Deder prosvijetli nasVanja8 je napisao/la:A ko ima najbolje čizmice...????redbull93 je napisao/la:Najbolje koke ima sarajevo, mora se priznati![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- samoposteno
- Kontakt:
A ko ima zivotinjsko carstvoVanja8 je napisao/la:A ko ima najbolje čizmice...????redbull93 je napisao/la:Najbolje koke ima sarajevo, mora se priznati![]()
![]()
Pitaj @Kratkočlanka,on zna garant...redbull93 je napisao/la:Deder prosvijetli nasVanja8 je napisao/la:A ko ima najbolje čizmice...????redbull93 je napisao/la:Najbolje koke ima sarajevo, mora se priznati![]()
![]()
Nemoj mi njega vise bgt, dosta ga za veceras. Sta mi napisa veceras jbt, kad ga nisam banovo sa interneta. 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Svaki cirkus mora imati i životinjsko carstvo,sto bi se nas razlikovao od drugih cirkuskih arena...Djeca moraju vidjeti morža,zečeve,...samoposteno je napisao/la:A ko ima zivotinjsko carstvoVanja8 je napisao/la:A ko ima najbolje čizmice...????redbull93 je napisao/la:Najbolje koke ima sarajevo, mora se priznati![]()
![]()
![]()
redbull93 je napisao/la:Nemoj mi njega vise bgt, dosta ga za veceras. Sta mi napisa veceras jbt, kad ga nisam banovo sa interneta.
Al interesantno, kako amaw dodje i on se pojavio. Jos sto je najgore i ovog muhonija naseg nafuro, promijenio i on plocu. Jedini osim sto je ostao, al ne smije se javit, napadose ga neki dan haha.Vanja8 je napisao/la:redbull93 je napisao/la:Nemoj mi njega vise bgt, dosta ga za veceras. Sta mi napisa veceras jbt, kad ga nisam banovo sa interneta.![]()
![]()
![]()
Pa zna čo'jek sve...Eto dogovorio vec tri pojacanja koja ce biti najbolja u ligi...Znaci u Skretnicu prelaze Aguero,Lewandovski i Pjanic,a Guardiola dolazi za pomocnika...
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
?ebo Milutinovu rakiju kako investitori spajaju ljude <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
A vidio sam,mada im je @Osim 13,najrealniji navijac koji voli i zezati,ali i primati z.ajebanciju...
No,Mitomanija opasno je tamo zavladala i nema mase navijaca vise na temi zahvaljujuci ovakvim kao ovaj,sto mu je nana isplela duge gaće do koljena...Zagorila joj pita tako da su ostale takve...
No,Mitomanija opasno je tamo zavladala i nema mase navijaca vise na temi zahvaljujuci ovakvim kao ovaj,sto mu je nana isplela duge gaće do koljena...Zagorila joj pita tako da su ostale takve...
Evo i lgbt populacija nam se pridruzila 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Prati li ko sapunicu ove dvojice na temi slobode, da li ce maske pasti 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- TamniVilajet
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:A ko ima najbolje čizmice...????redbull93 je napisao/la:Najbolje koke ima sarajevo, mora se priznati![]()
![]()
ja sam amaw osim, mamine cizmice nosim
Pa bolje da mi ga bez lubrikanta zavali vrli Aziz in d pedu nego da se lizem sa raskim i prljavim albosima moja konzervice <3
? ? <3
Nije valjda bio slj spisakbambus je napisao/la:Kakav je ono megafon sa stikerima Fukara kod selefija ?![]()
-Anton Lundin Pettersson
-skanderberg
-Charles Martel
-Alexandre Bissonnette
-Antonio Bagadin
Fuj kuknjava
Imas pravo, za svaku osudu!!!!!
? ? <3
- MocMahale444
Osim13 je tajni spijun, on vas zavarava.redbull93 je napisao/la:Al interesantno, kako amaw dodje i on se pojavio. Jos sto je najgore i ovog muhonija naseg nafuro, promijenio i on plocu. Jedini osim sto je ostao, al ne smije se javit, napadose ga neki dan haha.Vanja8 je napisao/la:redbull93 je napisao/la:Nemoj mi njega vise bgt, dosta ga za veceras. Sta mi napisa veceras jbt, kad ga nisam banovo sa interneta.![]()
![]()
![]()
Pa zna čo'jek sve...Eto dogovorio vec tri pojacanja koja ce biti najbolja u ligi...Znaci u Skretnicu prelaze Aguero,Lewandovski i Pjanic,a Guardiola dolazi za pomocnika...
Treba svi da napisete post podrske Osimu13, zbog ucestalih napada plavih na njega
Plemenita i realna dusa
IzdrziOsime13sviovipitarikaoiostalitimisledobro.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- svrakino1921
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:Jedini normalan željovac je Osim, ovo ostalo sve po mrvama spavalo. Momak se zna našaliti, ovo ostalo osto nagužene kuje, samo nešto cmizdre. Levati ih onaj dokoljenko k'o djecu, prosipa im šuplju, a oni se pale.
Ja bih priznao odron odrona smo ovu sezonu, biće teško izvaditi se iz vanago i slično, ma jok, oni se tješe time što prozivaju Vijetnamce koji su ozbiljni biznismeni, a šiljili ga na ebenog Misimovića koji ih qara do dan danas. Novi predsjednik pitar i lik koji je htio spojiti Spars i FKS, a i on neće dugo. Tješe se nekakvim posjetama i misle da će pokidati naredne sezone, jer eto Amaw je tu hahahahahhahahahahahah.
Ali, najjača mi je ona priča oko sudija, jesam oplakao tito dragi. Kako takog velikana da oštete u pm, oni su glavni krivci ovog stanja na tabeli. Da je normalno stanje, borili bi se oni za titulu.
Mene bi bilo stid pričati o sudijama kad imaš onakav roster igrača i trenere koji su prodefilovali, kad ne može dva pasa uvezati i kad imaš one mentalne defekte u Upravi. A još bi me više bilo stid pričati o sudijama, a zadnje dvije sezone su namještali boga oca. Nemoj da opet okačim onaj video, a samo ću spomenuti penal nad Kajkutom u Bijeljini i sve će biti jasno. Ja bih zabio vlavu u zemlju, iščupao kablove iz zida i nabio nogom ruter iz kuće dok se ne završi ova sezona. Mitomani pravi.
Sta je ba Švrakindolac,nasao ti da napadas familiju "OSIM",a doskora si isao ne tekme Olimpika,kontajuci da su Štrumfovi u pitanju...svrakino1921 je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Jedini normalan željovac je Osim, ovo ostalo sve po mrvama spavalo. Momak se zna našaliti, ovo ostalo osto nagužene kuje, samo nešto cmizdre. Levati ih onaj dokoljenko k'o djecu, prosipa im šuplju, a oni se pale.
Ja bih priznao odron odrona smo ovu sezonu, biće teško izvaditi se iz vanago i slično, ma jok, oni se tješe time što prozivaju Vijetnamce koji su ozbiljni biznismeni, a šiljili ga na ebenog Misimovića koji ih qara do dan danas. Novi predsjednik pitar i lik koji je htio spojiti Spars i FKS, a i on neće dugo. Tješe se nekakvim posjetama i misle da će pokidati naredne sezone, jer eto Amaw je tu hahahahahhahahahahahah.
Ali, najjača mi je ona priča oko sudija, jesam oplakao tito dragi. Kako takog velikana da oštete u pm, oni su glavni krivci ovog stanja na tabeli. Da je normalno stanje, borili bi se oni za titulu.
Mene bi bilo stid pričati o sudijama kad imaš onakav roster igrača i trenere koji su prodefilovali, kad ne može dva pasa uvezati i kad imaš one mentalne defekte u Upravi. A još bi me više bilo stid pričati o sudijama, a zadnje dvije sezone su namještali boga oca. Nemoj da opet okačim onaj video, a samo ću spomenuti penal nad Kajkutom u Bijeljini i sve će biti jasno. Ja bih zabio vlavu u zemlju, iščupao kablove iz zida i nabio nogom ruter iz kuće dok se ne završi ova sezona. Mitomani pravi.
Ima još normalnih tamo, Raonffa, Bezideja, kerimatomic, Kongrate. Kad im skoro neki od ovih (ne znam tačno koji) napisa kako su ih sudije gurale prethodne dvije sezone, napadoše ga bokte, odjavi se lik s foruma.
Je l' iko Dokoljenku napravio kompilaciju koliko su pokrali ŽeljA ove sezone? Ne dajte da taj video procuri, otet će nam trofej, u pitanju je 30ak bodova.
Je l' iko Dokoljenku napravio kompilaciju koliko su pokrali ŽeljA ove sezone? Ne dajte da taj video procuri, otet će nam trofej, u pitanju je 30ak bodova.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Neka mi pošalje materijal, ja mu sklepam do večeras. Ma kakvi večeras, koliko je tu materijala, to može i za pola sata.skoroalen je napisao/la:Ima još normalnih tamo, Raonffa, Bezideja, kerimatomic, Kongrate. Kad im skoro neki od ovih (ne znam tačno koji) napisa kako su ih sudije gurale prethodne dvije sezone, napadoše ga bokte, odjavi se lik s foruma.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.