Jest da kruska (ugledno pice) govori iz mene, ali slazem se ')Probisvjet je napisao/la:Senade dosta te je- Samo odlazi.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Hajde ne kaki.Tz1986 je napisao/la:Savez uradi grbavicu i bilino polje,a mi cekamo od grada
Dobili su i od UEFA-e, i neka su, kad su pokazali spremnost i ozbiljnost da urade nešto zapravo po tom planu, ljudi su to prepoznali i izašli im u susret. Nešto što kod nas neće nikad dočekat.
P.S. ovaj debil sarajlijica, provaljeni od administracije od prije više od godinu dana, još uvijek piskara ovdje
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Koja spremnost!? Pa napravili su tribinu mimo gradjevinske dozvole i umjesto da ih kazne, kazu sada cemo jos uloziti. Ma manite suplje price, levati na svojim minderima ubiru pare, koje su nase. A to sto je projekat naseg stadiona predimenzioniran, je drugo pitanje. Svejedno niko nije iz saveza prepoznao zeljewobly92 je napisao/la:Hajde ne kaki.Tz1986 je napisao/la:Savez uradi grbavicu i bilino polje,a mi cekamo od grada
Dobili su i od UEFA-e, i neka su, kad su pokazali spremnost i ozbiljnost da urade nešto zapravo po tom planu, ljudi su to prepoznali i izašli im u susret. Nešto što kod nas neće nikad dočekat.
P.S. ovaj debil sarajlijica, provaljeni od administracije od prije više od godinu dana, još uvijek piskara ovdje
Posebno je iritirajuca opsta atmosfera i spoznaja o stanju i odnosu saveza prema drugim klubovima izuzev nabrojane rezimske cetvorke ali sta tek nervira je negiranje toga od istih klubova pogotovo sarajevskih. Zar u ovom hebenom gradu nema novinara, blogera, udruzenja bilo koga ko ce ukazati, napisati nesto na temu i favorizivanju ovih klubova. Ljudi ne znam za vas al muka mi je od ovih stvariMakabiTuzla je napisao/la:Pa u cemu je problem, savez je servis za uhljebe i ekipe iz Sarajeva i Hercegovine, a u slucaju potrebe nekoga iz RS. Mogli su i nama dati par miliona da sredimo stadion, zar ne? Trebate da shvatite sa savez radi samo za sebe, klubovi mimo nabrojanih su im smetnja. Ne ocekujte nista od njih i ne dozvolite nista sto bi oni mogli iskoristiti.
samo Sloboda
Dobili su od UEFE NAKON sto je savez odredio kome ce se dodjeliti novac. Sta je prepreka da se taj novac preusmjerio nama da se obnovi Zapad ili zavrsi Sjever ?wobly92 je napisao/la:Hajde ne kaki.Tz1986 je napisao/la:Savez uradi grbavicu i bilino polje,a mi cekamo od grada
Ne vidim nikakve probleme sa dimenzijama
samo Sloboda
Zato što su ljudi samoinicijativno već počeli radove. Al konkretne radove, a ne milione bačene u šipove za 3 godine.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa i mi smo samoinicijativno zapoceli sjever ne vidim razlog da se tu nije moglo pomoci. Moglo se uloziti u zamjenu travnjaka. Sta je problem ?wobly92 je napisao/la:Zato što su ljudi samoinicijativno već počeli radove. Al konkretne radove, a ne milione bačene u šipove za 3 godine.
samo Sloboda
Jesmo li jedini koji smo tad, i u periodu od tad, počeli nešto (i ostalo nezavršeno, barem kod nas), a nismo dobili nikakvu pomoć? Uvijek nam je neko drugi kriv, mi smo super. Zato i jesmo tu gdje jesmo.merak je napisao/la:Pa i mi smo samoinicijativno zapoceli sjever ne vidim razlog da se tu nije moglo pomoci. Moglo se uloziti u zamjenu travnjaka. Sta je problem ?wobly92 je napisao/la:Zato što su ljudi samoinicijativno već počeli radove. Al konkretne radove, a ne milione bačene u šipove za 3 godine.
Eto ti Veleža, nisu ni oni dobili nikakve pomoći, ako se ne varam, al rade ljudi pomalo i šute.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Pa i kod nas su počeli radovi, puno veći od njih. Zaslijepilo te kultastvo sisojevo.wobly92 je napisao/la:Zato što su ljudi samoinicijativno već počeli radove. Al konkretne radove, a ne milione bačene u šipove za 3 godine.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Znaci trebamo kao Velez sami raditi, a savez ce nasim param graditi strumfovima. A mi cemo gledati. Pomalo raditi kao Velez? To je tvoj plan? Ili da damo sisi da to preko noci uradi? Kako si smijesan sa svojim kultomwobly92 je napisao/la:Jesmo li jedini koji smo tad, i u periodu od tad, počeli nešto (i ostalo nezavršeno, barem kod nas), a nismo dobili nikakvu pomoć? Uvijek nam je neko drugi kriv, mi smo super. Zato i jesmo tu gdje jesmo.merak je napisao/la:Pa i mi smo samoinicijativno zapoceli sjever ne vidim razlog da se tu nije moglo pomoci. Moglo se uloziti u zamjenu travnjaka. Sta je problem ?wobly92 je napisao/la:Zato što su ljudi samoinicijativno već počeli radove. Al konkretne radove, a ne milione bačene u šipove za 3 godine.
Eto ti Veleža, nisu ni oni dobili nikakve pomoći, ako se ne varam, al rade ljudi pomalo i šute.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Problem je isti kao sto smo i sa ostatkom drzave povezani Karaulom. Kao i sto Krajinu ne J**+ niko 2%. Zna se ko u ovoj drzavi dobija, ko ne dobija.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Zajebi sisojine, momci su nabrijani na sutrasnju utakmicu
Jbg, momci, zapnite, inat tuzlanski 
Ja ne vidim po kojem kriterijumu oni vise zasluzuju od bilo koga drugog u PL. Fakat te ne kontamwobly92 je napisao/la:Jesmo li jedini koji smo tad, i u periodu od tad, počeli nešto (i ostalo nezavršeno, barem kod nas), a nismo dobili nikakvu pomoć? Uvijek nam je neko drugi kriv, mi smo super. Zato i jesmo tu gdje jesmo.merak je napisao/la:Pa i mi smo samoinicijativno zapoceli sjever ne vidim razlog da se tu nije moglo pomoci. Moglo se uloziti u zamjenu travnjaka. Sta je problem ?wobly92 je napisao/la:Zato što su ljudi samoinicijativno već počeli radove. Al konkretne radove, a ne milione bačene u šipove za 3 godine.
samo Sloboda
Ne zaslužuju više ni od koga. Svi imamo pravo na to. Samo što smo mi nesposobni i nezainteresovani. Više ovo drugo, nesposobnost je produkt manjak zainteresovanih.merak je napisao/la: Ja ne vidim po kojem kriterijumu oni vise zasluzuju od bilo koga drugog u PL. Fakat te ne kontam
Al' mi ne znamo skupštine napravit, kamo li tribinu.
Eto ti sjevera poslije decenije, wc-a nema, a poče se "istok gradit".
Ništa nam nije transparentno, Allah zna koliko se para opralo ovdje.
Ne znamo ni sami šta hoćemo, i kako ćemo, samim time ne znamo ni kako to prezentovat, i očekuješ da ti neko pomogne? Jel sad jasnije?
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Upravo si dokazao nasu poentu. Savez vise voli strumfove lopove od faraona lopova koji isto tako ima planove. Time kako se ti postavljas, govori kako ti sisa nedostajewobly92 je napisao/la:Ne zaslužuju više ni od koga. Svi imamo pravo na to. Samo što smo mi nesposobni i nezainteresovani. Više ovo drugo, nesposobnost je produkt manjak zainteresovanih.merak je napisao/la: Ja ne vidim po kojem kriterijumu oni vise zasluzuju od bilo koga drugog u PL. Fakat te ne kontam
Ne znamo ni sami šta hoćemo, i kako ćemo, samim time ne znamo ni kako to prezentovat, i očekuješ da ti neko pomogne? Jel sad jasnije?
Kakve veze ima skupstina, lopovi iz Uprave Sloboda sa potpuno odvojenim subjektom JU Stadion Tusanj ?wobly92 je napisao/la:Ne zaslužuju više ni od koga. Svi imamo pravo na to. Samo što smo mi nesposobni i nezainteresovani. Više ovo drugo, nesposobnost je produkt manjak zainteresovanih.merak je napisao/la: Ja ne vidim po kojem kriterijumu oni vise zasluzuju od bilo koga drugog u PL. Fakat te ne kontam
samo Sloboda
Haha, nema nikakve veze, samo ti banalan primjer dajem, mogao sam reći ne znamo ni djecu da, dobacuju lopte naći. Mislio sam da ćeš skontat poentu. Al i jesi, zato se vadiš na sitnice i mijenjaš temu kad sam ti fino napisao ono što te zanimalo.merak je napisao/la: Kakve veze ima skupstina, lopovi iz Uprave Sloboda sa potpuno odvojenim subjektom JU Stadion Tusanj ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nisu u savezu postenjacine, oni ulazu u Grbavicu tu jer imaju koristi. U Tuzli nemaju koristi, nije njima cilj da ti pomognu vec da naprave dobar tal.
Pa ima za Tusanj projekt napravljen, zna se sve koja faza ide i sta treba vec oni ne gledaju Tusanj. Odjednom oni u Grbavicu ulazu i ulazu, dovode reprezentaciju. Eto toliko je to perspektivno bilo da sve pare tu moraju otici, a ustvari lagano reprezentaciju odvode iz Zenice kako je tamo onaj Fuke.
Pa ima za Tusanj projekt napravljen, zna se sve koja faza ide i sta treba vec oni ne gledaju Tusanj. Odjednom oni u Grbavicu ulazu i ulazu, dovode reprezentaciju. Eto toliko je to perspektivno bilo da sve pare tu moraju otici, a ustvari lagano reprezentaciju odvode iz Zenice kako je tamo onaj Fuke.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Upravo mi je wobly92 poslao DM da ne smaram. Valjda je pretpostavio da cu govoriti istinu, a provoditi njegove lazi
Gore od ovih vladajućih lopova su prijasnji lopovi
De im i reci infiltratoru sarajevski da znam ko si, da sam ti i to napisao, pa ti prpa sad, i pokušavaš se izvaditMakabiTuzla je napisao/la:Upravo mi je wobly92 poslao DM da ne smaram. Valjda je pretpostavio da cu govoriti istinu, a provoditi njegove laziGore od ovih vladajućih lopova su prijasnji lopovi
Ako nastaviš ovu šaradu i dalje, prijava ide moderaciji, opširna, i to onima koji te znaju dobro, pa ćeš morat i deveti profil pravit ovdje da provociraš, nolajferu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.