PA **** TI SENADE SMAJIC MATER U PICKU SELJACKU!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Smajic, dribling, hoce glavom...

-
boomerang5
- Kontakt:
Najveci poslijeratni uspjeh slobode je sto je ovakva spodoba na golu kao sto je vuklis uspjela u 11 meceva sacuvati mrezu...
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
A u 15 nismo gola daliboomerang5 je napisao/la:Najveci poslijeratni uspjeh slobode je sto je ovakva spodoba na golu kao sto je vuklis uspjela u 11 meceva sacuvati mrezu...
Zar je moguce da nikom ne mozemo dat gol?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Moj Beduin, yebo li te Senco bundoglavi kad si ga ijednom pohvalio i branio, pa bilo to i samo kontra radi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
kao sto sam jucer najavio nakon 20+ godina opet izjanismo na Tusnju od Celika. Celik nikog ove sezone nije dobio u gostima i evo dobili su nas
svaka cast Peri Iveticu i jos nekolicini ali ova ekipa je tragikomicna
golman najveca rupa u univerzumu, rodjeni Banjalucanin koji nema mjesta u raspalom Borcu nama yebe zivce iz utakmice u utakmicu
Smajic sta reci 3 minut vracanje prsima svom igracu za polukontru Celika, 16 puta pokusao kroz noge proturiti nijednom nije uspio, syebao 100 napada
de nam Nala malo o napadackoj igri 82 minute. de nam malo o tome kako primamo malo pogodaka..... iznabijao te covjek koji je prvi put krocio u BiH
Senade idi iz kluba yebem ti porijeklo sugavo
dosta Slobode za ovu sezonu, dok se ne promjeni nesto (Senad) ja vise ne idem na Tusanj 
Sloboda Tuzla
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve ocekivano s obzirom na to kako se kretala utakmica. Nasi kao imali namjeru da napadnu u prvom ali jednostavno nemaju kvaliteta tj. znanja da odigraju nesto. Jedna greska i gola, a onda spektakl na silu igraj do kraja iako znas da se tu nema sta napraviti ako gost odigra pametno po ovakvom terenu gdje nema igre. Nama bi danas vecina ekipa uzela 3 boda na Tusnju jer ovi igraci mogu uzimati bodove samo ako su nabrijani maksimalo ali danas je i to izostalo uz slabiju podrsku sa tribina. Nista ovo su nam realni dometi, treba izdrzati do kraja sezone ovu muku od igre i onda Nalicu dati nesto sa cim moze da radi bez da se tu ne radi samo o grcevitoj odbrani svog gola i nabrijavanju na koje su se uzimali bodovi.
Treba potpuno nova ekipa, treba osvjezenje na poziciji predsjednika, ostatka uprave kako bi navijaci dobili novu energiju da prate igrace u sezoni 2019/20. Ovdje se izgrijesilo vec proslo ljeto sa konstrukcijom ove ekipe.
U konacnici nama su ljudi uzeli 3 boda kod kuce, sve korektno, bili bolji. Pa da kazes nasi su nesto zasluzili danas, nisu.
Treba potpuno nova ekipa, treba osvjezenje na poziciji predsjednika, ostatka uprave kako bi navijaci dobili novu energiju da prate igrace u sezoni 2019/20. Ovdje se izgrijesilo vec proslo ljeto sa konstrukcijom ove ekipe.
U konacnici nama su ljudi uzeli 3 boda kod kuce, sve korektno, bili bolji. Pa da kazes nasi su nesto zasluzili danas, nisu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 mar 2019, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
ti mrsavi prosjedi jazavac odyebi sa temestaragarda je napisao/la:Čuj,ne idu više na Tusanj....ccccc...kakvi ste vi slobodasi...Pa jel idete zbog igre i golova ili zbog Slobode
i ideje na utakmice ...sad je najbitnije sisojeve povalit i uzet bodove i eto opet u igri za evropu....mali smaja će ga Metnut kad tada a onda vas nece biti miševi...tu ste samo kad treba se naslađivati neuspjesima....na kraju bi još pohvalio predsjednika ...uspio je odoliti pritiscima...on je potreban Slobodi a vi ako imate boljeg, bujrum....izdrzi senco i fulham je uz tebe
Sloboda Tuzla
- zlatnakoka
- Kontakt:
Po ko zna koji put fulaš temu svog kluba.staragarda je napisao/la:Čuj,ne idu više na Tusanj....ccccc...kakvi ste vi slobodasi...Pa jel idete zbog igre i golova ili zbog Slobode
i ideje na utakmice ...sad je najbitnije sisojeve povalit i uzet bodove i eto opet u igri za evropu....mali smaja će ga Metnut kad tada a onda vas nece biti miševi...tu ste samo kad treba se naslađivati neuspjesima....na kraju bi još pohvalio predsjednika ...uspio je odoliti pritiscima...on je potreban Slobodi a vi ako imate boljeg, bujrum....izdrzi senco i fulham je uz tebe
Negdje drugo pa se nasladjuj.
Čestitke Čeliku.
Mi jadni.
@tuzlak
E moj care, čuj prošlo ljeto se izgriješilo, branio si ih i prošlo i pretprošlo ljeto, šta sad odjednom griješili? Do danas si govorio da su to naše mogućnosti, a sad odjednom greške.
Zadnja izmjena: zlatnakoka, dana/u 16 mar 2019, 17:43, ukupno mijenjano 2 puta.
reci Nala kako ne mozete biti fokusirani radi prijetnji a ti Musica lagano u igru za nagradu 
Sloboda Tuzla
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Čelik danas dobro postavljen a mi bez sredine terena totalno. Jos na to nasi igraju preko one stvari bez onog žara kojim su nadoknađivali manjak kvaliteta prije zimske pauze. Dosli ljudi postavili se dobro cekali kontru i zasluženo uzeli.
Kod nas Zukic koji treba dati gol odbrani onu loptu koja je isla direktno u gol
Tandire vrati se
Katastrofa smo danas bili.
Kod nas Zukic koji treba dati gol odbrani onu loptu koja je isla direktno u gol
Katastrofa smo danas bili.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Senco spasioc kluba ,kad se samo sjetim 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa mogucnosti opstanak i to zbog Nalica koji je dosao na vrijeme. Ali se skupilo nekih bodova pa ljudi misle eto mi za Evrope. Meni nismo nikad bili za Evrope. A tamo na temi za pojacanja mozes vidjeti komentar o pojacanjima i da sam odmah znao da je to nikakva ekipa kojoj je domet opstanak.zlatnakoka je napisao/la: @tuzlak
E moj care, čuj prošlo ljeto se izgriješilo, branio si ih i prošlo i pretprošlo ljeto, šta sad odjednom griješili? Do danas si govorio da su to naše mogućnosti, a sad odjednom greške.
Druga stvar je uprava, nisam za to da nemamo uprave. Kada se nadje uprava bujrum, daj skupstinu ali kvalitetnu, a ne da se prespava.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 mar 2019, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Mars sa ove teme. Na Tusanj se išlo i ići će se. Zbog tuzlanske Slobode.staragarda je napisao/la:Čuj,ne idu više na Tusanj....ccccc...kakvi ste vi slobodasi...Pa jel idete zbog igre i golova ili zbog Slobode
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Pa jel i imao bolje išta na raspolaganju?fukaratz je napisao/la:reci Nala kako ne mozete biti fokusirani radi prijetnji a ti Musica lagano u igru za nagradu
Ovako se barem riješit malo Rileta, nek popusti
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Gade mi se misevi koji se pojave na temi samo kada je neki belaj. Bas misevi.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Civic preorao teren danas, svaka mu cast. I Beganovic opet standardno dobar, ostalo tuga.
Zukic odbrani Ignjatovicu gol.
Zabit ga mozemo samo slucajno, treba igrati svaku bunker i gurati na kontre, kao celik danas, jer ga sa gradjenjem napada nikad necemo dati
Zukic odbrani Ignjatovicu gol.
Zabit ga mozemo samo slucajno, treba igrati svaku bunker i gurati na kontre, kao celik danas, jer ga sa gradjenjem napada nikad necemo dati
Jedan grad, jedna ljubav!
- zlatnakoka
- Kontakt:
Obradujte nas makar malozlajci je napisao/la:Prvo ih navedi par dana na pogresan tragSkojevska je napisao/la:zlajci smijem li otkrit ko je u pitanju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.