Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pasica je napisao/la:Povjerenje se tesko stice, a brzo gubi. To je sustina sto se tice posjete. Ova uprava to nazalost uci na tezi nacin, nadati se samo da ga opet nece izgubiti nakon sto se raja pocne vracati.
P.S. Marketing kluba je grozan, tu bi se morala neka cistka napraviti.
benko21 je napisao/la:U subotu u 16:00h vas pozivamo na druženje u prostorijama UNFKS.
Druženju će prisustvovati igrači FK Sarajevo kao i legenda našeg kluba Husref Musemić. Pozivamo vas u što većem broju kao znak zahvalnosti našim igračima na borbi i zalaganju. Svi ste pozvani i dobrodošli.
Samo za našu ljubav najveću!
Laznjak je napisao/la:Skoro brate. Ko je najavljivao starcima tekme taj nije ni isao. Prosla se BiH uzduz i poprijeko, ko hoce hoce ko nece i ne treba nam. Uvijek sam volio 2000 pravih nego onih 30000 protiv Atalante pa me dusa zaboli kad podjose psovat i td. Ne volim i tacka. Uvijek sam isao kombijem nas 10 sto znam da smo ragrizeni i jaci smo od 50 nekih parobranaca sto se samo cerekaju na provale i skupljaju textove da bi prepricavali raji poslije. Neki dan me pita lik jel jos ides, reko idem kaze dobra je to bila furka. Cuj furka, brate meni je FK Sarajevo clan obitelji makni se od mene. Brate radim za 800 KM ja i zena kuburimo, klinac je tu jos mali i opet se skrpim nekako za tekmu. Kad ja mogu moze i ovaj balavac, bujrum dodji ako neces ne moras, ali nemoj mi se prepucavat sa zeljovcima oko brojeke neke gdje tebe kao tebe nema. Licno treba upirat u svakog ko ne ide, a palamudi. Volis Sarajevo al u q, to mozes trebi pricati nama ne. 90% gostovanja smo odradili najbrojnije zadali smo neke zadace drugima koje mi trenutno ne mozemo ispuniti. Tad su bili agenti na sjeveru, pa kad se otjeralo raja pozelila sjever i navijanje pa po 1000-1500 ljudi u kopu ima i toga. Sad se vise i zasitili. Dodji ba na sjever to je tvoja maticna tribina, tu je srce Sarajeva koje kuca dok skacu raja na istoj. Stojcev onda rece, ja dok igram pjevusim pjesme sa sjevera. Pa bolan ima li sta ljepse kad ga zabijeb Krste i popne se na ogradu a ti ga zagrlis jer ga je uvaljo konama na grbavici. Pa o tome cu da pricam malom kad poraste. Pricat cu mu i da nam je vodja upo u 3 red koliki je stampedo nasto. Kakva kucna varijanta, pa ne gledas Barsu.
Ko prenosi ?benko21 je napisao/la:U subotu u 16:00h vas pozivamo na druženje u prostorijama UNFKS.
Druženju će prisustvovati igrači FK Sarajevo kao i legenda našeg kluba Husref Musemić. Pozivamo vas u što većem broju kao znak zahvalnosti našim igračima na borbi i zalaganju. Svi ste pozvani i dobrodošli.
Mrš baStroj1946 je napisao/la:Ko prenosi ?benko21 je napisao/la:U subotu u 16:00h vas pozivamo na druženje u prostorijama UNFKS.
Pa i ove sezone su vlasnici godisnjih ulazili i na europske. Treba uvesti da vlasnici godišnjih i polugodišnjih mogu 2 puta u toku sezone povesti nekoga.Samozdravlje je napisao/la:Evo jedan prijedlog , pred pocetak sezone i prije evropskih utakmica ili odmah po osvojenoj Tituli aBd uraditi sljedece :
- Prodavati godisnje + clanske karte 90,70,50 KM (nisam siguran u cijene) i to po automatizmu imas 2 evropske dzabe(trecu evropsku placas)
- Vjerovatno prodas 3.000 godisnji i to ti je min na utakmici sa FK Mladost
- Samo nek klub nastavi ovim putem uspjeha , vratit ce se raja bar 50% vise .
On bi nas kostao preko 100k KM, a imamo Sabana kojeg treba isforsirati. Kad prodamo Mujakica mi ostajemo na Kovacevicu i Pidri u prvih 11, ne vidim onda drugog akademca koji moze biti starter, Resic nema nikako minute, Mustafic isto...MortemHz je napisao/la:Beganović mora biti naše prvo ''pojačanje''.
Nek mi ne zamjere ljudi koji se bas napnu da kupe godisnju. Nadam se da u gradu i okolici ima 3.000 navijaca FKS koji mogu izdvojiti ovaj novac.MortemHz je napisao/la:Ma kakve 3 hiljade godišnjih, toliko ljudi skupiš na običnoj utakmici
E upravo o tome pisem , ne pratim nista osim FKS , vjerujem da je istinit podatak i da se ne zezasmma_hz je napisao/la:Gledam Zvezda :Radnik u srijedu posjeta 2 500 ....
Jbt grad od 2 milijuna haman,a da ne govorim o broju "zvezdasa"u Srbiji a i sire.Malo je reci da su dominanti u ligi i opet posjeta kao da nama dodje 400 dusa sad s obzirom na bazu navijača i simpatizera.
Trenutno korisnika/ca: hase73, OzmoodPinglewood i 18 gostiju.