FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 25 okt 2010, 22:36

Dajte nam ovog zuju saljite ga sto vise na Tv - lik vas propagira svaka mu cast! :D :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 okt 2010, 22:36

Izgleda da je povreda Hamzica dosta ozbiljna i nagadja se da bi mogao pauzirati do kraja sezone,stvarno steta jel je u odlican a druga stvar ja nemam ali bas nimalo vjere u Ibru i taj momak je po meni totalno los bez obzira sto je nas,ali za mene ne ulijeva ni sekundu sigurnosti i stvarno se nadam da ce se Dino sto prije vratiti i ove tri sedmice sto se nagadja je previse da bogdo da izguramo dobro ovo kolko ce on biti odsutan
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 okt 2010, 22:45

Prevelik hendikep ako dino bude duze izostao sa terena :roll: :roll: ...jednostavno skoro perfektno je branio i ja sam odusevljen njegovim partijama bio...

pa jbemu majku..kako tako dugo..sjecam se kad je shevcenko slomio tu jagodicnu,nije toliko pauzirao... :roll:

A Hodza..eh :mrgreen: ma on na turniru moze branit samo hehe...al eto vidjecemo..valja izdrzat bar ova 4 kola..pa ako nista angazovat nekog golmana..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 okt 2010, 22:46

sarajlija89 je napisao/la:Prevelik hendikep ako dino bude duze izostao sa terena :roll: :roll: ...jednostavno skoro perfektno je branio i ja sam odusevljen njegovim partijama bio...

pa jbemu majku..kako tako dugo..sjecam se kad je shevcenko slomio tu jagodicnu,nije toliko pauzirao... :roll:

A Hodza..eh :mrgreen: ma on na turniru moze branit samo hehe...al eto vidjecemo..valja izdrzat bar ova 4 kola..pa ako nista angazovat nekog golmana..
Hoce li nositi onu masku preko lica :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 okt 2010, 22:54

ma otkud znam...eto kazu da nece uopste branit mozda... :roll: :roll:

Ko zna sta je to..mozda sa okom nesto nije uredu..jer nije to teska povreda toliko..pogotovo za golmana....nije izlozen udarcima lopte glavom i takvim duelima....vjerovatno nesto sa okom :( al da ne nagadjamo...vidjecemo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 okt 2010, 23:01

sarajlija89 je napisao/la:ma otkud znam...eto kazu da nece uopste branit mozda... :roll: :roll:

Ko zna sta je to..mozda sa okom nesto nije uredu..jer nije to teska povreda toliko..pogotovo za golmana....nije izlozen udarcima lopte glavom i takvim duelima....vjerovatno nesto sa okom :( al da ne nagadjamo...vidjecemo
Ma mislio sam kada se oporavi :)

aleksandre veliki samo napred,brisi ove torlove imas moju podrsku ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 okt 2010, 23:04

ne vjerujem.....oporavice se do tad u potpunosti aBd...al da ne nagadjamo kad ne znamo ni o kakvoj je povredi rijec i sta je konkretno u pitanju...

Dini brzo ozdravljenje..a mi se okrecemo leotaru koji nikada u historiji nije postigao gol na Kosevu....ne vidm razlog da se to promjeni :mrgreen:

SARAJEVO SAMPION 8-)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 okt 2010, 23:05

Prije Leotara je bih se okrenuo sutrasnjem srijebu za kup.
Izvlacenje pocinje u 12:00 a prve utakmice se igraju 3 novembra.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 okt 2010, 23:12

Zrinjski ili branitelj..pa i sloboda....to bi lako prosli mislim...

s ostalim malo teze...al u principu svejedno...sa svima moras igrat..imam neki osjecaj da cemo siroki izvuc..cak sam siguran :mrgreen:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 okt 2010, 23:17

sarajlija89 je napisao/la:Zrinjski ili branitelj..pa i sloboda....to bi lako prosli mislim...

s ostalim malo teze...al u principu svejedno...sa svima moras igrat..imam neki osjecaj da cemo siroki izvuc..cak sam siguran :mrgreen:
Blekic sredio da Branitelj izvucemo :mrgreen:

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 25 okt 2010, 23:30

Hahaha.Pa to je to bio pitar pa pobjego njima, Zijo nam je to samo potvrdio :mrgreen:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 25 okt 2010, 23:40

Ja bih volio najvise da izvucemo Branitelja, Olimpica ili Slobodu. Mislim da bi olahko ove nabrojane ekipe prosli, dok bi sa ostalim ekipama znatno gutavije bilo :P
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 25 okt 2010, 23:51

slika
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 okt 2010, 23:55

slika

8-) 8-)

fale 64 svijece :lol: 8-)

Sarajevo moje,volimo te ludo...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 26 okt 2010, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 okt 2010, 23:57

faba je napisao/la:Hahaha.Pa to je to bio pitar pa pobjego njima, Zijo nam je to samo potvrdio :mrgreen:
Sam ba tvrdi da njegova familija navija za Fk. Sarajevo :) Znači, to mu je u krvi :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

E=mc2
Kontakt:

Post Postao/la E=mc2 » 26 okt 2010, 00:31

Do sad smo imali sreće u izvlačenju nadam se da ćemo i sad. Očekujem Branitelj ove Željezničare želim na proljeće da ih pocijepamo sa malo jačim sastavom sa Škorom na čelu :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 okt 2010, 00:33

Ma branitelj i sloboda koja je losa u ovom trenutku su najbolje opcije..al valja ih izvuc :mrgreen:

Imam felling za siroki... :?

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 26 okt 2010, 00:37

e ljudi, sto svi spominju Skoru na proljece, ja to nisam nigdje procitao, ko je upuceniji neka mi odgovri, moze i preko pm
na sjeveru uvijek spica

kuga1234
Kontakt:

Post Postao/la kuga1234 » 26 okt 2010, 01:04

sarajlija89 je napisao/la:ma otkud znam...eto kazu da nece uopste branit mozda... :roll: :roll:

dino, nase najvece pojacanje ove sezone ce ko cheh iz celsea , kaciga na glavu i branit, ...hrabro dinooooooo

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 26 okt 2010, 02:23

Bice pojacanja u zimu nista ne brinite,tek je dosla nova uprava sve sto su rekli za sad su uradili,igraci ginu za bordo dres i ni jedna tekma nije prosla da nisu natopili dres!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []