FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gollum
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gollum » 25 okt 2010, 22:34

slika

I, otkud podatak da je Purke potpisao na pola godine? Koliko ja znam, potpisao je na cijelu godinu.

Sto se tice iduce utakmice, sanse da se sa Bijelog brijega donese cijeli plijen su velike kao rijetko kad. Njihov najbolji igrac Salcinovic mora pauzirati zbog kartona, a nemaju ni priblizno dobru zamjenu za njega. Uz to, Zrinjski ne igra dobro, brojni odlasci su se odrazili na igru i rezultate.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 25 okt 2010, 22:38

Zujo majstor veliki, saljite ga sto vise da vas predstavlja u medijima 8-)

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 25 okt 2010, 22:40

gollum je napisao/la:slika

I, otkud podatak da je Purke potpisao na pola godine? Koliko ja znam, potpisao je na cijelu godinu.

Sto se tice iduce utakmice, sanse da se sa Bijelog brijega donese cijeli plijen su velike kao rijetko kad. Njihov najbolji igrac Salcinovic mora pauzirati zbog kartona, a nemaju ni priblizno dobru zamjenu za njega. Uz to, Zrinjski ne igra dobro, brojni odlasci su se odrazili na igru i rezultate.
ja imam info da je na pola godine... a i njemu je bezze u Trebinju, pa prosipa silu i glumi... ali pod Amarovom palicom :D ne bi mogao tako...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 25 okt 2010, 22:44

ma ljudi koji ce nam vrag te dedice vise sa njima nikad ekipe necemo imat niti koga od ti dedica mozemo dalje prodati

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 25 okt 2010, 22:48

ZELJO MOJA je napisao/la:ma ljudi koji ce nam vrag te dedice vise sa njima nikad ekipe necemo imat niti koga od ti dedica mozemo dalje prodati
pa nemas iskusnog napadaca... sta bi falilo da mas jednog koji zna mangupski uvalit, na iskustvo... ne kazm ja sad da treba ko Milan da je prosjek 30 godina... vec jednog iskusnog koji zna lopte... im Murat da nam se vrati... ionako je rekao da ce zavrsit karijeru kod nas... :D
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2010, 22:48

Žujo mi nije jasan nikako :o :shock:
Pa jeli on uopšte pogledao onaj klip od juce ikako , to mu treba neko pustiti da malo vidi s kim posla...klip na kojem ga ovaj papak kockaste glave javno pred 5000 ljudi ismijava i naziva piz.dom i to preko razglasa (kasnije se citav sjever smije tim provalama).
I on nešto sjedi sa njim poslije toga, poklanja neke slike, rucke nabacuje :shock: :o :o eeee moj Žujo.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 25 okt 2010, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 25 okt 2010, 22:51

E da, Muratovića treba podsjetiti da se vrati kod nas. Može itekako poslužiti :D

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 25 okt 2010, 22:52

Naprotiv, zujo je apsolutno bio jasan

'Ja nikada ne bih vodio navijace i opet ponavljam mene je izabrala uprava kluba da ga vodim'

:lol: :lol: :lol: :lol:

majstor

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 25 okt 2010, 22:55

Mandrak je napisao/la:Žujo mi nije jasan nikako :o :shock:
Pa jeli on uopšte pogledao onaj klip od juce ikako , to mu treba neko pustiti da malo vidi s kim posla...klip na kojem ga ovaj papak kockaste glave javno pred 5 ljudi ismijava i naziva piz.dom i to preko razglasa (kasnije se citav sjever smije tim provalama).
I on nešto sjedi sa njim poslije toga, poklanja neke slike, rucke nabacuje :shock: :o :o eeee moj Žujo.
Kome ce bit jasno sta je tu... al znam da je bradati kockastoglavac danas za printane medije (izaci ce sutra) rekao da on to nije rekao i da su navijaci navijali svasta, a da on to nije rekao i da je samo poveo par puta navijanje, A SNIMILI GA KAMEROM!!! Zamisli ti bezobraznika... Lagat tako, a znajuci da je hiljade ljudi vidjelo taj klip je dno dna... fuj fujeva...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 okt 2010, 22:56

UPS je napisao/la:Naprotiv, zujo je apsolutno bio jasan

'Ja nikada ne bih vodio navijace i opet ponavljam mene je izabrala uprava kluba da ga vodim'

majstor
bar se ne spusta na nivo neandretalca,ali valjda je to problem treba psovat vrijedjat da bi narasto u tvojim ocima,hajde decko stani pred ogledalo rijesi se konfuzije u tvojoj glavi,odvojhi moralne vrijednosti od mahalske zatucanosti i onda na psihijatrijski pregled
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 25 okt 2010, 22:58

nick je napisao/la:
UPS je napisao/la:Naprotiv, zujo je apsolutno bio jasan

majstor
bar se ne spusta na nivo neandretalca,ali valjda je to problem treba psovat vrijedjat da bi narasto u tvojim ocima,hajde decko stani pred ogledalo rijesi se konfuzije u tvojoj glavi,odvojhi moralne vrijednosti od mahalske zatucanosti i onda na psihijatrijski pregled
Otisao bi on na pregled al umro dr. Dzidzimilovic...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 okt 2010, 23:00

Pa jeli on uopšte pogledao onaj klip od juce ikako , to mu treba neko pustiti da malo vidi s kim posla...klip na kojem ga ovaj papak kockaste glave javno pred 5 ljudi ismijava i naziva piz.dom i to preko razglasa (kasnije se citav sjever smije tim provalama).
Sabahidin Zujo nema pravo da omalozava klub i intituciju FK Zeljeznicar i da uopste sjedi sa covjekom koji upucuje rasisticke izjave prema klubu,kao privatna osoba neka radi sta hoce ali kao celnik kluba mora raditi i stititi klub.
Da je kojim slucajem obrnuta situacija i da je on rekao ono pitao bi vas sta bi uradila uprava Sarajeva i njihovo udruzenje navijaca.Da ima obraza i karektera zamrznuo bi sve odnose sa FK Sarajevom a ne sjedio sa covjekom koji pljuje po nasem klubu.Licno misljenje takav covjek nam netreba i ovakvim postupkom otjerace mnoge sa tribina.Bruka i sramota da nam predsjednik kluba radi protiv kluba JAD,a na nama navijacima je da preko ovoga nesmijemo preci a vi kako hocete.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 okt 2010, 23:02

UPS je napisao/la:A vidim, svi se ponosite svojim predsjednikom ;) ok

pa sto vam umanji posjetu na historijskoj utakmici?? ;)

Opet ponavljam - majstor, ponos i dika :D

imaju neke bitnije stvari od posjete,ali ti bas ne baratas sa slozenim stvarima pa cu ti pojednostavit ako cu birat izmedju nedorecenog covjeka koji radi svoj poso onako kako zna i covjeka koji od svog bjesa vrijedja neke narode narodnosti ljude u gradu itd biram ovo prvo allaha mi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 25 okt 2010, 23:03

dino lj je napisao/la:
Sabahidin Zujo nema pravo da omalozava klub i intituciju FK Zeljeznicar i da uopste sjedi sa covjekom koji upucuje rasisticke izjave prema klubu,kao privatna osoba neka radi sta hoce ali kao celnik kluba mora raditi i stititi klub.
Da je kojim slucajem obrnuta situacija i da je on rekao ono pitao bi vas sta bi uradila uprava Sarajeva i njihovo udruzenje navijaca.Da ima obraza i karektera zamrznuo bi sve odnose sa FK Sarajevom a ne sjedio sa covjekom koji pljuje po nasem klubu.Licno misljenje takav covjek nam netreba i ovakvim postupkom otjerace mnoge sa tribina.Bruka i sramota da nam predsjednik kluba radi protiv kluba JAD,a na nama navijacima je da preko ovoga nesmijemo preci a vi kako hocete.
mi nismo kao oni, oni nisu kao mi.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 okt 2010, 23:14

SABAHUDIN ZUJO FUJ,covjek je zbog jene petine stadiona napravio cijelu frku i stao na stranu navijaca a on poslije pljuvanja i rasistickih izjava prema nama i nasem klubu tog covjeka ponasa se kao da nista nije bilo,neka i treba nam tako.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 25 okt 2010, 23:29

Sretna ti sutra kinder jaja ZELJO,pa kome opanci ,kome obojci!!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

MNMS
Kontakt:

Post Postao/la MNMS » 25 okt 2010, 23:32

stvano nemamo granice prestanimol vise pricati o vodstvu klubova nasa se nepika svakako vjeruj te da njih ni najmanje ne zanima sta ce ko naovom forumu napisati samo se umaramo i trosimo energiju evo citav dan citam jedno te isto...dajte da pricamo o sportu o sutra sta ce biti hoceli koga dovesti na pauzi pojacanja nam trebaju pod hitno sa ovom ekipom tesko da sta mozemo napraviti u prvenstu i kupu ( ako nista da zadrzimo sto imamo niko jos nije ugovor produzio a nekolicini po meni bitnih igraca istice ugovor) Ukljucimo se u buducnost i nemojte nasjedati na provakacije (vecinom malodobnih i polupismenih "stratega" i kojesta..) okrenimo se buducnosti kluba a ne mahalskim pricama ....

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 25 okt 2010, 23:33

Nisam duze vremena komentarisao niti uopce citao nas dio foruma jer sam se prebacio na nasu sluzbenu stranicu,ali nakon emisije na TVSA i ovog svega sto se desilo u vezi sa derbijem morao sam da dodjem i procitam sta kazu "nasi" navijaci....ja stvarno neznam kakvi ste to vi navijaci i blatite predsjednika Zuju koji nam je omogucio titule,kupove,evropu i sve ostalo sto smo imali....ja kazem jeste pogrijesio i trebao je da stane u odbranu nas navijaca ali opet u istom trenutku dobro je postupio i pokazao je kako treba da se ponasa predsjednik najstarijeg kluba u BiH,kluba sa najsvjetlijom tradicijom i ako Bog da buducnosti,nadam se da me razumijete....mislim da NETREBA DA BLATIMO PREDSJEDNIKA jer time se ovi s Koseva nasladjuju,neznam kako to neshvatate,jer svaka nasa svadja unutar kluba i navijaca je za njih plus...i zato Vas molim okrenimo se upravi kluba,organizujmo sastanak s predsjednikom i komplet upravo i vidimo o cemu se mozemo dogovoriti.
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 okt 2010, 23:45

Neki postovi su obrisani, a neki bi mogli put Banovića, tamo je uvijek lijepo (bar tako kažu).

Krene li se sa ovakvom diskusijom, tema se ponovo zaključava. Izvolite...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 26 okt 2010, 00:28

Što se tiče Žuje i Blekića,mogu oni jedan drugom u javnosti govoriti šta hoće i nazivati jedan drugog kako hoće,ali jedna stvar vam mora biti jasna,oni su prije svega haveri,jarani,raja i obojica su tu da uzimaju pare navijačima kojima je najlakše manipulisti(ovdje se posebno istakao Blekić).To vam je nešto slično kao i političari,bace kost među narod i onda se bogate preko leđa tog istog naroda koji im sve slijepo vjeruje....
ali nema para,sve se rastalilo....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.