jestamaji je napisao/la: sad me još samo rafa-roger raduje, ako roger ne odluči drugačije
Nemere Nolo po suncu igrat
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
jestamaji je napisao/la: sad me još samo rafa-roger raduje, ako roger ne odluči drugačije
Forum i sluzi zbog takvih stvariS-Y-L-A-R je napisao/la:Veće fešte zbog nečijeg poraza nisam vidio. Tražiti će se aparati po forumu u nastavku sezone, već viđeno.
dobar si covjekNadalRafa je napisao/la:Sta zuka Novak uzima sve ove godine hahaha ima levat srece sto je konkurencija tankosava.. Cuj Njemac sa stapom da ga marneal nebitna je hiljadarka, ganja cojk sve GS hahaah.. Na RG ima potapljanje da mu se desi. Ala Cekinato Kolsrajber itd.. Nadal Fed dvojica najvecih u polufinalu ako Bog da.
AA23 je napisao/la:Kakve veze ima što je Novak iz Srbije jebote?
Došao si na ovaj forum da prosipaš tu " sportsku priču ", a čim ti neko odbrusi odma spominješ naciju i ističeš Srbiju iako je niko nije ni spomenuo - znači ni spomenuo.
Kad pričamo ovdje o tenisu, pričamo o pojedincima i individuama, znači da je iz Zimbabvea, Ugande, Bosne, Srbije, nije bitno druže, ali ti se odma hvataš kao uvrijeđena mlada, jedva čekaš da ti neko odgovori na provokacije i konstantno smaranje o Novaku Đokoviću na forumu, ima tema Novak Đoković, ovo je ATP Tour tema, a ti svoje svršavanje možeš raditi kada Novak osvoji titulu na turniru koji igra, to je dio teme.
Najgore ti u međuvremenu napišeš hiljadu i jedan post o nekoj statistici koju niko i ne pročita skoro, a i kad pročita znaš da je " bias " tu i da ide na stranu tvog ljubimca, inače ne bi ni pisao postove, toliko o tvojoj pristrasnosti koja je više nego očigledna.
Nisi mogao ni da istrpiš stotu titulu Federera nedavno a da ne napišeš jedan glup komentar koji u sebi krije ono što zapravo misliš, a to je ono neofirno ponižavanje uspjeha najvećeg tenisera ove igre.
Uživaj, ali znaj da te postove o Novaku Đokoviću trebaš pisati na temi " Novak Đoković ", a ne na temi ATP Tour kada se u međuvremenu ne igra nikakav turnir, ne iznosim ni ja hiljadu postova o brojnim rekordima Federera na ovoj temi kada nema turnira ili tako nešto, postoji tema za veličanje idola, a svaki teniser na ovom forumu ima jednu. Prijatno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.