Prva liga FBiH - 2018/19
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2018/19
Sta kazu, zbog sigurnosnih razloga 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Samo da se prisjetimo. Ovaj nick mi je bio trajno banovan pa mi je Aco kasnije vratio ovaj kad je bio raspolozen na prepucavanjima. Pisao sam tada pod nickom Cernica

Zasto sam ovo postavio? Da pokazem onom levatu da sam im medju prvim cestitao kup kad su ga osvojili. Da ne trazim postove gdje ih branim od padobranaca koji su ih tada vrijedjali na osnovu toga sto su bez navijaca itd. Znaci dok su posteno igrali imali su moje zestoko postovanje iako su ih mnogi tada ismijavali. Ovo sto sada rade je prvo za njihovu osudu i dok god se budu ovim sluzili dozivljavat ce uvrede. Kada stanu sa tim i ostali ce ih gledati sa postovanjem. Prvoj ligi je potrebna zesca reorganizacija jer bi se kroz postene borbe proizvodili mladi igraci i punili stadioni radi neizvjesnosti ishoda. Ko ce doci i platiti petaka za namjestenu tekmu. Evo kod nas u dvije tekme 8000 ljudi. Klub je zaradio preko 25 000 maraka

Zasto sam ovo postavio? Da pokazem onom levatu da sam im medju prvim cestitao kup kad su ga osvojili. Da ne trazim postove gdje ih branim od padobranaca koji su ih tada vrijedjali na osnovu toga sto su bez navijaca itd. Znaci dok su posteno igrali imali su moje zestoko postovanje iako su ih mnogi tada ismijavali. Ovo sto sada rade je prvo za njihovu osudu i dok god se budu ovim sluzili dozivljavat ce uvrede. Kada stanu sa tim i ostali ce ih gledati sa postovanjem. Prvoj ligi je potrebna zesca reorganizacija jer bi se kroz postene borbe proizvodili mladi igraci i punili stadioni radi neizvjesnosti ishoda. Ko ce doci i platiti petaka za namjestenu tekmu. Evo kod nas u dvije tekme 8000 ljudi. Klub je zaradio preko 25 000 maraka
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Dolazim ja sa dvoje djece i suprugom i eto već nas ima duplo više ..Sarmelino je napisao/la:Sto je najgore opet ce bit brojcano nadjacani, mislim nije to neki uspjeh ali etonekoIzMostara je napisao/la:Svakoj plastici dode kraj, tako ce i njima. Ovo im je pocetak kraja. Zivi bili pa vidjeli. Tu napraviti djeciji park sa igralistima za djecu i omladinu, malo drveca posaditi, ili trening centar za skolu fudbala Sarajevo.Sarmelino je napisao/la:Drzavni praznik treba napravit kad se ugasi ovaj Olimpik
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako sad ja mogu do karte? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pogledaj malo sponzore Olimpi'čaka, skontaj imaš li ikoga tamo i nek ti ostavi jednu hahaha. Ta neće navijači Olimpi'čke ići na utakmicu sigurno, kad ne postoje...MortemHz je napisao/la:Kako sad ja mogu do karte?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moglo bi se uzeti ovako jer ne vjerujem da će se ljudi boriti da odu na Otoku, ne bi trebalo biti teško*p!p!t@* je napisao/la:Pogledaj malo sponzore Olimpi'čaka, skontaj imaš li ikoga tamo i nek ti ostavi jednu hahaha. Ta neće navijači Olimpi'čke ići na utakmicu sigurno, kad ne postoje...MortemHz je napisao/la:Kako sad ja mogu do karte?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- KongrateUK
- Kontakt:
Pa pokušaj, ako dodjes do karte slikaj i postavi, ako uspiješ ja i ti se dog. da se nadjemo do subote i urucim ti 20 karata namijenjenih opštini Novi Grad, pa podijeli vrapčićanima, pošto izbjegavaju susret sa mnom

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- josipmusa2
- Kontakt:
Je*em te državo gdje neki tapkaroš misli da je bitna ličnost
Mobilišu se vojske, stadioni se zatvaraju, dušmani drhte.
Velik si VELEŽE
Velik si VELEŽE
- KongrateUK
- Kontakt:
Kambodja je napisao/la:Mobilišu se vojske, stadioni se zatvaraju, dušmani drhte.
Velik si VELEŽE

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
a brata i prvog posta na forumu 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jesi li ti stvarno toliko glup pa misliš da se ne može doći do tih karata? Ne blamiraj se jadan nisi bio... I opet provociraš mamlazinjo, tako da nije ni čudo što neće niko da se "susretne" s tobom...KongrateUK je napisao/la:Pa pokušaj, ako dodjes do karte slikaj i postavi, ako uspiješ ja i ti se dog. da se nadjemo do subote i urucim ti 20 karata namijenjenih opštini Novi Grad, pa podijeli vrapčićanima, pošto izbjegavaju susret sa mnom![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ne citirajte ga bola vise koji vam je ****?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- KongrateUK
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Ne citirajte ga bola vise koji vam je ****?

Umjesto kao moderator da budeš za primjer ti pišeš bljuvotine ovdje.Sarmelino je napisao/la:Sto je najgore opet ce bit brojcano nadjacani, mislim nije to neki uspjeh ali etonekoIzMostara je napisao/la:Svakoj plastici dode kraj, tako ce i njima. Ovo im je pocetak kraja. Zivi bili pa vidjeli. Tu napraviti djeciji park sa igralistima za djecu i omladinu, malo drveca posaditi, ili trening centar za skolu fudbala Sarajevo.Sarmelino je napisao/la:Drzavni praznik treba napravit kad se ugasi ovaj Olimpik

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Koji retard je ovaj lik. Cim nesto nije po njegovom to je odmah bljuvotina, a tvoji intelektualni postovi sacinjeni 12 smajlica su bas ono ok.
Kad shvatis da ovo nije tvoj forum i da ne mozes ti odredjivat ko ce sta pisati, bice ti mnogo lakse da zivis svoj jadni zivot
Kad shvatis da ovo nije tvoj forum i da ne mozes ti odredjivat ko ce sta pisati, bice ti mnogo lakse da zivis svoj jadni zivot
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nema on života, to je najveći problem...SMR187 je napisao/la:Koji retard je ovaj lik. Cim nesto nije po njegovom to je odmah bljuvotina, a tvoji intelektualni postovi sacinjeni 12 smajlica su bas ono ok.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ja kao moderator vam naređujem da morate simpatisat sve timove u ligi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ne budi bezobrazan. Ko si ti da nekoga vrijeđaš?SMR187 je napisao/la:Koji retard je ovaj lik. Cim nesto nije po njegovom to je odmah bljuvotina, a tvoji intelektualni postovi sacinjeni 12 smajlica su bas ono ok.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ceka nas pakao na otici
Mancini i kongrate vode navijanje a mokroguz drka preko streama iz norveske

Mancini i kongrate vode navijanje a mokroguz drka preko streama iz norveske
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.