Ovde je jedino teška utakmica protiv študgarta na strani,a ostala gostovanja su im vrlo laganageronimo je napisao/la:Da, da...sve si ispravno reko, zasluzujes kompliment!barca_messi je napisao/la:ma dzeko kralj.....dijamantu svaka cast......hahahahahahhahahahaha...bayern kanta....barca ce ih razvalit...........
raspored vukova do kraja sezone:
gladbach na strani
leverkusen-kuci
cottbus na strani
hoffenheim-kuci
stuttgart na strani
dortmund-kuci
hannover na strani
zadnje kolo im dolazi werder bremen
http://www.****.de/dynamic/datencente ... 2008-2009/
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
leverkusen ce njih izvrnuti u to sam 100% siguran, i verder je zafrkan, am briga mene za njih neka mi napokon nekoga pobjedimo.
imamao lagan raspored najlaksi od ostalih.
Ma dzabe Bajernu raspored tekmi kad im je raspored u ekipi i na klupi alaselametRz88 je napisao/la:leverkusen ce njih izvrnuti u to sam 100% siguran, i verder je zafrkan, am briga mene za njih neka mi napokon nekoga pobjedimo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Stone Island
- Kontakt:
Wolfsburg prvi ! Džeko i Misimović stvarno za svaku pohvalu,samo da ne završe ko Ibišević !
Dobru po ekipi i vrijednosti na trzistu daleko je bayern ispred svih, ali jbg igraju 11 protiv 11, ali i dalje sam ubjeden da je titula nasa, ako nece bayern osvijiti neka je osvoji wolfsburg a bayern neka bude 2. 
Wukovi(WUCINE) oderali BAVARCE, i to zahvaljujuci nasim Dzeki i Misimovicu, dobro dobar je bio i Grafite nema sta

mB!
raspored vukova do kraja sezone:
gladbach na strani 2
leverkusen-kuci 1
cottbus na strani 2
hoffenheim-kuci 1
stuttgart na strani x
dortmund-kuci 1
hannover na strani 2
werder bremen kuća 1
Ovako će da bude
Džeko će da da još 10 golova a Miske 10 asistencija
gladbach na strani 2
leverkusen-kuci 1
cottbus na strani 2
hoffenheim-kuci 1
stuttgart na strani x
dortmund-kuci 1
hannover na strani 2
werder bremen kuća 1
Ovako će da bude
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
aBd fino zamisljeno, nadam se da ce se obistiniti i da ce biti sve tako kako si rekao...GunnerS je napisao/la:raspored vukova do kraja sezone:
gladbach na strani 2
leverkusen-kuci 1
cottbus na strani 2
hoffenheim-kuci 1
stuttgart na strani x
dortmund-kuci 1
hannover na strani 2
werder bremen kuća 1
Ovako će da bude![]()
mB!
- NoName
- Kontakt:
Grafite je postigao odličan pogodak, proglašen najljepšim golom sezone ali taj momak je stvarno sebičan. Džeko je bio totalno sam, mogao mu je dodati za čist gol a on je pucao petom i uz ogromnu sreću dao gol. Da je Džeko sebičan kao on mogao je do sada dati jedno 25 komada.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ali dzaba mu sebicnost kad su on i Dzeko ustvari dali isti broj golova iz igre, po 14 komadaNoName je napisao/la:Grafite je postigao odličan pogodak, proglašen najljepšim golom sezone ali taj momak je stvarno sebičan. Džeko je bio totalno sam, mogao mu je dodati za čist gol a on je pucao petom i uz ogromnu sreću dao gol. Da je Džeko sebičan kao on mogao je do sada dati jedno 25 komada.
Grafite je uz to jos dao 6 iz penala a Dzekson 2
Lista strijelaca bez golova iz penala
Ibisevic 16
Helmes 15
Pizzaro 15
Dzeko 14
Grafite 14
Nije bio ona lopta da je Grafit sutnuo prema dzeki bila bi ispucana i propala bi totalno sansa.NoName je napisao/la:Grafite je postigao odličan pogodak, proglašen najljepšim golom sezone ali taj momak je stvarno sebičan. Džeko je bio totalno sam, mogao mu je dodati za čist gol a on je pucao petom i uz ogromnu sreću dao gol. Da je Džeko sebičan kao on mogao je do sada dati jedno 25 komada.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dzeko nije dao ni jednom gol iz penala ove sezone.calcio je napisao/la:ali dzaba mu sebicnost kad su on i Dzeko ustvari dali isti broj golova iz igre, po 14 komadaNoName je napisao/la:Grafite je postigao odličan pogodak, proglašen najljepšim golom sezone ali taj momak je stvarno sebičan. Džeko je bio totalno sam, mogao mu je dodati za čist gol a on je pucao petom i uz ogromnu sreću dao gol. Da je Džeko sebičan kao on mogao je do sada dati jedno 25 komada.
Ibisevic 16
Helmes 15
Pizzaro 15
Dzeko 14
Grafite 14
Jeste izveo jedan penal ali je golman odbranio
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Hahahahaha, dobar si ti meni, ali ono najbolje...ovako ce da budeGunnerS je napisao/la:raspored vukova do kraja sezone:
gladbach na strani 2
leverkusen-kuci 1
cottbus na strani 2
hoffenheim-kuci 1
stuttgart na strani x
dortmund-kuci 1
hannover na strani 2
werder bremen kuća 1
Ovako će da bude![]()
Wolfsburg gubi bodove protiv: Stuttgarta, Leverkusena, Hoffenheima, Dortmunda...hajd da se i ja malo salim.
Salu na stranu, raspored im nije los, ali vec dugo vremena su u velikom usponu i pad mora slijediti, prije ili poslije.
Zavrse li sezonu u ovakvom zamahu, onda su stvarno zasluzili sve pohvale, ali ja ipak nevjerujem, nemojte se ljutiti vjerni obozavatelji...to je samo moje misljenje.
Vom Jäger zum Gejagten
Nema sanse da dobiju sada, nisu oni tip ekipa koja moze imati toliki niz, nesto ko hertha u toj klasi, dobili su nas i sta sada, plakati en, medusobni dueli, pogledajte to, svako moze imati black out , pa tako i mi, siguran sam da cemo u iduc 2 kola biti 1 ili 2 na tabeli ali imat cemo kako god isto bodova ko i 1 aBd zivi i zdravi bili pa vidjeli.
Mislim da je Wolfsburg u stanju da na ostane na prvom mjestu, u najgorem slučaju završiće drugi, nadam se, te tako se plasirati u Ligu Prvaka, i biće mi veliko zadovoljstvo Misimovića i Džeku gledati u Ligi Šampiona. Džeko i Grafite će još dosta golova da "uvale" protivnicima, a Miske da podijeli dosta dobrih lopti.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Hofenhajm mora pobjediti slijedece dvije!
Eh, u ovom kolu mi treba poraz Herte i nerjeseno Stutgarta
Bayern svakako dobija a Wolfsburg ce igrati X2 s tim sto je X k´o kuca.
U 28-om kolu Keln mora napraviti iznenadjenje i ubjedljivo tuci Stutgart a nadam se da i Bremen proradi pa zabije Herti 4 komada. Molim Hanover da uzme bod Hamburgu a sto mi zvuci kao "nemoguca misija"
Nadam se da ce do kraja Bayern "spavati" protiv Bilefelda i dobiti smo bod a da ce Wolfsburg fasovati od Stutgarta.
Sto je glavno ocekujem Vedu protiv Wolfsburga -dvije masine, jedna protiv druge
Ps
Navijacka prognoza
Eh, u ovom kolu mi treba poraz Herte i nerjeseno Stutgarta
Bayern svakako dobija a Wolfsburg ce igrati X2 s tim sto je X k´o kuca.
U 28-om kolu Keln mora napraviti iznenadjenje i ubjedljivo tuci Stutgart a nadam se da i Bremen proradi pa zabije Herti 4 komada. Molim Hanover da uzme bod Hamburgu a sto mi zvuci kao "nemoguca misija"
Nadam se da ce do kraja Bayern "spavati" protiv Bilefelda i dobiti smo bod a da ce Wolfsburg fasovati od Stutgarta.
Sto je glavno ocekujem Vedu protiv Wolfsburga -dvije masine, jedna protiv druge
Ps
Navijacka prognoza
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- NoName
- Kontakt:
Hertin kapiten Arne Friedrich se povrijedio i neće ga biti 4-6 sedmica. Dodatni problem za ionako loš tim
http://bundesliga.de/de/liga/news/2008/ ... .php&fla=1
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Eh ovako evo citam vase postove i svi su uvjereni da ce Bayern ili Wolfsburg uzeti titulu i svi prognoziraju neke rezultate. Vecina vas zaboravlja ili uzima u obzir da Bayern ne igra u punom sastavu, da HSV krpi ekipu iz utakmice u utakmicu, da ljudi imaju po 10 igraca koji su ozliedjeni i opet imaju isto bodova kao Wolfsburg i ja bih se zapitao onda tada ko je glavni favorit za titulu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tacno u pravu si, malo sam se zezno ali evo sad sam provjerio.Pauk je napisao/la:Dzeko nije dao ni jednom gol iz penala ove sezone.calcio je napisao/la:ali dzaba mu sebicnost kad su on i Dzeko ustvari dali isti broj golova iz igre, po 14 komadaNoName je napisao/la:Grafite je postigao odličan pogodak, proglašen najljepšim golom sezone ali taj momak je stvarno sebičan. Džeko je bio totalno sam, mogao mu je dodati za čist gol a on je pucao petom i uz ogromnu sreću dao gol. Da je Džeko sebičan kao on mogao je do sada dati jedno 25 komada.
Ibisevic 16
Helmes 15
Pizzaro 15
Dzeko 14
Grafite 14
Jeste izveo jedan penal ali je golman odbranio
Znaci bilo bi ovako, lista strijelaca samo sa golovima iz igre
Ibisevic 16
Dzeko 15
Helmes 15
Pizzaro 15
Grafite 14
Moram malo biti optimističan, ne zbog Wolfsburga nego zbog Džeke i Misketageronimo je napisao/la:
Hahahahaha, dobar si ti meni, ali ono najbolje...ovako ce da bude, saljivdzija momak
![]()
Wolfsburg gubi bodove protiv: Stuttgarta, Leverkusena, Hoffenheima, Dortmunda...hajd da se i ja malo salim.![]()
Salu na stranu, raspored im nije los, ali vec dugo vremena su u velikom usponu i pad mora slijediti, prije ili poslije.
Zavrse li sezonu u ovakvom zamahu, onda su stvarno zasluzili sve pohvale, ali ja ipak nevjerujem, nemojte se ljutiti vjerni obozavatelji...to je samo moje misljenje.![]()
A sada, ozb. Imaju lahak raspored i mogli bi stvarno da pobjede čak sve utakmice, jer su i bolji od 90% ovih ekipa što igraju protiv njih i njihova najbolja moč je Felix Maghat. On je trener sa iskustvom, trener koji će ići od tekme do tekme i trener koji neće da razmišlja unaprijed 3 utakmice nego utakmicu po utakmicu.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.