AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- kupus army
- Kontakt:
Re: AC Milan
Dali ovo gleda onaj glupan Kaplan sto je juce derbi sudio,da vidi kako sudija treba da postupi kad je guzva u pitanju.Svaka cast sudiji u onoj guzvi kako lagano smiri sve bez crvenih kartona.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
100% SAM SIGURAN DA ĆE NAPOLI DATI GOL ALI Milan je neporažen ove sezone kada je igrao u gostima i imao vodstvo od 1-0. !!! A IMAMO I POSJED LOPTE 60%
Hajmo Milan !!! <3
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
koji sretnici
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
pobijeda nakon 12 godina u napoliju
...nego treabali smo ovo lakse privesti kraju, al ovaj de santis veceras branio ko lud...samo ovaj lavezzi nas je ubio po nasoj lijevoj strani, nije ni cudo kad je tu bio bonera...sve u svemu pobijeda sto je najbitnije, pobijedi se ne gleda u zube...sad smo drugi idemo se pripremiti za subotnji derbi dobiti i juve pa onda opet sa realom
da taj Napoli koji su oni sretnicivuvu_zzz je napisao/la:koji sretnici
wwwwwwwwaaaaaaaaaa prestigli smo vaaaaaaaassss !!!!!!!!!! bleeeee zoo sine
- senad_flamin
- Kontakt:
Ovu tekmu smo prakticki odigrali bez 3 standardna igraca iz odbrane Thiago Silva,Zambrotta, Antonini s obzirom da se povrijedio odma na pocetku utakmice!!
Zbog toga sam zadovoljan ima li smo dosta udaraca kao i Napoli.
Milan 13(9)-Napoli14(5)
Dosta prilika pred kraj smo imali!!
Zbog toga sam zadovoljan ima li smo dosta udaraca kao i Napoli.
Milan 13(9)-Napoli14(5)
Dosta prilika pred kraj smo imali!!
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
velika pobjeda, ovdje nece mnogi uzeti puni plijen, milan imao jako puno dobrih sansi, de sanctis dobro branio, jos izmasili dosta prilika, al i napoli je bio opasan, potez utakmice je gol lavezzia, a reakcija milanove odbrane kod gola je
nekad sam kad bi imali 1-0 vodstvo bio siguran da su to 3 boda, a sad 2-0 i igrač više i strahujem do zadnjeg zvižduka.
flaminija je trebao ranije ubaciti jer gatuzo je crko, sokratis opet nije bas nesto posebno pokazao, bonera loš al ipak je igao nna lijevom beku tako da je to razumljivo, abiati izvukao 2 čiste prilike, al kod gola je moga i morao bolje.
ne treba sad ni pretjerano analizirati i tražiti mane pobjedi, 3 boda iz napulja su kao neboder, još kad se sjetim lani isto 0-2 pa u sudijskom 2-2 ovo sad je super, milan drugi, sljdeće kolo juve na san siru, lani smo ih dobili 3-0, sad i 1-0 bi bilo čisto ok
nekad sam kad bi imali 1-0 vodstvo bio siguran da su to 3 boda, a sad 2-0 i igrač više i strahujem do zadnjeg zvižduka.
flaminija je trebao ranije ubaciti jer gatuzo je crko, sokratis opet nije bas nesto posebno pokazao, bonera loš al ipak je igao nna lijevom beku tako da je to razumljivo, abiati izvukao 2 čiste prilike, al kod gola je moga i morao bolje.
ne treba sad ni pretjerano analizirati i tražiti mane pobjedi, 3 boda iz napulja su kao neboder, još kad se sjetim lani isto 0-2 pa u sudijskom 2-2 ovo sad je super, milan drugi, sljdeće kolo juve na san siru, lani smo ih dobili 3-0, sad i 1-0 bi bilo čisto ok
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
veoma vazna pobjeda...idemo dalje...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Kakav je gol Lavezzi dao, opisite ga malo ili dajte neki link jer ne mogu naci a vidim da ste izbezumljeni 
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
ma joj tesko ga je objasnit sa jedno pet metarsa covjek pao i na njega svi i golman i on nekako loptu samo podigne iz lezeceg polozaja i prebaci i golmana i igrace a abbiati nije trebao da izlazi tu takoRaul7 je napisao/la:Kakav je gol Lavezzi dao, opisite ga malo ili dajte neki link jer ne mogu naci a vidim da ste izbezumljeni
- tony-mortale
- Kontakt:
heben hehehe, ma na zemlji lik, oko njega 2 igraca milana i jos golman istrcava, on ustaje i dize loptu preko njih i lobuje golmana a lopta od precku u gol, extra potez vrijedi pogledati kad izadje na youtubuRaul7 je napisao/la:Kakav je gol Lavezzi dao, opisite ga malo ili dajte neki link jer ne mogu naci a vidim da ste izbezumljeni
- sarajlija89
- Kontakt:
Mislim da je iduce kolo sto se tice milana mozda i presudno,odrednica za nastavak sezone...pobjedom bjeze direktnom rivalu na + 8...a istovremeno su an dobrom putu da uhvate neki kontinuitet....
Nadam se da ce krasic igrat pa da to bude pravi derby....
FORZA JUVE
FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Kontakt:
iskreno i ja bi volio da igraju obje ekipe u najjacim sastavima pa ko koga, ne znaci da juve i bez njega ne moze dobiti al fakat je lik najbolji trenutno kod vas i sigurno bi nedostajao, a neznam sta ce biti sa antoninijem i ima li sanse da silva igra bez njega smo kriminalni pozada, u napadu nije nikakav problemsarajlija89 je napisao/la:Mislim da je iduce kolo sto se tice milana mozda i presudno,odrednica za nastavak sezone...pobjedom bjeze direktnom rivalu na + 8...a istovremeno su an dobrom putu da uhvate neki kontinuitet....
FORZA JUVE
Preobar meč, kao i obično kada gostujete u Napulju. Zaslužena pobjeda Milana, ali nisu smjeli dopustiti domaćima da se onako razmašu i sa igračem manje, a i morali su iskoristiti još koju od sijaset prilika pred golom de Sanctisa. Odlično otvaranje meča i onda potpuni pad u igri nakon postignutog gola. Na vašu sreću Pazienza pravi veliku glupost tj. dvije u nekih 10-ak minuta i biva isključen. Trebali ste ih dotući u drugom poluvremenu, ali bilo je previše promašaja da bi Ibra ipak pogodio za 2-0 i činilo se tada mirnu završnicu. Međutim, fantastičnim golom Lavezzija domaći se vraćaju u život i kidišu na gol Milana do posljednje sekunde, ali bezuspješno, a u međuvremenu Milan maši par velikih šansi za ubjedljiviju pobjedu. Odličan rezultat sa jako teškog gostovanja, mada se ne mogu oteti utisku da vam fali malo više čvrstine u igri. Onaj Socrates je previše duela izgubio protiv Lavezzija što vas je moglo skupo koštati.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
po meni Milan ima velikeeee sanse da osvoji scudeto, ali za LP smo tanki, ali k ozna kada je Mourinho uspio s Portom mozda se i namaa posreci
))
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 25 okt 2010, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
- tony-mortale
- Kontakt:
eto tako i bi, robinjo vjerovatno ponajbolji u milanu još za par utakmica dok se uigraju biće i bolji, naravno primili smo gol, mogli još koji, al i dati takođe.tony-mortale je napisao/la: od robinja najviše očekujem, jer evidentno je da je digao formu, trebao bi početi pokazivati šta zna, sa golom protiv chieva je dobro započeo, sad samo nek nastavi tako,
napoli opasan u napadu i čudo će biti ako ne zabiju gol(ove), znači milan ako želi bod(ove) moraće zabijati, pato i ibra u napadu daju nadu da to mogu i uraditi, ni bod u napulju nije loš, a eventualno 3 prava premija, pored gostovanja laziu najteži meč milana dosad u seriji a, a tek sad kreće serija, sljedeće kolo juve na san siru
što se bekova tiče na niske smo grane spali kad ja sad molim boga da jedan antonini nije teže ozljedio
Da, ali vi nemate Mourinhameskalin je napisao/la:po meni Milan ima velikeeee sanse da osvoji scudeto, ali za LP smo tanki, ali k ozna kada je Mourinho uspio s Portom mozda se i namaa posreci))
nasa dva najbolja pojacanja dovela Milan do pobjede
.Oddo ubica, ovo pokazuje da ce mozda biti dobra zamjena ove sezone.
Kad se Thiago Silva vrati idemo na pobjedu protiv Juventusa !! Onaj bonera se gubio citavo vrijeme, ja mislim da je imao samo jednu dobru intervenciju koliko sam ja gledao :S
Kad se Thiago Silva vrati idemo na pobjedu protiv Juventusa !! Onaj bonera se gubio citavo vrijeme, ja mislim da je imao samo jednu dobru intervenciju koliko sam ja gledao :S
sta je Mourinho Houdini, Milan kad je osvajao trofeje Mourinho nije imao ni za caja....ovo sto je osvojio s Intersom Mancini je gradio godinama, o Chelsiu necu ni da pricam, a Porto vise srece nego pameti osim izbacivanja manchestera.....Brnjoo je napisao/la:Da, ali vi nemate Mourinhameskalin je napisao/la:po meni Milan ima velikeeee sanse da osvoji scudeto, ali za LP smo tanki, ali k ozna kada je Mourinho uspio s Portom mozda se i namaa posreci))
@meskalin ne seri -.- sa Mou-om se ne može niko mjeriti !!! najbolji trener koji je ikada postojao po meni uz Ćiru i Fatiha Terimameskalin je napisao/la:sta je Mourinho Houdini, Milan kad je osvajao trofeje Mourinho nije imao ni za caja....ovo sto je osvojio s Intersom Mancini je gradio godinama, o Chelsiu necu ni da pricam, a Porto vise srece nego pameti osim izbacivanja manchestera.....Brnjoo je napisao/la:Da, ali vi nemate Mourinhameskalin je napisao/la:po meni Milan ima velikeeee sanse da osvoji scudeto, ali za LP smo tanki, ali k ozna kada je Mourinho uspio s Portom mozda se i namaa posreci))
Mourinho " The Special One "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.