FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Do Sarajeva treba se raskusurati s ovim ekipama. Kući sve dobiti i jednu u gostima ja zadovoljan. Dobili smo i Čelika i Zvijezdu na njihovom terenima ove godine siguran sa da možemo opet. Neće biti lahko ali kvalitetniji smo puno od ovih ekipa.
Vreća se i welbeck. Arezina izgleda pravo nabrijan trci kao nikad. Brine samo pad forme Boje ali moguće je da je to zbog dosta ofanzivnije pozicije koju sad igra koliko s ja upratio. Fanimo je prebrz ali i nedorečen. Ne pazi na odbranu pa često i Nikolić ispasta zbog toga. Dok je Abid bio tu iako je bio van forme puno je trčao u odbrani zato je i Nikolić predobro izgledao ali et nadam se da ce i ovaj proigrati.
Mada ne bi bilo loše probati opet sa Atajicem na krilu.
Vreća se i welbeck. Arezina izgleda pravo nabrijan trci kao nikad. Brine samo pad forme Boje ali moguće je da je to zbog dosta ofanzivnije pozicije koju sad igra koliko s ja upratio. Fanimo je prebrz ali i nedorečen. Ne pazi na odbranu pa često i Nikolić ispasta zbog toga. Dok je Abid bio tu iako je bio van forme puno je trčao u odbrani zato je i Nikolić predobro izgledao ali et nadam se da ce i ovaj proigrati.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Fanimu treba dati šansu, u ove zadnje tri, na terenu je izgledao kao muha bez glave, ćini mi se da igra u grču i strahu. Da li ga je strah povrede,Wolffire je napisao/la:Do Sarajeva treba se raskusurati s ovim ekipama. Kući sve dobiti i jednu u gostima ja zadovoljan. Dobili smo i Čelika i Zvijezdu na njihovom terenima ove godine siguran sa da možemo opet. Neće biti lahko ali kvalitetniji smo puno od ovih ekipa.
ili se još nije navikao na PL, ili je dugo bio bez takmičarskih utakmica, ili je nešto četvrto, ili sve zajedno, ne znam. Ali ima on ono nešto, trenutno je to nešto primjetno samo u tragovima, u rijetkim trenutcima tokom utakmice, ali nadamo se da će to nešto isplivati ćim se oslobodi straha.
U svakom slučaju, na njega u odbrani ne treba računati, došo' sebi ili ne došo', tu se čovjek nikako ne snalazi, a da li je vrijedan da se koristi samo za napad, to će Zildžović procijeniti. Uglavnom, mora se čim prije davranisati, i ako misli igrati, da proigra, jer nemamo vremena za zajebaciju : )
O ostatku ekipe ne treba trošiti riječi, svi su vrh i svaka im čast na primjetnom zajedništvu i kolegijalnosti u svim situacijama. To je taj TIM.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Što se tiće ovog trećeg dijela:
Zildžović od kako je došao u Mladost, odigrao je 16 utakmica.
Ukuno osvojenih bodova 28:
- 8 pobjeda,
- 4 neriješena rezultata i
- 4 utakmice je izgubio,
28 : 16 = 1,75 bodova/utakmici x 11 utakmica (treći dio) = 19 bodova
Sa već osvojenih 30 bodova i uz pretpostavku da će osvojiti narednih 19-20 (njegov prosjek), mislim da bi trebali osvojiti to 3. ili 4. mjesto, s tim da moramo pobijediti u min. tri utakmice u susretima sa pet konkurenata, a od ostala dva ne izgubiti.
Zildžović od kako je došao u Mladost, odigrao je 16 utakmica.
Ukuno osvojenih bodova 28:
- 8 pobjeda,
- 4 neriješena rezultata i
- 4 utakmice je izgubio,
28 : 16 = 1,75 bodova/utakmici x 11 utakmica (treći dio) = 19 bodova
Sa već osvojenih 30 bodova i uz pretpostavku da će osvojiti narednih 19-20 (njegov prosjek), mislim da bi trebali osvojiti to 3. ili 4. mjesto, s tim da moramo pobijediti u min. tri utakmice u susretima sa pet konkurenata, a od ostala dva ne izgubiti.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Subota lijepo vrijeme , moramo dobit ako zelimo u evropu, sastav koji bi volio vidjet :
Velic
Nikolic. Isakovic. Horic. Asani
Velbek. Arezina
Fanimo Atajic. Andjusic
Guzina
Velic
Velbek. Arezina
Fanimo Atajic. Andjusic
Guzina
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
To i jeste otprilike ta ekipa koja će istrčati. Drago mi je da je Zildžović našao i ustalio prvi tim i da nema mnogo promjena.aneks je napisao/la:Subota lijepo vrijeme , moramo dobit ako zelimo u evropu, sastav koji bi volio vidjet :
Velic
Velbek. Arezina
Fanimo Atajic. Andjusic
Guzina
Što se Fanima tiče, njmu je po meni dovoljno jedno poluvrijeme.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Šta li će to biti pa je Mladost dva puta zaredom u direktnom prijenosu na BHT-u? 
Neće biti lako sutra, Radnik je čvrsta ekipa što su pokazali i u Mostaru, ali mislim da se ipak neće uspjeti odbraniti na MGM Farm Areni! SRETNO, crveni!

Neće biti lako sutra, Radnik je čvrsta ekipa što su pokazali i u Mostaru, ali mislim da se ipak neće uspjeti odbraniti na MGM Farm Areni! SRETNO, crveni!
#samoRudar #zauvijek
Sto se mene tice moze ovako.
Velic
Nikolić, Isaković, Horić, Asani
Bojo, Welbeck
Atajic, Arezina, Andjusic
Guzina
Sutra idemo po nova tri boda.
Velic
Nikolić, Isaković, Horić, Asani
Bojo, Welbeck
Atajic, Arezina, Andjusic
Guzina
Sutra idemo po nova tri boda.
Daj da se dog od sad da kreni odmah za deset igrača. Radnik ne može žuti dobiti sta god da uradi.
Zaboravi Evropu igramo I ove godine epizodu ulogu. Važno je učestvovat.
Zaboravi Evropu igramo I ove godine epizodu ulogu. Važno je učestvovat.
Je li mislimo na iste ciprane koji su bili u grupi sa Laziom, Eintrachtom i Marseilleom, zavrsili 3. sa 7 bodova?Wolffire je napisao/la:Ma ako misliš igrati El ne gledaš raspored nego sebe. Koja je svrha na guzove je izboriti pa da te ciprani tabanaju.
Ne, ja mislim na ove iz turskog dijela.HCSA je napisao/la:Je li mislimo na iste ciprane koji su bili u grupi sa Laziom, Eintrachtom i Marseilleom, zavrsili 3. sa 7 bodova?Wolffire je napisao/la:Ma ako misliš igrati El ne gledaš raspored nego sebe. Koja je svrha na guzove je izboriti pa da te ciprani tabanaju.
Wolffire je napisao/la:Ne, ja mislim na ove iz turskog dijela.HCSA je napisao/la:Je li mislimo na iste ciprane koji su bili u grupi sa Laziom, Eintrachtom i Marseilleom, zavrsili 3. sa 7 bodova?Wolffire je napisao/la:Ma ako misliš igrati El ne gledaš raspored nego sebe. Koja je svrha na guzove je izboriti pa da te ciprani tabanaju.

Joj Horica klosara, dobi crveni da ne igra protiv Čelika
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- L' Imperator
- Kontakt:
Katastrofalna Mladost danas. Za ne povjerovat je da je ta ekipa do danas bila kandidat za evropu. Svi su podbacili, ali štoperskom tandemu bi i dedo od 60 godina pobjegao.
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Joj Horica klosara, dobi crveni da ne igra protiv Čelika

Ovaj crveni je tako bolno providan, a Zildžović govori o nekakvom karakteru kod Horića, ma taj meni ne bi zaigro' više nikad da je Ronaldo. Ostavit ekipu na cjedilu u 20-toj minuti zbog straha ili lojalnosti prema drugoj ekipi je za

Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma nisu podbacili, namjerili se na bolju ekipu i nažalost, ovo nam je levelL' Imperator je napisao/la:Katastrofalna Mladost danas. Za ne povjerovat je da je ta ekipa do danas bila kandidat za evropu. Svi su podbacili, ali štoperskom tandemu bi i dedo od 60 godina pobjegao.

Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ne bih rekao da su se namjerili na bolju ekipu. Radnik jeste danas bio bolji, ali zbog sramotnog pristupa utakmici domaćih igrača. Kontali su lako će s njima kao i dosad, jer Radnik nikad nije postigao ni gol u Doboju.FKMLADOSTDK je napisao/la:Ma nisu podbacili, namjerili se na bolju ekipu i nažalost, ovo nam je levelL' Imperator je napisao/la:Katastrofalna Mladost danas. Za ne povjerovat je da je ta ekipa do danas bila kandidat za evropu. Svi su podbacili, ali štoperskom tandemu bi i dedo od 60 godina pobjegao.
A treba priznati da ih je i sudija malo pogurao. Ja ne znam da su sudije kome lakše pokazali dva žuta u nekoliko minuta kao protiv Želje i ovaj danas. Mada sam mišljenja da bi Horić svakako zaradio crveni na današnjoj utakmici da bi izbjegao gostovanje Čeliku.
Štoperi su najveći problem Mladosti. Dobiju oni pokoji vazdušni duel, ali sve ostalo je preloše. Sad kad evropa ne izgleda baš tako blizu, ja bih pomalo ubacivao onog iz Turske i Hreljića. Ne vjerujem da mogu odigrati puno slabije od Isakovića i Markovića, a puno su mlađi i treba im pružiti šansu, pogotovo ako ih Mušija misli duže zadržati u klubu.
#samoRudar #zauvijek
Pametan Horic, zna sta vas ceka u Zenici.
Sve komsije ovo ono prijatelji a svaki put nas naguzite.
Sada malo da vidite kako je ostalima igrat u Zenici i zasto osim vas niko nije pobjedio.
Sada malo da vidite kako je ostalima igrat u Zenici i zasto osim vas niko nije pobjedio.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma Horić je ispo pizda, nadam se da će u klubu to vidjeti i završiti ovu avanturu s njim.avenija je napisao/la:Pametan Horic, zna sta vas ceka u Zenici.
A ta prića kako je igrati, prijatelji, ovo, ono, ne bojimo se bolan nikoga u PL, ako ste jači uzmite nas kao što su Radnik ili Sarajevo i to je to.
Pobijedite li, kapa dole, izgubite li, očekujemo isto.
I zašto osim nas niko nije pobijedio u Zenici, pustili nas ili šta?
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- samoposteno
- Kontakt:
Horic je sa ovim kartonom ispo prava picketina i treba ga dobro kaznit a Avenija nije mislio garant da smo vam pustali nego da nikad niste osjetili pritisak sa tribina kao druge ekipe a to cete osjetit sljedece kolo i ako pobjedite sve cestitkeFKMLADOSTDK je napisao/la:Ma Horić je ispo pizda, nadam se da će u klubu to vidjeti i završiti ovu avanturu s njim.avenija je napisao/la:Pametan Horic, zna sta vas ceka u Zenici.
A ta prića kako je igrati, prijatelji, ovo, ono, ne bojimo se bolan nikoga u PL, ako ste jači uzmite nas kao što su Radnik ili Sarajevo i to je to.
Pobijedite li, kapa dole, izgubite li, očekujemo isto.
I zašto osim nas niko nije pobijedio u Zenici, pustili nas ili šta?
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ne bih rekao da su se namjerili na bolju ekipu. Radnik jeste danas bio bolji, ali zbog sramotnog pristupa utakmici domaćih igrača. Kontali su lako će s njima kao i dosad, jer Radnik nikad nije postigao ni gol u Doboju.
A treba priznati da ih je i sudija malo pogurao. Ja ne znam da su sudije kome lakše pokazali dva žuta u nekoliko minuta kao protiv Želje i ovaj danas. Mada sam mišljenja da bi Horić svakako zaradio crveni na današnjoj utakmici da bi izbjegao gostovanje Čeliku.
Štoperi su najveći problem Mladosti. Dobiju oni pokoji vazdušni duel, ali sve ostalo je preloše. Sad kad evropa ne izgleda baš tako blizu, ja bih pomalo ubacivao onog iz Turske i Hreljića. Ne vjerujem da mogu odigrati puno slabije od Isakovića i Markovića, a puno su mlađi i treba im pružiti šansu, pogotovo ako ih Mušija misli duže zadržati u klubu.[/quote]
Upravo zbog tog pristupa je Radnik bolja ekipa. Ne možeš imati jedan pristup danas, a sutra drugi, to je amaterski.
Radnik je odigrao vrhunski, očito im je lekciju kako se bori za svoj klub, još da hoće nešto naučiti iz ove lekcije, al' da Bog da.
Nisu ovdje samo igrači krivi, Zildžović najviše snosi odgovornost za ovakvu igru i ovakav poraz. Tip jednostavno ne zna postaviti igru sa igračem manje.
Taktika mu je odmah izbaciti ili sredinu ili napad, a pojačati odbranu i to sa Markovićem. Al' hajde da to nije vidio kako izgleda protiv Želje, nego je morao utvrditi gradivo i protiv Radnika. Ali bez obzira i da su ostali kompletni do kraja utakmice, opet bi izgubili s obzirom da je Radnik danas bio inferioran, pun borbenosti, taktike i želje, za razliku od nas. U tih prvih dvadesetak minuta, nijedan šut, nijedna ozbiljna akcija. Ljudi nas neutralisali.
Što se sudije tiče, dva starta za opravdane žute, a penal čist ko suza, nisam primjetio da je bio pristrasan.
Ovo za stopere i Hreljića se apsolutno slažem.
Štoperi su najveći problem Mladosti. Dobiju oni pokoji vazdušni duel, ali sve ostalo je preloše. Sad kad evropa ne izgleda baš tako blizu, ja bih pomalo ubacivao onog iz Turske i Hreljića. Ne vjerujem da mogu odigrati puno slabije od Isakovića i Markovića, a puno su mlađi i treba im pružiti šansu, pogotovo ako ih Mušija misli duže zadržati u klubu.[/quote]
Upravo zbog tog pristupa je Radnik bolja ekipa. Ne možeš imati jedan pristup danas, a sutra drugi, to je amaterski.
Radnik je odigrao vrhunski, očito im je lekciju kako se bori za svoj klub, još da hoće nešto naučiti iz ove lekcije, al' da Bog da.
Nisu ovdje samo igrači krivi, Zildžović najviše snosi odgovornost za ovakvu igru i ovakav poraz. Tip jednostavno ne zna postaviti igru sa igračem manje.
Taktika mu je odmah izbaciti ili sredinu ili napad, a pojačati odbranu i to sa Markovićem. Al' hajde da to nije vidio kako izgleda protiv Želje, nego je morao utvrditi gradivo i protiv Radnika. Ali bez obzira i da su ostali kompletni do kraja utakmice, opet bi izgubili s obzirom da je Radnik danas bio inferioran, pun borbenosti, taktike i želje, za razliku od nas. U tih prvih dvadesetak minuta, nijedan šut, nijedna ozbiljna akcija. Ljudi nas neutralisali.
Što se sudije tiče, dva starta za opravdane žute, a penal čist ko suza, nisam primjetio da je bio pristrasan.
Ovo za stopere i Hreljića se apsolutno slažem.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.