Sviju ti nemoj me citirat imas najgluplju temu za to pa ozezi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Bas Barto simbolicno rece neki dan: Vlasnici Barcelone su navijaci SIROM svijetaBosniaBoston je napisao/la:To sa da je za svoj klub nepravedno reci MI je pravo nadr.kavanje kvazi intelektualaca.Normalno da smo MI jer bez NAS klub ne bi POSTOJAO
Ja vjerovatno jesam jer ne gledam svaku utakmicu.Ali neko ko to radi je definitivno navijacHCSA je napisao/la:Vas dvojica niste navijaci nego simpatizeri pomenutog kluba, isto kao sto ja cijenim West Ham, Lazio i mnostvo engleskih i talijanskih klubova, a nikad nisam rekao da sam navijac tih klubova.
Kad si poceo navijati za Barcelonu?leorey je napisao/la:Imas temu bolan za to
Ohani živ bio, kako sam sebi ne dosadiš višeJack je napisao/la:Pa jet retardirano ako recimo navijaš za tottenham jer baš nema logike
Znaš li ti šta drugo napisati?Postao/la Lillard » 15 mar 2019, 18:13
Dosadni ste
Kad vidim postove, ne moraš daleko da ideš da bi našao...enobarca je napisao/la:Mislim da nema gorih trolova od navijaca Manchestera, trude se al slabo im ide
Kakva god da je nasa jeBoixosNois1899 je napisao/la:Ko je sad ovaj padobranac u pm
Idi prati ovu smijuriju od bh lige, nas pusti na miru.
Vidim kako slabo ide, upecalo vam se pola tabora.enobarca je napisao/la:Mislim da nema gorih trolova od navijaca Manchestera, trude se al slabo im ide
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.