Lazo je beton... tek kad je izasao zbog kartona vidjelo se da ne mozemo bez njega... Sto se mene tice BORBENOST je broj 1... Lazo mozda i nije neka igracina, ali cini toliko za ekipu, troosi se, trudi, bori, ali vecina to ne primijeti.. svi ocekuju od njega golove, jer je napadac, mada kod nas, malo cudno svakako, to nije njegova primarna zadaca iako je najistureniji u napadu... Mozda bacit u vatru malog Baljica il Sabana, ali mladisu i mogu podleci pritisku i izgorit od prevelike zelje da se dokazu... ali ne sumnjam da ce sir Amar nesto skontat vec...nookey je napisao/la:Do polu sezone ih trpimo...tenk je napisao/la:šta je sa ovim dresovima. haj što su ruzni, al što su nam fulili bojuisto ko da slaviju gledam.
a i bilo je priče da su nam uvalili fuš, pa šta je oko tog pitanja uradjeno?![]()
Moram se osvrnuti na slijedeće dvije tekme koliko sigurno neće Lazo igrati.
Ne znam... ja bih dao šansu onom malom Omaru Baljiću, bar liči na igrača, a ono što sam vidio na treninzima, trudi se pravo i rutinski daje golove, plus iskreno što ni Lazo osim borbenosti ne posjeduje nikakav drugi kvalitet.
Vidjećemo hoće li se uspjeti nametnuti Amaru...
I mislim da trebamo podrzat Lazu, jer covjeku nije lako, cak se i izvinio javno svim navijacima... Ljudina je to...
HAJDE LAZARE, HAJDE LAZARE, HAJDE LAZARE, HAJDE LAAAAZARE!