ABA Liga 2018/19
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA Liga 2018/19
Bravo Krka
- akisarajevo92
- Kontakt:
Krka aka skolska dvorana se izvukla
steta sto ABA ostaje bez jos jedne velike ekipe ali kako igraju zadnjih godina i nece nedostajati
steta sto ABA ostaje bez jos jedne velike ekipe ali kako igraju zadnjih godina i nece nedostajati
Don't believe the hype.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Olimpija u anketi ovde imala 7% šanse za titulu LOL!
Mens sana in corpore sano.
Oni su napravili gresku prvenstveno sto su pristali igrati na tri fronta. Kasnije, kad su kola vec krenula nizbrdo, ni promjena trenera nije donijela nista dobro za njih.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kako mi je drago sto je Olimpija ispala, ekipa koja je jos prije 7,8 godina trebala napustiti ABA ligu i vise se ne vraćati. Nema tima na zemaljskoj kugli kojem se vise ugodilo i koji je bio zaštićen ko oni.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ipak, uprkos velikoj važnosti sportskog rezultata, meč je na neki način obeležio velikanski gest trenera Dragana "Gagija" Nikolića, koji je vodio utakmicu sa klupe uprkos ličnoj tragediji. Njemu je, naime, danas umrla majka, zbog čega ga je uprava kluba oslobodila današnje dužnosti, ali on nije ostavio tim na cedilu.
Nikolić je vodio meč i predvodio tim do pobede, a posle meča se izvinio novinarima što nije pričao o utakmici.
"Ja sam došao na današnju utakmicu, iako su me, pre svega zbog njihove ljudskosti, vodeći ljudi Igokee oslobodili današnjeg meča. Meni se danas desila tragedija, preminula mi je majka, nisam baš...izvinjavam se košarkaškom auditorijumu i ABA ligi što ne komentarišem utakmicu, ali moraćete da razumete ovu situaciju.
Pa ako odobre zahtijev Olimpijakosa morace proširiti ligu na 14 timova.
A to da nisu primili platu je smiješna priča samo da bi koju marku izvukli od Grada, mada da je sreće Grad bi se sam sjetio da pomogne timu.
A to da nisu primili platu je smiješna priča samo da bi koju marku izvukli od Grada, mada da je sreće Grad bi se sam sjetio da pomogne timu.
"Nadam se da će proširiti ligu. Ne predajem se, sačekajmo da vidimo šta će se dogoditi. Karte su otvorene, čuo sam da bi Olimpijakos možda mogao da dođe u ABA ligu. Ali, ako budem morao da treniram Olimpiju u ABA 2, treniraću je. euspeh neće poremetiti naše planove. Videćemo kako će sponzori reagovati, imamo uverenje da ćemo nastaviti. Niko ne veruje u scenario ispadanja iz ABA lige, sponzori su došli u Novom Mesto da podrže tim i na taj način pokazali veličinu kluba'', istakao je Zdovc.
Ako dodje do prosirivanja lige, jedina logika bi bila da zadnja dva kluba ispadnu, odnosno da finalisti ABA2 udju u prvu ligu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Bitadze: NBA draft mi je, poslije titule s Budućnošću, najveći prioritet ove sezone. Trebalo je da idem prošle godine, ali je odluka da ostanem bila pametna. Da košarkaški sazrim, da unaprijedim svoje tijelo, da steknem iskustvo. Ako budem zdrav, izvjesno je da ću iduće sezone igrati u NBA. Dosta sam proveo u Evropi. Mislim da je vrijeme za NBA.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Smecari iz Olimpije ponovo pripremaju teren da ostanu po stoti put na smijesan nacin. Gadi mi se taj klub, na kraju ce se i prosiriti na 14 klubova samo radi njih.
MES QUE UN CLUB!
Joe Ragland, Jacob Pullen, Stratos Perperoglou, Jock Landale, and Goga Bitadze were voted the Ideal Starting Five of the 2018-19 ABA League season.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- JohnCleese
- Kontakt:
C.Zvezda-Partizan 49:51 %
Cedevita-Buducnost 45:55 %
Cedevita-Buducnost 45:55 %
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ako Ragland ne bude mogao igrati u nastavku to bi Partizan morao iskoristiti.
Sudjenje je ocajno za sada
Ocekivano neizvjesno
Zasto??Bassha je napisao/la:
Kakve dvije nesportske svirase ove ublehe Partizanu veceras

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.