FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pomogao mi je Francesko Totti i nasli smo ko bi mogao koristiti kartu . Hvala @Francesko
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jesul bili svi igrači i koliko je bilo navijača?Lecler je napisao/la:Lijepo druženje sa šefom i igračima u UNFKS.
Vamos Sarajevo!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la:Pomogao mi je Francesko Totti i nasli smo ko bi mogao koristiti kartu . Hvala @Francesko
Ti moras doc na proslavu titule nemoj da zajebavas
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
ABd , malo ovisi od mene .FrancescoTotti je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:Pomogao mi je Francesko Totti i nasli smo ko bi mogao koristiti kartu . Hvala @Francesko![]()
Ti moras doc na proslavu titule nemoj da zajebavas
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Kovacevic, Mujakic, Stanojevic, Rahmanovic i Velkoski.BordoSarajevo je napisao/la:Jesul bili svi igrači i koliko je bilo navijača?Lecler je napisao/la:Lijepo druženje sa šefom i igračima u UNFKS.
Vamos Sarajevo!
Po mom misljenju kockar nije medu 5 trenera u bh nogometu. Svinjski je uspio bit 3 truki prvak jer smo mi pustil nermina i lastu (lastu mozda opravdan mozda ne) bez ispravnog razloga nermin da je osto jos jednu sezonu sigurno bi sad bio u hrvaskoj ili austriskoj prvoj ligi
I normalno jesicovo sjecenje, ubjeden sam da zrinjski prvak nece bit u sledeci 10 godina jer smo mi naucili velku skolu a ujedno smo pokazali i misice. A ubjeden sam da je i seljkan naucio slicnu skolu samo sto oni nemaju snagu da se bore protiv nas sto se tice i prvog tima a i sa igrace mladi uzrasta.
Cinjenica da nam okosnicu prvog tima koji ubija prvenstvom i kup takmicenja drze juniori iz nase skole dovoljno govori da smo pokarali ligu,
I normalno jesicovo sjecenje, ubjeden sam da zrinjski prvak nece bit u sledeci 10 godina jer smo mi naucili velku skolu a ujedno smo pokazali i misice. A ubjeden sam da je i seljkan naucio slicnu skolu samo sto oni nemaju snagu da se bore protiv nas sto se tice i prvog tima a i sa igrace mladi uzrasta.
Cinjenica da nam okosnicu prvog tima koji ubija prvenstvom i kup takmicenja drze juniori iz nase skole dovoljno govori da smo pokarali ligu,
Nisu svi bilo ih je nekoliko Krste,Kovačević,Mujakić,Rahmanović... a raje ukupno jedno 300 znaš kakva su naša raja malo budu pa odu dođu slijedeći i tako...uglavnom jedno lijepo druženje i događaj, nadam se da će ih ubuduće biti još.BordoSarajevo je napisao/la:Jesul bili svi igrači i koliko je bilo navijača?Lecler je napisao/la:Lijepo druženje sa šefom i igračima u UNFKS.
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
Bgm jeste, izvukao je on iz tih naših otpadaka 200-300% iznad njihovih mogućnosti...prozivao i njih kad god se ulilaju direktno...taktički jako fino postavi ekipu....Pitar6785 je napisao/la:Po mom misljenju kockar nije medu 5 trenera u bh nogometu. Svinjski je uspio bit 3 truki prvak jer smo mi pustil nermina i lastu (lastu mozda opravdan mozda ne) bez ispravnog razloga nermin da je osto jos jednu sezonu sigurno bi sad bio u hrvaskoj ili austriskoj prvoj ligi
mi jesmo naučili školu i odrađujemo dosta pametnije stvari, tj. tako da proaktivno izaberemo klub kojem ćemo udomiti igrača kao sa Mladosti i Čelikom ove sezone...dakle NE više direktnom konkurentu pojačanja davati, a kone očigledno nisu jer im Čurjurić hladno dole ode...a i Blagoje bio jako blizu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Danas nam je divan dan, divan dan, nasem MORTI rođendan, rođendan!!!!
Sve najbolje Mortem-bey
da ih jos puno u zdravlju docekas!
Sve najbolje Mortem-bey
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
bordopoeta
- Kontakt:
Bolji Hadžić. Morto i od mene puno sreće i zdravlja i naravno radosti sa našim klubom.Stroj1946 je napisao/la:Nije ni ovaj Irfan Hadžić loš. Dilaver je dobar, za ove lige je taman.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako ko ima onu sliku od blaza nemoj da se talasa kad stoji iredu uplacuje kladaru nek postavi, i one njegove farmerke koje su mu tri puta vece
A ovo pokazuje sve
Nije on nista ni iz kog istjero jer nermin i lasta su dobri igraci mi ih okalili pripremili za najveci nivo bh fudbala i onda su otisli dole i samo eksplodirali plus dole nije ni bio neki cilj titula izbori evropu sve vise od tog dobro, sto sad ne izvuce izvuce **** ima fakticki isti klub a igre ko u radnika, bice otjeran za 2-3 kola isto ko amaw sa suge samo sto su manijaki mahniti navijaci i trpice ga jos 3 godine i kad vidi nema kud onda u hodnik sjedi i lagano se ispari.
A ovo pokazuje sve
Nije on nista ni iz kog istjero jer nermin i lasta su dobri igraci mi ih okalili pripremili za najveci nivo bh fudbala i onda su otisli dole i samo eksplodirali plus dole nije ni bio neki cilj titula izbori evropu sve vise od tog dobro, sto sad ne izvuce izvuce **** ima fakticki isti klub a igre ko u radnika, bice otjeran za 2-3 kola isto ko amaw sa suge samo sto su manijaki mahniti navijaci i trpice ga jos 3 godine i kad vidi nema kud onda u hodnik sjedi i lagano se ispari.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la:Ako ko ima onu sliku od blaza nemoj da se talasa kad stoji iredu uplacuje kladaru nek postavi, i one njegove farmerke koje su mu tri puta vece
A ovo pokazuje sve

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Samo da vam kazem da sam imao cast upoznat @samozdravlje
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sutra 4:0
Svani nedjeljo, igra mi Saraj'vo!
Ako ste vidjeli sliku na zvanicnoj sa druzenja danas...
Šta je ovo Stanoju na glavi??? HAHAHHAHAHAHAHAHAHHA Kako je lud brat
JURIŠ
to mu je kacket na glavimidzuka je napisao/la:Ako ste vidjeli sliku na zvanicnoj sa druzenja danas...
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan