FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Burberry46 » 17 mar 2019, 19:38

Idealan kiks, da se igraci malo spuste i da skontaju da nije gotovo jos. Neka se odmore pa da pobjedimo lazne.

Titula je bordo bijela
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 mar 2019, 19:40

fks74 je napisao/la: Nije bilo smisla, da je izveo rezervni sastav i o ni nerijeseno odigrali, bilo bi zasto je mijenjao ekipu. Kada je zadnju Sabanovic igrao, bio je najslabiji na terenu. Vjerujem da je Pidro potpuno zdrav, igrao bi prije Bekica. Budala vidi da je los, totalno.
kako bolan pa bar ne bi riskirali ozljede, kartone, bilo bi fajta i trke kod nas više jbg...
znamo da se ovi seljaci vole krhat, i + mi umorni i + čuvamo vezni od kartona jer onda ne igraju kontra Zrinjskog???
znači sputani totalno...ili si mogao reći Mustafiću sine udri ga ko da mu je Nemanja ime, i dati minute i ostalima koji hoće i odmorni su...
znači vidjeli smo prekršaje po tataru,crepulji,stanojeviću, bekiću...mogli su ti ozljediti nekoga, puka sreća pa nisu...
Šabanović zna i fino odigrat i prije svega ne odustaje i spreman je 100%..ima nekad lošu partiju ali eto jbg Hebib i Bekić ih nemaju sa 30 u guzici??deceniju je mlađi....Resić,Šišić...sve bi to igralo puno žustrije nego premoreni igrači danas.....žal jbg pogotovo kad su svi ostali uzeli danas....

hajde **** ga, nadati se škola za ubuduće al dabogda ćeri...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 mar 2019, 19:47

Ne znam jel bilo.. 1:39 :sick: :puke: ! Još onaj penal protiv nas u Mostaru... je.bem li ti mrtve Šulenta!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 mar 2019, 19:52

FrancescoTotti je napisao/la:@panto ne nego smo mi bili goli qurac! Jucer ti igrali rustemovic i ivetic danas ti igraju stanojevic i crepulja. Imao si pavlovica danas imas Kovacevica! Jucer si imao bekica amera sad imas handzica. Imao si bekica na beku danas imas pidru, sabanovica...

Ta prica da su konkurenti nikad gori je gurbetarska jer i mi nismo nikad bili bolji!!!

Opet kazem, ako Husref bude glumio Calu pa koristio samo 12 igraca (sto nije radio u prvoj polusezoni), ne da sansu akademcima onda nece bit dobro!
jbg Totti, jesmo mi jači dosta ali bgm su i konkurenti slabiji kone bez Zakarića i Lemdare,Blagoje, Graovca...lažni bez Bilbe i Laste,Handže,Pirića...Široki bez Čabraje,Menala,Zlomislića,Lončara,Wagnera
i + promjena uprave Lištice i kona nije za zanemarit...

idealan tajming, istina je u sredini ko i obično, inače se slažem :salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 mar 2019, 20:01

E jbg fale i nama Benko,Cimirot,Duljevic,Jajalo,Saric,Pape,Pasic, Janjos its itd
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 mar 2019, 20:03

Još jedan sramotan penal: Musa "pogurao" Zrinjski do pobjede

Katastrofalna odluka glavnog suca u Mostaru

:sick: Nije ni cudo sto nije bilo prenosa.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 mar 2019, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 mar 2019, 20:03

mma_hz je napisao/la:E jbg fale i nama Benko,Cimirot,Duljevic,Jajalo,Saric,Pape,Pasic, Janjos its itd
Sarić

od prošle sezone

jbg tako je

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 mar 2019, 20:04

mma_hz je napisao/la:E jbg fale i nama Benko,Cimirot,Duljevic,Jajalo,Saric,Pape,Pasic, Janjos its itd
Ma kod nas je uvijek lakse nac opravdanje za neuspjeh nego cestitati na uspjehu .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 mar 2019, 20:09

FrancescoTotti je napisao/la:
Ma kod nas je uvijek lakse nac opravdanje za neuspjeh nego cestitati na uspjehu .
prvi ću čestitati da ponovimo onaj miks Akademaca i seniora i da niko nije siguran za poziciju, konkurencija, rotacija od jesenas i to je bila rapsodija...i tad su još u zrinji bila ona dvojica i opet smo ih pojeli...to je bilo odlično...ja to nisam zaboravio ali Hus ko da jeste...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 17 mar 2019, 20:12

miky_hz je napisao/la:
Još jedan sramotan penal: Musa "pogurao" Zrinjski do pobjede

Katastrofalna odluka glavnog suca u Mostaru

:sick: Nije ni cudo sto nije bilo prenosa.
Kad ne mog igrom, tu su Begic mamu mu izdajnicu yebem i Beusu takođe da ih proguraju.

Penal kao i protiv nas za rubriku vjerovali ili ne.
Je li moguce da se ovaj kriminal ne moze zaustaviti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 mar 2019, 20:14

Denchi je napisao/la: prvi ću čestitati da ponovimo onaj miks Akademaca i seniora i da niko nije siguran za poziciju, konkurencija, rotacija od jesenas i to je bila rapsodija...i tad su još u zrinji bila ona dvojica i opet smo ih pojeli...to je bilo odlično...ja to nisam zaboravio ali Hus ko da jeste...
Imam osjecaj da on ovim razmisljanjem "ide na siguricu" a zapravo dobija kontraefekat. Igraci se opustaju jer nemaju igraca koji im moze uzet startnu poziciju u kada lose igraju (Rahmanovic, Krste). Igraci se umaraju jer jedno te isti igraju 2 utakmice sedmicno. A pored svega toga nema one kohezije...
Valjda ce i on shvatit kako mu to nece prolazit.

Al danas bekic..dupovac..rahmanovic..krste..tatar :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 17 mar 2019, 20:19

Memara je napisao/la:Ne znam jel bilo.. 1:39 :sick: :puke: ! Još onaj penal protiv nas u Mostaru... je.bem li ti mrtve Šulenta!
Da da, isti penal kao protiv nas. Al nemozes vjerovati sta se sve tolerise ovim sudcima !!!!!!!!!!
U novi boj ...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 mar 2019, 20:20

skoroalen je napisao/la: Gdje ćeš ovaj zadnji pasus napisat na ovom pdfu, sad će te razapet. :mrgreen:
Samo jako i u kost :mrgreen:

Stvarno sam misljenja, da za nesto vise ako hocemo Husref nije taj trener. Kombinacija akademaca i iskusnih igraca nam je u jesenjem dijelu donijela rapsodiju igre i lijepu igru, a sad kao da se vraca Husref na staro, guranje starijih igraca.

I ne mogu se nikako oteti utisku, da kad se god raja nafura mi kiksamo.
Za sad dozvoliti ulaz samo onim standardnim 2-3k dok se titula matematicki ne osigura :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 17 mar 2019, 20:20

A vala i mnogi pretjeruju, da smo igrali neriješeno sa Širokim i sad dobili Krupu, svi bi svršavali na igru, a kad je obrnuto, ne valja. Svaka čast igračima i Husrefu, ybt +9 u odnosu na drugog nije mala stvar! :tokralju:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 mar 2019, 20:22

Unaprijed upisani bodovi. Od glavu se odbilo. "Lako ćemo". Tanko je ono danas. Sreća pa ide ova pauza. Ne treba tražiti krivca u igračima. Ovo je danas bila utakmica koju je Husref trebo dobiti rutinski. Na igračima se vidi da su umorni i isforsirani. Ahmetović, Stanojević, Crepulja, Tatar i Velkoski su padali.Jednostavno ljudi ne mogu, nemaju kuveta u sebi. On forsira jedne te iste igrače. Šišić, Resić, Pidro, Handžić, Mustafić, Šabanović minute da dobiju jbte. Ne koristi klupu nikako. Koji klinac nam služe ti igrači onda. Bolje da imamo 14 igrača i sa njima nek igra. Jedna te ista formacija non stop. Pa promjeni čovječe nekad sa dva špica, napadni kući, ko da čuva rezultat na Koševu jbte. Rahmanović totalno van forme. Ne znam. Ako ovako budemo igrali protiv lažnih, ne piše nam se dobro. Nek ih razdrma jer se ima još igrati dosta.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 mar 2019, 20:23

FrancescoTotti je napisao/la:
Denchi je napisao/la: prvi ću čestitati da ponovimo onaj miks Akademaca i seniora i da niko nije siguran za poziciju, konkurencija, rotacija od jesenas i to je bila rapsodija...i tad su još u zrinji bila ona dvojica i opet smo ih pojeli...to je bilo odlično...ja to nisam zaboravio ali Hus ko da jeste...
Imam osjecaj da on ovim razmisljanjem "ide na siguricu" a zapravo dobija kontraefekat. Igraci se opustaju jer nemaju igraca koji im moze uzet startnu poziciju u kada lose igraju (Rahmanovic, Krste). Igraci se umaraju jer jedno te isti igraju 2 utakmice sedmicno. A pored svega toga nema one kohezije...
Valjda ce i on shvatit kako mu to nece prolazit.

Al danas bekic..dupovac..rahmanovic..krste..tatar :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
bar je Krstu trebao poštedit zbog repke, ovi će se odmorit ali čovjek će doći u repku nikakav, iscrpljen i još ako ga bude koristio...
ne znam moram prestat razmišljat o ovom danas ništa pozitivno ne vidim jbg.... :facepalm: :damn:
osim posjete :D posjeta je bila dobra eto :clap: :D
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 17 mar 2019, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 17 mar 2019, 20:29

Ja stvarno ne mogu vjerovati da postoji navijac, koji sebe zove navijacem i koji sere na danasnji kiks, na igrace na Husrefa itd. Odigrali smo niz utakmica u malom vremenskom roku, i to kakvih. Siroki ne da smo pobjedili neko ponizili nakon toliko godina, jednostavno se danas obilo o glavu vec upisani bodovi i pomisao da smo ovo dobili da samo treba istrcati na teren. Sjasite malo sa igraca i Husrefa, ko je danas zvizdao bolje da ne dolazi!!! Trebalo je ispratiti aplauzom momke,dati im maksimalnu podrsku! Al kako kaze Pejakovic, znas ti nas, *ebo ti nas! :problem:
U novi boj ...

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 17 mar 2019, 20:32

Stroj1946 je napisao/la: Šišić, Resić, Pidro, Handžić, Mustafić, Šabanović minute da dobiju jbte. Ne koristi klupu nikako. Koji klinac nam služe ti igrači onda. Bolje da imamo 14 igrača i sa njima nek igra. Jedna te ista formacija non stop. Pa promjeni čovječe nekad sa dva špica, napadni kući, ko da čuva rezultat na Koševu jbte.
Apsolutno se slažem i drago mi je da je dosta raje ovo primjetilo! Husrefe ne treba ti to! Ne budi tvrdoglav!
Danas je komotno mogao stavit Šišića, Šabanovića, Resića a odmorit Tatara, Krstu, Rahmanovića.

Kad sam kod njih, Rahmanović i Krste.. kako ih nije stid zbog ove 3-4 utakmice! Apsolutni bezobrazluk, bez imalo volje i želje se šetaju i prave greške takve da ih odmah u 15-oj minuti treba klupirat da dođu sebi!!! Tatar nije daleko od ove dvojice, eto kao trudi se al uzalud.

Bekić... Jedva čekam dan kad njemu istekne ugovor. Grehota je da Pidro sjedi i gleda ovog amatera. On i Dupovac danas bol za oči...

Ne treba pljuvat ni crnjačit, ovi igrači i stručni štab to nisu nimalo zaslužili. Imamo 9 bodova prednosti nad prvim pratiocem... ali kritika osnovana je uvijek dobrodošla i ja vjerujem da će se Husref dohavizat i uvidjet svoje greške.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 mar 2019, 20:33

Memara je napisao/la:Ne znam jel bilo.. 1:39 :sick: :puke: ! Još onaj penal protiv nas u Mostaru... je.bem li ti mrtve Šulenta!
dal me **** hahahaha jao sramote.. pa ono danas Tatar sto pade je 10 puta vise penal neg ovo,, ja ne vbidim ni da ga je dodirno ovaj .. jao sramote... :puke: :puke: :puke: :puke:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 17 mar 2019, 20:36

Ne znam ni koji je efekat pisati bilo sta ovdje...Potvrdjuje se ono sto sam uvijek govorio,da nama niko ne može pomoci koliko smo teski kao navijaci...Nesto razmisljam Ne daj Bože ,da dajemo neku veliku lovu za neke igrace ,da dovodimo neke "Zvijezde"pa da odigramo nerijeseno sa Krupom,tacno me strah uhvati...
Do juce je bilo "Hus je jedan od nas...",danas vec ne valja za pojedince,svi pali u neku ekstazu razocarenja,Boga mi ko da je smak svijeta...
Pocelo i medjusobno psovanje,pocelo neko vrijedjanje izmedju nas,kao da se radi o nekoj vasarskoj skupini ,a ne o navijacima najveceg kluba u zemlji,pa se zapitam,šta napisati ovdje vise...
Ne znam...
Momci samo hrabro idemo po duplu,a nama neka je dragi Alah u pomoci... :facepalm: :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []