Kako bi ti drugačiju priču pričao da ste izvukli JuvetaOsim13 je napisao/la:Namješteno
Kako vam ne dosadi više

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Kako bi ti drugačiju priču pričao da ste izvukli JuvetaOsim13 je napisao/la:Namješteno
Kako vam ne dosadi više
Gasite forum ljudi, imamo pobjednikaAlanSmith14 je napisao/la: Istom igrom i na isti način kao protiv PSG-a proći će i Barcelonu. Čak i lakše, jer je PSG ipak nivo iznad Barcelone u veznom i odbrambenom dijelu.
Snimio bi jedan video sa Mladenom Marićem, dokazao bi i da je planeta ravna ploča te da gravitacija ne postoji prateći pad papirića koji baci Julio Cesar u onu rupu za smećeMokes je napisao/la:Kako bi ti drugačiju priču pričao da ste izvukli JuvetaOsim13 je napisao/la:Namješteno
Kako vam ne dosadi više
Ispadosmo veci luzeri od PSG-a u Europi, a pogotovo ona njihova anonimna odbrana sa starim Alvesom i Thiagom je jaca od nase jelBoixosNois1899 je napisao/la:Gasite forum ljudi, imamo pobjednikaAlanSmith14 je napisao/la: Istom igrom i na isti način kao protiv PSG-a proći će i Barcelonu. Čak i lakše, jer je PSG ipak nivo iznad Barcelone u veznom i odbrambenom dijelu.![]()
![]()
Ovo je za najsmiješnijih postova na forumu.
Naravno. Puno je bolje bez njihTonySosa je napisao/la:Nije isto takmičenje kad više nema Bayerna i Reala.
Ne znam protiv koga ste do sad igrali ali tako mi pravimo uvodlet3 je napisao/la:Hajd razumijem navijacko prepucavanje, spuštanje, šukanje i pecanje lipljana po forumuali ljudi , uranili ste pravo, ima još mjesec dana do utakmica
ostavite materijala kad dođu te utakmice
da se ne ponavljate kasnije... ispucaste svu prepucavačku municiju
Može taj uvod par dana prije tekme, a ne mjesecPoliceman je napisao/la:Ne znam protiv koga ste do sad igrali ali tako mi pravimo uvodlet3 je napisao/la:Hajd razumijem navijacko prepucavanje, spuštanje, šukanje i pecanje lipljana po forumuali ljudi , uranili ste pravo, ima još mjesec dana do utakmica
ostavite materijala kad dođu te utakmice
da se ne ponavljate kasnije... ispucaste svu prepucavačku municiju
Jel istina da Barca nikad nije izbacila United u dvomecu
Da i vi odigrate polufinale. Osim ako se Jedinstvo ne pretvori u Vucicu.Mokes je napisao/la:Naravno. Puno je bolje bez njihTonySosa je napisao/la:Nije isto takmičenje kad više nema Bayerna i Reala.
BoixosNois1899 je napisao/la:Gasite forum ljudi, imamo pobjednikaAlanSmith14 je napisao/la: Istom igrom i na isti način kao protiv PSG-a proći će i Barcelonu. Čak i lakše, jer je PSG ipak nivo iznad Barcelone u veznom i odbrambenom dijelu.![]()
![]()
Ovo je za najsmiješnijih postova na forumu.
Ko ste to VI? Koliko vidim nit zivis u Spaniji nit ides na utakmice. Na Camp Nou nisi bio pretpostavljam osim mozda na ekskurziji. Tako da glupa ti je ta prica, VI nabili komplekse hahahahleorey je napisao/la:Jbt svi se urotili protiv nas. Na kraju krajeva ispast ce da imamo 1 titulu prvaka Europe hahahahaha.
Jesmo vam i nabili komplekse zadnjih 10 godina, to je cudo jedno. Jos ako dodje 6 klempo uhh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.