Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
Ne znaju ni sami kako su prošli Pariz ali eto izbaciće Barcelonu 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
United najslabiji od ovih sto su prosli definitivno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
eto vi kao jaki i dobriBoixosNois1899 je napisao/la:Ne znaju ni sami kako su prošli Pariz ali eto izbaciće Barcelonu

- kontrasviju
- Kontakt:
City - Tottenham - ubjedljivo najzanimljiviji par, po meni nema favorita.
Ova ostala 3 lagano Liverpool, Barca i Juve.
Samo šteta što ćemo United sljedeće godine gledati u EL, tako veliki klub zaslužuje LP, ali šta je tu je
Ova ostala 3 lagano Liverpool, Barca i Juve.
Samo šteta što ćemo United sljedeće godine gledati u EL, tako veliki klub zaslužuje LP, ali šta je tu je

1921
Ljudi su toliko u zabludi da postaje nerealnoBelmin6 je napisao/la:eto vi kao jaki i dobriBoixosNois1899 je napisao/la:Ne znaju ni sami kako su prošli Pariz ali eto izbaciće Barcelonu

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- kontrasviju
- Kontakt:
Vi, navijači Uniteda, ste u većoj.Nitro je napisao/la:Ljudi su toliko u zabludi da postaje nerealnoBelmin6 je napisao/la:eto vi kao jaki i dobriBoixosNois1899 je napisao/la:Ne znaju ni sami kako su prošli Pariz ali eto izbaciće Barcelonu
1921
Ne, mi navijači Uniteda smo svjesni veličine ovog kluba i da možemo izbaciti bilo koga. Disrespect navijača Barcelone oslikava zabludu u kojoj se oni nalaze, a ovo je jedna od najslabijih verzija Barcelone u novijoj istoriji.
Nelose. Svakako je svejedno kome ce Ajax, a kome Porto.messilla je napisao/la:United - Barcelona
Juve - Porto
Ajax - Liverpool
Tottenham - City

Ako ne bude iznenadjenja, bit ce odlicna polufinala. Dva razlicita stila.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/201
Ako nisi znao Sir Alex vise vas ne treniraNitro je napisao/la:Ne, mi navijači Uniteda smo svjesni veličine ovog kluba i da možemo izbaciti bilo koga. Disrespect navijača Barcelone oslikava zabludu u kojoj se oni nalaze, a ovo je jedna od najslabijih verzija Barcelone u novijoj istoriji.
#Punoljetstvo
- kontrasviju
- Kontakt:
Fokusirajte se na EPL. Nećete valjda sebi dozvoliti da igrate EL sljedeće sezone, s obzirom da ste svjesni veličine vašeg kluba.Nitro je napisao/la:Ne, mi navijači Uniteda smo svjesni veličine ovog kluba i da možemo izbaciti bilo koga. Disrespect navijača Barcelone oslikava zabludu u kojoj se oni nalaze, a ovo je jedna od najslabijih verzija Barcelone u novijoj istoriji.
1921
Vjeruj da sam znao da ti čitanje i razumijevanje ne ide baš najbolje.leorey je napisao/la:Cuj najslabija Barca u historiji, e ne vjerujem hahahaaha
Dodatni motiv za United ce biti susret sa Lpoolom u 1/2. Duel 2 najveca Engleska tima, naboj na vrhuncu, izbaciti najveceg rivala, ne treba veci motiv. Ima da ginu protiv Barse.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma pusti, prođu Paris na sreću sa 3 udarca u 180 minuta i odma se to nafura, misli može osvojiti LP. A realnost im je grupa sa Vorsklom, AEK-om, Sarpsborgom i sličnim ekipama sljedeće godine.leorey je napisao/la:Cuj najslabija Barca u historiji, e ne vjerujem hahahaaha
1921
- BoixosNois1899
- Kontakt:
leorey je napisao/la:Cuj najslabija Barca u historiji, e ne vjerujem hahahaaha

Vidio da nema Xavija i Inieste pa konta najlošiji

A United inače prolazi kroz najbolji period u svoj historiji.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Navijaci ili simpatizeri Mancestera, posebno ti Belmin6 i Nitro kada ste toliko samouvjereni i toliko snazni, bez obzira sto vas nije bilo nigdje u LP skoro 10 godina, bez obzira sto ni sami ne znate kako ste prosli PSG, a da dva put presli centar i dali 3 gola.
i kao sto kazete nije Barca to to, nisam navijac Barce al vidim kako baljezgate, bacite finu sumu novca na vas na prolaz recimo jednu milju, ja kad bih bio siguran kao vi sto ste uradio bih to bez po muke, lijepo se oparite i pocastite se zahvaljujuci vasem klubu hladjenjem muda preko ljeta negdje na Jadranu recimo ha ja. Lagan prolaz Barce ulozio bih na njih al sigurno nece biti velika kvota kao na vas sto ce biti na prolazu.

Kmecat ce kad im Lukaku uvalic tricu
Nakon planiranih odbijanaca Rashfordovih suteva naravno

Kako je krenulo, do kraja dana će United imati 5 liga prvaka a Barca 3.
- BosniaBoston
- Kontakt:
I ti nekome kazes da je neznalica?Epidaurus je napisao/la:Kmecat ce kad im Lukaku uvalic tricu![]()

#Punoljetstvo
Ove godine bas ofirno stimaju Barci protivnike 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.