Stigli i navijaci ćelika u Tuzlu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Nismo mi vasi taoci
To fukare izdale saopstenje shreku?dvokorak je napisao/la:Nismo mi vasi taoci
Samo vi sutra iskoristite poklon kvotu od 4.30 na pobjedu gosta!redbull93 je napisao/la:Sutra ce se ozvanici borba fukara protiv sence, nadam se prekidu utakmice
Treba dvicu zategnut, pa sta budedvokorak je napisao/la:Samo vi sutra iskoristite poklon kvotu od 4.30 na pobjedu gosta!redbull93 je napisao/la:Sutra ce se ozvanici borba fukara protiv sence, nadam se prekidu utakmice
Kakav prekid? Mojne ba toga jer moramo sacuvati ugled ove megagigaultra profi lige! Prekidi i divljastvo?

Jesu supci, pokradose nas radi vasTamniVilajet je napisao/la:Vratite zelji bodove!
Nebi oni, ali mi smo ih natjerali. Zna se ko je gazda u gradu i drzaviMocMahale444 je napisao/la:Jesu supci, pokradose nas radi vasTamniVilajet je napisao/la:Vratite zelji bodove!
Ovaj se navuko koke gledaj sto je izbeciJo oci kao da je na wc soljiTamniVilajet je napisao/la:Nebi oni, ali mi smo ih natjerali. Zna se ko je gazda u gradu i drzaviMocMahale444 je napisao/la:Jesu supci, pokradose nas radi vasTamniVilajet je napisao/la:Vratite zelji bodove!
A ko ima najbolje čizmice...????redbull93 je napisao/la:Najbolje koke ima sarajevo, mora se priznati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.