Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Zasluzeno Juventus prosao i treba cestitati ljudima bez obzira kojeg kluba navijac bio. Ljudi su pokazali kako se bori u fudbalu i kako treba da se igra do zadnjeg atoma, mada poznavajuci Allegrija i njegove ideje ne bi me cudilo da odmah slijedecu u.sere nesto. Ono sto me je zacudlo koliko je na kraju napadaca gurnuo,cak i mladjahnog Kaena dok kod nas Spaletti gurne Ranokiju u napad.
Na stranu Juventusovu dominantnu predstavu, mora se reci da je proistekla iz reci cu sramotne i plasljive igre Atletika, jer gadnijeg napadaca od Morate nisam vidio, pa covjek se valjao 80% vremena. Griezmann vraca loptu na polukontri i smiruje igru a Lemar sve sam dribla, ocito da im trener nije dao indikacije kako treba da se brane i kako da krenu u napad, jer ne mogu se oteti dojmu da ovakve klase od igraca odigraju ovakvu losu partiju na nivou jednog Chieva, pogotovo mislim na odbranu i povlacenje u 16 m od samog pocetka.
Na stranu Juventusovu dominantnu predstavu, mora se reci da je proistekla iz reci cu sramotne i plasljive igre Atletika, jer gadnijeg napadaca od Morate nisam vidio, pa covjek se valjao 80% vremena. Griezmann vraca loptu na polukontri i smiruje igru a Lemar sve sam dribla, ocito da im trener nije dao indikacije kako treba da se brane i kako da krenu u napad, jer ne mogu se oteti dojmu da ovakve klase od igraca odigraju ovakvu losu partiju na nivou jednog Chieva, pogotovo mislim na odbranu i povlacenje u 16 m od samog pocetka.
Simeone je izjavio da nije bio game plan da se povuku nego jednostavno da ih je Juventus samljeo i da nisu mogli nista...ne pamtim kad je vako podnio poraz i cestitao nekoj ekipi
- Juventinisimo
- Kontakt:
Forum cuci u cosku i ceka april.. 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
E jesmo im braćo yebali mamare preksinoć, i večeras ćemo aBd

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Evo navijam za Inter al‘ u kurc c c cuu..
- muha milanez
- Kontakt:
Joj pet komada ce primit, dobro su poceli 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Zašto?VelaHavle je napisao/la:Evo navijam za Inter al‘ u kurc c c cuu..
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
kakav kiks drugog najboljeg stopera lige 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bas i Romagnoli igra negdje?rope11 je napisao/la:kakav kiks drugog najboljeg stopera lige
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Gori je ovaj čamuga što je upropastio zicer, koja bukva od igrača.
Yebem ti sve koliko ovaj Inter ima otpada u ekipi, ovo ni Milan ovoliko nema ili im bar ne daje šansu da igraju. Ovdje bar pola prve postave treba nabiti nogom na ljeto.
Yebem ti sve koliko ovaj Inter ima otpada u ekipi, ovo ni Milan ovoliko nema ili im bar ne daje šansu da igraju. Ovdje bar pola prve postave treba nabiti nogom na ljeto.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nemos al bas nemos kao navijac Milana navijati za Inter pa ja volim kad izg i u prijateljskoj tekmiRaonffa je napisao/la:E jesmo im braćo yebali mamare preksinoć, i večeras ćemo aBd![]()
Zašto si tako zatvorenog uma, pravi milanista navija za sve italijanske klubove 
Pogledaj malo širu sliku, zašto im ne bi čovjek poželio da odigraju još minimalno dvije utakmice.
Pogledaj malo širu sliku, zašto im ne bi čovjek poželio da odigraju još minimalno dvije utakmice.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa nek' se umarajuronaldo99 je napisao/la:Nemos al bas nemos kao navijac Milana navijati za Inter pa ja volim kad izg i u prijateljskoj tekmiRaonffa je napisao/la:E jesmo im braćo yebali mamare preksinoć, i večeras ćemo aBd![]()
rope11 je napisao/la:Zašto si tako zatvorenog uma, pravi milanista navija za sve italijanske klubove
Ma kakvi nek samo gube, to je melem za moju dusu
ronaldo99 je napisao/la:Nemos al bas nemos kao navijac Milana navijati za Inter pa ja volim kad izg i u prijateljskoj tekmiRaonffa je napisao/la:E jesmo im braćo yebali mamare preksinoć, i večeras ćemo aBd![]()
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Mi imamo gospodsko rivalstvo i derbi, nismo seljačine kao ovi iz Rima 
- muha milanez
- Kontakt:
Frankfurtov napadacki potencijal ne zna kontru realizovat, toliko hvaljen napadacki potencijal..
Da su Radja, Brozovic, Galjardini, Martinez a posebno Icardi tu, Frankfurt ne bi vidio prolaza dalje..
Da su Radja, Brozovic, Galjardini, Martinez a posebno Icardi tu, Frankfurt ne bi vidio prolaza dalje..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
100%muha milanez je napisao/la:Frankfurtov napadacki potencijal ne zna kontru realizovat, toliko hvaljen napadacki potencijal..
"We need to suffer. And we need to fight."
Bez obzira na izostanke izgledaju kao prebijena macka, pa niko nece da se vrati nazad, ova zadnja kontra je komedija, imali se vremena svi vratiti, a umjesto toga gosti idu 4 na 2. Tipicni Italijani u ligi Evrope, nema tu motiva. Ubacuju jos ovo dijete. 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.