Nadam se da ce ga savez pocastiti kakvom simbolikom prije meca... jos na grbavici, idealna prilikaGoalgetter je napisao/la:JesteJavierBosnia je napisao/la:Protiv Armenije 100ti nastup za repku?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sretan dan drzavnosti
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Već 33. godine... 
Uživati još ovih 2-3 dok igra, ko zna da li ćemo i kada opet imati ovakvu veličinu od igrača.
Uživati još ovih 2-3 dok igra, ko zna da li ćemo i kada opet imati ovakvu veličinu od igrača.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sretan rođendan najvećem kojeg je ova država ikad imala.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sretan rodzendan kralju,najvecem,najboljem sad prije a i u buduce.Za rodzendan mu zelim da zibje iz Rima,jest da je tamo dobra klima,moze i Engleska kisa da se Dzekson po ostalim jos malo popi..
33
Vjerujem da ce mu EURO 2020 biti oprostajna, ne mislim da moze izdrzat i do kvalifikacije za SP 2022
Vjerujem da ce mu EURO 2020 biti oprostajna, ne mislim da moze izdrzat i do kvalifikacije za SP 2022
Sretan rođendan Babuka!
Nek nam je ovaj gigant ziv i zdrav jos 100 god.
Nek nam je ovaj gigant ziv i zdrav jos 100 god.
Ovo su mu def zadnje takmicarske kvale ... prodjose godine dok si reko seks ....Vucevich je napisao/la:33![]()
![]()
![]()
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Način na koji igra mislim da mu garantuje još 2-3 sezone (ne računajući ovu tekuću sezonu) dobre karijere, sad je samo upitno da li će se on ranije oprostiti od reprezentacije.
Jer ako Ibišević još uvijek igra na najvećem niovu, a stariji je od Edina 1,5 godinu, mada ako ćemo računati po "sezonama u ligi", one kreću u augustu, u tom periodu Ibišević ima dvije godine više nego Džeko, uglavnom ako Vedo još uvijek može igrati u ligama petice, ne vidim zašto ne bi mogao i Džeko, plus je još Ibiševićev stil igre dosta zahtjevniji nego Džekin, jer Džeko igra dosta "ekonomično", ne troši se bespotrebno, ne trči k'o konj, za razliku od Vede koji je uvijek bio takva verzija napadača koji puno pretrči i baš baš puno radi za ekipu, neka light verzija Mandžukića.
Jer ako Ibišević još uvijek igra na najvećem niovu, a stariji je od Edina 1,5 godinu, mada ako ćemo računati po "sezonama u ligi", one kreću u augustu, u tom periodu Ibišević ima dvije godine više nego Džeko, uglavnom ako Vedo još uvijek može igrati u ligama petice, ne vidim zašto ne bi mogao i Džeko, plus je još Ibiševićev stil igre dosta zahtjevniji nego Džekin, jer Džeko igra dosta "ekonomično", ne troši se bespotrebno, ne trči k'o konj, za razliku od Vede koji je uvijek bio takva verzija napadača koji puno pretrči i baš baš puno radi za ekipu, neka light verzija Mandžukića.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Edine, veći si od Alije!
Sve najbolje da ti bude, majstore.
BelminM23 je napisao/la:Edine, veći si od Alije!
Alija pa Edin.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sretan rodjendan Babuka, ziv i zdrav bio 
Joj papanluka od torte, proslave i onog ober papka Ibricica

Spaha, Edin, Alija, Vranjes, Jala Brat... 
Kažu novine, dubrovački vijećnik nosi sat od 300.000KN, on se brani time da je sat od prijatelja.
Sa Džekom na derneku se dubrovački vijećnik slika sa sedam satova na ruci.
Sa Džekom na derneku se dubrovački vijećnik slika sa sedam satova na ruci.
Sve je to Ibra dirka svom ahbabu sredio licno ... da nema ahbaba ne bi bilo ni njega ...Evander je napisao/la:Joj papanluka od torte, proslave i onog ober papka Ibricica![]()
![]()
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
jašta je nego papanluk ali nije atomski fizičar nego fudbalerDaVinci je napisao/la:Sve je to Ibra dirka svom ahbabu sredio licno ... da nema ahbaba ne bi bilo ni njega ...Evander je napisao/la:Joj papanluka od torte, proslave i onog ober papka Ibricica![]()
![]()
elem samo tako dalje edine i akobogda još puno godina u vrhunskom fudbalu sa akobogda još više velikih transfera
Trenutno korisnika/ca: alacious, Catalunya1, Choma, Edbh21, GokuSSJG, Kaunas, LukavacBHF, PeppermintSA, Soli i 37 gostiju.