Dazucca je napisao/la:Koči li vama ovaj link
Nema mi nista mrze
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Dazucca je napisao/la:Koči li vama ovaj link
https://sportsport.ba/fudbal/reakcije-e ... ici/310633Reakcije Edisa Mulalića su posebna priča na Grbavici
Kad neko zna,onda zna.plavousrcu je napisao/la:Zec stariji u dva napada uradi vise nego svi spremni zajedno u 90 minuta. Volim ovu pauzu samo da on dodje za pola sata igre.
Vjerovatno nisi gledao citavu akciju kad Zvijezda ima napada i ne prekida igru dok im igrac lezi na sredini terena oni napadaju? Ne kontam tvoju poentu bas?sekretar je napisao/la:Totalno nesportski potez igraca Zelje prilikom gola,ciganski.
Pa koliko sam vidio Zec vraca loptu golmanu u sami korner, napadac Zelje odmah napada golmana, umjesto da ga pusti da mirno ispuca loptu iz fair play igre. A i potez Zeca nije korektan, ako vec vraca golmanu onda mu vrati u 16 m, a ne u sami korner. Nesportski poprilicno.Bezideja je napisao/la:Vjerovatno nisi gledao citavu akciju kad Zvijezda ima napada i ne prekida igru dok im igrac lezi na sredini terena oni napadaju? Ne kontam tvoju poentu bas?sekretar je napisao/la:Totalno nesportski potez igraca Zelje prilikom gola,ciganski.
Zato ti kazem nisi gledao citav tok akcije prije gola, jer da jesi vidio bi da je sve regularno.sekretar je napisao/la:Pa koliko sam vidio Zec vraca loptu golmanu u sami korner, napadac Zelje odmah napada golmana, umjesto da ga pusti da mirno ispuca loptu iz fair play igre. A i potez Zeca nije korektan, ako vec vraca golmanu onda mu vrati u 16 m, a ne u sami korner. Nesportski poprilicno.Bezideja je napisao/la:Vjerovatno nisi gledao citavu akciju kad Zvijezda ima napada i ne prekida igru dok im igrac lezi na sredini terena oni napadaju? Ne kontam tvoju poentu bas?sekretar je napisao/la:Totalno nesportski potez igraca Zelje prilikom gola,ciganski.
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, WeekendOffender i 49 gostiju.