FK Mladost DK

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 17 mar 2019, 00:35

samoposteno je napisao/la:
FKMLADOSTDK je napisao/la:
avenija je napisao/la:Pametan Horic, zna sta vas ceka u Zenici.
Sve komsije ovo ono prijatelji a svaki put nas naguzite.
Sada malo da vidite kako je ostalima igrat u Zenici i zasto osim vas niko nije pobjedio.
Ma Horić je ispo pizda, nadam se da će u klubu to vidjeti i završiti ovu avanturu s njim.
A ta prića kako je igrati, prijatelji, ovo, ono, ne bojimo se bolan nikoga u PL, ako ste jači uzmite nas kao što su Radnik ili Sarajevo i to je to.
Pobijedite li, kapa dole, izgubite li, očekujemo isto.
I zašto osim nas niko nije pobijedio u Zenici, pustili nas ili šta?
Horic je sa ovim kartonom ispo prava picketina i treba ga dobro kaznit a Avenija nije mislio garant da smo vam pustali nego da nikad niste osjetili pritisak sa tribina kao druge ekipe a to cete osjetit sljedece kolo i ako pobjedite sve cestitke
Ma to kakav smo mi pritisak osjetili prošlu na domaćem u Doboju, nije osjetila nijedna ekipa u PL, i to na svom terenu. Pa pola Zapadne i čitav Sjever ste popunili, čak ste se izmiješali sa nama na početku Zapadne. Mislim da pritisak neće biti veliki problem, ali ako nam pristup bude kao i danas, ne gine nam opet trica.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 17 mar 2019, 00:43

Ja ne znam sta vam je danas bilo meni izgledate dobra ekipa 3 gola od Radnika niko nije ocekivo al jbg svakom se desi

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 17 mar 2019, 00:44

#mladost da tad ste inali pritisak, i jedva ste uzeli bod, tj. greskom naseg golaman u debeloj nadoknadi. Utakmica koja se pamti.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 17 mar 2019, 10:30

Upravo zbog tog pristupa je Radnik bolja ekipa. Ne možeš imati jedan pristup danas, a sutra drugi, to je amaterski.
Radnik je odigrao vrhunski, očito im je lekciju kako se bori za svoj klub, još da hoće nešto naučiti iz ove lekcije, al' da Bog da.
Nisu ovdje samo igrači krivi, Zildžović najviše snosi odgovornost za ovakvu igru i ovakav poraz. Tip jednostavno ne zna postaviti igru sa igračem manje.
Taktika mu je odmah izbaciti ili sredinu ili napad, a pojačati odbranu i to sa Markovićem. Al' hajde da to nije vidio kako izgleda protiv Želje, nego je morao utvrditi gradivo i protiv Radnika. Ali bez obzira i da su ostali kompletni do kraja utakmice, opet bi izgubili s obzirom da je Radnik danas bio inferioran, pun borbenosti, taktike i želje, za razliku od nas. U tih prvih dvadesetak minuta, nijedan šut, nijedna ozbiljna akcija. Ljudi nas neutralisali.
Što se sudije tiče, dva starta za opravdane žute, a penal čist ko suza, nisam primjetio da je bio pristrasan.
Ovo za stopere i Hreljića se apsolutno slažem.
Koju si ti utakmicu gledao. Slažem se da nije bilo kako treba ali u prvi 10 min dvije prilike za andjusica i oba puta loše reaguje. Hvališ radnik kao da je Barsa jbt. Igrali bi i mi da su oni imali igrača manje. Jasno je da nam se igra raspadne kod ovakvih stvari. Do čega je ne znam.
I kod nas kao i kod svih nema sredine nikakve. Odjednom niko ne valja. Startove moram pogledati još jednom ali gledao sam mali milion utakmica gdje sudija prvo opomenem igrača ako uradi sto je horic uradio jer je tek počela utakmica ali ne nama se odmah bacaju kartoni. Dva puta igrači radnika rade ono stoje welbeck uradio na Grbavici sudija nije ni faula svirao.
Ali mora puno bolje od ovoga i gotovo.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 17 mar 2019, 16:57

Dolazim u miru :D

Kako zovu zitelje Doboja kod Kaknja? Dobojlije ili Kakanjci ?

Ovako, stvarno neocekivan poraz od Radnika i to jako ubjedljivo, mada je Radnik pokazao svoj kvalitet i protiv Zelje i protiv Zrinjskog a eto sada i protiv vas. Nista ne znaci taj poraz izgubili ste i od Sarajeva 0:6 . pa ste se opet vracali. Veoma solidna ekipa ste, ali ova liga je izjednacena, tako da skoro kao i svi timovi ove lige mozete svakoga dobiti i od svakog izgubiti.

Malo o Horicu. Ocigledno je namjerno napravio taj crveni karton, da nebi igrao protiv Celika, ali to nije posteno prema Musiji, koji ga za nase bh prilike placa jako masno. Da sam na Musijinom mjestu, znao bi jako dobro sta sa njim. Da vam kazem iskreno , da mi je drago sto Horic ne igra protiv nas, jer se ipak radi jako dobrom odbrambenom igracu a i zna se sta bi ga na Bilinom Polju docekalo i zao bi mi ga bilo.Mada, nije se poikazao korektan i prema nama a i prema vama. Nama je gorilo pod nogama, on je nase dijete i nas bivsi kapiten i pojacava Mladost koja se bori za Evropu i ostavlja na cjedilu svoj Čelik za nesto malo vise para sto mu je Musija dao u odnosu na ono sto bi dobio od Čelika. Ali gle čuda, Čelik se vinuo i takođe se uključio u borbu za Evropu i Hora vidio "vuka u potoku" i uradio to sto je uradio. A u interview-u nedavno objavljenim na ss , prikazao se kao "veliki profesionalac" bla bla, Zildzovic se zahvaljivao Musiji na angazovanju Horica, kao poklonu za rođendan. Da vam kazem, ja da se pitam, nikada mu ne bi dao da se vrati u Čelik, ali ja se ne pitam naravno.

Drago mi je i za Mladost i za Čelik sto se ne borimo za opstanak nego za nesto vise. Vas ocekuje pakao, to dobro znate, taj pritisak sto ste imali na svom terenu kad ste jedva izvukli bod je mila maj..ka sta vas ceka za 2 sedmice. Ja ocekujem jako tesku utakmicu, uvijek se napalite protiv nas, ali nasi momci silno zele da se revansiraju za onaj poraz od vas, jedini koji smo dozivjeli na Bilinom Polju ove sezone. Sve u svemu najrealnije je da izgubite, mada imate nekoliko odlicnih igraca, golmana Velica, Felaminija, Guzinu, Atajica, Andjusica, Boju...Uglavnom respektujem vas, ali ocekujem nasu pobjedu.

Da vas ne volim, ne volim, necu to da krijem, kao komsije niste se pokazale kao korektni, mnogo bolje smo saradjivali sa Rudar Kakanj, Zepce, Vitez, mada ste bolji kao komsije od Travnika, to moram priznati i istaci. Komsiji treba pomoci kad zagusti, komsija vrati kad tebi zagusti. Jbg ja da sepitam zabranio bi pustanje ikome naravno, ali i drugi to rade u regionu, Metaleghia Jajce jedine dvije utakmice dobila Siroki Brijeg i Zrinjski u gostima (stvarno realno :crazy: :D ), prije dvije godine i prosle godine je trebalo nama, mozda ce nekada trebati i vama..Znaci bolje je fino sa komsijom , ipak.....

Pozdrav, dobro dosli na Bilino Polje, ko bude bolji, neka dobije
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 17 mar 2019, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 17 mar 2019, 17:42

Crni gavran je napisao/la:Dolazim u miru :D

Kako zovu zitelje Doboja kod Kaknja? Dobojlije ili Kakanjci ?

Ovako, stvarno neocekivan poraz od Radnika i to jako ubjedljivo, mada je Radnik pokazao svoj kvalitet i protiv Zelje i protiv Zrinjskog a eto sada i protiv vas. Nista ne znaci taj poraz izgubili ste i od Sarajeva 0:6 . pa ste se opet vracali. Veoma solidna ekipa ste, ali ova liga je izjednacena, tako da skoro kao i svi timovi ove lige mozete svakoga dobiti i od svakog izgubiti.

Malo o Horicu. Ocigledno je namjerno napravio taj crveni karton, da nebi igrao protiv Celika, ali to nije posteno prema Musiji, koji ga za nase bh prilike placa jako masno. Da sam na Musijinom mjestu, znao bi jako dobro sta sa njim. Da vam kazem iskreno , da mi je drago sto Horic ne igra protiv nas, jer se ipak radi jako dobrom odbrambenom igracu a i zna se sta bi ga na Bilinom Polju docekalo i zao bi mi ga bilo.Mada, nije se poikazao korektan i prema nama a i prema vama. Nama je gorilo pod nogama, on je nase dijete i nas bivsi kapiten i pojacava Mladost koja se bori za Evropu i ostavlja na cjedilu svoj Čelik za nesto malo vise para sto mu je Musija dao u odniosu sro bi dobio od Čelika. Ali gle čuda, Čelik se vinuo i takođe se uključio u borbu za Evropu i Hora vidio "vuka u potoku" i uradio sto je uradio. A u interview-u nedavno objavljenim na ss , prikazao se kao "veliki profesionalac" bla bla, Zildzovic se zahvaljivao Musiji na angazovanju Horica, kao poklonu za rođšendan. Da vam kazem, ja da se pitam, nikada mu ne bi dao da se vrati u Čelik, ali ja se ne pitam naravno.

Drago mi je i za Mladost i za Čelik sto se ne borimo za opstanak nego za nesto vise. Vas ocekuje pakao, to dobro znate, taj pritisak sto ste imali na svom terenu kad ste jedva izvukli bod je mila maj..ka sta vas ceka za 2 sedmice. Ja ocekujem jako tesku utakmicu, uvijek se napalite protiv nas, ali nasi momci silno zele da se revansiraju za onaj poraz od vas, jedini koji smo dozivjeli na Bilinom Polju ove sezone. Sve u svemu najrealnije je da izgubite, mada imate nekoliko odlicnih igraca, golmana Velica, Felaminija, Guzinu, Atajica, Andjusica, Boju...Uglavnom respektujem vas, ali ocekujem nasu pobjedu.

Da vas ne volim, ne volim, necu to da krijem, kao komsije niste se pokazale kao korektni, mnogo bolje smo saradjivali sa Rudar Kakanj, Zepce, Vitez, mada ste bolji kao komsije od Travnika, to moram priznati i istaci. Komsiji treba pomoci kad zagusti, komsija vrati kad tebi zagusti. Jbg ja da sepitam zabranio bi pustanje ikome naravno, ali i drugi to rade u regionu, Metaleghia Jajce jedine dvije utakmice dobila Siroki Brijeg i Zrinjski u gostima (stvarno realno :crazy: :D ), prije dvije godine i prosle godine je trebalo nama, mozda ce nekada trebati i vama..Znaci bolje je fino sa komsijom , ipak.....

Pozdrav, dobro dosli na Bilino Polje, ko bude bolji, neka dobije
Kako se zove zitelj Radakova? Historijski Doboj je postojao prije grada Kaknja i ne znam sto je nekim teško svariti neke stvari.
Ne moramo se mi voliti ali je glupo citati vaše komentare gdje se svako malo spominje Mladost u negativnom kontekstu. Jučer pojedini se više raduju sto Mladost gubi nego što Čelik vodi.
Nedavno jedan Zeničani izjavljuje kako je Mladost kriva za stanje u čeliku i da ne nabrajam dalje.
Pokazalo se u ovom našem 'braku' ko nije korektan ispao.
Ima i normalne raje iz Zenice da se razumijemo ali većina vas je zatrovana nekom mrznjom.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 17 mar 2019, 17:55

Dobro jarane Radakovo pripada MZ Hamida :lol: . E bas si me tu zatekao sa pitanjem, stanovnik Radakova je Zenicanin, ne ozbiljno nisam cuo za Radakovljane :D. Ovi iz Crkvica sebe nazivaju Crkvicani, ova ostala zenicka naselja se nesto ne isticu po nazivu kvarta gdje zive . Dobro, mogao si mi reci da ste Dobojlije i Allahimanet, ne moras mi drzati predavanja o istoriji :mrgreen: Nego, neko mi rece d aimate cudan naglasak, da kazete da ste iz Dobuja(bez zeze, ako me ovaj laze sto mi je reko lazem i ja) Neko se raduje sto gubite, ah vrlo vazno, sta si ocekivao da se neko zalosti zbog toga. Meni vala svejedno, vi ili Radnik i jedni i drugi ste konkurenti nama. Da ste krivi za stanje u Čeliku, Bože sacuvaj, naravno da niste.

I sta se to pokazalo ko je korektan, tu mi nisi bas jasan, Rudar Kakanj, Zepce i Vitez su za vas kultura klubovi, halali. Mrznja prema Mladosti??? Ne vjerujem da to postoji, mi volimo samo Čelika druge ne volimo, pa tako ni vas , naravno, tako i vi, tako i mi, tako svi.
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 17 mar 2019, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 17 mar 2019, 18:05

Crni gavran je napisao/la:Dobro jarane Radakovo pripada MZ Hamida :lol: . Neko se raduje sto gubite, ah vrlo vazno, sta si ocekivao da se neko zalosti zbog toga. Meni vala svejedno, vi ili Radnik i jedni i drugi ste konkurenti nama. Da ste krivi za stanje u Čeliku, Bože sacuvaj, naravno da niste.

I sta se to pokazalo ko je korektan, tu mi nisi bas jasan, Rudar Kakanj, Zepce i Vitez su za vas kultura klubovi, halali
Pa to sto s snama ne može trgovati kao sa Rudarom to vidi sa Musijom. Sto se mene tice pomagalo se vama više nego što treba. Prošle godine pola naših igrača glumi dvorske lude samo da pobjedite. Do prije dvije godine zadnje kolo kad smo su se klali sa vašim konkurentom za ispadanje Metalegeom. Čak je i njihov trener izjavio da je domaćin bio motivisan iako ne vidi razlog jer smo opstanak davno bili obezbijedili.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 17 mar 2019, 18:19

Wolffire je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Dobro jarane Radakovo pripada MZ Hamida :lol: . Neko se raduje sto gubite, ah vrlo vazno, sta si ocekivao da se neko zalosti zbog toga. Meni vala svejedno, vi ili Radnik i jedni i drugi ste konkurenti nama. Da ste krivi za stanje u Čeliku, Bože sacuvaj, naravno da niste.

I sta se to pokazalo ko je korektan, tu mi nisi bas jasan, Rudar Kakanj, Zepce i Vitez su za vas kultura klubovi, halali
Pa to sto s snama ne može trgovati kao sa Rudarom to vidi sa Musijom. Sto se mene tice pomagalo se vama više nego što treba. Prošle godine pola naših igrača glumi dvorske lude samo da pobjedite. Do prije dvije godine zadnje kolo kad smo su se klali sa vašim konkurentom za ispadanje Metalegeom. Čak je i njihov trener izjavio da je domaćin bio motivisan iako ne vidi razlog jer smo opstanak davno bili obezbijedili.
Pa eto, vidis ti bi nas sahranio da si mogao. I onda se cudis sto se neko raduje sto gubite od Radnika. Ma nisam nesto zelio da pisem o tome, kazem dolazim u miru, ali posto me povlacis za jezik, da ti odgovorim i da ti ne budem duzan. Znaci vi ste trebali da ginete protiv nas, da nas ne pustate, a da pustite Metaleghia ( citiram tvoj post). A de mi reci, kad ste tako posteni, sto ne pobjediste Gosk prosle godine i jos neke ekipe na svom terenu, a Celika nako jadnog i slabasnog 3:0 prosle godine. I jos neke ekipe niste pobijedili, recimo Slobodu itd....

Nisi ti skontao to sa Rudarom iz Kaknja, to su dobrosusjedski odnosi, pusti i Čelik njima, pobjedjuje im konkurente, oni zapnu protiv konkurenata, pomaze se na razne nacine. To ti je svukuda tako, ne spada to u mesetarenje. Sarajevo je pustalo Olimpicu, Siroki Brijeg Metalegha-i itd. Ma vidim ja , da se ti pitas, ti bi nas ugasio, ali Čelik je gigant jarane, nije to ekipa od juče kao sto ste vi. Pozdrav

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 17 mar 2019, 18:33

Crni gavran je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:

Pa eto, vidis ti bi nas sahranio da si mogao. I onda se cudis sto se neko raduje sto gubite od Radnika. Ma nisam nesto zelio da pisem o tome, kazem dolazim u miru, ali posto me povlacis za jezik, da ti odgovorim i da ti ne budem duzan. Znaci vi ste trebali da ginete protiv nas, da nas ne pustate, a da pustite Metaleghia. A de mi reci, kad ste tako posteni, sto ne pobjediste Gosk prosle godine i jos neke ekipe na svom terenu, a Celika nako jadnog i slabasnog 3:0 prosle godine. I jos neke ekipe niste pobijedili, recimo Slobodu itd....

Nisi ti skontao to sa Rudarom iz Kaknja, to su dobrosusjedski odnosi, pusti i Čelik njima, pobjedjuje im konkurente, oni zapnu protiv konkurenata, pomaze se na razne nacine. To ti je svukuda tako, ne spada to u mesetarenje. Sarajevo je pustalo Olimpicu, Siroki Brijeg Metalegha-i itd. Ma vidim ja , da se ti pitas, ti bi nas ugasio, ali Čelik je gigant jarane, nije to ekipa od juče kao sto ste vi. Pozdrav
Cuj ja bi vas sahranio hahaha. Ja samo govrim koliko ste nezahvalni. Pobjedili ste vi prošle godine u Kaknju kad vam je bas trebalo. Zašto bih volio da se ugasi čelik? Klub koji ima najbolju infrastrukturu u ligi. Vidiš tu se razlikujemo, ja ne bih volio da moj klub budi najbolji medju najgorim. Nego da pobjedjuje jakog Čelika i jakog Želju a ne da pobijedimo zato sto je kod vas na rasulo.
Ali u ovoj našoj ligi si seljak i nalozen ako se ne naguzis.

Ja iskreno nemam ništa protiv Čelika imam protiv pojedinaca iz Zenice. Ali to je moje mišljenje kao jedinke. Ne pišem ja kad Čelik gubi 'nek ovi seljaci gube', 'dabogda se ugasili'... To ti moze i @prisonbrake potvrditi. A to sto ti i većina ovde sa foruma gleda sve crno to je vas problem.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 17 mar 2019, 19:02

Wolffire je napisao/la: Cuj ja bi vas sahranio hahaha. Ja samo govrim koliko ste nezahvalni. Pobjedili ste vi prošle godine u Kaknju kad vam je bas trebalo. Zašto bih volio da se ugasi čelik? Klub koji ima najbolju infrastrukturu u ligi. Vidiš tu se razlikujemo, ja ne bih volio da moj klub budi najbolji medju najgorim. Nego da pobjedjuje jakog Čelika i jakog Želju a ne da pobijedimo zato sto je kod vas na rasulo.
Ali u ovoj našoj ligi si seljak i nalozen ako se ne naguzis.

Ja iskreno nemam ništa protiv Čelika imam protiv pojedinaca iz Zenice. Ali to je moje mišljenje kao jedinke. Ne pišem ja kad Čelik gubi 'nek ovi seljaci gube', 'dabogda se ugasili'... To ti moze i @prisonbrake potvrditi. A to sto ti i većina ovde sa foruma gleda sve crno to je vas problem.
Jarane, evo ja pokusavam biti kulturan i govorim o cinjenicama. U Kaknju smo vas pobijedili 3:0, u zadnjoj utakmici nisu nam ti bodovi bili potrebni, jer smo vec po tabeli ispali. Cak se i pisalo da je ta utakmica nastimana radi kladionice. Druga stvar, sam eto ti pises (procitaj malo sta si napisao nemoj ziv bio mene kriviti), kazes citiram te "pustalo vas se vise nego sto je trebalo, e de mi reci sta je to trebalo,pa trebalo nas je sahraniti - čista logika, pa ste kazes zapeli protiv Metaleghie, mozda niste trebali, trebali ste pustiti Matu Neretljaka jel to ? Zaboravljas gdje ste igrali prve utakmice u PL B i H i kako ste docekani, kao nasi najrodjeniji. Jbga jarane, vidis sad ove frke izmedju Slobode i Zelje, Sloboda odnosno Fukare tvrde da ih je Zeljo izbacio iz lige, Mostarci i dan danas zamjeraju Slobodi sto ih je nekada davno pobijedila u Tuzli sa 2:1 i tako umjesto da Velez bude prvak, prvak bi C.Zvezda, kad je to bilo prije 30 godina ali im Velezovci to nikada nisu oprostili. Znaci tako ti je to, te stvari se pamte. Ali eto znas kako kazu, kako posijes, tako ces i ubrati... Vi posteni bili i ne pustate nas, a mozda necemo ni mi ako vama bude trebalo. Ne mora za opstanak, moze za Evropu npr.
Sportski motivi, ok svaka cast, eto dobili ste nas zadnju utakmicu 3:0 vi jedini na Bilinom Polju, ja sam vam prvi cestitao i Bilino Polje vas aplauzom ispratilo i Zildzovic rekao da to nece zaboraviti, iako nam je bila godisnjica i sve ostalo. Ali razlika ti je kad se boris za goli zivot kao zadnje 2 godine i sad kad nismo u istoj situaciji. Ali ok, neka si zgazio Celika, ali zgazi i Goska, zgazi i Slobodu, hajd sto pobijedis nego povrijedis nam igrace itd.. Ma te stvari niko ne oprasta, takvo ti je nepisano pravilo.

Ne gledam ja jarane crno , ja gledam kako jeste. Nisam ja pisao nista o vama da mi je drago sto gubite, nadji taj moj post. Ma podjeljena je raja na Čelikovom forumu, ja cu ti reci da vas vecina cak i simpatise, ja vala ne, ali sad da mi je drago sto gubite i nije mi drago, a nije mi nesto ni zao, suzdrzan sam. Imam ja svoj tim. Rudar Kakanj mi je iskreno mnogo drazi od vas, ali eto opet ste mi vi drazi od Travnika, oni su bas bili grozni, hajd sto igraju da pobjede, sve je to u redu, ali sto nam polomise igrace, vi ste opet ste strane korektniji, nema govora.

Sad je druga situacija, sad se ne borimo za opstanak, nego za Evropu, ako pobjedite opet u Zenici svaka cast, evo ja cu doci prvi ovdje da vam cestitam ali isto tako necu vam se rugati ako izgubite.

Nego, hajmo nesto hipoteticki da pricamo. Npr. Mladost izbori Evropu, Boga mi tesko pored Sirokog Brijega i Zelje, ali eto npr. izborite. Igracete neko napisa od tvojih na Bilinom Polju. E koliko ce doci gledalaca na tu utakmicu. Na Zenicane nemojte nesto racunati, oni imaju svoj klub. Pozdrav, gledao sam da budem kulturan i iskren

UltrasZenica
Kontakt:

Post Postao/la UltrasZenica » 17 mar 2019, 19:37

Sada malo da vidite kako je ostalima igrat u Zenici i zasto osim vas niko nije pobjedio.
Pa sta bi ti da nam skinu gace i naguze se. :lol:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 17 mar 2019, 22:42

UltrasZenica je napisao/la:
Ocigledno da me nisi razumio.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 17 mar 2019, 23:17

Bojo i Guzina su vam puno bolje igrali dok ste bili na dnu tabele. Bojo pogotovo!

Možda bi bolje bilo Atajića staviti u špic umjesto Guzine. Predaleko od gola igra čovjek, a bolji je igrač od njega.
#samoRudar #zauvijek

UltrasZenica
Kontakt:

Post Postao/la UltrasZenica » 17 mar 2019, 23:24

avenija je napisao/la:
UltrasZenica je napisao/la:
Ocigledno da me nisi razumio.
Pa može se reći da ne kontam takav vid razmišljanja kod nas. Jbg po pričama pojedinaca najbolje da se te "komšijske" ekipe naguze nama i da ih mi trpamo. Znam da češ reći da zapnu protiv nas, ali tako ti je to svugdje u svijetu da manje ili slabije ekipe zapnu protiv većih ili boljih ekipa. Čak toga imaš i u kadetskoj,juniorskoj ligi. Doduše mi smo zadnjih godina rinaka pa i nije bilo neke potrebe za zapinjanjem. :lol:

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 18 mar 2019, 08:17

Wolffire je napisao/la:
Upravo zbog tog pristupa je Radnik bolja ekipa. Ne možeš imati jedan pristup danas, a sutra drugi, to je amaterski.
Radnik je odigrao vrhunski, očito im je lekciju kako se bori za svoj klub, još da hoće nešto naučiti iz ove lekcije, al' da Bog da.
Nisu ovdje samo igrači krivi, Zildžović najviše snosi odgovornost za ovakvu igru i ovakav poraz. Tip jednostavno ne zna postaviti igru sa igračem manje.
Taktika mu je odmah izbaciti ili sredinu ili napad, a pojačati odbranu i to sa Markovićem. Al' hajde da to nije vidio kako izgleda protiv Želje, nego je morao utvrditi gradivo i protiv Radnika. Ali bez obzira i da su ostali kompletni do kraja utakmice, opet bi izgubili s obzirom da je Radnik danas bio inferioran, pun borbenosti, taktike i želje, za razliku od nas. U tih prvih dvadesetak minuta, nijedan šut, nijedna ozbiljna akcija. Ljudi nas neutralisali.
Što se sudije tiče, dva starta za opravdane žute, a penal čist ko suza, nisam primjetio da je bio pristrasan.
Ovo za stopere i Hreljića se apsolutno slažem.
Koju si ti utakmicu gledao. Slažem se da nije bilo kako treba ali u prvi 10 min dvije prilike za andjusica i oba puta loše reaguje. Hvališ radnik kao da je Barsa jbt. Igrali bi i mi da su oni imali igrača manje. Jasno je da nam se igra raspadne kod ovakvih stvari. Do čega je ne znam.
I kod nas kao i kod svih nema sredine nikakve. Odjednom niko ne valja. Startove moram pogledati još jednom ali gledao sam mali milion utakmica gdje sudija prvo opomenem igrača ako uradi sto je horic uradio jer je tek počela utakmica ali ne nama se odmah bacaju kartoni. Dva puta igrači radnika rade ono stoje welbeck uradio na Grbavici sudija nije ni faula svirao.
Ali mora puno bolje od ovoga i gotovo.
Bile bi dvije prilike da je znao uštopati loptu, ovako, nisu ni bile prilike.
Kako bi mi igrali sa igračem više, ne znam, ali dok smo egal na terenu bili, nijedan šut u okvir gola. U nastavku jedan igrač manje, ne 2, ne 3.
Ja sam komentirao ovu i samo ovu utakmicu, i ta konstatacija da "odjednom niko ne valja" ne stoji, jer se kritika odnosi samo na ovu utakmicu, ali eto hajdemo ih opravdati i reči da su skoro pa vrhunski odigrali, a to za Radnik, jbg ti, pa 3:0 na našem terenu. To za sudiju, pa opemenuo ga je žutim, valjda se trebao čuvati drugog. Bit će oni bolji već u Zenici, ovo je bila psihička nepripremljenost na Radnik, mislili da će se laganice, rutinski odraditi i onda je ovo bila neminovnost.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 18 mar 2019, 08:28

Crni gavran je napisao/la:Dobro jarane Radakovo pripada MZ Hamida :lol: . E bas si me tu zatekao sa pitanjem, stanovnik Radakova je Zenicanin, ne ozbiljno nisam cuo za Radakovljane :D. Ovi iz Crkvica sebe nazivaju Crkvicani, ova ostala zenicka naselja se nesto ne isticu po nazivu kvarta gdje zive . Dobro, mogao si mi reci da ste Dobojlije i Allahimanet, ne moras mi drzati predavanja o istoriji :mrgreen: Nego, neko mi rece d aimate cudan naglasak, da kazete da ste iz Dobuja(bez zeze, ako me ovaj laze sto mi je reko lazem i ja) Neko se raduje sto gubite, ah vrlo vazno, sta si ocekivao da se neko zalosti zbog toga. Meni vala svejedno, vi ili Radnik i jedni i drugi ste konkurenti nama. Da ste krivi za stanje u Čeliku, Bože sacuvaj, naravno da niste.

I sta se to pokazalo ko je korektan, tu mi nisi bas jasan, Rudar Kakanj, Zepce i Vitez su za vas kultura klubovi, halali. Mrznja prema Mladosti??? Ne vjerujem da to postoji, mi volimo samo Čelika druge ne volimo, pa tako ni vas , naravno, tako i vi, tako i mi, tako svi.
Dobuje, govore ljudi iz sela (uglavnom vršna sela) oko Doboja i Kaknja, a pošto je u Kaknju puno ljudi koji su doselili iz tih sela, možeš ćuti da Doboj neko naziva Dobuje, ostalo mu iz kuće jbg. Domicilni kakanjci i dobojani, kao i mještani prigradskih sela i naselja, Doboj ne nazivaju Dobuje.
Eto, kad ti neko ubuduće kaže Dobuje, znat ćeš odakle je :D
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 18 mar 2019, 09:38

Bile bi dvije prilike da je znao uštopati loptu, ovako, nisu ni bile prilike.
Kako bi mi igrali sa igračem više, ne znam, ali dok smo egal na terenu bili, nijedan šut u okvir gola. U nastavku jedan igrač manje, ne 2, ne 3.
Ja sam komentirao ovu i samo ovu utakmicu, i ta konstatacija da "odjednom niko ne valja" ne stoji, jer se kritika odnosi samo na ovu utakmicu, ali eto hajdemo ih opravdati i reči da su skoro pa vrhunski odigrali, a to za Radnik, jbg ti, pa 3:0 na našem terenu. To za sudiju, pa opemenuo ga je žutim, valjda se trebao čuvati drugog. Bit će oni bolji već u Zenici, ovo je bila psihička nepripremljenost na Radnik, mislili da će se laganice, rutinski odraditi i onda je ovo bila neminovnost.
Ma nema sta ovakve utakmice će se dešavati jer nemamo mi tu rutinu za ovakve utakmice. Sorry malo sam vruće glave pisao nisam mislio direktno na tebe da kad sam rekao 'niko ne valja'

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 18 mar 2019, 10:23

UltrasZenica je napisao/la: Pa može se reći da ne kontam takav vid razmišljanja kod nas. Jbg po pričama pojedinaca najbolje da se te "komšijske" ekipe naguze nama i da ih mi trpamo. Znam da češ reći da zapnu protiv nas, ali tako ti je to svugdje u svijetu da manje ili slabije ekipe zapnu protiv većih ili boljih ekipa. Čak toga imaš i u kadetskoj,juniorskoj ligi. Doduše mi smo zadnjih godina rinaka pa i nije bilo neke potrebe za zapinjanjem. :lol:
Da se bolje izrazim, Celik igra kuci protiv Mladosti, to nije takmicarska utakmica to je prijateljska.
Evo 30 godina proslave zadnja utakmica, umjesto da poginu, na utakmici imas 1 zuti karton za 90 minuta i nijedan ostar start.
Naravno gubis zbog takvog prijateljskog susreta i naguzen si. Dodje ti Sarajevo Siroki Zrinjski Sloboda Zeljo i ostatak lige 8 zutih 5 zutih, maksimalno bod sto je Sarajevo izvuklo, agresivna igra, Sloboda ne zna sta je snadje 2 komada. Zelju ubili nogama itd. Dodje Mladost sve pada u vodu, igras prijateljsku utakmicu bez ijednog starta i bez zutih kartona. I takav pristup naravno dovede do 0-3.

Razumijem ja da se pola nasih igraca druze da su prijatelji da je gore dosta nasih igraca itd ali pometi ih zgazi, imaj isti pristup kao prema svma pa onda zajedno u Ten sa Arezinom i Andjusicem itd.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 18 mar 2019, 16:37

Crni gavran je napisao/la:Dobro jarane Radakovo pripada MZ Hamida :lol: . E bas si me tu zatekao sa pitanjem, stanovnik Radakova je Zenicanin, ne ozbiljno nisam cuo za Radakovljane :D. Ovi iz Crkvica sebe nazivaju Crkvicani, ova ostala zenicka naselja se nesto ne isticu po nazivu kvarta gdje zive . Dobro, mogao si mi reci da ste Dobojlije i Allahimanet, ne moras mi drzati predavanja o istoriji :mrgreen: Nego, neko mi rece d aimate cudan naglasak, da kazete da ste iz Dobuja(bez zeze, ako me ovaj laze sto mi je reko lazem i ja) Neko se raduje sto gubite, ah vrlo vazno, sta si ocekivao da se neko zalosti zbog toga. Meni vala svejedno, vi ili Radnik i jedni i drugi ste konkurenti nama. Da ste krivi za stanje u Čeliku, Bože sacuvaj, naravno da niste.

Dobuje, govore ljudi iz sela (uglavnom vršna sela) oko Doboja i Kaknja, a pošto je u Kaknju puno ljudi koji su doselili iz tih sela, možeš ćuti da Doboj neko naziva Dobuje, ostalo mu iz kuće jbg. Domicilni kakanjci i dobojani, kao i mještani prigradskih sela i naselja, Doboj ne nazivaju Dobuje.
Eto, kad ti neko ubuduće kaže Dobuje, znat ćeš odakle je :D
Hvala za pojasnjenje :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.