RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Idemo Armijo na Otoku,mozemo oko stadiona.
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Tekma je def u nedjelju?
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
- KongrateUK
- Kontakt:
Nije ti glavni grad države Mostar, niti je MUP KS, MUP HNKTito_1922 je napisao/la:Idemo Armijo na Otoku,mozemo oko stadiona.
I džaba zovete ove firme i kompanije sa spiska, cuj hocete da kupite karte sponzora
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- josipmusa2
- Kontakt:
Ima gledat i ispred stadiona, naša pjesma će se svejedno čuti, a niko ne može da nam zabrani boravak na javnoj površini !
Nevjerovatno koliko si opsjednut Velezom poludit cesKongrateUK je napisao/la:Nije ti glavni grad države Mostar, niti je MUP KS, MUP HNKTito_1922 je napisao/la:Idemo Armijo na Otoku,mozemo oko stadiona.![]()
I džaba zovete ove firme i kompanije sa spiska, cuj hocete da kupite karte sponzora
kad su pustali Manijake,Hz,Robijase da u velikom broju popune Gay arenu,vala ce pustiti i Rodjenima ili ovako ili onako
.Jebote nigdje u svijetu nema da neko smanjiva kapacitet stadiona radi najezde navijaca,svak proba prosiriti kapacitete,samo plasticari smanjuju,to samo govori o kakvom umjetnom klubu se radi i za koga taj klub igra.
Rodjeni poderiti ove plasticare i spremite ih tamo gdje im je mjesto
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA eto nas u velikom broju ,ko vas J**+ i vas i vasu gay arenu
Rodjeni poderiti ove plasticare i spremite ih tamo gdje im je mjesto
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA eto nas u velikom broju ,ko vas J**+ i vas i vasu gay arenu
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Opet vam Keno Bajraktarevic sudi tako da sprema se opet otimacina protiv vas
bezbrige je napisao/la:Opet vam Keno Bajraktarevic sudi tako da sprema se opet otimacina protiv vas
jedino ako mu je zivot dosadio
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ne sekiraj se ti paša ako te bas interesuje ja zivim u Sarajevu i bicu na utakmici na velikoj tribini.Apelujem svim nasim navijacima da dodju na tekmu a u to ne sumnjam!KongrateUK je napisao/la:Nije ti glavni grad države Mostar, niti je MUP KS, MUP HNKTito_1922 je napisao/la:Idemo Armijo na Otoku,mozemo oko stadiona.![]()
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
- KongrateUK
- Kontakt:
Jel ti cuvas američku?Tito_1922 je napisao/la:Ne sekiraj se ti paša ako te bas interesuje ja zivim u Sarajevu i bicu na utakmici na velikoj tribini.Apelujem svim nasim navijacima da dodju na tekmu a u to ne sumnjam!KongrateUK je napisao/la:Nije ti glavni grad države Mostar, niti je MUP KS, MUP HNKTito_1922 je napisao/la:Idemo Armijo na Otoku,mozemo oko stadiona.![]()
Apeluj ti koliko hoces, prvo ne mozete do karata, a i ako dodjete necete moci uci medju svoje, i eto ti problema, a ni policija nece tolerirati neke stvari, uz to imate najave da ce te biti lovina mladjahnim TM i HZ koji ce tražiti trofeje, realno mislim da je sve to prevelik zalogaj za vas, i to u svakom smislu, morate uzeti i u obzir da vam atmosfera nije kao prije, sve u svemu nije djaba utakmica visokog rizika okarekterisana od strane policije i organizatora
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Jadan on ni sam ne zna za koga bi navijao hahaha sigurno je iz olova, pa ono sa skolom posjeti vrelo bosne i sarajevo, pa glumi sarajliju
Pa kaze frajer HZ ce traziti trofeje, sve receno.
Obicni klaun koji lupa iz gluposti u glupost konstantno.
Da dolazi 300 Poljaka ili Rusa na Otoku u nedjelju onda bi se malo zapitao sta kako, ali na ove tvoje gluposti mogu se samo nasmijati.
Jos nesto zbog takvih poput tebe koji su na forumu svasta pisali i za tastaturom ostajali dok im je tim gostovao, zbog takvih su ti prijatelje razvlacili po Oborcima.
Ali hajde vjerovatno si neki iskompleksirani jad koji se previse pravi pametan, a ustvari ne zna sabrati dva i dva.
Da dolazi 300 Poljaka ili Rusa na Otoku u nedjelju onda bi se malo zapitao sta kako, ali na ove tvoje gluposti mogu se samo nasmijati.
Jos nesto zbog takvih poput tebe koji su na forumu svasta pisali i za tastaturom ostajali dok im je tim gostovao, zbog takvih su ti prijatelje razvlacili po Oborcima.
Ali hajde vjerovatno si neki iskompleksirani jad koji se previse pravi pametan, a ustvari ne zna sabrati dva i dva.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Garantujem zivotom da je balavce od max 17god, tastatura gang. A drugo, nije iz Sarajeva nema teorije. Isto kao i ovo tele mancini, ne zna mazlum napisati nista pa samo smajlice salje. Tele pravoANTIFA ! je napisao/la:Pa kaze frajer HZ ce traziti trofeje, sve receno.
Vi jos gori sto se sa kinderom prepirete.Obicni mali jablan,kako vjetar puse tako i on ide.Cuj opca opasnost,incidenti,trofeji od mladjarije ?! Ko to ima muda napast 1000 ljudi ? Da ce oni auta ostavit barem 5 kilometara od Otoke ja bi i razumio al ispred.Ako se uspiju "probit" do Otoke i gledat ce mec,koga murija u putu vrati,vrati jbg.Jer tesko je i muriji masu iskontrolisat,nekad se bolje njoj prilagodit nego trpit nerede.Zato vjerujem da ce uspjeti ostati ispred stadiona,jer oni to hoce.A tu nema prepreka.
Bas zbog ovakvih stvari sam na strani Veleza i nikad necu bit na strani jazavaca.
!
- josipmusa2
- Kontakt:
Al dobra je šora bila u Oborcima, rasuli ih Lešinari ko Radojka brašno iz mlinčića
SVI OKO OTOKE !
SVI OKO OTOKE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.