FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

YNWA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 17 mar 2019, 20:44

Nakon 23 kola imas 53 boda, gol razliku 51:16, imas devet bodova vise od drugog, 19 golova vise dao od druge najefikasnije ekipe u ligi, primio si najmanje golova u ligi, uz Slobodu, koja je poznata po tome da igra samo odbranu,preko pola centra ne prelazi :mrgreen:
Igras polufinale kupa...

Na proljece koji uglavnom lose otvaramo, odigras 6 utakmica, imas 5 pobjeda i jedan remi, gol razlika 10;1, i to pobijedis prvi put u historiji Siroki na Pecari, izbacis glavnog rivala iz kupa, i to dvije pobjede bez primljenog gola, i onda uspijes docekati jedan remi, da mozes pljuvati po igracima i treneru, svaka vam cast :clap:

Sta ocekujete, da pobijedimo sve do kraja, da svakome zabijemo po tri komada :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 mar 2019, 20:48

YNWA je napisao/la:Nakon 23 kola imas 53 boda, gol razliku 51:16, imas devet bodova vise od drugog, 19 golova vise dao od druge najefikasnije ekipe u ligi, primio si najmanje golova u ligi, uz Slobodu, koja je poznata po tome da igra samo odbranu,preko pola centra ne prelazi :mrgreen:
Igras polufinale kupa...

Na proljece koji uglavnom lose otvaramo, odigras 6 utakmica, imas 5 pobjeda i jedan remi, gol razlika 10;1, i to pobijedis prvi put u historiji Siroki na Pecari, izbacis glavnog rivala iz kupa, i to dvije pobjede bez primljenog gola, i onda uspijes docekati jedan remi, da mozes pljuvati po igracima i treneru, svaka vam cast :clap:

Sta ocekujete, da pobijedimo sve do kraja, da svakome zabijemo po tri komada
:roll:
:!: :!: :!: samo da podebljam
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 17 mar 2019, 20:48

YNWA je napisao/la:Nakon 23 kola imas 53 boda, gol razliku 51:16, imas devet bodova vise od drugog, 19 golova vise dao od druge najefikasnije ekipe u ligi, primio si najmanje golova u ligi, uz Slobodu, koja je poznata po tome da igra samo odbranu,preko pola centra ne prelazi :mrgreen:
Igras polufinale kupa...

Sta ocekujete, da pobijedimo sve do kraja, da svakome zabijemo po tri komada :roll:
To je srž , bravo :thumbup: Jedina zamjerka što je danas mogao Hus malo rotirati ali Bože moj , ide pauza dobiti Zrinjskog kuci i zavrsiti posao.Po raji imam osjećaj ko da ce Zrinjski do kraja svih 10 dobiti a mi svih 10 kiksati :roll:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 mar 2019, 20:51

Ocekujem da kada preforsiras prvu ekipu da das priliku na +11

PIDRI KOJI JE BIO OZLIJEDJEN 7 DANA I VRATIO SE A EVO MJESEC NE IGRA
SABANOVICU KOJI JE SVEMIRSKI BROD ZA UBLEHU SA BR. 7
RESICU KOJI JE ISTE KVALITETE KAO I HALILOVIC
MUSTAFICU KOJI MOZE BAR ZDNJH 20 MIN ODIGRATI

eto... da kapica stavi umjesto krste naprijed a ne na zadnjeg veznog jer kapic NIJE ZADNJI VEZNI
Da sisica stavi da igra jer je momak bio najbolji na pripremama
Da malo digne igrace na klupi a ne da ljude koji su umrli forsira jer je ziheras.... danas bolan stanojevih 30 min je stajao na desnom beku jer se hebob ŠETAO po strani
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 mar 2019, 20:54

Koliko je umor, toliko su i oni u glavi već na odmoru. Da se bilo ko iz Vistafona od nas skinuo danas, istrčao bi intenzitet i kretnju kao pojedini danas. Šteta je kad onakvu pobjedu u Širokom skoro pa poništiš ovim danas. Kiks je morao doći, a ovo je možda i dobar trenutak. Neka bude prije jakih utakmica kao jesenas protiv Goška nakon čega smo odlično odigrali jake utakmice.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 17 mar 2019, 20:55

Igras polufinale kupa...

Aferim majstore, ma debili sve satro znaju, a propadaju na forumu. Naravno da moras negdje i kiksati, opet nista strasno, kiksat ce i ostali, odnosno u nasem slucaju samo Zrinjski koji nas teoretski moze i stici, ovi dole ispod nemaju sta traziti. Nadam se vec slijedece kolo da cemo ugasiti Zrinjskom sve nade, a tada ce ovi isti sto pljuju hvaliti sve u strucnom stabu i ekipi, nasa posla reklo bi se.
Aferim jos jednom za tvoj post jer je u njemu ukratko srocena sva sustina.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 mar 2019, 20:56

Pa što neko ne bi mogao iznijeti normalnu kritiku?
I pored toga što 2-3 osobe napišu neku kritiku onda se 20 ljudi javi kako to ne valja, vi niste navijači, vi ovo, vi ono, bla bla bla.. u biti sve što se govori iole negativnije dobije 20 komentara na to.
Generalizovanje je stvar koju pojedinci moraju naučiti.
Baš neki dan je bila takva tema i jedan je lik spomenuo nešto, znači jedan jedini kad se brat javlja na to ''kako to, pa jeste li vi normalni''
Mislim ono :D
Evo i danas Panto i ja mislim Totti napisali kako su skupe karte kad lik mrtav hladan napisa kakvi ste vi navijači, vama sve smeta, prokleti bošnjo bla bla bla.. pa čovječe to su dva čovjeka i imaju pravo na mišljenje :D
Ništa nemaš od takvog pisanja sada, na početku sezone se to treba gledati, tad se treba staviti 3-5-7 ili vratiti kategorizaciju ulaznica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 mar 2019, 21:01

Hus nije htio mjenjat tim puno jer je pauza od danas mislio je krupa je kita od ekipe mi puni samo pouzdanja. I onda kita u celo. Sto se tice sabana tu nije htio nista dirat jer je smatro da ce krupa igrat bunker i da ce gledat samo kontru polu kontru, jedino sto je usro sa pidragom al sanjim nije htio rizikovat jer vjerovatno nije 100 posto. I ovo sve kad stavis na hastal i podvuces liniju ovidis da je realno postupio.

Ako pogledas i sa sruge strane oni jesu imali par sansi ali nisu dali go znaci zakazo je ahmet tatar krste pa bekic. Nasi naj bolji igraci. Moje misljenje jedino nelogicno je sto je poceo sa Ahmetom (razumijem da je dosad najbolji igrac) od prve minute ipak covjek ima 36 godina i puno se trosio ove zadnje utakmice.

Igraci i strucni stab su izgubili ovu utakmicu i stavili se pred neocekivan pritisak pred zrinjski, posebno ako nam sad uvale SB u kupu.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 17 mar 2019, 21:04

Ma ovo je danas umor. Htjeli su ali ne mogu. Hebib, tatar, krle, ahmet izdahnuli u 35oj, razumljivo. Ipak 3 teske tekme smo odigrali za kratko vrijeme. Bit ce to dobro sve. Idemo dalje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 mar 2019, 21:07

Igras polufinale kupa...

to što si prvi te ne amnestira od loših, poteza, rezultata i i kritike...baš kao i različit način dolaska do tog rezultata
ovo sa lošim 30-togodišnjacima smo već vidjeli i vodi do trećeg mjesta plafon....forsiranje jedne postave viđeno...
baš nakon toliko teških tekmi zaredom prve 11-ke u svega nekoliko dana trebao ih je poštediti današnje patnje i blama....
a fino izvesti odmornu mladu, rastrčanu ekipu, da se potuku s ovima ispresinguju im život u njima i onda ako zatreba pogurat s klupe...
to je to, bili smo dobri ovo proljeće ali se vuče par igrača na silu u prvu postavu Tatar,Rahman,Krste,Bekić,Hebib što prije nije bilo tako...ignorišu se momci koji su brzo bili u formi, još od priprema i umjesto da se koristi širina i prednosti forme igrača, on ih ubija klupom ili tribinama...

možda djeluje ko umiranje u ljepoti sa strane, ali meni smeta jer strepim do kraja sad, i nadam se sve da je to slučajnost incident i da nismo u pravu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 mar 2019, 21:08

Veoma ponosan na ovo, protiv posljednjeplasirane ekipe u prvenstvu.

23. kolo BH Telecom Premijer lige BiH

Sarajevo - Krupa 7.000
Željezničar - Zvijezda 3.592
Sloboda - Čelik 2.500
Zrinjski - GOŠK 1.200
Široki Brijeg - Tuzla City 1.000
Mladost DK - Radnik 350

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 mar 2019, 21:09

MortemHz je napisao/la:Veoma ponosan na ovo, protiv posljednjeplasirane ekipe u prvenstvu.

23. kolo BH Telecom Premijer lige BiH

Sarajevo - Krupa 7.000
Željezničar - Zvijezda 3.592
Sloboda - Čelik 2.500
Zrinjski - GOŠK 1.200
Široki Brijeg - Tuzla City 1.000
Mladost DK - Radnik 350
Obistinila se moja prognoza. :)

Nema veze za kiks, bio ne neminovan. Iduce kolo zavrsiti pricu oko titule aBd.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 mar 2019, 21:12

Zagor je napisao/la:
Igras polufinale kupa...

Sta ocekujete, da pobijedimo sve do kraja, da svakome zabijemo po tri komada
:roll:
:!: :!: :!: samo da podebljam

:clap: Razmazio ih Husref pravo pa se ufurali.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 mar 2019, 21:12

Pantelija je napisao/la:Ocekujem da kada preforsiras prvu ekipu da das priliku na +11

PIDRI KOJI JE BIO OZLIJEDJEN 7 DANA I VRATIO SE A EVO MJESEC NE IGRA
SABANOVICU KOJI JE SVEMIRSKI BROD ZA UBLEHU SA BR. 7
RESICU KOJI JE ISTE KVALITETE KAO I HALILOVIC
MUSTAFICU KOJI MOZE BAR ZDNJH 20 MIN ODIGRATI

eto... da kapica stavi umjesto krste naprijed a ne na zadnjeg veznog jer kapic NIJE ZADNJI VEZNI
Da sisica stavi da igra jer je momak bio najbolji na pripremama
Da malo digne igrace na klupi a ne da ljude koji su umrli forsira jer je ziheras.... danas bolan stanojevih 30 min je stajao na desnom beku jer se hebob ŠETAO po strani
OK, prvi sam ja napisao, doduse na infu, da je ovo utakmica u kojoj mora poceti 5-6 novih igraca, jer smo psihicki i fizicki istroseni, ali isto tako to je uradio prosli put protiv Krupe i morao je uci Ahmet da nas vadi, tako da i ulazak rezervi ne znaci da bi danas pobijedili, jednostavno nije moguce uvezati taj niz pobjeda koji vi ocekujete u ovoj ligi, liga je previse izjednacena, losi tereni, pa po onome danas se nije moglo igrati, Kapic koji je strasan tehnicar ne moze primiti loptu, Crepulja imao problem...

i sad o igracima, sto nema veze sa danasnjom utakmicom
Pidro se vatio prije mjesec, de malo to bolje provjeri...
Hebibovic je Dani Alves za Sabana, i zbog toga i igra, i jedan je od najzasluznijih igraca sto sto igramo historijsku sezonu, jesi mozda ijednom pomislio da je Milosov posao da pokrije Hebibovica, da je to dio taktike ?
I na kraju Musemic je taj koji je dao sansu i Sabanu i Mustaficu, forsirao ih, i ko im je kriv sto nisu iskoristili priliku ko Mujakic, sad moraju raditi i cekati opet priliku...
Halilovic je bolji igrac od Resica, onog super brazilca, i zbog toga i igra...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 17 mar 2019, 21:23

Joj kad halil slomi onom kicimu danas steta sto ne bi gol.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 17 mar 2019, 21:23

Prijedlog upravi - Dopustite da se protiv Zrinjskog može ući sa kartama od danas!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 mar 2019, 21:24

Ynwa , ja ne da mislim nego znam da bi bila utakmica i sa ovim mladima egal ali bi bar digao moral ekipi i tim igracima, rasteretio starije igrace. Kunem se svim da pidri, sabanovicu, resicu, kapicu niko ne bi zvizduk uputio taaman da smo izgubili a samo tako dizes formu i klupi. Dobro svi znamo da je husref sa slobodom tad kup i titulu zijanio jer je forsirao istih 12 igraca i na kraju ljudi umrli, doslovno!
Opet sad isto radi. Prvo, ,nezadovoljni igraci jer nemaju minute, mladji a ako ne bolji igraci onda iste kvaltete griju klupu igracimma koji ne mogu cm napredovati. Hebibovic ne moze nnikad imayi centaraut kao sabanovic , da se tri puta rodi , niti bekic centarsut i laznjak kao podro.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 17 mar 2019, 21:26

slika

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 17 mar 2019, 21:27

kosevskobrdo je napisao/la:Prijedlog upravi - Dopustite da se protiv Zrinjskog može ući sa kartama od danas!
Ja bih licno volio da to bude , ali mislim da nece , iskreno su danas mogli staviti nize cijene , da bas bude raje, i ovako je bilo
Kako god abd protiv zrinje ocekujem bas dosta publike, to je bas bitna tekma, jedan korak blize tituli ;)

Podrzat momke kao i uvijek i pobjedit skutore ponovo ! :kafa:
04.10.2009 !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 mar 2019, 21:27

kosevskobrdo je napisao/la:Prijedlog upravi - Dopustite da se protiv Zrinjskog može ući sa kartama od danas!
Ma na to se trebalo prije misliti, dosta ljudi to baca

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Proximic i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []