Svatko kladionicu gleda na svoj način i igra kako želi, a ja sam ta osoba koja voli i zaradit ako se može što je slučaj da sam prošle godine završio oko 800€ u plusu što nije niti malo za baciti jer sam s tim novcem sebi uplatio ljetovanje.
Želim reć da poštujem svačiji način igre dok ja ipak to gledam kroz jednu dozu profesionalizma gdje trošim svoje dragocjeno vrijeme, a vrijeme se zapamtite jedino ne može kupit, sve je ostalo moguće osim se vratiti nazad stoga ja to gledam kroz neko pametno ulaganje kad nas već država na ovaj ili onaj način krade i više nije siguran novac ni u banci a kamoli o nekoj kamati da pričamo.
Sad sam malo odužio, nemojte što zamjeriti.
Sretno svima još jednom i upamtite za svagda kladionica je maraton a ne utrka na 100 metara gdje ćete u startu nabacat 10 listića i svu svoju banku stavit u par dana na kladionicu. Ako tako razmišljate rađe odvedi te cure, žene na večeru nego da dajemo toj gamadi novce kao da im nije dosta kroz poreze i ostalo. Nemojte misliti da vam ja sad želim nešto pametovat već se sami zapitajte: Što sam ja od te kladionice nekada kupio? Barem kiflu? Ili je pak u većini slučajeva bilo da je trećina plaće tamo kod njih svaki mjesec u blagajni završila?
Kad si odgovorimo na ta neka jednostavna, a zapravo složena pitanja moći ćemo cijeniti novac koji zaradimo i koji ostavljamo u kladionicama.
Ovdje vas ostavljam u razmišljanju i ponavljam nemojte što god zamjeriti jer meni je uistinu drago i želim da svi zarađuju da ko ljudi odemo na ljetovanje, odnosno da proživimo taj kratak period kako zapovijeda jer kao što sam rekao jedino vrijeme se ne može vratiti, sve ostalo se da ispraviti!
Puno sreće svima želim od srca