Cavar standardan na klupi
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Cavar standardan na klupi
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Smajlagica bih trebali zovnutiVucevich je napisao/la:Još jedan gol Semira Smajlagića u slovenskom prvenstvu protiv Domžala, ali naravno menađerski igrač Mulahusejnović je dobio poziv prije njega iako on ne može ni do klupe u ovoj istoj ligi.
Okupljanje je sad u srijedu, djeca su vec dobila pozive. Znam da je iz Slobode Alic dobio poziv, za ostale nisam upucen.Vucevich je napisao/la:Zna li neko kad ce spisak za elitni krug (U17)?
Da, pročitao sam du su svih igrači već dobili pozive, navodno je i Mešić iz Lucerna pozvan, samo ne mogu nigdje naći spisak pozvanih igrača.kobe24 je napisao/la:Okupljanje je sad u srijedu, djeca su vec dobila pozive. Znam da je iz Slobode Alic dobio poziv, za ostale nisam upucen.Vucevich je napisao/la:Zna li neko kad ce spisak za elitni krug (U17)?
Kakav je taj Alić?
Baljić i Varešanović? treba ih izbacit malo dalje od slovenije i hrvatskeMaestro je napisao/la:Nisam mislio na akademiju. Nego da u zadnji deset godina mozda i vise nije ni jedan igrac izasao iz tog kluba a da je bio vazan reprezentaciji.ASD je napisao/la:Akademija je osnovana prije par godina.Maestro je napisao/la: Toliki centar svijeta da nikad nije ni jedan igrac tog kluba bio vazan reprezentaciji zadnji deset godina
Ma onako, nista posebno. Tanka je ova generacija Slobode, ponajvise zahvaljujuci treneru koji iz nefudbalskih razloga forsira neku djecu. Mislim da je ovaj Alic veznjak, ali ga je trener jednom u nedostatku napadaca prebacio na CF. Dao je par nekih golova i od tad ga je poceo forsirati kao napadaca, mada mislim da ga u repki vide kao veznjaka.Vucevich je napisao/la: Da, pročitao sam du su svih igrači već dobili pozive, navodno je i Mešić iz Lucerna pozvan, samo ne mogu nigdje naći spisak pozvanih igrača.
Kakav je taj Alić?
Esmir Delic iz Slobode takodjer je pozvankobe24 je napisao/la:Okupljanje je sad u srijedu, djeca su vec dobila pozive. Znam da je iz Slobode Alic dobio poziv, za ostale nisam upucen.Vucevich je napisao/la:Zna li neko kad ce spisak za elitni krug (U17)?
- ASD
- Kontakt:
Nikad cuo.zure99 je napisao/la:Esmir Delic iz Slobode takodjer je pozvankobe24 je napisao/la:Okupljanje je sad u srijedu, djeca su vec dobila pozive. Znam da je iz Slobode Alic dobio poziv, za ostale nisam upucen.Vucevich je napisao/la:Zna li neko kad ce spisak za elitni krug (U17)?
Bio bih iznenađen ako je pozvan. Krkalić, Zovko i Ćetković su više nego solidni.kobe24 je napisao/la:Taj Delic je golman i ni po cemu ne zasluzuje poziv. Nadam se da ga nije ni dobio.
- ASD
- Kontakt:
Jel branio ijedan mec za kadete Slobode?kobe24 je napisao/la:Taj Delic je golman i ni po cemu ne zasluzuje poziv. Nadam se da ga nije ni dobio.
Kod njih je Mehic neprikosnoven na golu.
- ASD
- Kontakt:
Koje je godiste?Zukanovic je napisao/la:U Cometu pise da nije on u Slobodi. i dalje je u "OFK EUROGOL"
Ne znam da li taj eurogol uopste ima kadetsku ekipu.
25.01.2003ASD je napisao/la:Koje je godiste?Zukanovic je napisao/la:U Cometu pise da nije on u Slobodi. i dalje je u "OFK EUROGOL"
Ove sezone nije jos igrao. zadna utakmica bila 07.06.2018 protiv Zvijezde u " Kvalitetna liga NS TK Pioniri"
- ASD
- Kontakt:
Te skole fudbala su uglavnom okrenute pionirskim i pretpionirskim ekipama, ima ih par dobrih po TK, ali svaki prije kadeta mora otici negdje drugo jer kadetskih ekipa uglavnom nema ili igraju slabu ligu.Zukanovic je napisao/la:25.01.2003ASD je napisao/la:Koje je godiste?Zukanovic je napisao/la:U Cometu pise da nije on u Slobodi. i dalje je u "OFK EUROGOL"
Ove sezone nije jos igrao. zadna utakmica bila 07.06.2018 protiv Zvijezde u " Kvalitetna liga NS TK Pioniri"
Ne pratim to toliko intenzivno, ali mislim da nije nikad. Mali je iz Zivinica, pa mozda zato pise da je jos u Eurogolu. Kakav on i njegov poziv, onaj forumaa se vjerovatno zeznuo.ASD je napisao/la:Jel branio ijedan mec za kadete Slobode?kobe24 je napisao/la:Taj Delic je golman i ni po cemu ne zasluzuje poziv. Nadam se da ga nije ni dobio.
Kod njih je Mehic neprikosnoven na golu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, AA23, al87, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, Bejker, bhfanatic14, Bordeaux433, BosnianDragon2024, BosnianRahatluk, CHR, costacurta08, Cwirek, Daduli, dark44, DeeWa, DjaniTarik, Edincapitano, edvaE2, enobarca, Fudo, fukare987, galia95, General505, Goalgetter, GoldenLilies, Gomis99, Google Adsense [Bot], guillermo, Hajdeee, HordasFks, IgmanskiVukovi, Imamkarbarum, invincible1921, inzomni, itatabisine, izdzezveubrazil, Jegres, Kajkutenjoyer, kakarut, KarlMarx, Kaunas, kladionicar30, kolezeljovac, L-Train, lakilone, lol89, LondonBlues, marlostanf1eld, Maroon1946, Micron, Napapijri, napapijri1987, nerkolfc, Principatus, Rauber33, RaymondRed, RaZuti, rishovski, robertkosar, s4mke, safun79, sagitarius, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Sveti, tale07, TofiTofita, tuzlanskinacin, unavita, UtdBiH21, Venom, Wisey, xinxee, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 687 gostiju.