AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Fantasista
- Kontakt:
Re: AC Milan
Normalno da su bolji kad na sredi nemamo igraca
Uzeo nas Spaleti na sredini, zna cojk gdje nas nema. Pa hajd sto ne znaju nista kreirati al ne znaju ni zaustaviti. Susa nema vec 2 mjeseca. Sra... zivo. Jos imamo dobar rezultat.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Kao i obicno Spaletti bolje postavio ekipu od naseg Gatussa,preslusao ga prvo poluvrijeme
Opet su krenuli defanzivnije i bojažljivije u utakmicu, kao prošli put. Kod sredinu isto puše, što je stvar postavke, nema šanse da su ovi panjevi ovoliko nadmoćniji od naših.
Malo su došli sebi poslije petnaestak minuta, ali ne možeš sa ona dva konja ništa iskreirati. Jednog nema, drugi ne zna ni loptu uštopati, a da se ne odbije od njega na mater.
Treba ih Gatuso dobro naružiti i naložiti u svlačionici, da uđu jače u utakmicu, sa više presinga.
Susa bi trebalo odmah na poluvremenu zamjeniti, a vjerovatno bi trebao ući i Biglia ubrzo, fali taj tip veznjaka.

Malo su došli sebi poslije petnaestak minuta, ali ne možeš sa ona dva konja ništa iskreirati. Jednog nema, drugi ne zna ni loptu uštopati, a da se ne odbije od njega na mater.
Treba ih Gatuso dobro naružiti i naložiti u svlačionici, da uđu jače u utakmicu, sa više presinga.
Susa bi trebalo odmah na poluvremenu zamjeniti, a vjerovatno bi trebao ući i Biglia ubrzo, fali taj tip veznjaka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jos je sudija za 3 šaban lige. Taman da sudi derbi Vražići-Rahić. Kriminal zivi...
free Palestine!!!
free Palestine!!!
-
- Kontakt:
Nema mudo Gattuso da odma izvadi Susa i ubaci Castiljeha + jednu camugu napolje a Biglia da udje..
- Fantasista
- Kontakt:
Gattuso je kriv najvise. Lik se nabrijo na sujevjerje pa mu ova dva kloca od krila moraju poceti svaku tekmu. Samu je u formi i mora igrati. Suso je postao smijesan kolio je los, Hakan ne zna loptu primiti.
Najvise mi smeta sto ova dva crnje niti udaraju ljude niti znaju igrati defanzivno kad vec nemaju kvalitete prema naprijed. Bili su Rino ili Nigel nula u ofanzivi ali su zato bili beton nazad.
Najvise mi smeta sto ova dva crnje niti udaraju ljude niti znaju igrati defanzivno kad vec nemaju kvalitete prema naprijed. Bili su Rino ili Nigel nula u ofanzivi ali su zato bili beton nazad.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Krenem kucat a ne znam sta cu
Izgleda ovo je vrh sto se tice dometa Gatusa i svi to znamo. Svi su ga nadigrali u derbijima.
Katastrofa od igre, u zadnjih nekoliko kola i pobjeda na silu, je dosla na naplatu. Previse patimo loptu od veznog reda prema napred. I ono malo prilike sto stvorimo neko pocetnickom greskom upropasti.
Ne vidim nacina da ovo okrenemo, daj Boze da se varam. Inace odigramo bolje drugo poluvreme, ali sam za nastavak veceras skeptican.
Biglia, Conti i Samu in obavezno
Izgleda ovo je vrh sto se tice dometa Gatusa i svi to znamo. Svi su ga nadigrali u derbijima.
Katastrofa od igre, u zadnjih nekoliko kola i pobjeda na silu, je dosla na naplatu. Previse patimo loptu od veznog reda prema napred. I ono malo prilike sto stvorimo neko pocetnickom greskom upropasti.
Ne vidim nacina da ovo okrenemo, daj Boze da se varam. Inace odigramo bolje drugo poluvreme, ali sam za nastavak veceras skeptican.
Biglia, Conti i Samu in obavezno
Ma imaju brate Brozovića koji se odlično rješava presinga i diktira tempo iz dubine. Mi nemamo takvog veznjaka, Bakayoko je jak i može na snagu iznijeti loptu al' ne može diktirati tempo nikako. Biglia može diktirati tempo al' opet nema tu sirovu snagu kao Bakayoko.rope11 je napisao/la:Opet su krenuli defanzivnije i bojažljivije u utakmicu, kao prošli put. Kod sredinu isto puše, što je stvar postavke, nema šanse da su ovi panjevi ovoliko nadmoćniji od naših.![]()
Helem, što prije uđu Kastiljeho i Biglia, imat ćemo veće šanse da izjednačimo, zapravo da zabijemo gol, jer lako je moguće da u međuvremenu fasujemo još jedan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hakan i Suso su najlošiji, nisu u stanju apsolutno ništa kreirati, od Hakana se odbijaju lopte, na Vi s loptom cijelo 1.pol, te bezbroj pogrešnih odluka njegovih. Suso duh, pored živog Castijeha nikome nije jasno do kad ćemo ovog petljanca gledati
Aha evo odmah Kastiljeha od početka drugog poluvremena, to je pozitivno, al' čini mi se da će ući umjesto Pakete, a ne umjesto katastrofalnog Susa.
Mada nije ni Paketa odigrao ništa specijalno, al' bih svakako prije izbacio Susa nego njega.
Jer nemaš neke fajde od Kastiljeha na lijevoj strani al' hajde barem će na papiru to sve izgledati ofanzivnije.
Mada nije ni Paketa odigrao ništa specijalno, al' bih svakako prije izbacio Susa nego njega.
Jer nemaš neke fajde od Kastiljeha na lijevoj strani al' hajde barem će na papiru to sve izgledati ofanzivnije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Paqueta van

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Al' evo promijenio je i formaciju izgleda, Kastiljeho na desetci u 4231.
Pa ovaj panj od trenera nije normalan. Bog me ubio ako on zna sta radi.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ma i paqueta je odigrao kriminalno....
Kola se slomila na Paqeti koji je bio skroz pristojan, a ostavio Susa
Ajde, bar je na vrijeme reagovao i bar stavlja sve karte na napad.

Ajde, bar je na vrijeme reagovao i bar stavlja sve karte na napad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Ove suteve sa distance niko ne misli blokirat, uvalit ce nam jedan takav do kraja
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Fantasista
- Kontakt:
Stavi Hakana na destku nije on krilo yebo ga zivot.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dovidjenja prijatno