Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Ma nezgodni su oni, sa pravim stručnjakom na klupi oni imaju tim za završnicu velikih takmičenja sigurno, odbrana im je beton, vezni red sa Jorginhom i Veratijem kao glavnim igračima sigurno nije za potcijeniti, a u napadu također imaju dobar potencijal.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovakva Italija je najmanje 2 klase iznad nas i to treba imati na umu. Ja se nadam da cemo im uzeti bar bod u dvije utakmice
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- katalinski
- Kontakt:
Nikad losiji selektor , vjerovatno nikad losija Italija- naravno kvalitetom su iznad nas . 0vdje mancini jos nema tim i duh , niti zna koga ce staviti u prvih 11.
Ajvatar
kako ce biti dvije klase iznad nas kad nemaju igraca poput dzeke i pjanica?JavierBosnia je napisao/la:Ovakva Italija je najmanje 2 klase iznad nas i to treba imati na umu. Ja se nadam da cemo im uzeti bar bod u dvije utakmice
jaci jesu zbog sirine ali da su i jednu klasu iznad nas, nisu.
Kako se fino potrefilo da 3 favorita grupe pocinju kvale s najlaksim protivnicima ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- Goalgetter
- Kontakt:
Italiju ne treba precjeniti, a ni podcjeniti. Prije svega, imaju stvarno mocan kadar, zvijezdi u ekipi nema koje se isticu, ali ekipa koja ima Chiellinija, Bonuccija, Verattija, Insignea i jos njih mnogo je dosta jaca i snaznija od nas sto se tice individualne kvalitete, i to skoro na svim pozicijama. Ali mi nismo niposto bez sanse protiv njih, gaje stil fudbala koji nama lezi i moze se igrati protiv njih. Na kraju krajeva, nece biti nikakva sramota i katastrofa ako izgubimo dva puta protiv njih, nase mjerilo su Grcka i Finska i u cetiri utakmice protiv njih moramo da poentiramo. Meni kod Tlaijana nadu daje Roberto Mancini, koji i nije bas poznat kao neki veliki takticar.babino je napisao/la:kako ce biti dvije klase iznad nas kad nemaju igraca poput dzeke i pjanica?JavierBosnia je napisao/la:Ovakva Italija je najmanje 2 klase iznad nas i to treba imati na umu. Ja se nadam da cemo im uzeti bar bod u dvije utakmice

Ma eto ne znam šta bih ti rekao, što mi imamo u Džeki i Pjaniću, oni imaju u vrhunskoj odbrani, a Veratti i Immobile trenutno nisu nešto puno lošiji igrači od Pjanića i Džeke, ako uopšte i jesu lošiji.babino je napisao/la:kako ce biti dvije klase iznad nas kad nemaju igraca poput dzeke i pjanica?JavierBosnia je napisao/la:Ovakva Italija je najmanje 2 klase iznad nas i to treba imati na umu. Ja se nadam da cemo im uzeti bar bod u dvije utakmice
Imaju širi kadar i veći izbor kvalitetnijih igrača, kod nas bi sigurno njihovih osam igrača bilo u startnih 11. Naša šansa protiv Talijana je ta što sam uvjeren da Robi može postaviti igru da ne izgubimo u dvomeču protiv njih, a sigurno će to odgovarati i njima, oni rijetko koga rezultatski razvale pa tako neće ni nas.
Da mi aBd otvorimo ove kvale sa dvije pobjede, pa ćemo onda njima na megdan u Torinu, super prilika da vidimo gdje smo u odnosu na kremu reprezentativnog fudbala (što Talijani definitivno jesu, bez obzira na lošije rezultate zadnjih par godina), prije svega taktički, jer nema bolje prilike da pokažemo koliko smo taktički jaki od utakmice sa Italijom

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mi ukupno imamo 3 igraca koji bi upali u kadar ital reprezentacije (dzeko, pjanic i kolasinac), i zbog toga je suvisno uopste porediti Italiju sa nama... normalno da su za 2 klase bolji od nas... pogotovo u odbrani (sve im je za 2 klase bolje nego nase osim lijevog beka a i tu nisu uopste losi sa spinazzolom iz juventusa i palmieriem iz chelsea) i napadu (ukljucujuci i krila), a i u veznom redu su znatno bolji gdje imaju 2 brutalna igraca u verratiu i jorginhu, a mi samo jednog, pjanica... a pored toga oni imaju jos kamaru veznjaka koji su bolji od nasih, tipa barelle, cristantea, pellegrinia, gallardinia itd....
No ne pobjedjuje uvijek bolji i kvalitetniji...
No ne pobjedjuje uvijek bolji i kvalitetniji...
ukoliko budemo zdravi, na terenu ce 2 najbolja igraca biti dzeko i pjanic i odmah taj protivnik ne moze biti 2 klase jaci od nas..treci je kolasinac, tu smo isto u plusu...
favoriti jesu, to sam i napisao, jaci jesu zbog sirine, 2 boda s njima bi bio extra uspjeh ali nisu sad ekipa pred kojom trebamo unaprijed skinuti gace.
nakon ovih aBd 6 boba u martu, sve ce biti lakse u nastavku.
favoriti jesu, to sam i napisao, jaci jesu zbog sirine, 2 boda s njima bi bio extra uspjeh ali nisu sad ekipa pred kojom trebamo unaprijed skinuti gace.
dzeko, pjanic šehic kolasinac su sasvim dovoljni da se nadamo dobrom rezultatu
Zarathustra
Ja se vise pribojavam Grcke nego Italije ... s zabarima se da igrati fudbala, s ovima ne ... ako pobijedimo Grke, u junu ima da uzivamo ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- JavierBosnia
- Kontakt:
A ja se vise bojim gostovanja Finskoj nego GrckojDaVinci je napisao/la:Ja se vise pribojavam Grcke nego Italije ... s zabarima se da igrati fudbala, s ovima ne ... ako pobijedimo Grke, u junu ima da uzivamo ...
Usudio bih se reci da finci imaju bolju ekipicu nego grci
javier..hajd priznaj koliko si finskih tekmi odgledao:-)
ja nisam nijednu:-)
kakva ba ekipa u kojoj je pukki najjaci igrac:-)
imam lijepih godina, repku gledam od nastanka, nikada nisam bio siguran u nesto kao u ovaj sada plasman na euro. Ne brinem se ni 'sekunde' jer u ovoj grupi ako ne mozemo biti drugi, ne trebamo ni igrati kvalifikacije.
imam lijepih godina, repku gledam od nastanka, nikada nisam bio siguran u nesto kao u ovaj sada plasman na euro. Ne brinem se ni 'sekunde' jer u ovoj grupi ako ne mozemo biti drugi, ne trebamo ni igrati kvalifikacije.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nisam nijednu, gledao ovo u ligi nacija sazetke i ekpubabino je napisao/la:javier..hajd priznaj koliko si finskih tekmi odgledao:-)
Golman neki iz bayera, odbrana onako tanka ko i nasa nista posebno, sredina onaj iz augsburga i iz spanije jedan, napad taj norwich
Ali zbog stila igre mislim da su nam sposobniji nego grci dati gol i odbraniti se
Isto smatram da minimalno osvajamo 20b sto bi trebalo biti dovoljno za 2 mjesto
Ma za dvije klase nisu bolji sigurno, jesu za klasu (sveukupno igrački, al' to nije toliko bitno kada ekipa ima glavu i rep, što mi imamo pod Robijem) al' daleko od toga da su nepobjedivi ili da se sa njima ne može igrati. Sigurno su među tri najpovoljnija protivnika iz prvog šešira (od mogućih deset), bolja opcija su jedino bile Švicarska ili Poljska.babino je napisao/la:ukoliko budemo zdravi, na terenu ce 2 najbolja igraca biti dzeko i pjanic i odmah taj protivnik ne moze biti 2 klase jaci od nas..treci je kolasinac, tu smo isto u plusu...
Da su se Cristante i Pellegrini rodili u Trebinju i Foči dogurali bi u karijeri do FK Zvijezda Etno Selo a ne do Rome.
da, i meni je isto proslo kroz glavu kad sam u jednom postu procitao ta imena kao jake adute italije.Drape je napisao/la:Da su se Cristante i Pellegrini rodili u Trebinju i Foči dogurali bi u karijeri do FK Zvijezda Etno Selo a ne do Rome.
rade je, po onom sto igra ove sezone, igracina za obojicu.
stvarno bih bio razocaran ako, napokon, ovog ljeta ne zavrsi u jacem klubu.
par puta sam napisao da se nadam da saric nece ozdraviti do tekmi kako bih eventualno vidjeli krunica na djelu. protivnici po mjeri da ih trio pjanic-besic-krunic odskoluje na sredini.
Sa se Ajnstajn rodio u Foci, radio bi u opstini.Drape je napisao/la:Da su se Cristante i Pellegrini rodili u Trebinju i Foči dogurali bi u karijeri do FK Zvijezda Etno Selo a ne do Rome.
- Goalgetter
- Kontakt:
Italija - Finska 2:0
Lichtenstein - Grcka 0:1
BiH - Armenija 2:0
Lichtenstein - Grcka 0:1
BiH - Armenija 2:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.