FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hebib je najbolji bocni igrac lige.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
**** majku treba opet Radulović ili Boris Gujic desno ,a Crnkic lijevo,ili Vusljanin.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Tek sad vidimo koliko je Mujakic jučer falio.Jednostavno on ulijeva sigurnost u odbrani.Izlaskom Stanojevica je nastao raspad sistema,veza nam je pukla skroz,defanzivno nije bilo igrača da na sredini presječe loptu,i ofanzivno da brzo istu prenese.
Ova ekipa za Premijer ligu je ok,al ako se ne pojačamo za Evropu bojim se blamaže,posebno jer će nam faliti Mujakic,Dupovac sa Lazicem ne može igrati protiv ozbiljnih ekipa.
Ova ekipa za Premijer ligu je ok,al ako se ne pojačamo za Evropu bojim se blamaže,posebno jer će nam faliti Mujakic,Dupovac sa Lazicem ne može igrati protiv ozbiljnih ekipa.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 18 mar 2019, 10:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ili opet potražiti velikog majstora Ermina Huseinbašića Brzogmma_hz je napisao/la:**** majku treba opet Radulović ili Boris Gujic desno ,a Crnkic lijevo,ili Vusljanin.
ISTINA ZA VEDRANA!
Citajuci postove od jucer rekao bih da smo sada u sredini tabele,imamo lose igrace ,a do sada smo zadnje 4 godine osvajali po duplu i imali beton igrace.Lecler je napisao/la:Ili opet potražiti velikog majstora Ermina Huseinbašića Brzogmma_hz je napisao/la:**** majku treba opet Radulović ili Boris Gujic desno ,a Crnkic lijevo,ili Vusljanin.
Hebib je za nas top,Dupovac je za nas dobar,mislim za nasu ligu jbg.
Kako mi da dovedemo dobre igraceu klub kada savez ulaze u samo jedan stadion,kada savez skrsi tolike pare na novu zgradu,kada su im plate kao da su ministri.Kako igrati na stadionu u Bijeljini,Gabeli,Tuzli, Krupi kad se natopi teren uzas,Kosevo isto uzas teren bude,ugl svi tereni budu uzas osim Grbavice i Zenice.
Kako Ce igrac dobar doci kada mora igrati ljeti po vrelini jer stadioni nemaju reflektore.Mislim kvalitetniji igrac.Gledam jucer stadion Gorice ,bolji uslovi nego na Grbavici.
Ko Ce u ovu vukojebinu.
Zlatan je nama Heba.
FK SARAJEVO.
Javim ti za sledece kolo, pa gurni koju stojuemir79 je napisao/la:Hajdi sto si pogodio rezultat, nego i posjetu.Amca007 je napisao/la:Amca007 je napisao/la:Krupa me prosli put iznenadila, bore se za opstanak. Mislim da bi ovu utakmicu mogli kiksati. Umorni su igraci. Ne kazem da cemo izgubit, ali vrlo lahko moze x biti. Nadam se da ce nas demantovat. Sve u svemu u dlnedelju ocekujem 7000!
Evo samo da se citiram. Ja sam osjetio da necemo dobiti, ali nema veze, stvarno nakon 6 pobjeda ocekivao se i jedan kiks. Umorni igraci. Ovo nista ne mjenja, idemo dalje u nove pobjede. Sarajevo sampion..![]()
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ja bi cak rekao da je Zlatan Nalic nas Heba hahahahahha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kad je kup izvlacenje ..ako dopadne Siroki to je sranje radi rasporeda
Sutra u 12.Dadox je napisao/la:Kad je kup izvlacenje ..ako dopadne Siroki to je sranje radi rasporeda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Meni je najzanimljivija stvar u svemu, da svi klubovi pa i nas sute kao pi.čke na to sto savez gradi i ulaze u privatni stadion.
Ovo nema nigdje. Prosto nevjerovatno koliki smo onako generalno idioti.
Ovo nema nigdje. Prosto nevjerovatno koliki smo onako generalno idioti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
A jeste l' vidjeli šta su uradili Rođenim za utakmicu protiv Olimpika?
Ovim gov.nima iz saveza treba svakako stat u kraj. Dosta je njihovog javašluka.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- TamniVilajet
- Kontakt:
Sto je sranje kad mi na svakoj poziciji imamo po 2 podjednaka i za nasu ligu iznadprosjecna igraca?Dadox je napisao/la:Kad je kup izvlacenje ..ako dopadne Siroki to je sranje radi rasporeda
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Na ss.ba tabela stoji da imamo 11boba prednosti...odem na flashscore isto 11boda....jesam li ja lud???
Zar nije sad razlika 9boba...
53 mi, lazni 44.ado-hz je napisao/la:Na ss.ba tabela stoji da imamo 11boba prednosti...odem na flashscore isto 11boda....jesam li ja lud???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Editado-hz je napisao/la:Na ss.ba tabela stoji da imamo 11boba prednosti...odem na flashscore isto 11boda....jesam li ja lud???
Do mene je puko sam
- TamniVilajet
- Kontakt:
Eto dje nestaju zeljini ukradeni bodovi. Sad je sve jasnoado-hz je napisao/la:Na ss.ba tabela stoji da imamo 11boba prednosti...odem na flashscore isto 11boda....jesam li ja lud???
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Hoćeš ti bježat sa časova matematikeado-hz je napisao/la:Editado-hz je napisao/la:Na ss.ba tabela stoji da imamo 11boba prednosti...odem na flashscore isto 11boda....jesam li ja lud???
Do mene je puko sam
ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I hajde sad ti budi pametanZip je napisao/la:Od 12 utakmica na Kosevu, mi imamo 10 pobjeda i 2 nerjesena... Dva nerjesena imamo protiv dvije najlosije ekipe koje ce ispasti iz lige najvjerovatnije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste šupački ali je po UEFA pravilima tako da su sa te strane sigurni. Ne mogu se žaliti na takvu odluku Olimpika.skoroalen je napisao/la:A jeste l' vidjeli šta su uradili Rođenim za utakmicu protiv Olimpika?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Benko123, boki86, DoktorXabaras, SamoIzrekno i 20 gostiju.