FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
...........................................................UOČI UTAKMICE U ŠIROKOM.
- Nakon solidne i gre i pobjede u Krupi na Vrbasu Tuzla putuje na noge Širokom.Pobjedom Sarajeva protiv Zrinjskog i otvorenom aplikacijom na "duplu krunu" Široki i seljo će voditi grčevitu borbu za 3. mjesto koje vodi u Evropu.Teško da Široki može uzeti Kup ispred zahuktalog Sarajeva.Dakle ,pošto 4. mjesto ne donosi lovu i Evropu ,seljo i Široki će sad da "taru" sve pred sobom.
- Ići takvom protivniku na noge i nije loše pogotovo kad je vidan napredak u igri Tuzle.Hoću da kažem , puno teže bi bilo igrati s njima na Tušnju kao domaćin.
Nedostajat će kapiten Efendić i Murga . Po 2 žuta bar po mojoj evidenciji imaju Ubiparip,Čomor i Širanović.
Njihovo neigranje(Efeta i Murge) nije nenadoknadivo, Tuzla ima širok roster i ovo je upravo prilika da se to i dokaže.Mimo svih očekujem Sesara koji je značajno pojačanje za Tuzlu.Ali ako i on ne bude mogao igrati ,ima ko da igra.
-Fejzić se vraća na gol i to puno znači za ekipu. Čomor će biti na četvrtom mjestu u četiri utakmice,igrat će desnog beka.Mada i Huso Karjašević nije bez šansi da stane uz aut liniju.Na lijevom beku očekujem Bevaba ili Zlatkovića. Štoperi Kojić i Brekalo.Ja sam za Musića umjesto Brekala ,jer Brekalu ne vjerujem u ovakoj utakmici.Ako ne Musić onda Širanović . Kapiten Stjepanović će zauzeti svoje mjesto i pored njega Sesar ili Hasanović.Crnkić igra odlično na krilu i pitanje je hoće li Varešanović ukazati šansu mladom Buriću na desnoj strani ili će ipak to poklopiti sa Zlatkovićem.Na centralnog veznog on će opet , žali Bože, staviti Stojčeva da korzira a Hajrović neka grije klupu.Trumić je također u kombinaciji ,mada on po meni nije profil igrača za PL.Novopečeni Bosanac Ubiparip može valjda odigrati bez kartona , nije odbrambeni igrač.Nema podataka o Omeragiću ni kako je ni je li sa prvotimcima ili trenira sa Kostićem,Nukićem,Milakovićem i Mahmutovićem.
- Jedno je sigurno.TuzlaCity ne može birati utamice po sistemu da neke kabuli unaprijed a da na drugim očekuje pobjedu.Fudbal ne trpi takav pristup.Može se samo riješiti igranja u Kupu i to svjesno radi rasterećenja ekipe od umora povreda i kartona i ovo se posebno odnosi na timove koji se bore za opstanak.
- Jesenas je Široki golom sudije šehovića iz penala pobijedio.U revanšu na Tušnju je bilo 0:0.
FK TUZLA ,što je kuriozitet , dugo igra bez poraza u gostima.Od 06. oktobra 2018.U naravi radi se o četiri uzastopne utakmice 3 jesenas i sad jedna na proljeće.Dvije pobjede (seljo i Krupa) i dva remija (Sloboda i Zvijezda) nisu za podcijeniti.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FK TUZLA CITY JE POSLEDNJI PUT U GOSTIMA IZGUBIO U BIJELJINI OD RADNIKA 06.10.2018 3:1(2:0)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OD TADA JE KAO GOST IGRALA 4 UTAKMICE I TO PROTIV:
------------------------------------------------------------------
FK SLOBODA TUZLA 27.10.2018 1:1(1:0)
---------------------------------------------
FK ŽELJEZNIČAR 11.11.2018 2:3 (2:1)
FK ZVIJEZDA-09 01.12.2018 1:1(1:1)
--------------------------------------------------
FK KRUPA NA VRBASU 09.03.2019 0:2( 0:2)
---------------------------------------------------
- Hoće i se niz nastaviti i na Pecari ili će biti prekinut zavisi isključivo od Varašanovićevih momaka.Voljni momenat im se popravlja, igra dosta stidljivo.Mislim da Trener nije još iskristalisao idealnih 11 plus 3 ili 4, ali će to sigurno u narednim utakmicama uspjeti.Svakim danom on ima sve više očitih saznanja o mogućnostima momaka koji nose plavi dres.Pauza nam neće dobro doć jer će preknuti niz utakmica pod pritiskom , dakle onih prvenstvenih.Obzirom da federalci nastavljaju igrati ,mi nemamo ni sparing partnera da odigramo neku iole jaču utakmicu.Ne bi bilo loše vidjeti sa nekim od ligaša iz Srbije jer i oni imaju pauzu.Nama treba jači protivnik kako bi održali kontinuitet.Ovako poslati igrače negdje na 7 dana da se goje i igraju remija nikakva fajda.Kakav Zlatibor kakvo Međugorje.
- Nisam se namjerno bavio Širokim jer oni su za nas tim koji valja respektirati bilo da se igra dole ili u Tuzli.U umor protiv Borca ne vjerujem jer su ih pobjedili sa pola gasa.Da su favoriti suvišno je i govoriti.Da li će to biti samo na papiru ili će nas pobijediti ostaje da vidimo.Ne sumnjam u požrtvovanu igru naših momaka, no ,nije to jedini uslov za uspjeh.Što manje kompleksaša u timu to bolje.Što manje kiks igrača to bolje .Što manje izbi napamet loptu to bolje.Igrati se mora , fudbal je nadmudrivanje svih 90 i + minuta.Na kraju se raduje onaj ko bude vještiji ,hrabriji i naravno sretniji.Neka bude uz Božiju pomoć.Sretno "Nebesko Plavi" i da se vratite uzdignute glave sa ovog mejdana.
- Nakon solidne i gre i pobjede u Krupi na Vrbasu Tuzla putuje na noge Širokom.Pobjedom Sarajeva protiv Zrinjskog i otvorenom aplikacijom na "duplu krunu" Široki i seljo će voditi grčevitu borbu za 3. mjesto koje vodi u Evropu.Teško da Široki može uzeti Kup ispred zahuktalog Sarajeva.Dakle ,pošto 4. mjesto ne donosi lovu i Evropu ,seljo i Široki će sad da "taru" sve pred sobom.
- Ići takvom protivniku na noge i nije loše pogotovo kad je vidan napredak u igri Tuzle.Hoću da kažem , puno teže bi bilo igrati s njima na Tušnju kao domaćin.
Nedostajat će kapiten Efendić i Murga . Po 2 žuta bar po mojoj evidenciji imaju Ubiparip,Čomor i Širanović.
Njihovo neigranje(Efeta i Murge) nije nenadoknadivo, Tuzla ima širok roster i ovo je upravo prilika da se to i dokaže.Mimo svih očekujem Sesara koji je značajno pojačanje za Tuzlu.Ali ako i on ne bude mogao igrati ,ima ko da igra.
-Fejzić se vraća na gol i to puno znači za ekipu. Čomor će biti na četvrtom mjestu u četiri utakmice,igrat će desnog beka.Mada i Huso Karjašević nije bez šansi da stane uz aut liniju.Na lijevom beku očekujem Bevaba ili Zlatkovića. Štoperi Kojić i Brekalo.Ja sam za Musića umjesto Brekala ,jer Brekalu ne vjerujem u ovakoj utakmici.Ako ne Musić onda Širanović . Kapiten Stjepanović će zauzeti svoje mjesto i pored njega Sesar ili Hasanović.Crnkić igra odlično na krilu i pitanje je hoće li Varešanović ukazati šansu mladom Buriću na desnoj strani ili će ipak to poklopiti sa Zlatkovićem.Na centralnog veznog on će opet , žali Bože, staviti Stojčeva da korzira a Hajrović neka grije klupu.Trumić je također u kombinaciji ,mada on po meni nije profil igrača za PL.Novopečeni Bosanac Ubiparip može valjda odigrati bez kartona , nije odbrambeni igrač.Nema podataka o Omeragiću ni kako je ni je li sa prvotimcima ili trenira sa Kostićem,Nukićem,Milakovićem i Mahmutovićem.
- Jedno je sigurno.TuzlaCity ne može birati utamice po sistemu da neke kabuli unaprijed a da na drugim očekuje pobjedu.Fudbal ne trpi takav pristup.Može se samo riješiti igranja u Kupu i to svjesno radi rasterećenja ekipe od umora povreda i kartona i ovo se posebno odnosi na timove koji se bore za opstanak.
- Jesenas je Široki golom sudije šehovića iz penala pobijedio.U revanšu na Tušnju je bilo 0:0.
FK TUZLA ,što je kuriozitet , dugo igra bez poraza u gostima.Od 06. oktobra 2018.U naravi radi se o četiri uzastopne utakmice 3 jesenas i sad jedna na proljeće.Dvije pobjede (seljo i Krupa) i dva remija (Sloboda i Zvijezda) nisu za podcijeniti.
FK TUZLA CITY JE POSLEDNJI PUT U GOSTIMA IZGUBIO U BIJELJINI OD RADNIKA 06.10.2018 3:1(2:0)
OD TADA JE KAO GOST IGRALA 4 UTAKMICE I TO PROTIV:
------------------------------------------------------------------
FK SLOBODA TUZLA 27.10.2018 1:1(1:0)
FK ŽELJEZNIČAR 11.11.2018 2:3 (2:1)
FK ZVIJEZDA-09 01.12.2018 1:1(1:1)
--------------------------------------------------
FK KRUPA NA VRBASU 09.03.2019 0:2( 0:2)
---------------------------------------------------
- Hoće i se niz nastaviti i na Pecari ili će biti prekinut zavisi isključivo od Varašanovićevih momaka.Voljni momenat im se popravlja, igra dosta stidljivo.Mislim da Trener nije još iskristalisao idealnih 11 plus 3 ili 4, ali će to sigurno u narednim utakmicama uspjeti.Svakim danom on ima sve više očitih saznanja o mogućnostima momaka koji nose plavi dres.Pauza nam neće dobro doć jer će preknuti niz utakmica pod pritiskom , dakle onih prvenstvenih.Obzirom da federalci nastavljaju igrati ,mi nemamo ni sparing partnera da odigramo neku iole jaču utakmicu.Ne bi bilo loše vidjeti sa nekim od ligaša iz Srbije jer i oni imaju pauzu.Nama treba jači protivnik kako bi održali kontinuitet.Ovako poslati igrače negdje na 7 dana da se goje i igraju remija nikakva fajda.Kakav Zlatibor kakvo Međugorje.
- Nisam se namjerno bavio Širokim jer oni su za nas tim koji valja respektirati bilo da se igra dole ili u Tuzli.U umor protiv Borca ne vjerujem jer su ih pobjedili sa pola gasa.Da su favoriti suvišno je i govoriti.Da li će to biti samo na papiru ili će nas pobijediti ostaje da vidimo.Ne sumnjam u požrtvovanu igru naših momaka, no ,nije to jedini uslov za uspjeh.Što manje kompleksaša u timu to bolje.Što manje kiks igrača to bolje .Što manje izbi napamet loptu to bolje.Igrati se mora , fudbal je nadmudrivanje svih 90 i + minuta.Na kraju se raduje onaj ko bude vještiji ,hrabriji i naravno sretniji.Neka bude uz Božiju pomoć.Sretno "Nebesko Plavi" i da se vratite uzdignute glave sa ovog mejdana.
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 16 mar 2019, 12:06, ukupno mijenjano 5 puta.
ma Meske je odlican, pogotovo dok nas je uredno vodio u 2 federalnu ligu sjever pa nas sisoje "spasavao"Skojevska je napisao/la:Dobar je Meske baaa, dobri su svi kad pricaju protiv SlobodeTzBulevar87 je napisao/la:Sta ce RIJET Meske? Imal sta novo? Dobar je Meske ba , samo mu treba u lice rec sta se misli o njemu![]()
![]()
Sloboda Tuzla
Mogao bi City i napraviti dobar rezultat u Sirokom. Čini se da je njima vrijeme da malo potonu.
Ali ne mogu ovu šuplje oko stadiona, publike i travnjaka al nikako. Valjda Sloboda i City igraju u istoj ligi.
De mi objasnite kako Sloboda ima puno više posjetilaca na Tušnju a plaća se ulaz dok je kod Cityija besplatan.
Slike zapada gotovo i ne postoje sa utakmica Tuzla Citija osim kad se igra protiv Slobode.
Jos čudnije kad se zna da je za našu ligu City doveo priličan broj poznatih igraća.
Sigurno su Šećer, Mikica i Denis stojali na ulazu i nisu dali publici da ulazi...
A i nije mi baš jasno da tim, koji ima da plaća prilično dobre igrače, igra na lošem terenu kakav je Tušanj.
Zar nije logično da igraju na boljem terenu, gdje će njihov kvalitet doći do izražaja. Ničim nisu vezani za Tušanj.
Ali ne mogu ovu šuplje oko stadiona, publike i travnjaka al nikako. Valjda Sloboda i City igraju u istoj ligi.
De mi objasnite kako Sloboda ima puno više posjetilaca na Tušnju a plaća se ulaz dok je kod Cityija besplatan.
Slike zapada gotovo i ne postoje sa utakmica Tuzla Citija osim kad se igra protiv Slobode.
Jos čudnije kad se zna da je za našu ligu City doveo priličan broj poznatih igraća.
Sigurno su Šećer, Mikica i Denis stojali na ulazu i nisu dali publici da ulazi...
A i nije mi baš jasno da tim, koji ima da plaća prilično dobre igrače, igra na lošem terenu kakav je Tušanj.
Zar nije logično da igraju na boljem terenu, gdje će njihov kvalitet doći do izražaja. Ničim nisu vezani za Tušanj.
& $ ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Tebi svašta nesto nije jasno....jel to poredis Slobodu i Tuzlu, sviju ti....Hahahahklma1 je napisao/la:Mogao bi City i napraviti dobar rezultat u Sirokom. Čini se da je njima vrijeme da malo potonu.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma jok ba samo kvalitet. I sranje koje neki valjaju.staragarda je napisao/la: Tebi svašta nesto nije jasno....jel to poredis Slobodu i Tuzlu, sviju ti....Hahahah
& $ ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
E dobro si....hajd aBd sutra dajdzino zlato da procepi i skine mrak sa ocijuklma1 je napisao/la:Ma jok ba samo kvalitet. I sranje koje neki valjaju.staragarda je napisao/la: Tebi svašta nesto nije jasno....jel to poredis Slobodu i Tuzlu, sviju ti....Hahahah
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Valjda ti, slobodaš ,imaš ovih dana mnogo prečih stvari od brige za FK TuzlaCity.klma1 je napisao/la:Mogao bi City i napraviti dobar rezultat u Sirokom. Čini se da je njima vrijeme da malo potonu.
Nije valjda tvoje interesovanje za Slobodu spalo na tako niske grane.Mi se kao što vidiš ,ne bavimo problemima Slobode, nego svojim.
kakav on. Imamo mi onog drugog, Musica. Kazu neko prijetio golmanu čelika da mora da se skloni sa gola ko biva spotako se, kad ovaj šutne prema golu. Ali **** treba šutnuti loptu prema golu, tako da slaba nafaka ali to je već komentar za onu drugu temu...staragarda je napisao/la:E dobro si....hajd aBd sutra dajdzino zlato da procepi i skine mrak sa ocijuklma1 je napisao/la:Ma jok ba samo kvalitet. I sranje koje neki valjaju.staragarda je napisao/la: Tebi svašta nesto nije jasno....jel to poredis Slobodu i Tuzlu, sviju ti....Hahahah
Na ovoj temi se ni ja ne bavim problemima Slobode nego tuzlacity. Dakle investitor ulozio para i doveo hrpu "poznatih" igrača ali rezultat izostao. Kako je kvalitet neupitan, dakle koliko para toliko muzike, a tuzlacity je uložio mnogo interesuje me da li je problem u neravnom i slabo travnatom stadionu Tušanj.tuzlacity2017 je napisao/la:
Valjda ti, slobodaš ,imaš ovih dana mnogo prečih stvari od brige za FK TuzlaCity.
Nije valjda tvoje interesovanje za Slobodu spalo na tako niske grane.Mi se kao što vidiš ,ne bavimo problemima Slobode, nego svojim.
Kako vlasnik tj investitor u TuzlaCity ima mnogo para i uložio je mnogo u igrače, a to se dosad nije vratilo kroz rezultate i posjetu na stadionu na kojem igra domaće utakmice, moj interesovanje je bilo u tom smjeru. Zašto se ne odabere neki drugi teren na kojem bi došla do izražaja kvaliteta igrača. Pa neće vas valjda neko za vaše pare sj...., tj. njega za njegove...
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 15 mar 2019, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
ALLAH RAHMET DUŠAMA ŠEHIDA POBIJENIH U DŽAMIJAMA NA NOVOM ZELANDU
Ovako su navijači u Turskoj odali počast žrtvama na Novom Zelandu
Emotivne scene
Stravične scene odvijale su se danas na Novom Zelandu kada je Brenton Tarrant (28) u napadima na dvije džamije usmrtio najmanje 49 ljudi i nekoliko ozbiljno ranio.
A. Pašić
15.03.19. 22:05
- Motiv napada bio je vjerske prirode. Napao je muslimansku zajednicu u Christchurchu, a cijeli pokolj snimao je preko društvenih mreža, što je naišlo na usudu mnogih ljudi, uključujući i najboljeg igrača Liverpoola Mohameda Salaha.
"Moje misli su uz obitelji nevinih žrtava koje su izgubile život u ovom činu prepunom čistog zla", napisao je Salah na društvenim mrežama.
Od žrtava na Novom Zelandu večeras se oprostilo i hiljade turskih navijača na utakmici 26. kola tamošnje lige između Fenerbahčea i Sivasspora (2:1). Prije prvog sučevog zvižudka, sa tribina su se začuli tekbiri s gotovo do posljednjeg mjesta ispunjenog Sukru Saracoglu stadiona, koji prima skoro 50.000 gledalaca.
"Allahu ekber", odjekivalo je stadionom.
U nastavku pogledajte kako je to izgledalo.
...................
Ovako su navijači u Turskoj odali počast žrtvama na Novom Zelandu
Emotivne scene
Stravične scene odvijale su se danas na Novom Zelandu kada je Brenton Tarrant (28) u napadima na dvije džamije usmrtio najmanje 49 ljudi i nekoliko ozbiljno ranio.
A. Pašić
15.03.19. 22:05
- Motiv napada bio je vjerske prirode. Napao je muslimansku zajednicu u Christchurchu, a cijeli pokolj snimao je preko društvenih mreža, što je naišlo na usudu mnogih ljudi, uključujući i najboljeg igrača Liverpoola Mohameda Salaha.
"Moje misli su uz obitelji nevinih žrtava koje su izgubile život u ovom činu prepunom čistog zla", napisao je Salah na društvenim mrežama.
Od žrtava na Novom Zelandu večeras se oprostilo i hiljade turskih navijača na utakmici 26. kola tamošnje lige između Fenerbahčea i Sivasspora (2:1). Prije prvog sučevog zvižudka, sa tribina su se začuli tekbiri s gotovo do posljednjeg mjesta ispunjenog Sukru Saracoglu stadiona, koji prima skoro 50.000 gledalaca.
"Allahu ekber", odjekivalo je stadionom.
U nastavku pogledajte kako je to izgledalo.
...................
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 15 mar 2019, 23:45, ukupno mijenjano 3 puta.
Moze li jedna numera od Muhameda Fazlagica Fazle?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
"Na ovoj temi se ni ja ne bavim problemima Slobode nego tuzlacity. Dakle investitor ulozio para i doveo hrpu "poznatih" igrača ali rezultat izostao. Kako je kvalitet neupitan, dakle koliko para toliko muzike, a tuzlacity je uložio mnogo interesuje me da li je problem u neravnom i slabo travnatom stadionu Tušanj.
Kako vlasnik tj investitor u TuzlaCity ima mnogo para i uložio je mnogo u igrače, a to se dosad nije vratilo kroz rezultate i posjetu na stadionu na kojem igra domaće utakmice, moj interesovanje je bilo u tom smjeru. Zašto se ne odabere neki drugi teren na kojem bi došla do izražaja kvaliteta igrača. Pa neće vas valjda neko za vaše pare sj...., tj. njega za njegove..."
Ipak se ti pozabavi Slobodom .Čudi me da ti išta drugo pada na pamet osim Slobode.
Kako vlasnik tj investitor u TuzlaCity ima mnogo para i uložio je mnogo u igrače, a to se dosad nije vratilo kroz rezultate i posjetu na stadionu na kojem igra domaće utakmice, moj interesovanje je bilo u tom smjeru. Zašto se ne odabere neki drugi teren na kojem bi došla do izražaja kvaliteta igrača. Pa neće vas valjda neko za vaše pare sj...., tj. njega za njegove..."
Ipak se ti pozabavi Slobodom .Čudi me da ti išta drugo pada na pamet osim Slobode.
@podrinjeCityPR Nisi nikakav saljivdzija i pravi si bezveznjak </3 Ali ´ajde evo od mene jedna od Fazlage

? ? <3
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
...............................................NEKA BUDE UZ BOŽIJU POMOĆ
.......................
................................17.03. 2019 P.L. B i H. 23. KOLO. Stadion Pecara ,15:00
....................................NK ŠIROKI BRIJEG - FK Tuzla City
..............................
..........................................
...................................................................................ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
Glavni Sudija Kaljanac Haris Rogatica....
1.Međašni :Beljo Davor – Mostar
2.Međašni:Kadić Amir – Sarajevo
4.Mulahasanović Adis - Sarajevo
Kontrolor suđenja :Kapor Radoslav – Trebinje
Delegat Brkić Miloš - Laktaši

............................................................BUDI I TI TUZLA CITY
................................................................
.......................

................................17.03. 2019 P.L. B i H. 23. KOLO. Stadion Pecara ,15:00
....................................NK ŠIROKI BRIJEG - FK Tuzla City
..............................
..........................................
...................................................................................ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
Glavni Sudija Kaljanac Haris Rogatica....

1.Međašni :Beljo Davor – Mostar
2.Međašni:Kadić Amir – Sarajevo
4.Mulahasanović Adis - Sarajevo
Kontrolor suđenja :Kapor Radoslav – Trebinje
Delegat Brkić Miloš - Laktaši

............................................................BUDI I TI TUZLA CITY
................................................................

Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 17 mar 2019, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Je l´ ovo Lewandowski sudi tekmu?
? ? <3
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
TABELA
1.FK Sarajevo................... 22.. 16... 4... 2....51:16. 52
2.HŠK Zrinjski................... 22.. 12... 5... 5....31:17. 41
3.FK Željezničar................ 22.... 9... 5... 8....30:24. 32
4.NK Široki ...................... 22... 7... 11.. 4....24:18..32
5.FK Sloboda.................... 22.... 8... 6... 8....14:15. 30
6.FK Mladost .................... 22... 8... 6... 8....24:28. 30
7.FK Radnik ..................... 22....7... 8... 7....17:17..29
8.NK Čelik........................ 22... 7... 7... 8....21:31..28
9.FK Tuzla City.................. 22.... 6... 6.. 10...21:28..24
10.FK Zvijezda - 09............. 22.... 5... 8... 9...19:31..23
11.NK GOŠK...................... 22.... 4... 7.. 11...16:32..19
12.FK Krupa......................22.....3... 7.. 12....22:33. 16
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23.kolo P.L.BiH-PO BERGEROVIM TABLICAMA
FK Sarajevo - FK Krupa
HŠK Zrinjski - NK GOŠK
FK Željezničar - FK Zvijezda - 09
NK Široki - FK Tuzla City
FK Mladost - FK Radnik
FK Sloboda - NK Čelik
24. kolo
FK Tuzla City - FK Sloboda
25.kolo
FK Mladost - FK Tuzla City
26.kolo
FK Tuzla City - FK Radnik
27.kolo
NK Čelik - FK Tuzla City
28.kolo
FK Krupa - FK Tuzla City
29.kolo
FK Tuzla City- FK Zvijezda - 09
30.kolo
NK GOŠK- FK Tuzla City
31.kolo
FK Tuzla City - FK Sarajevo
32.kolo
HŠK Zrinjski- FK Tuzla City
33.kolo
FK Tuzla City - FK Željezničar
-------------------------------------------------------
1.FK Sarajevo................... 22.. 16... 4... 2....51:16. 52
2.HŠK Zrinjski................... 22.. 12... 5... 5....31:17. 41
3.FK Željezničar................ 22.... 9... 5... 8....30:24. 32
4.NK Široki ...................... 22... 7... 11.. 4....24:18..32
5.FK Sloboda.................... 22.... 8... 6... 8....14:15. 30
6.FK Mladost .................... 22... 8... 6... 8....24:28. 30
7.FK Radnik ..................... 22....7... 8... 7....17:17..29
8.NK Čelik........................ 22... 7... 7... 8....21:31..28
9.FK Tuzla City.................. 22.... 6... 6.. 10...21:28..24
10.FK Zvijezda - 09............. 22.... 5... 8... 9...19:31..23
11.NK GOŠK...................... 22.... 4... 7.. 11...16:32..19
12.FK Krupa......................22.....3... 7.. 12....22:33. 16
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23.kolo P.L.BiH-PO BERGEROVIM TABLICAMA
FK Sarajevo - FK Krupa
HŠK Zrinjski - NK GOŠK
FK Željezničar - FK Zvijezda - 09
NK Široki - FK Tuzla City
FK Mladost - FK Radnik
FK Sloboda - NK Čelik
24. kolo
FK Tuzla City - FK Sloboda
25.kolo
FK Mladost - FK Tuzla City
26.kolo
FK Tuzla City - FK Radnik
27.kolo
NK Čelik - FK Tuzla City
28.kolo
FK Krupa - FK Tuzla City
29.kolo
FK Tuzla City- FK Zvijezda - 09
30.kolo
NK GOŠK- FK Tuzla City
31.kolo
FK Tuzla City - FK Sarajevo
32.kolo
HŠK Zrinjski- FK Tuzla City
33.kolo
FK Tuzla City - FK Željezničar
-------------------------------------------------------
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 23 mar 2019, 08:06, ukupno mijenjano 5 puta.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Ma pustite beskicmenjake, dosta im je sto su miševi koji su prestali navijati za gradski klub.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Moderacijo, moze li kako ovo sve u svastaru ?
? ? <3
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
.......................................BEZ EFENDIĆA I MURGE, I SESAR U KOMBINACIJI
16. Marta 2019.

Ovog vikenda se nastavlja treći krug BH Telecom Premijer lige BiH.
Tuzla City kao i početak sezone otvara na Pecari kod Širokog.
Plavi su put Hercegovine krenuli u subotu ujutro gdje će u popodnevnim satima odraditi trening.
Nakon remija sa Čelikom i pobjede u Krupi, samopouzdanje u plavim redovima je poraslo. Trener Mirza Varešanović je sve zadovoljniji.
– Momci rade sve bolje. Prihvataju moje ideje i način rada i sve ide dobro. Mogu kazati da optimistični i puni samopouzdanja idemo na megdan Širokom, kaže Varešanović koji o nedjeljnom protivniku imamo samo riječi hvale.
– Široki je redovno u vrhu bh.fudbala. Istina, ove sezone nisu na ranijem nivou, ali su i dalje jako kvalitetni. Gledao sam mečeve protiv Zrinjskog od kojeg su bili bolji, zatim su protiv Sarajeva u prvom poluvremenu trebali voditi dva razlike, a Borca su izbacili jer su kvalitetniji. Prema tome svjesni smo koliko su dobri, kaže trener Plavih.
Što se tiče njegovog tima još uvijek ima povrijeđenih ali i kartoniranih.
– Kostić i Nukić još nisu spremni. Njihov oporavak teče sporije i oni ne putuju u Široki. Također, Efendić i Murga su dobili treće kartone. Imao adekvatna rješenja za njihova mjesta. Jednostavno moramo biti odgovorni, koncentrisani i pokušati iskoristiti svoje prilike kojih će sigurno biti, ističe strateg Tuzlaka.
Posljednje pojačanje Ivan Sesar već ima pravo nastupa.
– Malo je problem što dugo nije imao utakmica. Međutim, fizički je sve bolji, on je pravi profesionalac koji je iskusan i bit će u konkurenciji za meč u Širokom, kaže Varešanović.
Duel na Pecari se igra u nedjelju u 15 sati.
press Služba FK Tuzla City
16. Marta 2019.

Ovog vikenda se nastavlja treći krug BH Telecom Premijer lige BiH.
Tuzla City kao i početak sezone otvara na Pecari kod Širokog.
Plavi su put Hercegovine krenuli u subotu ujutro gdje će u popodnevnim satima odraditi trening.
Nakon remija sa Čelikom i pobjede u Krupi, samopouzdanje u plavim redovima je poraslo. Trener Mirza Varešanović je sve zadovoljniji.
– Momci rade sve bolje. Prihvataju moje ideje i način rada i sve ide dobro. Mogu kazati da optimistični i puni samopouzdanja idemo na megdan Širokom, kaže Varešanović koji o nedjeljnom protivniku imamo samo riječi hvale.
– Široki je redovno u vrhu bh.fudbala. Istina, ove sezone nisu na ranijem nivou, ali su i dalje jako kvalitetni. Gledao sam mečeve protiv Zrinjskog od kojeg su bili bolji, zatim su protiv Sarajeva u prvom poluvremenu trebali voditi dva razlike, a Borca su izbacili jer su kvalitetniji. Prema tome svjesni smo koliko su dobri, kaže trener Plavih.
Što se tiče njegovog tima još uvijek ima povrijeđenih ali i kartoniranih.
– Kostić i Nukić još nisu spremni. Njihov oporavak teče sporije i oni ne putuju u Široki. Također, Efendić i Murga su dobili treće kartone. Imao adekvatna rješenja za njihova mjesta. Jednostavno moramo biti odgovorni, koncentrisani i pokušati iskoristiti svoje prilike kojih će sigurno biti, ističe strateg Tuzlaka.
Posljednje pojačanje Ivan Sesar već ima pravo nastupa.
– Malo je problem što dugo nije imao utakmica. Međutim, fizički je sve bolji, on je pravi profesionalac koji je iskusan i bit će u konkurenciji za meč u Širokom, kaže Varešanović.
Duel na Pecari se igra u nedjelju u 15 sati.
press Služba FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.