Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da hoce ova Slobodanka ispast 
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
- Marsal
- Kontakt:
Mi navijaci Celika trebamo bit ljudi i ne spasti sad na niske strasti i zafrkavati navijace Slobode. Tuzlaci su uvijek bili korektna raja, a meni je jedan bas valjao nekoliko puta dok sam studirao. Svu energiju usmjeriti na one lazne Kakanjce i dobrano im se napit krvi jer su seljacine, a kontaju da su gradska raja.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- prisonbreak
- Kontakt:
Oj je.bani su Tuzlaci, u dvije tekme 6 boba. A najvljivali plitak potok, pogotovp govedo hahahH
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ovo je prcanje za ove nenormalne i izjave preci ce nas ko plitak potok. Red se uhvatio ispred telekoma raskidaju ugovore, gase internet.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Marsal je napisao/la:Mi navijaci Celika trebamo bit ljudi i ne spasti sad na niske strasti i zafrkavati navijace Slobode. Tuzlaci su uvijek bili korektna raja, a meni je jedan bas valjao nekoliko puta dok sam studirao. Svu energiju usmjeriti na one lazne Kakanjce i dobrano im se napit krvi jer su seljacine, a kontaju da su gradska raja.
Ovo je pocetak kraja Slobode!
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Sta bi od onoga sutanjawobly92 je napisao/la:TAKO JE!!!GradKamena2 je napisao/la:**** li vam mame svima bezobrazne.
Svaku ste temu pokvarili,gonite se u picku ljepe materine svi.
Napravi vam se tema vi opet kenjate,a i vi sto vodite forum fuj dno.
Radi tri klika pustate ova sranja,a izgubili ste more ljudinkoji bi normalno. pricali o nogometu.
Sad nek se slomi na meni pa banujte boli me ****.
Umjesto da se ujedinimo svi da ćelika šutnemo na smetljište povijesti, ovdje se međusobno prepiremo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Al Robija oderala fukarice male,jel vas stid gospodo iz Tuzleeee?Bronson je napisao/la:Marsal je napisao/la:Mi navijaci Celika trebamo bit ljudi i ne spasti sad na niske strasti i zafrkavati navijace Slobode. Tuzlaci su uvijek bili korektna raja, a meni je jedan bas valjao nekoliko puta dok sam studirao. Svu energiju usmjeriti na one lazne Kakanjce i dobrano im se napit krvi jer su seljacine, a kontaju da su gradska raja.
Ovo je pocetak kraja Slobode!
- prisonbreak
- Kontakt:
Kaze bolje Celik nego Radnik,pa jest boljeBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Sta bi od onoga sutanjawobly92 je napisao/la:TAKO JE!!!GradKamena2 je napisao/la:**** li vam mame svima bezobrazne.
Svaku ste temu pokvarili,gonite se u picku ljepe materine svi.
Napravi vam se tema vi opet kenjate,a i vi sto vodite forum fuj dno.
Radi tri klika pustate ova sranja,a izgubili ste more ljudinkoji bi normalno. pricali o nogometu.
Sad nek se slomi na meni pa banujte boli me ****.
Umjesto da se ujedinimo svi da ćelika šutnemo na smetljište povijesti, ovdje se međusobno prepiremo.trener vam senilan prodaje vam 13 kola istu pricu
Gledaj jesu se uzjogunili, prvi put poslije 2012.-te da su ispred nas na tabeli.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- prisonbreak
- Kontakt:
Plitak potok.wobly92 je napisao/la:Gledaj jesu se uzjogunili, prvi put poslije 2012.-te da su ispred nas na tabeli.
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Dvije godine smo rang vise bili ne smijes federalac zaboravitiwobly92 je napisao/la:Gledaj jesu se uzjogunili, prvi put poslije 2012.-te da su ispred nas na tabeli.
Imaju Evropskog trenera ali kantonalnu igru.Ima dobar napadac iz Kljaka kod Visokog,treba bit uporan i molit ga da predje na Tusnjevku.
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
@prisonbreak kazu nala ima fobiju od turske zastave,ayrana, donera **** ga turci 2 puta u mjesec dana 
- samoposteno
- Kontakt:
Sretno vam bilo u nastavku ali sa ovom ekipom tesko da mozete izboriti opstanakwobly92 je napisao/la:Gledaj jesu se uzjogunili, prvi put poslije 2012.-te da su ispred nas na tabeli.
Nalić je čudo od trenera ako je s ovom ekipom skupio toliko bodova.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Izborili smo ga davno, sad je borba za Evropsku ligu.samoposteno je napisao/la:Sretno vam bilo u nastavku ali sa ovom ekipom tesko da mozete izboriti opstanakwobly92 je napisao/la:Gledaj jesu se uzjogunili, prvi put poslije 2012.-te da su ispred nas na tabeli.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- samoposteno
- Kontakt:
Jos 30 bodova je u igra sretno vam bilo za evropu ali vi sa ovom ekipom u narednih 10 kola mozete max 6-7 bodova uzet ako nesto ne promjenitewobly92 je napisao/la:Izborili smo ga davno, sad je borba za Evropsku ligu.samoposteno je napisao/la:Sretno vam bilo u nastavku ali sa ovom ekipom tesko da mozete izboriti opstanakwobly92 je napisao/la:Gledaj jesu se uzjogunili, prvi put poslije 2012.-te da su ispred nas na tabeli.
sto ste izborili, izborili ste 
Taman za opstanaksamoposteno je napisao/la: Jos 30 bodova je u igra sretno vam bilo za evropu ali vi sa ovom ekipom u narednih 10 kola mozete max 6-7 bodova uzet ako nesto ne promjenite
- samoposteno
- Kontakt:
Superwobly92 je napisao/la:Taman za opstanaksamoposteno je napisao/la: Jos 30 bodova je u igra sretno vam bilo za evropu ali vi sa ovom ekipom u narednih 10 kola mozete max 6-7 bodova uzet ako nesto ne promjenite
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.