FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šta je, kiksa i Vrbanjuša pa život ide dalje 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@AlfredNobel, ne vrijeđaj naše ljude!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mir djeco, sta ste ocekivali da cemo sve pobijediti. Kiksace i drugi a i mi vjerovatno. Danas nije nista islo od noge i tjt.
Kakav debilAlfredNobel je napisao/la:@Pantelija
Đesi ološu onaj ofucani.. Ti si sine qarina obična, ebo ti Hebibović usta.
Vnogo jedno, znao si se radovati pobjedama aaa? Znao si slaviti nakon svih ovih pobjeda i rezultata, znao si jel tako? Sad si dočekao da se nešto praviš pametan, zajedno s ovim šlagerom Denchijem. Nema mi mržih likova od takvih, koji sve zaborave nakon jedne tekme koja se ne dobije i koja ne prođe prema planiranom. Gadite mi se hadalji hadaljski, okrećete se kako vjetar puhne. Kad ćete doći pameti i postati normalni levati jedni levatski.
I da, ebali te Hebib i Husref na neuslovnom Koševu, zajedno s debilom Denchijem. Pozdrav.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Yedi go.vna fegetu..moj uzor-S.G je napisao/la:E uceraj mu
Inace, ja sve kontam bice neki kiks u pm. Kad god smo se mi ovako nalozili, uslijedio je hladan tus i raja se ohladi. Jos im je Starcevic sad trener, znamo kako se to go.vno nalozi protiv nas
ZZ
BordoSarajevo je napisao/la:Šta je, kiksa i Vrbanjuša pa život ide dalje
Ma pusti njega dijete ovaj @afredNobel.**** ga Bekić u oči da ga ****.Ako ne pobjedimo sljedeću svinjski,eto nam ljudi za vratom.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E jesam popišan, nisam nizašta al hajd, zbit redove i objedit sljedeću i stavit tačku na i.
FK Sarajevo
Lose totalno, ekipa indisponirana,nemotivisana, nezainteresovana, a kakav tek bekovski par imamo
ne zna se je li gori Bekic ili Hebib, mada danas niko nije bio za pohvaliti.
Ipak, moze im se oprostiti ovaj kiks nakon svega, mada su se danas, ali i u jos nekih utakmicama koje smo pobijedili vidjele odredene slabosti i igracke i strucne koje bas brinu.
Nadam se samo da ce se dohavizati na ovoj pauzi... Utakmica sezone je za 15 dana.
Ipak, moze im se oprostiti ovaj kiks nakon svega, mada su se danas, ali i u jos nekih utakmicama koje smo pobijedili vidjele odredene slabosti i igracke i strucne koje bas brinu.
Nadam se samo da ce se dohavizati na ovoj pauzi... Utakmica sezone je za 15 dana.
E cuj poraz

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pidro ako je spreman...Bekan nema sta traziti u prvom sastavu. Krle je morao odmoriti da Sisic igra.
Odmorimo se sad! Prvi dio proljeca je
Odmorimo se sad! Prvi dio proljeca je
Zadnja izmjena: muhamedhulk, dana/u 17 mar 2019, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa reguliši ovo. Po temi se pišaju gurbeti i razni nekakvi trolovi.MortemHz je napisao/la:@AlfredNobel, ne vrijeđaj naše ljude!
Ima li igdje na svijetu da se digne halabuka zbog remija? Eto mi smo neka Barca pa se ne remizirati ili izgubiti. Gube svi na svijetu, zijane par bodova, pa se ide dalje. Samo kod nas smak svijeta, ide vješanje ispred katedrale, jer se nakon svih ovih pobjeda, rezultata i cijepanja odigra X. Umjesto da se podrže igrači i stručni štab, ma jok to se sad sjetilo da su svi treneri pojeli našeg i da je sve ovo samo zbog lošeg stanja kod protivnika. Pa sunceee ti poljubim logike, ograničeno k'o balkon. Gorih navijača i mentaliteta nema na kugli zemaljskoj.
Desilo se, desilo. Sad dvije hefte pauze i ide se po starom ako bog da. Podrška svima, od golmana pa do medicinskog tima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ne razumijem zelju pojedinaca da se ne izrazi nezadovoljstvo losom partijom ekipe?
Kako se to zove?
Je li to se tako voli klub? Znaci nesto ne valja treba sutiti I govoriti bas super igramo a zlocesti nas krupljani sa Puzijem na stoperu sabili na nasu polovinu na domacoj tekmi?
Sigurno ne postoji osoba u klubu ili ss koja je odgovorna za igre na terenu I svjezinu igraca, sigurno nema neki nacin I sigurno se to ne zove rotacija a definitivno nema niko zaduzen za treninge prekida ili uigravanje druge taktike? Sigurno je ovo prvi put da gledamo ovakvo sranje bezidejno od igre?
Husref je odlican motivator ba?
Lazite sebe kako god hocete...ovo je smijesno da 90 minuta ne zna takticki potez povuc...prosla tekma s njima, samo je trebao ponoviti recept...ali ne...
Ogranici se na 12 igraca, skloni sve juniore iz ekipe, koji su te iznijeli na prvo mjesto...ovako si treci zavrsio lani s ovom logikom...sretkovicu jedan...
Kako se to zove?
Je li to se tako voli klub? Znaci nesto ne valja treba sutiti I govoriti bas super igramo a zlocesti nas krupljani sa Puzijem na stoperu sabili na nasu polovinu na domacoj tekmi?
Sigurno ne postoji osoba u klubu ili ss koja je odgovorna za igre na terenu I svjezinu igraca, sigurno nema neki nacin I sigurno se to ne zove rotacija a definitivno nema niko zaduzen za treninge prekida ili uigravanje druge taktike? Sigurno je ovo prvi put da gledamo ovakvo sranje bezidejno od igre?
Lazite sebe kako god hocete...ovo je smijesno da 90 minuta ne zna takticki potez povuc...prosla tekma s njima, samo je trebao ponoviti recept...ali ne...
Ogranici se na 12 igraca, skloni sve juniore iz ekipe, koji su te iznijeli na prvo mjesto...ovako si treci zavrsio lani s ovom logikom...sretkovicu jedan...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja sad sa Koševa.
Igra losa,ništa nas nije išlo.Ono što mi je drago da je zapad,sjever,i istok igrače ispratio aplauzom.Ovi sto ovde psuju su i ionako forum navijači.
Igra losa,ništa nas nije išlo.Ono što mi je drago da je zapad,sjever,i istok igrače ispratio aplauzom.Ovi sto ovde psuju su i ionako forum navijači.
Trebamo sad svi da se skupimo podrzimo klub i ihrace, nadad se da ce ove 2 sedmice bit od koristi da se napune baterije da se ekipa uigra i ispravi greke koje se mogu ispravit.
Netreba sad psovat mater nekom ovde jer nije zadovoljan remijem protiv ZADNJE EKIPE koja je vec 10 kola prije kraja prvenstva ispala, netreba sad trazit alibi umorni slavilo se kad su pobjedili +9 bodova, jeste plus 9 al i 10 kola jos ima.
Netreba glumit ovde isto ko neki igrati ovaj igrati onaj sto nestavis ovog ili onog pojeden takticki, ovde su igraci i strucni stab krivi 50-50 navijaci trebaju da daju podrsku igracima i samim da im uliju snage i postovanja za rezultate do danasnje utakmice a ujedno da im daju do znanja da moraju igrat 109% svaku utakmicu cak i kad se abd titula i matematicki osvoi.
Podrska i svi treba da budemo ko jedno jer to je jedino ispravno
Tuzan jesam danas al abd sledecu utakmicu koju budemo igrali u prvenstvu hocu da budem sretan i ponosan na vas a to cu bit samo ako ubijete hljeb u svinjskom
Netreba sad psovat mater nekom ovde jer nije zadovoljan remijem protiv ZADNJE EKIPE koja je vec 10 kola prije kraja prvenstva ispala, netreba sad trazit alibi umorni slavilo se kad su pobjedili +9 bodova, jeste plus 9 al i 10 kola jos ima.
Netreba glumit ovde isto ko neki igrati ovaj igrati onaj sto nestavis ovog ili onog pojeden takticki, ovde su igraci i strucni stab krivi 50-50 navijaci trebaju da daju podrsku igracima i samim da im uliju snage i postovanja za rezultate do danasnje utakmice a ujedno da im daju do znanja da moraju igrat 109% svaku utakmicu cak i kad se abd titula i matematicki osvoi.
Podrska i svi treba da budemo ko jedno jer to je jedino ispravno
Tuzan jesam danas al abd sledecu utakmicu koju budemo igrali u prvenstvu hocu da budem sretan i ponosan na vas a to cu bit samo ako ubijete hljeb u svinjskom
Dobro jbg, trebalo se dobit, sreca imamo sjajnu zalihu, samo bez srkleta.
Melji R'ajvo do titule

Melji R'ajvo do titule
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ja sto volim kad je 2 milje na Kosevu to je cudo jedno.
Sebi bezveze komplikujemo stvar. Idu tri teške utakmice u nizu, ako izgubimo od Zrinje belaj veliki. Pobjeda protiv Lištice ne znači da ćemo od sad dole glat uzimat, i Čelika smo ono jednom uzeli dole pa poslije opet remi. I derbi, gdje se uvijek na nož igra. Zrinjski je pod moranje za dobit.
Igra nikakva, prolazna ocjena samo Laziću i Kovačeviću. Tatar i Bekić milion lopti prokockali, Merso previše nesebičan, nekad treba i zategnut po golu a ne gledat kome asistirat. Hebib po meni najbolji u ofanzivi, probio je milion puta, ubacivao, imao jedan dobar šut...
Posjeta odlična, i ako će ovaj kiks značit da pola raje neće na Zrinjski, nek smo kiksali i nek ne dolaze. Nabijem ih.
Igra nikakva, prolazna ocjena samo Laziću i Kovačeviću. Tatar i Bekić milion lopti prokockali, Merso previše nesebičan, nekad treba i zategnut po golu a ne gledat kome asistirat. Hebib po meni najbolji u ofanzivi, probio je milion puta, ubacivao, imao jedan dobar šut...
Posjeta odlična, i ako će ovaj kiks značit da pola raje neće na Zrinjski, nek smo kiksali i nek ne dolaze. Nabijem ih.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Suicid, ucini uslugu ovom drustvuDenchi je napisao/la:Ne razumijem zelju pojedinaca da se ne izrazi nezadovoljstvo losom partijom ekipe?
Kako se to zove?
grb sto kuca,umjesto srca
Veoma je vazno da fulimo Siroki na izvljacenju prekosutra.Nikako nam nebi leglo jel ide zaista serija teskih utakmica u ligi,taj dvomec sa njima bi bas bio veliki teret ekipi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], casual033, PeppermintSA, Semrush [Bot] i 18 gostiju.