Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
Volio bih Barcu protiv Citya al dat ce im Porto ko da gledam. Da malehni jos malo uhvati korak za Ronom. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Malehni ima bolji ratio od Rone, a igra 30 metara dalje od golaKaunas je napisao/la:Volio bih Barcu protiv Citya al dat ce im Porto ko da gledam. Da malehni jos malo uhvati korak za Ronom.

Samo cekas da Barca ispadne, a ko ce biti prvak nebitno jeKaunas je napisao/la:Volio bih Barcu protiv Citya al dat ce im Porto ko da gledam. Da malehni jos malo uhvati korak za Ronom.

Mislio sam na broj golova u KO fazi, prevelika je razlika, mora se smanjiti.
Jes jes ne mogu da spavam dok ne ispadne.

Jes jes ne mogu da spavam dok ne ispadne.

15.10.2013.
Zaboravljaju da je mladji skoro 3 godine od Kikija, oborit ce mu na kraju karijere svaki rekord hahaha.
27.10.2020
- invincible1921
- Kontakt:
United-Ajax
Juventus-Porto
City-Barcelona
Spurs-Liverpool
United prolazi u poufinale gdje se uz pomoc sihira plasira u finale
Juventus-Porto
City-Barcelona
Spurs-Liverpool
United prolazi u poufinale gdje se uz pomoc sihira plasira u finale

=\_1921_/=
Nema veze sto je mladji kad ce izdahnut kad napuni 35. Treba uzeti u obzir fizicku spremu i treninge.
15.10.2013.
Zar niste tako govorili da ce izdahnut kad bude imao 30-31 godinu?Kaunas je napisao/la:Nema veze sto je mladji kad ce izdahnut kad napuni 35. Treba uzeti u obzir fizicku spremu i treninge.

Covjek se ne znoji uopste, dominirat ce on jos bar 5-6 sezona. Mozda nece zabijati 50 golova po sezoni kao uvijek, ali preko 30 sigurno.
Jedini igrac koji je zabio 35+ golova 11 sezona zaredom!
27.10.2020
- BosniaBoston
- Kontakt:
Covjek je transformisao barcu iz solidnog kluba sa 1 titulom LŠ u svjetski megabrend i 2.klub svijeta.Samo na osnovu toga je GOAT a tek ostalo..
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Možda će, bude li igrao isključivo 7 utakmica Lige prvaka po sezoni, produžiti svoju karijeruKaunas je napisao/la:Nema veze sto je mladji kad ce izdahnut kad napuni 35. Treba uzeti u obzir fizicku spremu i treninge.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako volim čitati ove intelektualne postove o Messiju, prava komedija. Takve gluposti ne pišu više ni po Klixu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Gleda covjek u kasike. Umjesto da se opusti jer mu ni unuci nece doziviti vise takvog igraca da vide na djelu.AlfredNobel je napisao/la:Kako volim čitati ove intelektualne postove o Messiju, prava komedija. Takve gluposti ne pišu više ni po Klixu.
27.10.2020
Uživajte u Roni i Lionelu dok još traje, haya
I preplaćemom Dijku
I preplaćemom Dijku

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Polako, bio je i Boateng najbolji stoper svijeta dok nije dosao na Camp 2015 godineOsim13 je napisao/la:Uživajte u Roni i Lionelu dok još traje, haya
I preplaćemom Dijku

Dobar je dobar, nema sta. Ali vidjet cemo.
27.10.2020
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma guraće on još dosta, kao i Ronaldo. Ne mogu da slušam ove priče Nostradamusa i Baba Vangi. Uostalom, baš me boli i ne računa mi se koliko će ko igrati, već uživam gledajući ga. On kad se penzioniše, to će biti tuga za fudbal i izgubiće fudbal jednu svoju dimenziju. To važi i kad Ronaldo ode.leorey je napisao/la:Gleda covjek u kasike. Umjesto da se opusti jer mu ni unuci nece doziviti vise takvog igraca da vide na djelu.AlfredNobel je napisao/la:Kako volim čitati ove intelektualne postove o Messiju, prava komedija. Takve gluposti ne pišu više ni po Klixu.
Jedina dva igrača koja vrijede tih para, sve ostalo je glupost. Igrati na ovakvom nivou 10 godina mogu samo zvijeri poput njih dvojice.
Kskav Boateng, ovaj ga već siša u svakom aspektu.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 14 mar 2019, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma mi od Hyypie i prajm Aggera nismo imali ovakvu klasu u odbrani, lik je lider i stijena. Sad koliko će trajati ovaj nivo niko ne zna, ali za sadleorey je napisao/la:Polako, bio je i Boateng najbolji stoper svijeta dok nije dosao na Camp 2015 godineOsim13 je napisao/la:Uživajte u Roni i Lionelu dok još traje, haya
I preplaćemom Dijku![]()
Dobar je dobar, nema sta. Ali vidjet cemo.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Daj nam taj ManU, da ih podsjetimo na traumePoliceman je napisao/la:Ali svi su sigurni u jedno Barca vs Ajax/Porto![]()
Mora UEFA provuci jednog spanca a ovo su jedina 2 s kojima se Barca realno moze nadigravati

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- BosniaBoston
- Kontakt:
Barca-Juventus da se igramooo 

#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.