika izmedju nas i njih sto po kvalitetu ekipe, igrac za igraca, razlike u bodovima, forme, atmosfere, kako god da okrenes.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 14 mar 2019, 10:53

Stroj1946 je napisao/la:Da je klepit onog Rustemovica iz svinjskog :kafa: dobar je bio juce, strasno bi se uklopio kod nas
Nemoj zajebavat, momku treba poslat zahvalnicu, maksimalno nas je ispostovao. Em je otiso (pojaco nas) em presao u Zrinjski ( oslabio njih) em na svakoj tekmi protiv nas bude igrac manje. Kad je god bila izgledna sansa da podvali loptu i napravi nam problem brat je zategne “po golu” na trebine.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 14 mar 2019, 10:55

badboy je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Da je klepit onog Rustemovica iz svinjskog :kafa: dobar je bio juce, strasno bi se uklopio kod nas
Nemoj zajebavat, momku treba poslat zahvalnicu, maksimalno nas je ispostovao. Em je otiso (pojaco nas) em presao u Zrinjski ( oslabio njih) em na svakoj tekmi protiv nas bude igrac manje. Kad je god bila izgledna sansa da podvali loptu i napravi nam problem brat je zategne “po golu” na trebine.
:rol: :rol:
ZZ

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 14 mar 2019, 10:56

ledesma je napisao/la:Iz nase lige po meni, za nas su: onaj desni bek slobodanke beganovic il kako vec, peco iz radnika, i iz svìnjskog filipovic. Ovo ostalo sve truba.
I ja mislim da bi ovaj Beganović mogao poslužiti.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 mar 2019, 10:56

badboy je napisao/la:
Ima i ta mjesta :kafa: Bas je lik zategne svaki put, ode u vasionu :mrgreen:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 mar 2019, 11:03

Mujakic ide sigurno, a Lazicu i Kapicu istice ugovor, odnosno posudba. Ako bi se produzilo sa Lazicem i uspjeo zadrzati ostatak ekipe uz jos jedno ili dva pojacanja klase Lazica imali bi solidnu ekipu i za Evrope, a kamoli za nase lige.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 mar 2019, 11:09

zagorski je napisao/la:Mujakic ide sigurno, a Lazicu i Kapicu istice ugovor, odnosno posudba. Ako bi se produzilo sa Lazicem i uspjeo zadrzati ostatak ekipe uz jos jedno ili dva pojacanja klase Lazica imali bi solidnu ekipu i za Evrope, a kamoli za nase lige.
Već bi sad trebalo raditi na Lazicevom produženju ugovora.Mislim da se Kapić jos traži u ekipi,ima kvalitet,i mislim da ce i on sam insistirati da ostane.
Sa njima dvojicom je pod moranjem da ih zadržimo,posebno sa Lazicem.Odlaskom Mujakica i ne daj bože Lazica,bi bili osjetno slabiji.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 14 mar 2019, 11:10

Stroj1946 je napisao/la:
badboy je napisao/la:
Ima i ta mjesta :kafa: Bas je lik zategne svaki put, ode u vasionu :mrgreen:
Inace kad malo vratim film ne samo on nego svaki nas bivsi igrac koji igra u Zrinjskom nas je uvijek ispostovao. Eto i juce i Rustem i Bekic pa i Kadusic (vrtili su ga ko malog majmuna, posebno Halil kad ga je bacio na guzicu fintom u prvom poluvremenu). Jedino onaj shupak Bilbija bi se vazda naostrio na nas ko da mi je zadnja utakmica. Ja bi njima svaku sezonu poslo po dva tri nasa da im se nadju :D

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 14 mar 2019, 11:58

Gosk jedina ekipa gdje imamo negativan skor ove sezone i ekipa koju nismo uspjeli pobijedit :lol:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 mar 2019, 12:12

Svi na Koševo u nedjelju !!!
Zaslužili su. A s druge strane slijedi pauza zbog repke, pa bilo bi lijepo da ih ispratimo na odmor sa vecom podrskom!!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 mar 2019, 12:36

moj uzor-S.G je napisao/la:
badboy je napisao/la:
Sta ce bracika kad ne zna, on zeli na sve nacine da nam ga uvali ali ne znaaaa :urnebes:

Lijepo je vidjeti kako i Zrinjski ide nasim stopama od prije par godina, gomilanje igraca, neplansko dovodjenje samo eto neka neko dodje, menadzerski igraci itd.

Istim stopama su i kone krenule i sad imaju taj neki raspad sistema, ali oni ce se dohavizati sigurno. Zato moramo ovu sezonu osvojiti sve sto mozemo, a za iducu cs trebati pojacati igracki kadar sa jedno 2-3 igraca kvalitete Lazica, jer ce biti jaca konkurencija a i podapinjanja sa svih strana.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 mar 2019, 12:45

bordopoeta je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:slika
Gledaj ti u Halila face, nekako tužna i zabrinuta!
Halilova faca - kad ti djevojka javi da nije dobila :urnebes:
A u pozadini pjesma Hello darkness my old friend :urnebes:
1946~

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 mar 2019, 12:52

Ma kakve kone.
Pa ova naša ekipa je na okupu 2-3 sezone pojacana Lazicem i Kapicem,Dupovcom i posle toliko vremena ,tek sad dolazi do izražaja.Mi ako zadrzimo ovu ekipu ,ma koliko se god konkurenti pojacali, mi smo favoriti za titulu i slijedeće sezonu.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 mar 2019, 12:58

ElCartel11 je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:
badboy je napisao/la: Nemoj zajebavat, momku treba poslat zahvalnicu, maksimalno nas je ispostovao. Em je otiso (pojaco nas) em presao u Zrinjski ( oslabio njih) em na svakoj tekmi protiv nas bude igrac manje. Kad je god bila izgledna sansa da podvali loptu i napravi nam problem brat je zategne “po golu” na trebine.
Sta ce bracika kad ne zna, on zeli na sve nacine da nam ga uvali ali ne znaaaa :urnebes:

Lijepo je vidjeti kako i Zrinjski ide nasim stopama od prije par godina, gomilanje igraca, neplansko dovodjenje samo eto neka neko dodje, menadzerski igraci itd.

Istim stopama su i kone krenule i sad imaju taj neki raspad sistema, ali oni ce se dohavizati sigurno. Zato moramo ovu sezonu osvojiti sve sto mozemo, a za iducu cs trebati pojacati igracki kadar sa jedno 2-3 igraca kvalitete Lazica, jer ce biti jaca konkurencija a i podapinjanja sa svih strana.
Juce tri lijevonoga u vezi: sovsic,cirjak,i 44... I svakom treba hefta da prebaci se namjesti, pa udje Bencun jos jedan lijevonogi...

Bas napamet dovedeno...spica pravog ni na mapi i tacno to fali...
Sve se vidjelo...dovodjenje Handzeta presudnim se pokaza...
Zeljo jos dise zbog Krpica...a veza I stoperi tuta...

Mi da sredimo bekove I krila...ne smijem ni pomislit....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 mar 2019, 13:01

ThrillerHz je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:slika
Gledaj ti u Halila face, nekako tužna i zabrinuta!
Halilova faca - kad ti djevojka javi da nije dobila :urnebes:
A u pozadini pjesma Hello darkness my old friend :urnebes:
Koliko ja vec umirem na njegove face I izraze lica, ko scholes birvaktile, kae kako znas da je sretan pa kae ruke mu gore :rol: :urnebes: faca led ledeni, hladan ko spricer
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, VolimoSarajevo, zagorski i 59 gostiju.