FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 mar 2019, 15:36

Smajic, dribling, hoce glavom... :tokralju: :damn: :oops:

PA **** TI SENADE SMAJIC MATER U PICKU SELJACKU!

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 16 mar 2019, 15:52

Najveci poslijeratni uspjeh slobode je sto je ovakva spodoba na golu kao sto je vuklis uspjela u 11 meceva sacuvati mrezu...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 16 mar 2019, 15:53

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: ovo je mucno gledati
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 mar 2019, 15:54

boomerang5 je napisao/la:Najveci poslijeratni uspjeh slobode je sto je ovakva spodoba na golu kao sto je vuklis uspjela u 11 meceva sacuvati mrezu...
A u 15 nismo gola dali :urnebes:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 mar 2019, 16:15

Zar je moguce da nikom ne mozemo dat gol?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 mar 2019, 16:42

Moj Beduin, yebo li te Senco bundoglavi kad si ga ijednom pohvalio i branio, pa bilo to i samo kontra radi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 mar 2019, 16:58

kao sto sam jucer najavio nakon 20+ godina opet izjanismo na Tusnju od Celika. Celik nikog ove sezone nije dobio u gostima i evo dobili su nas :clap: svaka cast Peri Iveticu i jos nekolicini ali ova ekipa je tragikomicna :facepalm: golman najveca rupa u univerzumu, rodjeni Banjalucanin koji nema mjesta u raspalom Borcu nama yebe zivce iz utakmice u utakmicu :thumbup: Smajic sta reci 3 minut vracanje prsima svom igracu za polukontru Celika, 16 puta pokusao kroz noge proturiti nijednom nije uspio, syebao 100 napada :clap: de nam Nala malo o napadackoj igri 82 minute. de nam malo o tome kako primamo malo pogodaka..... iznabijao te covjek koji je prvi put krocio u BiH :thumbup: Senade idi iz kluba yebem ti porijeklo sugavo :puke: dosta Slobode za ovu sezonu, dok se ne promjeni nesto (Senad) ja vise ne idem na Tusanj :!:
Sloboda Tuzla

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 16 mar 2019, 17:21

Ali kako zukic odbrani njihov gol :rol:
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2019, 17:26

Sve ocekivano s obzirom na to kako se kretala utakmica. Nasi kao imali namjeru da napadnu u prvom ali jednostavno nemaju kvaliteta tj. znanja da odigraju nesto. Jedna greska i gola, a onda spektakl na silu igraj do kraja iako znas da se tu nema sta napraviti ako gost odigra pametno po ovakvom terenu gdje nema igre. Nama bi danas vecina ekipa uzela 3 boda na Tusnju jer ovi igraci mogu uzimati bodove samo ako su nabrijani maksimalo ali danas je i to izostalo uz slabiju podrsku sa tribina. Nista ovo su nam realni dometi, treba izdrzati do kraja sezone ovu muku od igre i onda Nalicu dati nesto sa cim moze da radi bez da se tu ne radi samo o grcevitoj odbrani svog gola i nabrijavanju na koje su se uzimali bodovi.
Treba potpuno nova ekipa, treba osvjezenje na poziciji predsjednika, ostatka uprave kako bi navijaci dobili novu energiju da prate igrace u sezoni 2019/20. Ovdje se izgrijesilo vec proslo ljeto sa konstrukcijom ove ekipe.

U konacnici nama su ljudi uzeli 3 boda kod kuce, sve korektno, bili bolji. Pa da kazes nasi su nesto zasluzili danas, nisu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 mar 2019, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 mar 2019, 17:38

staragarda je napisao/la:Čuj,ne idu više na Tusanj....ccccc...kakvi ste vi slobodasi...Pa jel idete zbog igre i golova ili zbog Slobode
i ideje na utakmice ...sad je najbitnije sisojeve povalit i uzet bodove i eto opet u igri za evropu....mali smaja će ga Metnut kad tada a onda vas nece biti miševi...tu ste samo kad treba se naslađivati neuspjesima....na kraju bi još pohvalio predsjednika ...uspio je odoliti pritiscima...on je potreban Slobodi a vi ako imate boljeg, bujrum....izdrzi senco i fulham je uz tebe
ti mrsavi prosjedi jazavac odyebi sa teme :kafa:
Sloboda Tuzla

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 16 mar 2019, 17:38

staragarda je napisao/la:Čuj,ne idu više na Tusanj....ccccc...kakvi ste vi slobodasi...Pa jel idete zbog igre i golova ili zbog Slobode
i ideje na utakmice ...sad je najbitnije sisojeve povalit i uzet bodove i eto opet u igri za evropu....mali smaja će ga Metnut kad tada a onda vas nece biti miševi...tu ste samo kad treba se naslađivati neuspjesima....na kraju bi još pohvalio predsjednika ...uspio je odoliti pritiscima...on je potreban Slobodi a vi ako imate boljeg, bujrum....izdrzi senco i fulham je uz tebe
Po ko zna koji put fulaš temu svog kluba.

Negdje drugo pa se nasladjuj.

Čestitke Čeliku.

Mi jadni.

@tuzlak
E moj care, čuj prošlo ljeto se izgriješilo, branio si ih i prošlo i pretprošlo ljeto, šta sad odjednom griješili? Do danas si govorio da su to naše mogućnosti, a sad odjednom greške.
Zadnja izmjena: zlatnakoka, dana/u 16 mar 2019, 17:43, ukupno mijenjano 2 puta.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 mar 2019, 17:40

reci Nala kako ne mozete biti fokusirani radi prijetnji a ti Musica lagano u igru za nagradu :shh:
Sloboda Tuzla

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 16 mar 2019, 17:45

Čelik danas dobro postavljen a mi bez sredine terena totalno. Jos na to nasi igraju preko one stvari bez onog žara kojim su nadoknađivali manjak kvaliteta prije zimske pauze. Dosli ljudi postavili se dobro cekali kontru i zasluženo uzeli.
Kod nas Zukic koji treba dati gol odbrani onu loptu koja je isla direktno u gol :rol: Tandire vrati se :urnebes: :urnebes:
Katastrofa smo danas bili. :facepalm:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2019, 17:47

Senco spasioc kluba ,kad se samo sjetim :puke:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2019, 17:49

zlatnakoka je napisao/la: @tuzlak
E moj care, čuj prošlo ljeto se izgriješilo, branio si ih i prošlo i pretprošlo ljeto, šta sad odjednom griješili? Do danas si govorio da su to naše mogućnosti, a sad odjednom greške.
Pa mogucnosti opstanak i to zbog Nalica koji je dosao na vrijeme. Ali se skupilo nekih bodova pa ljudi misle eto mi za Evrope. Meni nismo nikad bili za Evrope. A tamo na temi za pojacanja mozes vidjeti komentar o pojacanjima i da sam odmah znao da je to nikakva ekipa kojoj je domet opstanak.

Druga stvar je uprava, nisam za to da nemamo uprave. Kada se nadje uprava bujrum, daj skupstinu ali kvalitetnu, a ne da se prespava.
tuzlak1987 je napisao/la:

Moja ocjena rada sportskog diretora je takva da mislim da on pojma nema koga je i sta dovodio, da je imao novac na raspolaganju i razbacao se, a sada se moramo nadati da se sve to uklopi. Uglavnom razbacao se covjek pravo, a propustio je dosta dobrih igraca i povukao dosta rizicnih poteza. U citavoj ligi smo mi odradili najrizicniji prelazni rok i to je po meni dokaz neznanja sportskog direktora i razbacivanja. Isto tako smo promjenili kompletnu ekipu i sada sve to treba ukomponovati, a da li ce to strucni stab moci dovesti na nivo vidjeti cemo.
Mislim i da su se navijaci zaletili sa izjavama i misljenjem u glavama da smo nakon ovog prelaznog roka neki faktor u ligi, po meni definitivno nismo i mislim da Karic nema pojma sta radi i da jedno kaze, a drugo uradi. Tj taj broj rizicnih poteza, moze biti dobro ali moze biti i katastrofa te opet borba za opstanak. Ne mogu nam predviditi poziciju na tabeli ali je realna od 7-9 mjesta. I vise ne treba ocekivati od ovog sastava koji se tek treba uigrati, a sezona vrlo brzo dolazi.
Uglavnom mislim da se opet dosta novca skrsili i da se koristi ova prilika kada su Todorovic i Smajic u izlogu te da ce biti nekih para ali da ce te pare sve puknuti. Namirisu se pare sa svih strana i onda mi dobijemo 15 novih igraca, a rezultat toga svega itekako upitan. Malo igranje managera kao i u proslim prelaznim rokovima, a bitnije stvari se zapostavljaju. Mislim to nije tesko, svako je mogao sklopiti ovaj tim ako mu das novac. Od ovih igraca nema onih koje ces moci prodati ili koje ce te bas iznenaditi napredkom, samo im se dao hljeb u ruke. Ali eto vidjeti cemo, nadam se da ce ovo biti vise od 7. mjesta ali mislim da nam je to realno sa ovim sto imamo.

Da zavrsim sitemski prelazni rok nije radjen. Pod sistemom mislim da uletis pare za Devedzica, a onda kroz dvije godine uduplas te pare i dobijes igraca koji ce napredovati. Sistema nema osim nabacivanja igraca na kratkorocne ugovore, a onda narednu sezonu opet isto. Prekucali smo i Slogu sa ovim natrpavanjem ovaj put, samo sto mi ne zivimo od miliona vec od budzeta, sponzora, prodaja? Lako se sada ali valja to sve kihati naredne godine.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 mar 2019, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 mar 2019, 17:50

Mars sa ove teme. Na Tusanj se išlo i ići će se. Zbog tuzlanske Slobode.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2019, 17:53

fukaratz je napisao/la:reci Nala kako ne mozete biti fokusirani radi prijetnji a ti Musica lagano u igru za nagradu :shh:
Pa jel i imao bolje išta na raspolaganju?
Ovako se barem riješit malo Rileta, nek popusti
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 16 mar 2019, 17:53

Gade mi se misevi koji se pojave na temi samo kada je neki belaj. Bas misevi.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 16 mar 2019, 17:53

Civic preorao teren danas, svaka mu cast. I Beganovic opet standardno dobar, ostalo tuga.
Zukic odbrani Ignjatovicu gol.

Zabit ga mozemo samo slucajno, treba igrati svaku bunker i gurati na kontre, kao celik danas, jer ga sa gradjenjem napada nikad necemo dati
Jedan grad, jedna ljubav!

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 16 mar 2019, 17:58

zlajci je napisao/la:
Skojevska je napisao/la:zlajci smijem li otkrit ko je u pitanju?
Prvo ih navedi par dana na pogresan trag
Obradujte nas makar malo

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.