To je i moje misljenje, promjena statuta broj 1, privatizovanje kluba broj 1, privatizovanjem kluba cemo bit finansijski stabilni, i opstanak u ligi nece doci u pitanje, moramo biti svjesni da ne moze nista preko noci, evropu ocekivat za 3-4 godine.bhpremierliga12 je napisao/la:Ma brate budimo realni s tim necemo dobiti ama bas nista. Ode Senad eto sutra novog Jasketovog poltrona na Senadovo mjesto koji ce se isto ugradjivati u sve i koji ce uzimati pare za sve. I sve tako ukrug. To samo odlaže problem i vodi nas u jos vecu propast. PROMJENA STATUTA BROJ 1!Guest007 je napisao/la:Klub prolazi kroz ''tezak period'', upali smo u krizu rezultata ali ne treba gubiti nadu, **** sve i evropu, ostat uz klub, poslije kise dodje sunce, doce bolji dani za SVETINJU kad tad, po meni najvece pojacanje i nagradu za 100 godina kluba jeste rijesiti se ove uprave i sacuvati trenera, s obzirom u kakvoj smo situaciji.. Nismo u zoni ispadanja treba sezonu privest kraju dostojanstveno!
Sloboda ispred svih pojedinaca!
Gledam ba neki dan onu zapadnu tribinu kad je potpuno prazna bila, oronuli zidovi, stepenice jos vise, samo je pitanje kada ce se katastrofa neka desiti na onom dijelu pod tolikim opterecenjem. Danas na sjeveru se odvoji lim novi na krovu i bukvalno visi nad stolicama, ono ce ubrzo spasti i ne do Bog da bude kakvog belaja, dobro pazite, samo pogledajte gore kad ste na sjeveru i sve ce vam biti jasno. Istok se nece zavrsiti za jos 10 godina, a u tom ce se zapad citav urusiti.
Sto se tice infrastrukture brate moj, da se ja pitam zapad bi se ''apdejtovo'' sredit kolko se moze ulozit u njega toliko da se gledaoci mogu osjecat sigurno, sredit na sjeveru ako ima sta, a novac ulozit u travnjak, novi travnjak broj 1.
**** istok ne mozemo napunit ni ove 2 tribine sto imamo, sve stoji lijepo je gradit tribine al' po meni prvo rijesit travu da gledamo fudbal a ne nabijanje.
Eto uzmi hrvatsku za primjer nisu to neki stadioni kapaciteta sto se tice, ali na koji god stadion dodjes iz 1.hnl trava je topp