FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- Zenicanin988
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sarajevo bi po meni bilo puno bolje da ih vodi neko drugi. Ovaj Husref je nikakav trener. Ljudi su prvi jer imaju daleko najbolji individualni kvalitet, znaci za nasu ligu extra igrace. Husref isto balvan samo ih unazadjuje. On da vodi npr Slobodu ili Celik ispali bi. A ionako je krkan
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Celik da vodi Mourinho ispali bi iz lige. Husref je vodio i Slobodu, borili se za titulu, igrali finale kupa i izasli u Evropu sto vise nikad nece. A ti hajdi na svoj pdf pa kenjaj.Zenicanin988 je napisao/la:Sarajevo bi po meni bilo puno bolje da ih vodi neko drugi. Ovaj Husref je nikakav trener. Ljudi su prvi jer imaju daleko najbolji individualni kvalitet, znaci za nasu ligu extra igrace. Husref isto balvan samo ih unazadjuje. On da vodi npr Slobodu ili Celik ispali bi. A ionako je krkan
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ahbabu nemoj me podcjenjivati. Ne dodiruje mene to za sta me drugi napadose. Najbitnije je da navijaci kao @benkara21,@skoroalen,@FranceskoTotti i slicni budu zadovoljni .Ne sto me nahvalise(plako sam od sreceTamniVilajet je napisao/la:Sve si u pravu, ali nije tu u pitanju samo kiks. Mnogo veci je problem sto npr ljudi ne vide da se polako rusi ono na sto smo bili ponosni u prvoj polusezoni. Sa 7, spali smo na jedno nase dijete u ekipi a igra sve losija jer prvih 11 znaju da su nedodirljivi. Zar mislis da to nasim akademcima ne smeta? Husrefov inat nije ni malo dobar i treba ga kritikovati, samo sto je to na ovoj temi nemoguce jer svako ko pokusa razmisljati svojom glavom bude napadnut. Osjetio si to i ti na svojoj kozi. Ali siguran sam da ce se u reprezentativnoj pauzi neke stvari promjeniti na bolje.Samozdravlje je napisao/la:- Sva rasprava poslije utakmice za i protiv Husrefa , imam i ja svoje misljenje , ali cemu da se jos vise raspravljate.
- Previse kritike za 5 pobjeda i remi nije ok , braniti danasnji remi takodje nije ok.SS i igraci ujedinili navijace i 7 milja
- Da je neko ponudio 5 pobjeda i remi sa pocetkom prvenstva i Plasticni 1p. 3x 2poraza . Prihvatili bi objerecke .
- I X nam igra protiv Plasticnih , kao pobjeda +9 (citaj 10 bodova prednosti)
- Malo se mi navijaci pitamo(pobjedjivali su i pred 2 t.) , ali i to malo sto se pitamo trebamo dati i osvojiti Titulu
- Pametovati sad 10 kola prije kraja i +9 bodova je kontraproduktivno . PODRSKA ,pa poslije ....
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!![]()
![]()
Poslije toga ide interes Hadzija,Ahmetovic, Crepulja,Rahmanovic,Stanojevic i drugi slicni su goli inters . Prolazni likovi koji su u trenutku spoznali da uspjeh FKS je njihova sansa za dobrom egzistencijom.Ne zamjeram ja profesionalcima sto tako razmisljaju , htjeli su oni i danas dobiti ,ali nestalo energije i udarili u zid .O Husrefu namjerno necu , ne treba nam talasanje . Dobro si i bod odlican , sa njim imamo 3 utakmice fore . Jos 7 pobjeda od 10 i ide VJECNA VATRA . Onda cemo popiti po kahvu aBd i jednu zescu (ne smijem vise).U pamet Pitari moji Medeni .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Prvo, nikakva šteta od današnjeg remija nece biti.
Drugo, zaboli me k.... hoce li povremeni navijaci doci i protiv svinjskog zbog loše igre danas.
Trece, mi smo sigurni prvaci a 99% i osvajaci Kupa.
Četvrto, sa ovakvim trenerom i igrackim kadrom i ovakvim konkurentima još puno godina možemo osvajati trofeje.
Peto, sa ovakvim trenerom u Evropi nemamo šta tražiti, ni sad ni nikad. A mogu se tu dodati i oba beka, prije svega.
Drugo, zaboli me k.... hoce li povremeni navijaci doci i protiv svinjskog zbog loše igre danas.
Četvrto, sa ovakvim trenerom i igrackim kadrom i ovakvim konkurentima još puno godina možemo osvajati trofeje.
Peto, sa ovakvim trenerom u Evropi nemamo šta tražiti, ni sad ni nikad. A mogu se tu dodati i oba beka, prije svega.
- TamniVilajet
- Kontakt:
To su nasi mladi poletarci. Super momci i pravi PitariSamozdravlje je napisao/la:
Ahbabu nemoj me podcjenjivati. Ne dodiruje mene to za sta me drugi napadose. Najbitnije je da navijaci kao @benkara21,@skoroalen,@FranceskoTotti i slicni budu zadovoljni .Ne sto me nahvalise(plako sam od srece).Ti navijaju za FKS , ne navijaju ni za ni protiv ikoga,samo FKS . Ti mali pozitivni mangupi su mi najvazniji sto se veze sa FKS . Oni sretni trebali bi biti i Ti i ja . Poslije tih pozitivnih mladih mangupa BiH , koji za FKS navijaju srcem bez interesa i porodicnih veza najvazniji su mi Akademci i tu se zavrsava emocija .
Poslije toga ide interes Hadzija,Ahmetovic, Crepulja,Rahmanovic,Stanojevic i drugi slicni su goli inters . Prolazni likovi koji su u trenutku spoznali da uspjeh FKS je njihova sansa za dobrom egzistencijom.Ne zamjeram ja profesionalcima sto tako razmisljaju , htjeli su oni i danas dobiti ,ali nestalo energije i udarili u zid .O Husrefu namjerno necu , ne treba nam talasanje . Dobro si i bod odlican , sa njim imamo 3 utakmice fore . Jos 7 pobjeda od 10 i ide VJECNA VATRA . Onda cemo popiti po kahvu aBd i jednu zescu (ne smijem vise).U pamet Pitari moji Medeni .
I moram te ispraviti; imamo 4 utakmice fore jer gol razlika je na nasoj strani.
A ja cu umjesto tebe popiti boga oca ako treba. Jos sam u kondiciji i flasa dzekija i gajba Sarajevskog mora pasti
Ovo peto podebljati ni sa trenerom a ni sa ekipom nemamo sta traziti ozbiljnije u evropibrojjedan je napisao/la:Prvo, nikakva šteta od današnjeg remija nece biti.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ko god je mislio da cemo ligu prekucat bez poraza, sjebo se. Prva stvar je ta sto mi kvalitetom nismo toliko dominantni, a druga stvar je ta sto je liga krkanska i svako svakog moze iznenadit. Htjeli mi to priznat ili ne, nakon 11 bodova prednosti opustili smo se, prvo mi ovdje na forumu kao navijaci a tako i igraci. Do kraja ce se trebat jos puno muke i znoja prosut za titulu, posebno kad se vidi na kakve nacine lazni pokusavaju da anuliraju zaostatak. Zato bez obzira na ovo danas momcima i Husrefu puna podrska i jos jace nego do sad !!! A kome ce bit lakse neka zamisli da smo u Širokom osvojili bod a danas tri.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- Imao sam cast upoznat ta tri momka na 5 min. sjajni, pametni ,kulturni ,vjerujem da bi svakom pomogli kad bi mogli.TamniVilajet je napisao/la:To su nasi mladi poletarci. Super momci i pravi PitariSamozdravlje je napisao/la:
Ahbabu nemoj me podcjenjivati. Ne dodiruje mene to za sta me drugi napadose. Najbitnije je da navijaci kao @benkara21,@skoroalen,@FranceskoTotti i slicni budu zadovoljni .Ne sto me nahvalise(plako sam od srece).Ti navijaju za FKS , ne navijaju ni za ni protiv ikoga,samo FKS . Ti mali pozitivni mangupi su mi najvazniji sto se veze sa FKS . Oni sretni trebali bi biti i Ti i ja . Poslije tih pozitivnih mladih mangupa BiH , koji za FKS navijaju srcem bez interesa i porodicnih veza najvazniji su mi Akademci i tu se zavrsava emocija .
Poslije toga ide interes Hadzija,Ahmetovic, Crepulja,Rahmanovic,Stanojevic i drugi slicni su goli inters . Prolazni likovi koji su u trenutku spoznali da uspjeh FKS je njihova sansa za dobrom egzistencijom.Ne zamjeram ja profesionalcima sto tako razmisljaju , htjeli su oni i danas dobiti ,ali nestalo energije i udarili u zid .O Husrefu namjerno necu , ne treba nam talasanje . Dobro si i bod odlican , sa njim imamo 3 utakmice fore . Jos 7 pobjeda od 10 i ide VJECNA VATRA . Onda cemo popiti po kahvu aBd i jednu zescu (ne smijem vise).U pamet Pitari moji Medeni .![]()
I moram te ispraviti; imamo 4 utakmice fore jer gol razlika je na nasoj strani.![]()
A ja cu umjesto tebe popiti boga oca ako treba. Jos sam u kondiciji i flasa dzekija i gajba Sarajevskog mora pasti
- Trebali bi se i mi matori dokazati da nismo svi Niksici,Izetbegovici,Komsici,Radoncici i svi ostali sebicni politicari.
- U sve se bolje razumijes , ali moj je fah oko bodova(+ i -).Mi mozemo 3 utakmice vise izgubiti od Plasticnih i da Plasticni pobjede svi 10 . Dakle :
- 7 pobjeda i mi smo prvaci , Plasticni nek pobjede 10
- 5 pobjeda i 5 remija opet smo prvaci , Plasticni nek pobjede 9 i remi s nama , mi smo prvaci .
- Kako dobar post napisa @brojjedan (promaklo mi)
brojjedan WroteColon
Prvo, nikakva šteta od današnjeg remija nece biti.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
nukleusmember
- Kontakt:
ne znam uopšte kako mogu ovako slagati da je posjeta bila 7 milja ili sam je ciknuo?mislim da je bila nategnuta petica,more ovih kritika koje idu na husrefov račun nažalost stoje,to je već prežvakano,šta je tu je ybg,neću biti nezadovoljan ni bodanom protiv svinjskog,neće ni oni sve pobjeđivati,maksimalno se uozbiljiti do kraja sezone
VVVBK
VVVBK
-
belosevic28
- Kontakt:
Zinula guzica pojedincima.
A drugi opet docekali 5 minuta da pljuju. Ja se ne sjecam utakmice da smo imali 7 akademaca u prvih 11 (pozavidila bi nam Barca i Ajax), a danas je bio samo jedan jer je Nihad ksrtoniran,Pidro jos nespreman,Mustafic nea sta trazit kad su Crepulja i Stanojevic u ovakvoj formi.
Jedino zamjeram klupiranje Halida.
A drugi opet docekali 5 minuta da pljuju. Ja se ne sjecam utakmice da smo imali 7 akademaca u prvih 11 (pozavidila bi nam Barca i Ajax), a danas je bio samo jedan jer je Nihad ksrtoniran,Pidro jos nespreman,Mustafic nea sta trazit kad su Crepulja i Stanojevic u ovakvoj formi.
Jedino zamjeram klupiranje Halida.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
@Samozdravlje legenda jedna, cijenim te i poštujem kao svog oca iskreno ovo kažem, a znam da ima još dobre raje na ovom forumu. Samo me živcira kad kiksamo, more novih nickova bude na ovom forumu i lafo pljuju nešto. Kad je onaj rahmanovic pisao ovdje, prvi sam ga napao jer je od početka počeo da kenja, a ima takvih ovdje dosta. Odje*ite majmuni!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ja se nadam da ce protiv lažnih proraditi Pitarski inat,da podržimo momke samo onako kako mi to znamo, i da završimo više priču o prvenstvu.
Nemoj da dozvolimo da nam se dušmani naslađuju.
Nemoj da dozvolimo da nam se dušmani naslađuju.
-
Historicar
- Kontakt:
Šteta zbog ovih 0:0 jučer, bilo bi lijepo da smo pobjedili pred seriju teških utakmica koje nas čekaju (Zrinjski, Željo, Široki).Što se tice Zrinjskog, bilo je pitanje kola kada će im opet svirati cirkus penal.Dovoljno je samo reci da je drugi čovjek saveza, ujedno i drugi čovjek Zrinjskog, Ivan Beus.
Imaš na fejsbuk stranici 1921.ba sliku Samira na tribinama, zapad ja mislim. Ne bi džaba bio tu, a pričaju Željovci da ga Amar hoće.BordoSarajevo je napisao/la: Jesil ozbiljan il se zayebavaš za Samira?
Duljevića je par forumaša blatila da je jedan od "anamo onih" i to dok je igrao za nas, što nije tačno. Milion storija na instagramu podrške nama i našim igračima, a danas je bio i na Koševu.
@nukleus i meni djeluje malo nerealno baš 7 milja al savez uvijek lupa cifre, nikad neću zaboravit kad su na onom derbiju kad smo bojkotovali napisali da je bilo 13.500 navijača, na stadionu koji ima 13.449 mjesta, gdje imaš oko 2000 praznih stolica gostujućeg sektora i tampon zone, i još oko 500 praznih mjesta na istoku, vidljive praznine hladno na TV prenosu. Tako da, po mom mišljenju, juče do 6 hiljada je bilo, po meni je 7 previše nekako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja stvarno ne znam da je ikad to bilo generalno misljenje da treba ukloniti ahmeta a staviti hadzica, evo ako iko bolje zna nek kaze, ali izuzev par likova koji su njemu bliski pa su sve na njegov mlin spinovali ne znam da je to bila ozbilja...YNWA je napisao/la:
Nisam ni napisao da je to tvoj misljenje, nego je generalno misljenje bilo sta ce Ahmet, nista nije osvjio, nema koristi od njega, daj dijete nase...
Pa i da je Tatar danas bio na klupi, ne bi Sisic i Resic poceli, nego Halil, i na kraju bi bilo Tatar koji je dao gol u Sirokom i Mostaru nagrađen klupom, naravno to bi bilo generalno misljenje, posto ti Tatara ne mozes smisliti, to bi vjerovatno pozdravio, ali kao sto napisa, generalno bi bilo tako, i jos bi se to kasnije izvlacilo, i pisalo kako Husref unisti igraca jer mu nije dao igrati nakon sto je dao golove...
Uticaj na igru ne znaci da ima asistencije, evo npr protiv Krupe prije dvije sedmice, nakon njegovog ubacaja sa strane dajemo gol, i posto nije asistirao direktno, onda sve sto je uradio je nebitno, i koliko ima jos tih situacija, hebib je dosta podcijenjen igrac, i previse se on pljuje...
Molim te nemoj mi osjecaje prisivati po nekoj tvojoj procjeni, jer bgm je daleko od istine...ja Tatara smatram odlicnim igracem medjutim trenutno nije na nivou trkacki kao jesenas, srecom golovima,asistencijama tj. Ucinkom jeste...prije nego je I bio doveden u vezu s nama ja sam postavio njegov yt video ovdje kao interesantnog igraca a rodjeni sarajlija...on igra redovno uprkos svojoj spremi I da ga je juce stavio na klupu bas kao I ostatak prve 11ke to bi bilo zasluzeni odmor nakon onakve sedmice iscrpne....
Hebiba ja stvarno nisam uhvatio da je dobar u bilo kojem segmentu...I nema potrebe objasnjavat momka sa 28 godina kao da je neki neshvaceni genije jer fakat regularni defanzivno dobri bek sa ponekim sprintom naprijed bi bio revolucija po nasoj desnoj strani...i tolika sigurnost u odbrani da bi svi kolektivno odahnuli bas kao kad Pidro igra lijevo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nezz za vas ali po meni je Vladan najvece iznenqdjenje proljeca.Sa koliko sigurnosti brani lik,ogromna razlika u odnosu na jesen.Otici u Hercegovinu i vratiti se sa nulom.Pa evo u 6 utakmica samo jedan primljeni gol.Samo neka nastavi ovako Bgm,evo u srijedu trci onaj Mandica iz Zrinjskog 1 na 1 ja kontam ma nema sanse da Vladana prodje isto kao i jucer u one dvije situacije.Majke mi isto kao da znam da Ce Vladan to skinuti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Od 12 utakmica na Kosevu, mi imamo 10 pobjeda i 2 nerjesena... Dva nerjesena imamo protiv dvije najlosije ekipe koje ce ispasti iz lige najvjerovatnije 
Hebib ako izgubi mjesto desnog beka, kao desno krilo ne moze igrati pored Tatara, koji pravi visak na terenu, predribla i zna ZABITI, za razliku od njega koji ne moze sa metar ko pogoditi i jos na to je jako nesiguran kao igrac. Znaci gubi mjesto u ekipi i ode na klupu.
Druga stvar, Velkoski, mora se priznati je totalno pao. U zadnjih par utakmica nista od njega se nije vidjelo vrijedno spomena. Iskreno ja bi volio radije onog Halilovica gledati lijevo nego njega. Onaj barem stvori priliku, dribling neki, sprint, nesto. Od ovog nista, osim setkanja i doda nekom blizu sebe. Ipak on igra jer je "stara" garda. Ne znam na osnovu cega taj lik igra vise. Ja sam ga branio dosad, al ne vidim kvalitet neki u njemu. Vjerujem da bi bio puno korisniji i efikasniji da uleti s klupe zadnjih pola sata. Daj ba nekog igraca da je prodoran tamo lijevo, da prozuja, uleti, nesto.
Druga stvar, Velkoski, mora se priznati je totalno pao. U zadnjih par utakmica nista od njega se nije vidjelo vrijedno spomena. Iskreno ja bi volio radije onog Halilovica gledati lijevo nego njega. Onaj barem stvori priliku, dribling neki, sprint, nesto. Od ovog nista, osim setkanja i doda nekom blizu sebe. Ipak on igra jer je "stara" garda. Ne znam na osnovu cega taj lik igra vise. Ja sam ga branio dosad, al ne vidim kvalitet neki u njemu. Vjerujem da bi bio puno korisniji i efikasniji da uleti s klupe zadnjih pola sata. Daj ba nekog igraca da je prodoran tamo lijevo, da prozuja, uleti, nesto.
Ma niko ne valja sram nas bilo što imamo prednost samo 9 bodova...svi napolje iz kluba!
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, TrueStrength i 19 gostiju.