FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

Koči li vama ovaj link
Dazucca je napisao/la:Koči li vama ovaj link
Nema mi nista mrze
- akisarajevo92
- Kontakt:
- plavousrcu
- Kontakt:
Nista narocito osim borbeno. Takva smo ekipa i treba se pomiriti s tim. Gol odlican, bodovi zlatni.
Na momente licilo na nesto, uvalili ga nekako i cilj ispunjen. Samo zna li iko sutati kako Bog zapovjeda?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
https://sportsport.ba/fudbal/reakcije-e ... ici/310633Reakcije Edisa Mulalića su posebna priča na Grbavici
CHOLOOO

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- plavousrcu
- Kontakt:
Zec stariji u dva napada uradi vise nego svi spremni zajedno u 90 minuta. Volim ovu pauzu samo da on dodje za pola sata igre.
Ovo mora biti bolje, loši smo u realizaciji napada, jednostavno ne znamo dati gol.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kad neko zna,onda zna.plavousrcu je napisao/la:Zec stariji u dva napada uradi vise nego svi spremni zajedno u 90 minuta. Volim ovu pauzu samo da on dodje za pola sata igre.
Bogi opet medju boljim,neuništiv

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- KongrateUK
- Kontakt:
Tri boda piši, sve ostalo zaboravi i briši
Pred kraj utakmice dva poznata lobotomca umalo da dobiju batina kojih bi se mogli sjecati do kraja života, nageli se preko ograde kod tunela i Stanicu psuju dijete, ženu i sve mrtvo, ostali koji su izlazili zakačili se prvo verbalno, pa pokusali fizički, jedan u gužvi dobi i šaku u glavu, da im nije bilo zastitara dobili bi mare ko nikad, izletište sa stadiona u šprintu

Pred kraj utakmice dva poznata lobotomca umalo da dobiju batina kojih bi se mogli sjecati do kraja života, nageli se preko ograde kod tunela i Stanicu psuju dijete, ženu i sve mrtvo, ostali koji su izlazili zakačili se prvo verbalno, pa pokusali fizički, jedan u gužvi dobi i šaku u glavu, da im nije bilo zastitara dobili bi mare ko nikad, izletište sa stadiona u šprintu
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Na šta smo spali da se izmedju sebe bijemo. Jug treba zatvoriti, ono su bas teski degeni. Na sta nam je tribina spala jadna nam majka 
Po meni danas najbolji Veselinovic, najvise radio, ganjao, nudio se, odigravao, ako nista pokusavao. Ovo ostalo tankoslava..

Po meni danas najbolji Veselinovic, najvise radio, ganjao, nudio se, odigravao, ako nista pokusavao. Ovo ostalo tankoslava..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Totalno nesportski potez igraca Zelje prilikom gola,ciganski.
Vjerovatno nisi gledao citavu akciju kad Zvijezda ima napada i ne prekida igru dok im igrac lezi na sredini terena oni napadaju? Ne kontam tvoju poentu bas?sekretar je napisao/la:Totalno nesportski potez igraca Zelje prilikom gola,ciganski.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Veseli odlican, Krpa borbeniji nego ikada, ja mislim da golman ima traume od njega. Mule svaka cast, trcis za trojicu, respekt. Saban mekan, premekan, opasno je kada igramo samo sa jednim zadnjim veznim. Ermin je klasa, tu nema dvojbe.
Najvise me razocarao Dado, dan ga nejebo dragi, ne moze da hoda. 3,4 puta pusta njihove veznjake, bježi od njih ko da pljuskavice imaju. Totalno razocarenje.
Stana je odigrao vrhunsku tekmu, posebno prvo poluvrijeme. Ruku na srce, 90% navijaca je reklo sta misli o njemu, i to je tako. Vrlo tesko ce se oprati.
Nek’ se sada kurcu izlezavaju. Ovo je najjaci fair play potez koji smo izveli godinama. Vrati je kod korner zastavice i odmah pritisak. Ko vam **** mater vise, lezanja mi je na vrh glave, i to od 25. minute.
Najvise me razocarao Dado, dan ga nejebo dragi, ne moze da hoda. 3,4 puta pusta njihove veznjake, bježi od njih ko da pljuskavice imaju. Totalno razocarenje.
Stana je odigrao vrhunsku tekmu, posebno prvo poluvrijeme. Ruku na srce, 90% navijaca je reklo sta misli o njemu, i to je tako. Vrlo tesko ce se oprati.
Nek’ se sada kurcu izlezavaju. Ovo je najjaci fair play potez koji smo izveli godinama. Vrati je kod korner zastavice i odmah pritisak. Ko vam **** mater vise, lezanja mi je na vrh glave, i to od 25. minute.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Pa koliko sam vidio Zec vraca loptu golmanu u sami korner, napadac Zelje odmah napada golmana, umjesto da ga pusti da mirno ispuca loptu iz fair play igre. A i potez Zeca nije korektan, ako vec vraca golmanu onda mu vrati u 16 m, a ne u sami korner. Nesportski poprilicno.Bezideja je napisao/la:Vjerovatno nisi gledao citavu akciju kad Zvijezda ima napada i ne prekida igru dok im igrac lezi na sredini terena oni napadaju? Ne kontam tvoju poentu bas?sekretar je napisao/la:Totalno nesportski potez igraca Zelje prilikom gola,ciganski.
- plavousrcu
- Kontakt:
Stana odradio ono zbog cega je doveden. Popunio mjesto odlicno. Raju ne bih komentarisao, mislim da nije lijepo sta su uradili, ali za tri utakmice ce ga najveci pljuvaci dizati u nebesa. Profesionalac je i njegovo je da istrpi prozivke. Volio bih samo da se sto prije potpise novi ugovor sa Zecom starijim. Njega vidim kao vodju novog Zelje.
Zato ti kazem nisi gledao citav tok akcije prije gola, jer da jesi vidio bi da je sve regularno.sekretar je napisao/la:Pa koliko sam vidio Zec vraca loptu golmanu u sami korner, napadac Zelje odmah napada golmana, umjesto da ga pusti da mirno ispuca loptu iz fair play igre. A i potez Zeca nije korektan, ako vec vraca golmanu onda mu vrati u 16 m, a ne u sami korner. Nesportski poprilicno.Bezideja je napisao/la:Vjerovatno nisi gledao citavu akciju kad Zvijezda ima napada i ne prekida igru dok im igrac lezi na sredini terena oni napadaju? Ne kontam tvoju poentu bas?sekretar je napisao/la:Totalno nesportski potez igraca Zelje prilikom gola,ciganski.
- KongrateUK
- Kontakt:
Greška golmana Zvijezde, nije na vrijeme reagovao i nije ispucao kako treba loptu, evo vidim i trener Zvijezde isto izjavio, kakvo ne sportsko ponašanje

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
A ovim debilima šatro the maniacs treba dati 9 ćuna godisnje, jedino to zasluzuju. Odron tribina!