Korektno sa tvoje strane, sta ce biti za par sedmica niko ne zna. Mi mozda u naredne tri utakmice osvojimo samo bod, nikad se ne zna, al svasta ovdje do kraja moze biti.Guest007 je napisao/la:Brate svako ima svoje, trenutno ste u usponu i drago mi je zbog Celika, godinama se borite protiv svega i svacega, privatizovali ste klub sto je veliki uspjeh za vas, za par godina Celik ce bit' gdje mu je i mjesto.
Sto se atmosfere tice do prije par kola bili smo najzdravije okruzenje u ligi definitivno, sad se to sve malo poljuljalo al pobjedom protiv sitija doce to na svoje. Slazem se s tim da ste jaci prema naprijed to je nas problem od pocetka, al' i mi imamo jednu od najjacih zadnjih linija u ligi, upali smo u krizu rezultata al nadoce to sve vjeruj mi. Tesko da ce atmosfera kod nas biti kao sto je bila dok se ne rijesimo lopova u i oko kluba, sretno vama u nastavku, al' mislim da cemo zavrsit ispred vas jer imamo bolji raspored i mislim da su trener i ekipa dovoljno pametni i mudri da to iskoriste.
#penke sve stoji da su velike mogucnosti da 4 navedena kluba najbj. izbore Evropu, al isto tako mislim da ekipa Zeljeznicara ne djeluje najbolje, a od vas sam ocekivao puno vise, dok i vi stvarno lose igrate, tako da postoji neka mogucnost, sta ce biti vidjet cemo.