Sociedad-Levante d2+(domaćin daje 2 ili vise)
Fenerbahce-Barca 1 (kosarka)
Sporting-Santa Clara 1
Kvota: 4,86
Sretno ko isprati

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
lose pravobambus je napisao/la:Tiket I :
Eskisehir-Altinordu X 3,15
Dukla-Karvina oba daju gol 1,87
Almere-Sparta vise od 2,5 gola 1,53
Oss-Jong Ajax 2 1,80
Torun-Krosno 1 1,25
Znojmo-Vienna vise od 5,5 golova 1,45
Tiket II :
Al Arabi-Al Gharfa 1 2,00
Heidenheim-Union Berlin vise od 1,5 gola 1,29
NEC-Den Bosch vise od 2,5 1,51
Gladbach-Freiburg 1 1,60
Poitieres-Cean vise od 156,5 1,85
AIK-Oskarsham 1 1,70
Tiket III :
Anzhi-Samara 2 1,75
Al Ettifaq-Al Shabab oba daju gol 1,80
Entente-Cholet oba daju gol 1,95
Derry City-Dundalk vise od 2,5 gola 1,87
Glasgow-Manchester 1 1,55
Kaufbeuren-Lausitzer vise od 5.5 golova 1,60
Tiket IV:
Koln II-Gladbach II oba daju gol 1,69
Valenciennes-Orleans 1 2,30
Jong Utrecht-Eindhoven oba daju gol 1,56
SaPKo-Kettera kp1 1,55
Tiket V :
Le Havre-Ajaccio 1 1,85
Marignane-Lyon X 2,85
Kriens-Vaduz vise od 2,5 gola 1,67
Linz-Graz vise od 4,5 gola 1,35
Tiket VI :
Pau-Quevilly vise od 1,5 gola 1,54
UCD-Fin Harps oba daju gol 1,87
Dabrowa-Trefl 2 2,95
Pellitat-KOO VEE vise od 4,5 gola 1,35
Ferlach-Leoben vise od 57,5 golova 1,85
Tiket VII:
Waterford-St.Patrick 1 2,80
Sociedad-Levante vise od 1,5 gola 1,25
Pau Orthez-Boulazac vise od 153,5 1,70
Jokipojat-IPK vise od 4,5 gola 1,35
Savehof-Kristianstad domacin vise od 27,5 golova 1,75
Dobro je, Levante ispoštovaoYNWA96 je napisao/la:Jučer nažalost nije htjela u gol i po drugi put tako da je nažalost listić pao, ali nema veze nastavljamo sa istim principom, a za danas sam ponovno pripremio tri para.
Dordrecht-Roda 2+
Fortuna S. - Emmen 2+
R.Sociedad-Levante 2+
Ulog: 15€
Mogući dobitak: 24€
Sretno svima danas da se lijepo oparite i pogotovo onima koji ovo moje isprate
YNWA96 je napisao/la:Dobro je, Levante ispoštovaoYNWA96 je napisao/la:Jučer nažalost nije htjela u gol i po drugi put tako da je nažalost listić pao, ali nema veze nastavljamo sa istim principom, a za danas sam ponovno pripremio tri para.
Dordrecht-Roda 2+
Fortuna S. - Emmen 2+
R.Sociedad-Levante 2+
Sretno svima danas da se lijepo oparite i pogotovo onima koji ovo moje isprate
Za danas idem slično samo ovaj puta 4 para
Porto-Marittimo 2+
Hajduk-Rudeš 2+
Stuttgart-Hoffenheim 2+
Heerenveen-De Graafschap 2+
Sretno svima, vikend je tu i samo pametno!
Kako igras ovo?? Uvijek ulog 15e na kvotu manju od 2YNWA96 je napisao/la:Nakon promašenog u petak, dobro se nastavilo sa dva uspješna odnosno dobitna listića.
Pošto sam imao vremena u ovaj kasni sat rekoh onda ću i postavit listić za sutra (danas). Naravno klasika 4 para pa što bude![]()
Venlo-Psv 2+
Thun-Luzern 2+
Midtylland-Sonderjyske 2+
Standard Liege-Waasland 2+
Mogući dobitak: 26€
Sretno svima
Što se tiče regularnog dijela da.bambus je napisao/la:Jel ovo zadnje kolo danaca,belgijanaca i austrijanaca ?
A moze se onda izabrat zanimljivih parova.YNWA96 je napisao/la: Što se tiče regularnog dijela da.
Nakon ovog kola kreću play off za prvaka i play off za ispadanje.
Nažalost na PSV-u nedostajao gol, ali nema veze ponovit ću listić samo ću umjesto PSV-a dodat Lazio-Parma 2+ naravno da istim ulogom s mogućim dobitkom 27€ i to bi bilo to za danas.YNWA96 je napisao/la:Nakon promašenog u petak, dobro se nastavilo sa dva uspješna odnosno dobitna listića.
Pošto sam imao vremena u ovaj kasni sat rekoh onda ću i postavit listić za sutra (danas). Naravno klasika 4 para pa što bude![]()
Venlo-Psv 2+
Thun-Luzern 2+
Midtylland-Sonderjyske 2+
Standard Liege-Waasland 2+
Mogući dobitak: 26€
Sretno svima
Tako je. Treba samo mudro i strpljivo igrat da se možeš nadat dobitku na kraju mjeseca. Kladionica nije utrka na 100 metara već maraton gdje pobjeđuju na strpljiviji odnosno najdiscipliraniji koji će odigrat listić do dva na dan a ne desetak jer je to jedini pravi put do zarade. Na početku sam i ja gubio i gubio pa sam sam sebe priupitao pa čemu to više, novac ne raste na grani, zar ne?bambus je napisao/la:I ako prodje biti ces na nuli ?
Sve zavisi kako gledas na kladionicu.Jel gledas da ces zaradit i obogatit se ili kao ja na hobi i zajebanciju.Klasicno ubijanje vremena.Ali znam da nikad ili rijetko kad igram da mi je dobitak manji od uplate.To mi nema logike nikako,jos pogotovo ako kockam da budem na nuli.Ili sam dobio ili nisam.Kockam se,pa sta bude.YNWA96 je napisao/la: Tako je. Treba samo mudro i strpljivo igrat da se možeš nadat dobitku na kraju mjeseca. Kladionica nije utrka na 100 metara već maraton gdje pobjeđuju na strpljiviji odnosno najdiscipliraniji koji će odigrat listić do dva na dan a ne desetak jer je to jedini pravi put do zarade. Na početku sam i ja gubio i gubio pa sam sam sebe priupitao pa čemu to više, novac ne raste na grani, zar ne?
Zato sad samo disciplinirano i s vremenom će doć i zarada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.