FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nama treci stoper Salihovic amaterski igrac. Dovoljno. On i onaj njegov brat ili sta je, volite Slobodu ali sa tribina kao i mi. Kupi posao na Gradini, samo bjezi iz kluba vise. Nismo mi tu da ispunjavamo snove, zelim biti i ja astronaut pa nisam.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Saša Maksimovic danas asistent i strijelac za Zvijezdu Gradačac.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pocetak kraja ove sezone.Od borbe za Evropu ove sezone nema nista,nazalost.Nemamo kapaciteta realno.Privest kraju sa jos par bodova i to je to.Nalicu svaka cast izvukao je maksimum od ovih igraca.Doslo je do zasicenja ocigledno.Danas bez volje zalaganja izbij nabij.Zukic,Smajic ne bi mogli igrat u Mramoru,a kamoli za ozbiljnijeg fudbala...Sve se to prenijelo i na tribine,sjever prazan,zapad letargican.Celik zasluzeno nosi 3 boda,Vuklis je uhvatio 2 3 lopte mogli su nas dobit i vecom razlikom.Ivetic sa 30 plus u guzici izgleda bolje nego ovi mladji gine za svaku loptu.Hadzan isto dobar.Podrska Nalicu.Mujkanovicu vrijeme je da odes sam,gospodski a ne da se ovo oteze dzaba..Ocigledno nismo za nesto vise.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Celik iskoristio nas raspad sistema i zasluzeno slavio.
Kod nas nista novo cirkus kolorado se nastavlja. Po onom sto cujem raja hoce Senada. Nema tu sta vise dzaba lelemudat i raspravljat trazili ste gledajte
Kod nas nista novo cirkus kolorado se nastavlja. Po onom sto cujem raja hoce Senada. Nema tu sta vise dzaba lelemudat i raspravljat trazili ste gledajte
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sramota je za ovo za Tuzlu da imamo ovakav tim za 100 godina kluba. Nismo bili u stanju dovesti 3 igraca na pauzi koji bi bili pojačanja. Bruka i sramota.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
Nije ovo sramota. Igrqc manje vise.
Sramota je sve ostalo

Sramota je sve ostalo
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Jasta je nego sramota sve. Ma nek ide sve u 3pm vise sta da kazem.Sariel1987 je napisao/la:Nije ovo sramota. Igrqc manje vise.
Sramota je sve ostalo![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nala brate kazes igracima i tebi se prijeti pa ubacis sina covjeka koji prijeti, ne mozemo zabiti gola ali svaku Smajic starter umjesto da ga degradiras. Novi igraci samo kada su povrede i kartoni.
Presjeci na vrijeme i zali se kome treba da se zalis ili ces na ljeto dobiti nista kao i mi, a ovi ce ostati i samo naci novog, sabrati 20 igraca za tala i necemo nigdje stici.
Presjeci na vrijeme i zali se kome treba da se zalis ili ces na ljeto dobiti nista kao i mi, a ovi ce ostati i samo naci novog, sabrati 20 igraca za tala i necemo nigdje stici.
Joj sramote igraca,nevjerovatno sta su doveli.Sreca nasa pa Gosk i Krupa ne igraju dobro
wobli stari zajebantu de mi i ti malo zivce yebiwobly92 je napisao/la:Pa jel i imao bolje išta na raspolaganju?fukaratz je napisao/la:reci Nala kako ne mozete biti fokusirani radi prijetnji a ti Musica lagano u igru za nagradu
Ovako se barem riješit malo Rileta, nek popusti
Sloboda Tuzla
-
Sariel1987
- Kontakt:
Umjesto koga je usao Music?
-
Sariel1987
- Kontakt:
Eh drug moj znam da je naknadno pametovanje ali izgleda kod nas i ne moze drugacije, znali smoBeduin je napisao/la:Moj Beduin, yebo li te Senco bundoglavi kad si ga ijednom pohvalio i branio, pa bilo to i samo kontra radi.
Sto danas cuh vratite nam Tandira, sve receno
-
sviunapad1010
- Kontakt:
HadzanovicSariel1987 je napisao/la:Umjesto koga je usao Music?
Izmjene Smajic-Vidovic, Livancic-Alispahic, Hadzanovic-Music
-
Sariel1987
- Kontakt:
Znaci nije music problem raja naklapa
Dobro je, moglo je bit i gore, mogo je neko opet prijetit, a mogli smo i sa vise golova zijanit
Dobro je, moglo je bit i gore, mogo je neko opet prijetit, a mogli smo i sa vise golova zijanit
Nije ovo lose s obzirom ko nam vodi klub i sportski segment, imamo tri rekreativca, tri igraca za PL i odpad koji je pokupljen da se zadovolji broj igraca. Neko ovdje debelo uzima pare i naplacuje svoj boravak u Slobodi. Ovo nije normalno da ga yebes.
Budimo iskreni, Sića je nas zafrk'o jer je on naprdio dotičnom da mu je sin talenat.fukaratz je napisao/la: wobli stari zajebantu de mi i ti malo zivce yebiiducu nek Music pocne od pocetka pa ce mu se Rile preko novina najiskrenije izviniti za prijetnje
Ko bi rek'o da će nam se to obit o glavu poslije godina i godina...
Mada kako čujem eto dešavalo se i prethodnim trenerima isto ovo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
naplatio je Sica njihov izlet u City i to poprilicno, ako se mali Jusufovic ostavio fudbala, a bio je bolji igrac, pa otvorio sisa bar na Sickom onda moze i Music krenuti njegovim stopama
a imali su i ostali treneri prijetnje nije Nalic jedini. jedini predsjednik kojeg su se menandzeri i krimosi klonili bio je Azmir (zna se zbog koga) tako da su njegovi treneri mogli u miru raditi 
Sloboda Tuzla
Momci iz UG Prijatelji davno skontali Senada i sportskog direktora i otkazali im saradnju!
Svi smo se trebali tada momcima pridruziti.Sada je kasno sve,jedino sto je dobro,teško da mozemo ispasti!
Svi smo se trebali tada momcima pridruziti.Sada je kasno sve,jedino sto je dobro,teško da mozemo ispasti!
DRŽAVA TUZLA!!
Al' i Petrović me razočarao. Musić je i kod njeg igrao, sad se zna što...Svi dobri, samo Sloboda ispaštala.fukaratz je napisao/la:naplatio je Sica njihov izlet u City i to poprilicno, ako se mali Jusufovic ostavio fudbala, a bio je bolji igrac, pa otvorio sisa bar na Sickom onda moze i Music krenuti njegovim stopamaa imali su i ostali treneri prijetnje nije Nalic jedini. jedini predsjednik kojeg su se menandzeri i krimosi klonili bio je Azmir (zna se zbog koga) tako da su njegovi treneri mogli u miru raditi
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Grob ga yebo, otjero po ekipe i doveo nikoga. E tad sam popizdio, samo sto ne pisem puno ovdje radi par degena koji mi yebu zivce, nemam stomak ni za sta vise.Sariel1987 je napisao/la:Eh drug moj znam da je naknadno pametovanje ali izgleda kod nas i ne moze drugacije, znali smoBeduin je napisao/la:Moj Beduin, yebo li te Senco bundoglavi kad si ga ijednom pohvalio i branio, pa bilo to i samo kontra radi.![]()
Sto danas cuh vratite nam Tandira, sve receno![]()
Qurcinu je i Nala izvuko, ko pizda suti i trpi, vodi klub a nema pojacanja kad je najvise trebalo i kad se SIGURNO mogla izboriti Evropa, gura Smajica koji ocito da nema kapaciteta sto sad i sam uvidjam i IZVINJAVAM SE FORUMASIMA JER SAM MISLIO DA BI MOGAO NESTO NAPRAVITI. Mamu im se svima nayebem. Nala ckapi prava, glumi nekog gospodina, a dozvoljava jednom seljaku da ga pravi budalom i prlja mu obraz.
Ne igraju dobro jer su pod pritiskom, ahaa na kiti mojoj. Onda ste cijeli zivot pod pritiskom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.