Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 mar 2019, 11:01

Penaltiky je napisao/la:Solinaš je prikriveni, mašta da se s partnerom mazi po kiti, to mi je jedino logično kako je do tog zaključka doso.
Slusaj majmune iskompleksirani koji proziva i vrijedja licno svakog ko ne misli ko on.
Tebi ako su pe. deri uredu u kuci ti bili medju djecom tvojom. Pa onda pametuj.
Meni nije uredu,a kao sto vidim nije ni vecini ovdje.

Nije uredu ni da hetero to javno radi nije u tome stvar uopste.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 16 mar 2019, 11:01

Sve vahabije među 4 zida, al zatvorska.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 11:04

Brcanskamalta je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Solinaš je prikriveni, mašta da se s partnerom mazi po kiti, to mi je jedino logično kako je do tog zaključka doso.
Slusaj majmune iskompleksirani koji proziva i vrijedja licno svakog ko ne misli ko on.
Tebi ako su pe. deri uredu u kuci ti bili medju djecom tvojom. Pa onda pametuj.
Meni nije uredu,a kao sto vidim nije ni vecini ovdje.

Nije uredu ni da hetero to javno radi nije u tome stvar uopste.
Moje dijete ako bude supak meraklija njegov problem, samo da nije divljak iz sume koji drmne boga pa na dzumu.

@cadillac
I da bule nosaju svoje marame u cetiri zida.

Sve ugrozeno a satjeralo bi sve koji nisu ko oni u 4 zida, ****, pankere, navijače, skejtere, bajkere, usta te glupa solinaš J***, meni govoriš da vrijeđam nešto a niko ti živ osim strejt Bošnjaka muslimana ne valja.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 mar 2019, 11:04

Ova tema vikendom nikad ne izda, peak se doživi :tokralju:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 11:07

Kad šumsko stvorenje s obronaka Majevice odmara pa nabike cvike i misli da je pametan.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 mar 2019, 11:10

Ko nece da vjeruje ne mora,ne mozes izjednaciti vjeru sa ped.erima nikako i hvala bogu to je misljenje vecine ovdje.
Ali onaj ko ne vjeruje nema pravo da i drugima brani da javno i slobodno izjasnjavaju se.Sta me briga vjerujes li ili ne svako za sebe odgovara ali nemozes ismijavati vjeru kao sto sada radis.
Yebeni pede.rluk i vjera nikada nece niti mogu pod isto.
Ako je tako onda neka se g. uzi i prima ku rac pred tobom yebe mi se ali neces ostalima nametat da je to normalno.
I kaze otisao svijet u pm pa kako nece dan ti yebem.
Fuj
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2019, 11:10

Jel i moj jaran Osim moze spavati na ovom Dormeu?

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 11:13

Brcanskamalta je napisao/la:Ko nece da vjeruje ne mora,ne mozes izjednaciti vjeru sa ped.erima nikako i hvala bogu to je misljenje vecine ovdje.
Ali onaj ko ne vjeruje nema pravo da i drugima brani da javno i slobodno izjasnjavaju se.Sta me briga vjerujes li ili ne svako za sebe odgovara ali nemozes ismijavati vjeru kao sto sada radis.
Ako je tako onda neka se g. uzi i prima ku rac pred tobom yebe mi se ali neces ostalima nametat da je to normalno.
Fuj
Čekaj tebi je normalno da ti sin guzi pred tobom? Guzio muško il žensko nebitno? Au drug pa ti imaš nekih ozbiljnijih problema.

Pa o ja pričam da **** i vjera nisu isto. S jednim se rađaš, drugo ti biraš. **** je za života, vjera nije ako si imalo kritičan bude brzo vjera baj baj.

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 16 mar 2019, 11:15

Guze se međusobom izgleda

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 16 mar 2019, 11:16

Da mi **** ili vehabije smetaju u državi gdje uredno plaćaš zdravstvo, a čekaš godinu dana na operaciju. Nema šanse.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 mar 2019, 11:17

Penaltiky je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Ko nece da vjeruje ne mora,ne mozes izjednaciti vjeru sa ped.erima nikako i hvala bogu to je misljenje vecine ovdje.
Fuj
Čekaj tebi je normalno da ti sin guzi pred tobom? Guzio muško il žensko nebitno? Au drug pa ti imaš nekih ozbiljnijih problema.

Pa o ja pričam da **** i vjera nisu isto. S jednim se rađaš, drugo ti biraš. **** je za života, vjera nije ako si imalo kritičan bude brzo vjera baj baj.
Ma yebi si mater bolesnu mjesecima bljuvotine pises ovdje takve treba na kolac nabit i rijesiti ovo drustvo kancera i bolesti.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 11:19

Pa ti pišeš gluposti, nemoj mene krivit što to iskorištavam.

Ko ti je kriv pa si glup i misliš da ako si pe.der automatski se je.be.š pred roditeljima, dr.kaš random ljudima u parku.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 mar 2019, 11:26

Penaltiky je napisao/la:Pa ti pišeš gluposti, nemoj mene krivit što to iskorištavam.

Ko ti je kriv pa si glup i misliš da ako si pe.der automatski se je.be.š pred roditeljima, dr.kaš random ljudima u parku.
Nigdje to nisam napisao nego sam ti reko ako je TEBI to normalno ti mu dozvoli da se yebe pred tobom.Meni nije normalno niti ce ikada biti.
**** promovisu nastranost,i sa vjerom ne moze u istu recenicu.
Ti ako ne vjerujes to je tvoj problem ali nemas pravo ismijavati vjeru drugog.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 11:28

Brcanskamalta je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Pa ti pišeš gluposti, nemoj mene krivit što to iskorištavam.

Nigdje to nisam napisao nego sam ti reko ako je TEBI to normalno ti mu dozvoli da se yebe pred tobom.Meni nije normalno niti ce ikada biti.
**** promovisu nastranost,i sa vjerom ne moze u istu recenicu.
Ti ako ne vjerujes to je tvoj problem ali nemas pravo ismijavati vjeru drugog.
Opet pišeš gluposti, čuj ako ti je normalno nek se J**+ pred tobom. Naravno da imam pravo ismijavati vjeru. I to kad hoću i gdje hoću.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 mar 2019, 11:30

Pa eto onda da iskoristim isto pravo i da kazem da sve **** treba pobit i istrijebiti kao zaraznu bolest.Tebi tvoje meni moje.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 11:33

Brcanskamalta je napisao/la:Pa eto onda da iskoristim isto pravo i da kazem da sve **** treba pobit i istrijebiti kao zaraznu bolest.Tebi tvoje meni moje.
Vidiš ti napadaš mene a ja tvoja vjerovanja koja su smiješna i nazadna.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 16 mar 2019, 11:35

Naravno da imam pravo ismijavati vjeru.
Da li sve religije smatras nazadnim ili tu ima neka dogma koju bi mogao slijediti... npr. hinduisticka... :mrgreen:
A smooth sea never made a skilled sailor.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 mar 2019, 11:52

Brcanskamalta je napisao/la:Pa eto onda da iskoristim isto pravo i da kazem da sve **** treba pobit i istrijebiti kao zaraznu bolest.Tebi tvoje meni moje.
Da li smijes isto to pravo iskoristiti u svojoj Austriji i prijetiti istrebljenjem?
Fuj
Svijet je bolje mjesto nego ikad sto je bio!
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 16 mar 2019, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 16 mar 2019, 11:53

Od ove dvojice svadalica ne zna se koja je veca budala
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 16 mar 2019, 11:54

Osim13 je napisao/la:Ova tema vikendom nikad ne izda, peak se doživi :tokralju:
Jesi to vratio avatar u znak podrške babi nakon ovih optužbi da je odgovoran što je onaj ubio 50 ljudi na Novom Zelandu?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []